PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Természetesen brlepróbálok abba is😄 ha nem elmebeteg nehéz, még talán be is vállalom. Végülis olyan 6 óra alatt lenyomtam a felét hardon. Mondjuk egy ideje má skippekek minden kátszínt😊

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
Együtt fog ezt már mondták.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ja,hogy akkor valószinü együtt jön PS4-re alap game+kieg reméljük tavasszal.
Jó messze van az még
TDC Geronimo
Nem sajna. PCre március a kieg, de PS4re még semmi infó 😞

balee4
Most nézem, Knack-ben van very hard trófea is, atya isten... 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Hi.
Diablo 3 lehet tudni mikor lesz kapható?
balee4
Jól teszed. 😊

Én meg most fejeztem be normalon, kellemes csalódás volt, szerintem kifejezetten jó játék. Jöhet a hard végigjátszás, illetve a maradék kristályok, cuccok gyûjtögetése. 😊

Úgy döntöttem, ha sikerül szerezni, még a hétvégén beújítom a Rivals-t. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

n000rbi
Na jól van, nem bámulom tovább a Knack gameplayed, jövõ héten visszakerül hozzám is a kicsike 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Naviszont a ustream meg egy beteg szar. Valahogy "megsérült" a csatornám. Azaz barmit csinálok vele nem lehet adást indítani, preparingen pörög a végtelenségig. Akkor is, ha kitöröltem, és létrehoztam újra. Valami beakadt a ustream szervereken...
Most csináltam egy újat, kíváncsi vagyok ez meddig mûködõképes.

Moby
Visszakanyrodva a múltkori broadcastes témához: nem csak azért jobb a beépített mert egyszerû, hanem azért is, mert amint személyes dolgokat mutatna a stream, pl kilépsz a menübe, azonnal bedob a streambe egy playstation ks spotot, és addig pörgeti, amig vissza nem lépsz a gamebe, védve ezzel a személyes adataidat. Geniál! 😊

TDC Geronimo
Csak local coop van. Egyképernyõs ráadásul.

arty
knackban van lokál koop? osztott vagy egyképernyõs?

Forza.

TDC Geronimo
Holnap nekem is lesz knack 😊

Hobbitra megyünk közbe beújítom hazafelé 😄

Haverral majd letoljuk kanapécoopba egészet.

Moby
Basszameg majdnem meglett a goblin boss sérülés nélkül 😄 zsír lett volna hardon megkapni érte a trófeát 😄

arty
ennyire utoljára az UG1 taszított nfs-bõl .... 😞

Forza.

Moby
Nem. Bár ez nem probléma, de nekem is fura, hogy a pécés verzában a menü is az, és minden üzenet.

balee4
Bazdmeg ez kibaszott jónak tûnik. 😊

balee4
A lemezes verzió sem teljesen magyar? A PS3-ról upgradelt verzióban csak a felirat...

balee4
Vélemény? A jövõ héten sztem én is lecsapok rá. 😊

Moby
Nyomok ma is némi knack hardkórt, és úgy tûni a ustream szerverei felé jobb a netem, szóval itt:
http://www.ustream.tv/channel/moby30

Õrület ez a rendszer. Beraktam az AC4 lemezt, és kb 15 sec múlva játékban voltam úgy, hogy közben ment az intstall a háttérben. Lávolom a sonyt az új rencerér 😊

Kongy
Toltam egy kis NFS-t, itt egy kis gameplay 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kongy
De mondom, nem lett rossz, de azért nem is egy kiemelkedõ cím. Elvoltam vele.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Igen, Easy-n toltam, mert elkezdtem mediumon, és a hajam felét kitéptem.. 😊

Moby
Vettem közben egy AC4-et...jó lett vlna skull edition, de az bp-en sehol nincs.

Moby
>Ha kritikus szemmel nézem...
Letoltál easyn egy ízig-vérig hc játékot, sztorira várva 😄 pont annyira nem vagy képben, hogy mivel játszottál, mint az pldalak akik, akik tesztelték. A SMS tol valami sztoriféleséget a gowokba, hogy a kazuárok se fussanak falnak, persze az senkinek nem tûnik fel, hogy a mitológiai alakok összevissza korokból vannak összelapátolva, a hc-k meg leszarják, nem ezert játszák. Nos ez itt nincs. Van egy funkcionális sztori, ami (az ilyenekben) arra jó, hogy kitermelje az atvezetõket az arénák között, meg a bossokat, de különösebb fogódzkodót nem ad, és nem is követi a trendeket kombóhegyekkel.kb ez is lett a veszte a nyomi tesztereknél.
Kb mint ha én tesztelnék tekkent 😄D

Kongy
Amúgy én megértem azt is, aki leszarozta, meg azt is, aki szereti. Ha kritikus szemmel nézem én is bele tudok kötni. A sztori pl bugyuta, az átvezetõk helyenként kínosak, esetenként logikátlanok, és igazából nem derül ki pár dolog, amirõl azt hittem ki fog 😊 Sokszor érezni az idõhúzást is. Pl. látnak egy kaput - Knack, menj és öld meg elõtte azt a 3 õrt - erre vagy 20 percig kóborolok az isten tudja hol, mire elérek a kapuhoz, holott elõtte 10 méterre voltam tõle... 😄 Szóval akadnak logikai bukfencek.

A játékmenet jó. Jó ritmusú, de egy idõ után vontatottá válik, még úgy is, hogy akad kihívás bõven. Egy idõ után a lelkesedés könnyen átmehet frusztrációba. De azt mondom rendben van. Egy idegesítõ dolog: miért kell minden egyes platformokról leugrását Knack-nek egy animációban mutatni? Miért nem csinálhattam meg én? Miért nem ugrálhattam helyette én?? Nem értem. Egy God of War-ban azért nem vált monotonná a játék, mert a vég nélküli öldöklést megszakította egy kis ugrálás. Itt sajnos nem nagyon akad ilyen rész, ami van az is elég suta.

Mindezek ellenére én élveztem a Knack-et, a grafika szép, külön tetszett, hogy az átvezetõk is 100%-ban a játék motorjával mennek... azt mondom ez a nextgen alap! Szóval jó játék volt hibái ellenére is, és nem jogos az 50%-ozás. Szerintem egy jó 70%-et simán megérdemel.

sziasztok AC4-hez keresek PSN-re barátokat a social részhez.
PSN ID: mzolix25 nyugodtan vegyen fel aki akar.
Moby
És a legjobb, hogy csak hardon jössz rá, hogy csomó helyen nem lehet grindolni, szóval még az is kurvajól be van lõve, hogy HOL lehet. És ott ís egy esélyes, szóval a grind itt tényleg a worst case scenario.
Viszont normálon simán végigvinném már supermoves nélkül is 😊

Moby
Egyébként a kastélyvánia volt az elmúlt idõkben az egyetlen hasonló game, ahol ennyire tökéletesen kibalanszolták a cuccot arra az irtóvékony határmezsgyére, hogy sok tanulással megoldható minden, csak vért fogsz hugyozni. Csak ez még attól is komolyabb, mert itt van, hogy 5 arénát kell betanulni láncban! És tökéletesen végrehajtani.
Azért hibás az összes értékelés mindenhol, mert a buziarcúak azt sem tudják mivel játszottak.

n000rbi
Aha, akkor nem lesz ott gond, csak emésszék meg a bejglit, meg józanodjanak ki másodikára és máris foglalkoznak a problémáddal.
(én elfelejthetem a livestream-et a szaros 1mbps upommal😞)

Moby
Elvileg van doszt (most olyan 20 mega), de gyakorlatilag fennáll a baszás a szolgáltatóm kontra ps4 tengelyen, amire gondolom csak januárban lesz megoldás 😞

Moby
Helyenként hardon azért már betonkemény a knack 😄 maximum 2 érintés. A nagyoktól 1 😊 Szóval nem elég tudni az arénákra mûködõ taktikát, tökéletesen kell végrehajtani. Vagy sunstonet grindolni, ha sehogy nem adja ki.

n000rbi
Akadozott, hang és kép is 😞 (kommenteltem is közben, csak a hard-mód elvakított 😄)
Mennyi az uploadod?

Moby
Ment a stream? Akadás nélkül?

TDC Geronimo
Amazon PR: "The new Xbox One and PlayStation 4 gaming consoles were so popular that at the peak of sales for each console, customers bought more than 1,000 units per minute!"

Gémer reneszánsz 😊

szega96
Hali!
Van pesten vmi bolt ahol még/már kapható?

deep
Borzasztó, hogy manapság baj, ha egy játékban van kihívás...
Moby
Tényleg, sorry

n000rbi
This channel was not found.

Szerk.: megvagy, a "30" kimaradt a linkbõl

Moby
Nyomok egy kis knack hard livestreamet, hátha megy is a fos netemen.
twitch.tv/moby_test

Moby
Negatívumok:
- Nem akar többnek látszani, mint ami

WUT? Ez hiba? ROFL

-Frusztráció-faktor
Jabazmeg, nem játsza magát végig. A jókurvaanyját cernynek.
Ja és nem fröcsög a vér sem. Az inkompetens barmai nem tudnak normális játékot írni.

Ezek mérnem halnak már meg???

elsö(?) G365 PS4 teszt: [url=http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=1353&article&%20Knack]Knack[/url]

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

arty
ha mákod van, tlouval épp megy majd a ds4 😊

Forza.

System seller lenne nekem, az biztos. Igy is hatalmas mar a kisertes.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

TasManXT
ahhoz képest meg vicces, hogy a túlértékelt cod bf4 ac4 tonnaszám megy el használtan, de knacket egy darabot nem látok. 😄

psn: TasManHUN

shaddam
Aztán a sajtó lepontozná a gecibe mint a knackot, mert a parasztnak afgán kecskepásztor gyilkolda kell

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

TasManXT
Crash Bandicoot jogokat Activision-tõl vissza Sonynak és kiadni a Naughty Dognak, hogy 2014-ben mit tudnak összehozni, visszatérve a gyökerekhez. 😄

psn: TasManHUN

Pfff. Mindenkire. <#crazya> TR-ben is milyen illúzióromboló már, hogy csak Larának van rendes haja, mindenki másnak "Lego".
shaddam
+tressFX Ellen Page-re <#idiota>

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete