121471

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #26150
    Facebook.....

//:D
  • Moby
    Facepalm...
  • darkSectorxxx #26148
    Ja hallottam mekkora bejárható terület lesz benne.
  • Moby
    A witcher3 a legnagyobb multiplat AAA cím az idén.
  • darkSectorxxx #26146
    Nem de nem kell úgy tekinteni a nagy hype miatt hogy mert az ő játékukkal gondok vannak akkor a nagy AAA cmeknél is szar minden....a Witcher nem egy mérce.
  • Ra1n
    És ettől kis fejlesztőnek számítanak?
  • darkSectorxxx #26144
    Witcher 3 PC-n.
  • darkSectorxxx #26143
    Nem , megy, jó hogy említetted a BB-t van elmaradás.
  • darkSectorxxx #26142
    Egész lengyel elfér japók egy kis eldugodt csücskében a ház hátsó kertjében. :)
  • Moby
    Próbálj meg nem idiótaként posztolni.
  • darkSectorxxx #26140
    És az technikailag jó? :D

Kivételeknek lenniük kell hogy erősödjön a szabály. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.16. 09:53:54
  • Moby
    A bloodborne az kinek a játéka?

/amúgy nem, egy nagy lengyel cég játéka
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.16. 09:53:09
  • darkSectorxxx #26138
    Miért a witcher az kicsoda? egy nagy japó vagy amcsi cég játéka?
  • Moby
    Köpök rá. Unalmasak a hasbeszélők már a témában, miközben egyre-másra csak a szaggatós fosok jönnek, Ilyenkor hol van cikk pl. a witcher3-ról ettől a balfasztól? Ezt ménem szakérti meg?
  • Paranoia
    The Last of Us: Left Behind Standalone
    hmmm .ez nekem még kimaradt,de így lehet beszerzős
  • darkSectorxxx #26135
    Mondjuk a Uncharted-el kapcsolatban mormogtak valamit épp mostanában, hogy huhabasszabmeg. :D
  • Ra1n
    +1

Szorul a hurok hát kellett megint egy bullshit cikk..
  • Moby
    "Írta: Abu85"
    Idáig olvastam el...:D
  • zsimborgo
    http://m.prohardver.hu/hir/komoly_szoftveres_fejlodes_playstation_4.html

Hali.Vannak ùj hìrek,a ps4-röl.Itt mèg nem,volt róla szó,ezèrt belinkelek egy cikket a hìrröl.

• TDC Geronimo
    Biztos fognak rajta dolgozni még, de csodát szerintem nem kell várni
  • Tikal #26130
    Most akkor a fos frémet fogják tudni javítani patchel? ebben bízunk? :( Ebből lehet PC-s verzio lesz így....
  • TDC Geronimo
    North West Studio (England, VR, probably UE4) - Sony's new 1st Party Studio #1
    Looks like it's a new 1st Party Studio and it's for VR games.
  • Ra1n
    Jobbnak tűnik.
  • TDC Geronimo
    Na megérkeztek az 1.01es gamersyde PS4 videók
  • TDC Geronimo
    De itt is okádékul magasra van állítva a brightness. Mi van az emberekkel?
  • n000rbi
    Ja, nem finomkodnak :D
  • TDC Geronimo
    lol belenéztem erre mit látok. Szegény öregasszony fejét verik az asztalba :DD
  • darkSectorxxx #26123
    Nézem de nekem akad a videó amugy simulékonyan menne? :D
  • n000rbi
    Nézek vagy fél órája egy streamet (W1tch3r Thr33 PS4 [Best HD]) és semmi durván zavaró lassulást nem láttam eddig.
    Az viszont tetszik, hogy a mobok elég nehezen halnak :) (mondjuk BB után furcsa, hogy bármeddig csépelhetünk, mert nem fárad el)
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.05.15. 22:42:59
  • darkSectorxxx #26121
    Megvan a különbség, PS4-en a kikötőben 1-el több hajó van.
  • darkSectorxxx #26120
    EZ KOMOLY: SD:

kép
  • Moby
    Tehát a peccs a frémen nem javít semmit (ha ez az peccs már az a peccs).
  • TDC Geronimo
    Annak külön örülök, hogy rakat UI elemen lehet álltani és le lehet kicsinyíteni ez egész UI méretét. Ez a nagy méret és sokat takar, szerencsére van kisebb is
  • TDC Geronimo
  • Moby
    Összességében szerintem a maga idejében a W2 szebb volt, és nem volt ennyi bénáskodás. Beletettek ebbe minden nextgen cuccot, van itt pocsolyaszimuláció meg minden kellék, de valahogy kevésbé áll össze, mint a második részben. Ami igtazán zavaró az egészben, hogy annyire messze nem szép, ami ezt a pocsék futássebességet indokolná.
  • Moby
    Mire lesz jó cuccod, fogsz, nyugi. Ez így van kitalálva, meg ez nem BB. Itt nem a mechanika a lényeg, hanem az előrehaladás. A modernizált hély alatt ez azért eléggé oldschool rpg ilyen kontextusban.
  • Totti5
    Sárgabarna színek és nap nem tetszik, meg pár napszakban a bevilágítás fura random VIDEÓN. Meglátjuk milyen lesz órákon keresztül, lehet hogy pont így jó.

Az nyilvánvaló h nem írtak alá új motort, a W2é tökéletes most is, látható, szembetűnő fejlesztésekkel. De a játék nagyot változott. Open world lett. Valahol meg kell kötni a kompromisszumokat méret - teknó arányában. Főleg h a méret nagyon nagynak tűnik.
  • Moby
    Kétlem. Egy wicserben igazi kihívás nincs. Itt végigrepít a történet, a hullámvölgyek max az uncsi részek, bár az eddigiekben ilyenek nem nagyon voltak (bár a felvehjető küldikben voltak szarabbak). Ebben lehet ilyen, lehet hogy egyszerűen túl nagy. Majd kiderül.

/meghát nekem az eddigiek is megvannak, többféle kiadásban is. Nem az volt a kérdés, hogy megveszeme, hanem hogy megveszem-e day1, ilyen prezentáció mellett. A józan ész most is azt diktálná, hogy NE.
  • TDC Geronimo
    BBn edződtem, nem lesz itt annyi halál :p
  • Moby
    Nem, nem így értem. Van mondjuk egy ház belseje, minde ami statikus meg shadowmappes az sötét, mer a házban éjszaka sötét van, de a karakterek feje meg világít mint az elemlámpa. Időnként egyszerűen totál hibásan fényel.
    És GECISOKSZOR fogsz tölteni, most mondom. Kurvanagy a térkép, és nagyon sok a mob. Könnyebb halni az elején, mint a bloodborne-ban. Mondjuk ez a kettőben is ilyen volt, csak ott hogyha kitartóan lootoltál, a felétől már godmodeban voltál.