PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Jó messze van az még
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Diablo 3 lehet tudni mikor lesz kapható?
Én meg most fejeztem be normalon, kellemes csalódás volt, szerintem kifejezetten jó játék. Jöhet a hard végigjátszás, illetve a maradék kristályok, cuccok gyûjtögetése. 😊
Úgy döntöttem, ha sikerül szerezni, még a hétvégén beújítom a Rivals-t. 😊
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Most csináltam egy újat, kíváncsi vagyok ez meddig mûködõképes.
Hobbitra megyünk közbe beújítom hazafelé 😄
Haverral majd letoljuk kanapécoopba egészet.
http://www.ustream.tv/channel/moby30
Õrület ez a rendszer. Beraktam az AC4 lemezt, és kb 15 sec múlva játékban voltam úgy, hogy közben ment az intstall a háttérben. Lávolom a sonyt az új rencerér 😊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Letoltál easyn egy ízig-vérig hc játékot, sztorira várva 😄 pont annyira nem vagy képben, hogy mivel játszottál, mint az pldalak akik, akik tesztelték. A SMS tol valami sztoriféleséget a gowokba, hogy a kazuárok se fussanak falnak, persze az senkinek nem tûnik fel, hogy a mitológiai alakok összevissza korokból vannak összelapátolva, a hc-k meg leszarják, nem ezert játszák. Nos ez itt nincs. Van egy funkcionális sztori, ami (az ilyenekben) arra jó, hogy kitermelje az atvezetõket az arénák között, meg a bossokat, de különösebb fogódzkodót nem ad, és nem is követi a trendeket kombóhegyekkel.kb ez is lett a veszte a nyomi tesztereknél.
Kb mint ha én tesztelnék tekkent 😄D
A játékmenet jó. Jó ritmusú, de egy idõ után vontatottá válik, még úgy is, hogy akad kihívás bõven. Egy idõ után a lelkesedés könnyen átmehet frusztrációba. De azt mondom rendben van. Egy idegesítõ dolog: miért kell minden egyes platformokról leugrását Knack-nek egy animációban mutatni? Miért nem csinálhattam meg én? Miért nem ugrálhattam helyette én?? Nem értem. Egy God of War-ban azért nem vált monotonná a játék, mert a vég nélküli öldöklést megszakította egy kis ugrálás. Itt sajnos nem nagyon akad ilyen rész, ami van az is elég suta.
Mindezek ellenére én élveztem a Knack-et, a grafika szép, külön tetszett, hogy az átvezetõk is 100%-ban a játék motorjával mennek... azt mondom ez a nextgen alap! Szóval jó játék volt hibái ellenére is, és nem jogos az 50%-ozás. Szerintem egy jó 70%-et simán megérdemel.
PSN ID: mzolix25 nyugodtan vegyen fel aki akar.
Viszont normálon simán végigvinném már supermoves nélkül is 😊
Azért hibás az összes értékelés mindenhol, mert a buziarcúak azt sem tudják mivel játszottak.
(én elfelejthetem a livestream-et a szaros 1mbps upommal😞)
Mennyi az uploadod?
Gémer reneszánsz 😊
Szerk.: megvagy, a "30" kimaradt a linkbõl
twitch.tv/moby_test
- Nem akar többnek látszani, mint ami
WUT? Ez hiba? ROFL
-Frusztráció-faktor
Jabazmeg, nem játsza magát végig. A jókurvaanyját cernynek.
Ja és nem fröcsög a vér sem. Az inkompetens barmai nem tudnak normális játékot írni.
Ezek mérnem halnak már meg???
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
psn: TasManHUN
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
psn: TasManHUN