PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TasManXT
Ja azt hittem alattad lévõ posztra ment a komment. 😄

psn: TasManHUN

deep
Killzone-okról volt szó 😊
TasManXT
Bad company 2 single pedig nem volt rossz.

deep
Szerintem is messze a legjobb. Az elsõt nem láttam, de a 2 meg a 3 után ez sokkal jobb.
TDC Geronimo
Én este megyek melóba 😞

Mondjuk én gyûröm a pst már bõ 10 napja 😄

BF kampányba lassan végére érek. Egész kellemes lett legalábbis a 3 után.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TasManXT
Kösz kösz. 😊

Kongy
Csak aztán mûködjön is 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

n000rbi
Életed leghosszabb mûszakja lesz. Kitartást hozzá 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TasManXT
Ennél remekebb élményt... A futár félénken megkérdezi, hogy kicentiztem?? ÁÁÁÁÁ. Kicsomagoltam, megszagoltam, megnyaltam. Aztán beültem a kocsiba, és este 10-ig szórakoztatom a munkatársakat. Kegy free.

deep
Megkapta, majd elindult szegénykém melózni (haver a srác). Van hozzá egy Killzone-ja.
TDC Geronimo
Hát ha ma nem kapod meg, akkor szerintem már csak jövõre :y

Kongy
Mákod van ha pont karácsony elõtt 1 nappal megjön 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kandurex
hehe, csak nem egy újdonsült tulajdonost köszönthetünk?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TasManXT
A futár érkezése elõtti pillanatok miért ilyen kibaszott hosszúak???? 😄

deep
Ja, pardon 😊
Moby

Adversus solem ne loquitor

deep
Én pl. úgy értettem a gép bemutatójánál, hogy a Stand-by állapotban a játék is betöltõdve marad és onnan lehet folytatni, ahol abbahagytuk. Mint Vita-n. Ezzel mi van? Vagy ez csak késõbb fog mûködni?
Kongy
Ha szándékos akkor jó nyomorékok. Nem mindenkinek van 1 órája egybõl végigvinni egy fejezetet. Arra nem gondoltak, hogy van olyan ember, aki pl csak fél órát akar játszani egyhuzamban, vagy 10 percet? Vagy csak ennyire ér rá...? Elég szarul van ez megoldva.

Moby
Ez nyilván szándékos. És mint tudjuk, van olyan game is a piacon, amiben pause sincs.

kicsit lehúzós...
Mr Manson
PS4et kell regelni valahol? A garó miatt ...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Kongy
Remélem rövidesen megjön az újabb system update. Szerintem meg amúgy a Guerillás srácok egyszerûen csak töketlenek. 😄

Moby
Ez attól függ milyen neted van.

Moby
Hát, lehet a GG arra készült, hogy launchkor benne lesz a hibernate a gépben. Az utolsó pillanatban derült k, hogy csak késõbb kapjuk meg. Azóta is érdekelne az oka.

Tatyla
csináltam net tesztet a ps4-en:
Download:7,2Mbps
Upload: 3,3Mbps

ez jónak számít vagy nagyon szar?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kongy
Igen, én is mondtam, hogy ez volt a KZ3-ban is.. 😊 Bár ott mentette asszem a checkpointokat is, csak mindig betolta a legutóbbi bejátszást betöltéskor. Nem volt ilyen vacak a helyzet, mint a SF-nál.

Moby
Én úgy emlékezem az elõdök is ilyenek voltak. Sõt a knack is ilyen.

Kongy
Igen, az is rendesen felb.szott már akkor is. És az 2006-ban volt. 2013-at írunk könyörgöm, hamarosan 2014-et, és még mindig a nextgen startcím ilyen fos mentésrendszerrel van "megáldva"

Moby
Bf4...

Moby
Azon vagyok. Megõrülök, hogy itt fagyok bp táblától 1 km-re, de egytlen normális szolgáltató területébe sem esek bele. Aki meg van, az meg nem hajlandó behúzni a kábelt a lakóparkba, hogy a rohadnának meg. Ilyen fisemfos garázscégekkel ver meg az isten 😞

Tatyla
na akkor azt mondja meg valaki miért van az hogy UPC-s 60/6-os internettel jelenleg wifivel van összekötve és máshogy nem tudom megoldani,de állandóan BF4 multi közben ledob a partychat-röl és a játékból is random,van hogy egy nap 1x de van hogy 2-3x?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

n000rbi
😞 Intézkedj.

Moby
Nos, minden kétséget kizáróan a szolgáltatómat kell fejberugnom, mert bármilyen más hálózatban megy, a szolgáltatóméból viszont más végpontról SEM. 😞

Anno a BLACK (xbox/ps2) ugyanezt az mentest alkalmazta. Voltak checkpointok de azt csak addig "elt" mig ki nem leptel a jatekbol, utana mar csak a palya elejere tett be, magyarul ujra indult a kuldetes.
Kongy
+1 nagyon rendben van a játék szerintem is. Azt mondták, hogy unalmasok a harcok, hát pont nem! Minden harc kihívás.

Moby
Natessék...mondtam, hogy megõrültek a teszterek. Én kurvajól szórakozom, igaz néha vért hányok normálon is, de élvezem nagyon 😄

TDC Geronimo
Hát szerintem neked sikerült beletenyerelni abba a 3 játékba, ami sebesség gondokkal küzd. Más nyitócímnél nem hallottam problémákat.

Kongy
Ezt elõre nem lehet megmondani. Biztos lesz olyan amit csak úgy áthánynak majd nextgenre. Ilyenkor még belefér. Majd ezek szépen lemorzsolódnak 1-2 éven belül.

Akkor amik ezek után kijönnek, azok között is lesznek ilyen ócska gyártmányok, vagy mind "nextgen" kategória?
Köszi, így már világos, akkor csak a kacatokat fogom ki, legközelebb várok még valaki le nem írja az objektív véleményét egy játékról akadás terén.

Nos igazából csak a cod miatt bosszankodok egy kicsit, de a 3 fps nyitó közül még így is ez tetszik a legjobban.

Viszonlag jó gépem van, a mostani játékok, illetve amiket írtál nem igazán érdekelnek, maximum egy 10-20 ezres vga tunning kellene és futna az is fullon. Amugy csak 22 es monitorom van, így nem kell akkorát meghajtania.
deep
Ez a modern játékok átka. Anno a 8-16 bites korszakban (meg elõtte) nem volt ilyen, vagy nagyon ritkán. A 3D hozta magával ezt konzoloknál, és igenis a fejlesztõn múlik. Azon, hogy mennyire igényes a fejlesztõ, mennyi idõt, pénzt öl bele, hogy fasza legyen a játéka, hisz a fix hardver lehetõvé teszi a fix framerate-et. Addig kellene optimalizálniuk, amíg nem lesz fix a frame. Sajnos ezt ma már nagyon kevesen teszik meg, mert a legtöbb játék multiplatform. Sok gépre megjelenik, hogy minél több profitot termeljen, ennek megfelelõen a lehetõ legkisebb idõt tesznek bele 1-1 verzióba. PC-re ugye nem lehet optimalizálni. Millió hardver variáció van. Ott te optimalizálsz a zoptions menüben a csúszkákkal a gépednek megfelelõen. Vannak jobban, és kevésbé jól futó motorok.

Nézd meg PS4-en a Resogun-t. Fix 60 frame. Kizárólag PS4-re jelent meg. Vagy a Killzone. Nem 60, de 30 alá sosem megy. A Contrast szaggat. Multiplatform, portolták, elindul, ok mehet ki. Ennyi.
Moby
>mert nem vagyok hozzászokva az akadáshoz

Akkor gondolom crysis3-at, metro:ll-t nem nagyon játszottál ultrán, 1080-ban <#ravasz1>

Kongy
Végigviszem, és lehet róla szó... 😄 Hardon ez brutál lehet. Én bevallom easy-n viszem, de így is sokszor megfekszek. Nagyon hardcore egy játék 😄

@ModernT

Mivel a generációváltás miatt még nem egészen nextgenre készültek ezek a játékok, így nem csoda, ha akad. A CoD-ot már kiveséztük, a Blacklight meg egy ingyenes szutyok, gondolhatod, hogy a fejlesztõk mennyire voltak tisztában a PS4 felépítésével. A Contrast pedig hasonlóan nem nextgenre írt játék. Nyilván akadhatnak benne hibák.

A Killzone, a Knack, az AC4, a NFS Rivals, a BF4.. ezek mind-mind nextgenre optimalizált címek, és mind jól futnak. Ezekkel próbálkozz.

Kandurex
Vagy a BF -et...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Én pc-s vagyok már 8 éve, nekem a konzol új dolog, azért kérdezem ezeket mert nem vagyok hozzászokva az akadáshoz.
Ezek konzolon megszokott dolgok, hogy mikor megjelenik egy játék meg kell várni az elemzéseket, gameplay-eket hogy akad vagy nem akad, és azután megvenni csak õket?
n000rbi
Semmi gond a gépeddel, próbálkozz KZ-val, AC4-gyel, nem fognak "akadni".

n000rbi
Igen, aztán még egyszer a hatodik fejezetig. Most szívesen megpróbálkoznék hard-on, szóval ha eladnád, szólj 😄D

Kongy
😄 Ahogy nézem elég hosszú játék, még csak a 7. fejezet közepén járok, és már jó pár órát beleöltem, és 13 fejezet van. Te végigvitted teljesen?

Hát....

Eleinte még nem volt játékom játszottam a Blacklight-tal, mikor bekapcsolod a hologrammot, vagy sok effekt fele nézel AKAD.

Utána megvettem a cod-ot mert a kz-t nem favorizálom codos vagyok,voltam,leszek, mint pc-n és más konzolokn ez is néha beAKAD.

Most letöltöttem ezt a Contrast nevû játékot, elsõ chapter, megyek az utcán nézek a sok fény felé futkározok, sötétbe semmi ahogy körbefordítom a kamerát árnyék fele nézve sosem, fényfelé nézve mindig AKAD.

Akadás alatt azt értem, hogy leesik az fps, nem befagyásról van szó csak nem lesz folyékony a kép amég a sok effekt körül mozgatom a kamerát.
Lehet, hogy kifogtam ugye az ingyenes játékokat meg a "szar" codot (ami ennek ellenére is tetszik). De kezdem úgy érezni, hogy ha már nem 1, nem is 2, hanem már egybõl 3 játék fps szarakszik, lehet nem minden fejlesztõvel van a gond, hanem a géppel, vagy az Én gépemmel.
És most ünnepélyesen megkérek mindenkit csak az válaszoljon erre az üzenetre aki normálisan tud válaszolni nem szarozik és nem degradál.

n000rbi
Nem hiszed el, mennyire nyomnék egy második végigjátszást 😊 Már megbántam az eladást 😄