121471
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Facebook.....
//:D -
Facepalm... -
Ja hallottam mekkora bejárható terület lesz benne. -
A witcher3 a legnagyobb multiplat AAA cím az idén. -
Nem de nem kell úgy tekinteni a nagy hype miatt hogy mert az ő játékukkal gondok vannak akkor a nagy AAA cmeknél is szar minden....a Witcher nem egy mérce. -
Ra1n #26145 És ettől kis fejlesztőnek számítanak? -
Witcher 3 PC-n. -
Nem , megy, jó hogy említetted a BB-t van elmaradás. -
Egész lengyel elfér japók egy kis eldugodt csücskében a ház hátsó kertjében. :) -
Próbálj meg nem idiótaként posztolni. -
És az technikailag jó? :D
Kivételeknek lenniük kell hogy erősödjön a szabály. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.16. 09:53:54 -
A bloodborne az kinek a játéka?
/amúgy nem, egy nagy lengyel cég játéka
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.16. 09:53:09 -
Miért a witcher az kicsoda? egy nagy japó vagy amcsi cég játéka? -
Köpök rá. Unalmasak a hasbeszélők már a témában, miközben egyre-másra csak a szaggatós fosok jönnek, Ilyenkor hol van cikk pl. a witcher3-ról ettől a balfasztól? Ezt ménem szakérti meg? -
Paranoia #26136 The Last of Us: Left Behind Standalone
hmmm .ez nekem még kimaradt,de így lehet beszerzős
-
Mondjuk a Uncharted-el kapcsolatban mormogtak valamit épp mostanában, hogy huhabasszabmeg. :D -
Ra1n #26134 +1
Szorul a hurok hát kellett megint egy bullshit cikk.. -
"Írta: Abu85"
Idáig olvastam el...:D -
zsimborgo #26132 http://m.prohardver.hu/hir/komoly_szoftveres_fejlodes_playstation_4.html
Hali.Vannak ùj hìrek,a ps4-röl.Itt mèg nem,volt róla szó,ezèrt belinkelek egy cikket a hìrröl.
-
Biztos fognak rajta dolgozni még, de csodát szerintem nem kell várni -
Most akkor a fos frémet fogják tudni javítani patchel? ebben bízunk? :( Ebből lehet PC-s verzio lesz így.... -
North West Studio (England, VR, probably UE4) - Sony's new 1st Party Studio #1
Looks like it's a new 1st Party Studio and it's for VR games. -
Ra1n #26128 Jobbnak tűnik. -
Na megérkeztek az 1.01es gamersyde PS4 videók -
De itt is okádékul magasra van állítva a brightness. Mi van az emberekkel? -
Ja, nem finomkodnak :D -
lol belenéztem erre mit látok. Szegény öregasszony fejét verik az asztalba :DD -
Nézem de nekem akad a videó amugy simulékonyan menne? :D -
Nézek vagy fél órája egy streamet (W1tch3r Thr33 PS4 [Best HD]) és semmi durván zavaró lassulást nem láttam eddig.
Az viszont tetszik, hogy a mobok elég nehezen halnak :) (mondjuk BB után furcsa, hogy bármeddig csépelhetünk, mert nem fárad el)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.05.15. 22:42:59 -
Megvan a különbség, PS4-en a kikötőben 1-el több hajó van.
-
EZ KOMOLY: SD:
kép -
Tehát a peccs a frémen nem javít semmit (ha ez az peccs már az a peccs). -
Annak külön örülök, hogy rakat UI elemen lehet álltani és le lehet kicsinyíteni ez egész UI méretét. Ez a nagy méret és sokat takar, szerencsére van kisebb is -
-
Összességében szerintem a maga idejében a W2 szebb volt, és nem volt ennyi bénáskodás. Beletettek ebbe minden nextgen cuccot, van itt pocsolyaszimuláció meg minden kellék, de valahogy kevésbé áll össze, mint a második részben. Ami igtazán zavaró az egészben, hogy annyire messze nem szép, ami ezt a pocsék futássebességet indokolná. -
Mire lesz jó cuccod, fogsz, nyugi. Ez így van kitalálva, meg ez nem BB. Itt nem a mechanika a lényeg, hanem az előrehaladás. A modernizált hély alatt ez azért eléggé oldschool rpg ilyen kontextusban. -
Sárgabarna színek és nap nem tetszik, meg pár napszakban a bevilágítás fura random VIDEÓN. Meglátjuk milyen lesz órákon keresztül, lehet hogy pont így jó.
Az nyilvánvaló h nem írtak alá új motort, a W2é tökéletes most is, látható, szembetűnő fejlesztésekkel. De a játék nagyot változott. Open world lett. Valahol meg kell kötni a kompromisszumokat méret - teknó arányában. Főleg h a méret nagyon nagynak tűnik. -
Kétlem. Egy wicserben igazi kihívás nincs. Itt végigrepít a történet, a hullámvölgyek max az uncsi részek, bár az eddigiekben ilyenek nem nagyon voltak (bár a felvehjető küldikben voltak szarabbak). Ebben lehet ilyen, lehet hogy egyszerűen túl nagy. Majd kiderül.
/meghát nekem az eddigiek is megvannak, többféle kiadásban is. Nem az volt a kérdés, hogy megveszeme, hanem hogy megveszem-e day1, ilyen prezentáció mellett. A józan ész most is azt diktálná, hogy NE. -
BBn edződtem, nem lesz itt annyi halál :p -
Nem, nem így értem. Van mondjuk egy ház belseje, minde ami statikus meg shadowmappes az sötét, mer a házban éjszaka sötét van, de a karakterek feje meg világít mint az elemlámpa. Időnként egyszerűen totál hibásan fényel.
És GECISOKSZOR fogsz tölteni, most mondom. Kurvanagy a térkép, és nagyon sok a mob. Könnyebb halni az elején, mint a bloodborne-ban. Mondjuk ez a kettőben is ilyen volt, csak ott hogyha kitartóan lootoltál, a felétől már godmodeban voltál.