PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
naa! annál azért egy ps4 többet érdemel! <#idiota>

Forza.

Köszönöm az üdvözlést, jó érzés PS4 tulajnak lenni! 😊 Mostantól megvan az öröm! Úgy fogok rá vigyázni, mint a szemem fényére, mintha a barátnõm lenne! 😄

vortel
Üdv a klubban 😉 használd egészséggel a masinát és vigyázz rá!

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

Rendben akkor kicsit kezdek már megnyugodni, köszi a megnyugtató válaszokat! 😊 Made in China, remélhetõleg mûködni fog, de páralecsapódás miatt várok a beüzemeléssel, sajna erõmûbe megyek gyakorlatra nemsoká, aztán este 8 felé tudom beüzemelni, addig aztán megy az izgulás hogy ugye mûkszik e majd a drágaszág! 😄

Kongy
Mindenkinek billeg ha mozgatja.. 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

n000rbi
Szerintem csak a serial-t nézték meg a garanciához. Amikor személyesen vettem át, akkor is kibontottuk együtt az eladókkal. Ha bekapcsolod és mûködik, akkor örülj neki 😊
A billegés pedig kiküszöbölhetõ, ha nem nyúlsz hozzá 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Sziasztok! Most jött meg a PS4 sima killzone bundle és amikor a kartondobozból kivettem a ps4 dobozát, az a látvány fogadott hogy ami rajta van cellux az fel van vágva, a foganytú nem volt sehol ugyanis a belsõ fehér dobozka fordítva volt belerakva a külsõ killzone-s borítású dobozban :S Nálatok is volt ilyen? Szerintetek átvágtak és nem gyári újat kaptam hanem használtat? 😞( Meg az asztalra ráhelyezve a ps4 billeg, mivel lehetne kiküszöbölni azt a jelenséget?

A Beyonding én is azt mondtam, hogy a GoW 3 bizonyos jeleneteinél szebb PS3-as játék nincs. Most azt mondom, hogy a Beyond néhány jelenete egy hajszálnyit azért rátett erre.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

jááájjjj de sájni!!! <#idiota>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

DarkSector
tudod csináldmagad. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Jej! Az elsõ két részben az zavart, hogy nem volt semmilyen kimondottan gyors haladási forma. Még a másodikban csak-csak azok a bizonyos új képességek után.
Moby
Nah látom gyön a kontent a infémüszölõbõl 😊
Eddig szép is, meg jól is fut pc-n, remélem hasonlóan fogjuk megkapni ps4-re is <#ravasz1>

Adversus solem ne loquitor

Kongy
Nem volt kisebb... :/

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
ja értem. 😄
de ekkora boritot betenni. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kongy
Ez csak egy Xbone degradáló PS-fanboy poén, na.

DarkSector
ja bocs nem figyeltem a fehér szót, de akkor is? ez mire jó?

értem hallottam 2 külön csapat lett megbizva és? 😄

DarkSector
ezt értem de és? 😄

Jól van. Egy szóval se írtam, hogy a PS4 verzió folyamatosan 60. 😛
Kongy
Xbone-on meg nem 30, hanem átlag 29.

Kongy
Jó, úgy korrekt, hogy VAN, HOGY 60 FPS, na.

arty
nagyon ritkán nem 30fps vs. szinte sose 60fps, 35-60ig van minden edisün - ha korrekt akarsz lenni 😉

Forza.

Totti5
PS4en nem 60 fps.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Áj, te! 😄 A ONE verzió csak 30 FPS-sel fut, azzal se mindig. Ezért valaki csinált egy olyan borítót hozzá, aminek Acceptable Edition (Elfogadható Kiadás) a neve. Kell még magyarázni? 😄
Kongy
Mert csak 30 fps a PS4 60 fps-ével szemben. Magyarul a PS4-es verza unlockolva van, az Xbone-os meg le van lockolva 30-ra.

DarkSector
még mindig nem vágom...😄

miért kellett ekkorába beszúrni az Xbónos tokot, és miért azt? 😄

Totti5
Külsös fejlesztõk vitatható portjai. Kíváncsi lettem volna a Crystal mit hoz ki ebbõl, bár õk csinálják a következtõt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

<#taps><#nevetes2>
Kongy
A magyarázatot itt találod

DarkSector
Oks ezt kicsit megmagyaráznám a helyedben. 😄

Kongy

DarkSector
Nem csak neked, de nem kell gépet fejleszteni, kompromiszummnak maradhat egy átlag pc, hiszen egy átlag pc-n is szebben futnak a játékok állítólag sokak szerint...szóval nem kell gépet fejlesztened. 😄

Még mindig játszom PC-n is. Csak 3 hónapja rendelkezem PS3-mal (elõtte konzolom a sárga kazettás "NES" volt). Konzol exkluzív és PS exkluzív játékokat pótolom most rajta, a többit PC-n játszom most is. Ha mindent végigvittem PS3-on, ami érdekel, akkor jöhet a PS4 és erõsen gondolkodom azon, hogy teljesen áttérek rá, mert a gépfejlesztésbõl már elegem van.
n000rbi
Ez is elképesztõ...LOLBone.

n000rbi
Elképesztõ.

TDC Geronimo

Amúgy most hogy már "csak" 2 hónap van a megjelenésig, nem is bánom, hogy 2 helyszínen kívül szinte semmit se mutattak a játékból. Marad bõven meglepetés a fullra.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
wtf? 😄 háde ja...most nem a pízre értem...egy normális nekem tetszõ ex miatt.

Kongy
Hát nem vagyok egy nagy stratégia, MMO, se egy nagy indie-játék fan, és tudom, hogy a PC-s piacon ezek vannak jelen nagy számban. És van rengeteg kiadó, aki abszolút leszarja, hogy mi van a PC-vel, vagy minimálisan érdekli csak, és akkor jön a PC-s port egy évre a konzolos verziókhoz képest... Én ezt untam meg, és nekem nem hiányzik a PC-gaming... A különbözõ driver-hibákról, fagyásokról nem is beszélve...

arty
tizennyócezerér.... 😊

(tudom, hogy eladható, de a kis piac miatt gondolom egyelõre nehézkes, az értékvesztés is tán nagyobb, ha vennél választék nincs, stb)

Forza.

DarkSector
Na ezaz a sok exclusive, a multiplatformokat meg ugyanúgy most ps4-en már ugyanabban ha nem szebb stabilabb minõségben tudod játszani.
😊

Nekem is a PC igazából nem hiányozna, csak mivel itt hallgatok zenét, filmezek meg ezt azt. néha belenézek ebbe abba, de ha nem lenne nem hiányozna játék téren...mamx a CoH miatt.

arty
kezdeti lelkesedés 😊)

(persze attól függ mikkel játszol, ha pécéexklu egy sincs, ami miatt pécét tarts fenn, akkor megértelek - mondhatni irigyellek, hiszen egy platformot egyszerûbb etetni, nem gyûlik a backlog se, stb)

Forza.

Kongy
És így konzol után szívesen visszamennél PC-re? Csak azért kérdezem, mert én kb 1 éve váltottam PC-ról PS-re, és azóta kb 1 év alatt 1 órát ha játszottam PC-n... és most, hogy van PS4-em szerintem ez így is marad. 😊

Jah. Azt még pécén játszottam.
DarkSector
Hát technikailag az nem volt annyira ez a szint, hogy majdnem CG film. 😄

Most nem a QTE dolog a lényeg a Bouncer nem QTE játék. 😄

Kongy
Meg ugye a Fahrenheit. Asszem multiplatform volt.

DarkSector
jaja korát meghazudtoló. 😄
de volt ps2-re egy Heavy Rain/Beyond játék

Úgy hívták hogy The Bouncer...nekem máig megvan az eredeti DVD! 😄

Kongy
Amúgy a napokban vittem végig a GoW 2 PS3-as HD portját, és az a játék látványvilág terén a PS2 képességeihez képest még mindig embertelen... 😄 Félelmetes, hogy egy akkor is már õsréginek számító gépre hogy voltak képesek olyan alkotni, ami még most a PS4 hajnalán is megállja a helyét nagyjából.

Kongy
Igen kellett, de a fejlesztése nem 2008-9 tájékán kezdõdött.. Szerintem. Már csak azért sem, mert akkor a Heavy Rain-en dolgoztak. QTE-nél valamivel több, ez tény, ez csak durva megfogalmazás volt. 😄

DarkSector
Oks de render. 😄

DarkSector
azaz