PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk én gyûröm a pst már bõ 10 napja 😄
BF kampányba lassan végére érek. Egész kellemes lett legalábbis a 3 után.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
psn: TasManHUN
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Adversus solem ne loquitor
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Download:7,2Mbps
Upload: 3,3Mbps
ez jónak számít vagy nagyon szar?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Akkor amik ezek után kijönnek, azok között is lesznek ilyen ócska gyártmányok, vagy mind "nextgen" kategória?
Köszi, így már világos, akkor csak a kacatokat fogom ki, legközelebb várok még valaki le nem írja az objektív véleményét egy játékról akadás terén.
Nos igazából csak a cod miatt bosszankodok egy kicsit, de a 3 fps nyitó közül még így is ez tetszik a legjobban.
Viszonlag jó gépem van, a mostani játékok, illetve amiket írtál nem igazán érdekelnek, maximum egy 10-20 ezres vga tunning kellene és futna az is fullon. Amugy csak 22 es monitorom van, így nem kell akkorát meghajtania.
Nézd meg PS4-en a Resogun-t. Fix 60 frame. Kizárólag PS4-re jelent meg. Vagy a Killzone. Nem 60, de 30 alá sosem megy. A Contrast szaggat. Multiplatform, portolták, elindul, ok mehet ki. Ennyi.
Akkor gondolom crysis3-at, metro:ll-t nem nagyon játszottál ultrán, 1080-ban <#ravasz1>#ravasz1>
@ModernT
Mivel a generációváltás miatt még nem egészen nextgenre készültek ezek a játékok, így nem csoda, ha akad. A CoD-ot már kiveséztük, a Blacklight meg egy ingyenes szutyok, gondolhatod, hogy a fejlesztõk mennyire voltak tisztában a PS4 felépítésével. A Contrast pedig hasonlóan nem nextgenre írt játék. Nyilván akadhatnak benne hibák.
A Killzone, a Knack, az AC4, a NFS Rivals, a BF4.. ezek mind-mind nextgenre optimalizált címek, és mind jól futnak. Ezekkel próbálkozz.
Ezek konzolon megszokott dolgok, hogy mikor megjelenik egy játék meg kell várni az elemzéseket, gameplay-eket hogy akad vagy nem akad, és azután megvenni csak õket?
Eleinte még nem volt játékom játszottam a Blacklight-tal, mikor bekapcsolod a hologrammot, vagy sok effekt fele nézel AKAD.
Utána megvettem a cod-ot mert a kz-t nem favorizálom codos vagyok,voltam,leszek, mint pc-n és más konzolokn ez is néha beAKAD.
Most letöltöttem ezt a Contrast nevû játékot, elsõ chapter, megyek az utcán nézek a sok fény felé futkározok, sötétbe semmi ahogy körbefordítom a kamerát árnyék fele nézve sosem, fényfelé nézve mindig AKAD.
Akadás alatt azt értem, hogy leesik az fps, nem befagyásról van szó csak nem lesz folyékony a kép amég a sok effekt körül mozgatom a kamerát.
Lehet, hogy kifogtam ugye az ingyenes játékokat meg a "szar" codot (ami ennek ellenére is tetszik). De kezdem úgy érezni, hogy ha már nem 1, nem is 2, hanem már egybõl 3 játék fps szarakszik, lehet nem minden fejlesztõvel van a gond, hanem a géppel, vagy az Én gépemmel.
És most ünnepélyesen megkérek mindenkit csak az válaszoljon erre az üzenetre aki normálisan tud válaszolni nem szarozik és nem degradál.