121471
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Milyen lesz... Frogger SW környezetben... Szerinted milyen lesz? Mert szerintem egy Battlefield lesz SW témával, járművekkel "hero"-kkal, baromi széles lehetőségekkel és kurvajó hangulattal. -
Jó akkor bukott és nem fogy jól. Téma lezárva.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.04.17. 20:04:56 -
Ra1n #24987 Halkan merem mondani hogy a játékos számok a valóságot tükrözik. A reklám eladás adatok meg....:) -
Ebből minden kiderül, csak az nem, hogy milyen lesz a játék. Egy végigmocapelt fakin CG.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.17. 20:04:41 -
Ra1n #24985 Aha...A fény árnyékok kapásból jóval gyengébbek, a robbanások lövések maximum a falakra épületekre vannak hatással olyan mint a videóban ahogy a növények a légnyomásra belibbennek sehol sincsenek,ahogyan nincsenek ilyen árnyékok és a növények sem mozognak így ahogy haladunk bennük,nem beszévle arról ahogy kinéznek. A köves hegyes talajtexútárk sem éppen ilyenek mint a videóban jóval gyengébbek,nincs ennyi kitüremkedés,ennyi "kő"....De ahogy érzed nyilván rosszul csinálom, lehet még az ubersamplingot felkéne tenni 200%-ra hátha az is rátesz ezekre még plusz textúrákat és effekteket,mert minden más maxon van.:) -
Csak halkan merem mondani, hogy ez az adat USA. -
Akkor valamit nem jól csinálsz :D -
Ra1n #24982 Aha. Továbbra is a Britek vitték a többi ország cirka szart rá nem véletlen hogy a játékosok száma mostanra alig haladja meg a több mint 1 éves BF4 játékosszámot :)
Bf4
BfH
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.04.17. 19:59:54 -
SlickAdam #24981 nem kell, ha mindenki lassan iranyitja.:) -
Ra1n #24980 Bf4 baromi messze van ettől a látványtól de még a beszarástól is multiban.:) -
According to the NPD group, Battlefield: Hardline was the top selling game for the month of March. It beat out Bloodborne and Grand Theft Auto V to claim the title. -
Szép, hangulatos, csak ezért nem gyalázom a sárgaföldig, hogy nincs benne single....
...de ezt nem játszanám konzolon ide kell a gyors és precíz irányítás.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.04.17. 19:58:27 -
SlickAdam #24977 bilív! -
A BF4 is úgy néz ki, hogy beszarás. Ez meg ugyanaz az engine. Lazán fut 60 fps-el még egy 770-es vídián is. -
Ra1n #24975 A Hardline bukta után (a briteken kívül kb szartak rá) nemárt beindítani a hype gépezetet...
-
SLI?:) -
SlickAdam #24973 970? 980? talan a következö generacios GTX csucs(közeli) kartyan ilyen lesz.
de hiaba a pc reneszansz, konzolra fog elmenni a legtöbb peldany, (mint irtad) 720p-ben, sub30-al, receficevel, ... es mindenki rinyalni fog.
fasznak az ilyen tréler...
-
Ra1n #24972 One-ra én se várnék többet 40 fős multival nagy pályákon,főleg ennyi effektussal.
-
Paranoia #24971 höhö,de tényleg.... :D
robbanások elég durvák
-
Jézus fasza... -
Dájsztól nem is várok többet mint 720p.
A videó nagyon jó, mint target render, vagy lesz majd GTX 970 - 980 bundle? -
Ra1n #24968 Ahogy ez kinéz pc-n se.... -
Boba Fett akarok lenni azonnal! -
SlickAdam #24966 ez se konzolon fut... :D
-
NM, mindenkinek segítek/tünk hogy lehetőleg kis rásegítéssel ámde jórészt önerőből sikerüljön. :) -
Köszi! :) -
Már biztos hogy nem lesz benne. -
Nah, úgy tűnik semmilyen single nem lesz a battlefrontba, de abba biztos vagyok, hogy a kis snecik egy olyan trailert fognak mutogatni, mintha egy single játék lenne
-
Menni fog, segítek, segítünk majd. -
Párszor leírtam már, de sose lehet elégszer. Réges rég kb 0 sony hír volt az oldalon, az azóta megboldogult Gyu pl ki is jelentette hogy egy uncharted 2 nem is indulhat az év játéka szavazáson, mert nem nyer. Hiszen itthon senkinek sincs ps3. Aztán rá 1 vagy 2 évre mikor a "támogatónk a ps vita" sort beolvasták minden e3 videó előtt hirtelen más lett a hozzáállás. Ezenkívül olyan apróságok mint hogy az oldalukon sose közlik a hír forrását, vagy a red dead redemption keverés sem éppen a szakmaiság ismérve. Maga a weboldaluk meg évek óta olyan fertő amitől az adblock is sírva bújik az ágya alá -
Miért haragszol ennyire rájuk ?! Meg amúgy még nagyon sokan.. persze ha szabad róla tudni :) -
Képet tolj róla én évek óta a trágya oldaluk is bojkottálom -
Ennél akciójátékabb akciójátékkal nem fog találkozni a gémerkarriered során. Gyűjtögetni...hát azt fogsz. A kettő nem zárja ki egymást.
Mármint a farkast pusztakézzel? Le lehet verni, de nem várja el a játék, ezért tesz az első halálnál a hunter's dreambe. Ott kapsz rögtön fegyvert, na azzal már menni fog. De ott a BB topik, ezt már inkább ott. -
Nem élek ilyenekkel. :P -
No beszereztem a Bloodborne -t.
Hát nem tudom nekem való-e. :D
Még sosem játszottam ilyen gyűjtögetős, pakolászgassunk ezt azt az inventoryban játékkal. Én azt hittem ez akciójáték.
Már az elején az első szobában a farkassal gondom van. :(
Ennek nagy szerepe van a játék folyamán? -
Akit érdekel egy félig gamer félig irl dolog ami most történt velem 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na gondoltam ezt megosztom veletek , mert dagad egy picit a májam
aki esetleg veszi a GameStar magazint az lapozzon az Aréna rovathoz és olvassa el a hónap levelét. Barátnőmmel együtt írtuk 
-
Nem állítottad be a TV -n a game módot. -
Az lehet, hogy most volt Tv csere és amiatt van? -
Én ilyet nem tapasztaltam -
Sziasztok!
A legutóbbi patch óta késik a kontrollerem, az lenne a kérdésem, hogy másnál is jelentkezett-e ez a probléma és ha igen fogják-e javítani!? Vagy lehet az én kontrolleremben van a hiba???