PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n000rbi
Mit cserélsz le? Megéri erre váltani?

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TasManXT
Hát az kivételesen nekem mindig. :D

psn: TasManHUN

Moby
Néha még a screenshot sem mûködik normálisan.

Adversus solem ne loquitor

TasManXT
Hát nekem inkább egy percet ne vegyen, ha kell valami akkor quick share és csókolom.

psn: TasManHUN

Moby
Nem, arról így nagyon ügyesen lemaradtam. Ha tehetném az lenne, de teljes áron már nem kell.
Viszont rendeltem egy olcsó "simát" <#miaz>

n000rbi
LOL, mégis bassimpact lesz? :D

Moby
Dobtam egy privit :)

Kongy
Ugyan már, a beharangozott forradalmi share gomb is egy nagy hulladék. Állítom, hogy 5 perc lenne kijavítani, hogy az utolsó mocskos 15percemet vegye, ne az elsõ játékban töltött negyed órát....

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Mer ronda! <#banplz>

n000rbi
Kérdezz rá itt.

Moby
>de ez tuti a fejlesztõ sara?

Jah. Az OS fejlesztõé :)

Mr Manson
Kék kontroller miért nincs sehol?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

arty
de ez tuti a fejlesztõ sara?
miért nem az OS mond pause-t a játéknak, ha érzékeli h a profil által használt konti leszakadt (kikapcsolt)?

360on anno nagyon gyanusan egységes hibaüz (dash üzenete) jött, amikor elszállt a konti....

Forza.

n000rbi
Mint oly' sok minden. Most ez komolyan akkora probléma? (igénytelenség, ez tény)

Moby
Igaza van, 3 perc LENNE a deveknek.

n000rbi
Nekárogjá' :D (elõtte szól jó fél órával, hogy le fog merülni, sose várom meg míg teljesen kipurcan)

arty
tökjó, akkor ezt sikerült kijavítani a ps3as szemétdombhoz képest (volt játék ami megállt, volt ami nem)

NOT

Forza.

Nekem nem xd de olyan hirtelen történt, mert ahogy próbáltam volna háromszöget nyomni nem sikerült, lecsaptak majd az elõbbi chekpoint amikor betöltött akkor pause képernyõ fogadott, így töltõre tettem. Mostmár fajinul mûkszik a kontroller újból vezeték nélkül! :)

De vazz, nem állítja meg a játékot, ha lemerül a kontroller? o.O
Hát ez az outlast játék nagyon para ps4en fülessel tolva besötétítve mindent! Mai esetem: üldöznek,bujkálok egy szekrényben 10 perce,kiszállok belõle észrevesznek, aztán menekülnék tovább,kifogyott az aksi a kamerából, tölteném újra, de a ds4 kontrollerem nem reagál, mert közben lemerült és paff lett nekem máris! :D Bitangjó játék, ahhoz képest, hogy nem lehet benne ütni/lõni csak kamerázni,menekülni,bujkálni egész jó,rég paráztam egy játéktól ennyit, utoljára a Doom 3 volt nagyon para számomra, pedig abban lehetett aprítani is! xD

DarkSector
Bocs én csak megjegyeztem hogy arra hasonlít. :)
De mindegy nem is lényeges.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kongy
Jajaja, csak ez PS4 topik nem retekklub.. :/

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
Amúgy én legszívesebben éjjel-nappal a tv-ben a Heti Hetest, nyomatnám magamnak és lnézném non-stop, de sajnos az csak vasárnap van.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nem annyira tetszik, csak ha nincs más ezeke mennek, ennyi, ha más van nézek mást, de vv elsõre nem tetszett, mert tudom legtöbb ember bent egy tulok, de az a csaj inteligens, még vitatkozni is tud.
a többibõl nem sok normális van az a zsolt gyerek még korrekt.

DarkSector
meg Columbo....megy ezerrel melette ha nincs letölthetõ film.
ez nem iq kérdése, meg gyomor.

Kongy
Retekklub szó szerint. A Tolvajkergetõkben volt egy ribanc, aki védte a tolvaj testvérét, és szerepelt vmilyen Feleséget Keres nemtom ki címû mûsorban. A csaj prosti, a testvére meg egy egyszerû tolvaj. Aztán ezek mennek mûsoron.

Kongy
Aha, okéé... :D Jó szórakozást hozzájuk.

deep
Fúbazmeg. Ekkora retkeket, és ráadásul halmozottan nézni, szándékosan. Ehhez aztán iq kell. Meg gyomor.
n000rbi
6 másik reviewernek meg nincs baja vele. Na majd kiderül.

DarkSector
Hát én gépezek fórumozok, nézem éjjelnappalt, utána szokott menni a BK, és át a VV6-ra, de igazából odafigyelni csak a vv-re szoktam ha buli van és vitatkoznak...ez a Viki nagyon jól tólja....

DarkSector
én is pont azt az egy részt láttam amibe megbetegedett. :D

Kongy
Wut? Én annó néztem bevallom, de már vagy fél évtizede tiszta vagyok... :D És nem tudok semmi leukémiás csávóról... :D Ha TV-t nézek akkor HBO.

Hallottam róla, de egy részt nem láttam belõle. Szal, ilyen leukémiás csávókról, meg hasonlókról nem tudok. :D
DarkSector
hazudik aki azt mondja hogy nem ismeri...

Én azzal a helyedben nem dicsekednék, hogy ismerem a Barátok Köztöt. :D
DarkSector
Olyan a csávó mint a Barátok Közt-ben az a leokémiás csávó! :)

Moby
A ZERO bass-nél tettem le róla. Ezt a mostani wless fülesem is tudja :D

n000rbi
A mikrofon minõsége hidegen hagy, kb. sose fogom használni. A többi meg relatív. (és õ se mondja, hogy szar lenne) Ja és már ki van fizetve, szóval :D

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Lemondtam a goldról. Lecsúsztam cloud elitjérõl.
Nem veszek semmit :D

n000rbi
Ezt úgy mondod, mintha kereskednék vele :) Annyi van, amit még én szándékozok elnyûni.

deep
Most adtam fel a Killzone platina trophy reményeimet. Elkezdtem scout-tal játszani. A cloak killhez gyakorlatilag érintõre kell venni az ellenfelet és tökéletesen a kép közepén kell lennie. Anyátok.
DarkSector
hát koránsem faszák a helyszinek így a kiss videóban, a netes képeket, E3-as demoban szebb helyszínek voltak.

TDC Geronimo
Ez a videó brutális minõségû. Itt látni igazán, hogy is néz ki a játék. Döbbenet jól.

Kongy
Ha kijön akkor durván ráfüggök :D

TDC Geronimo
HNGGGGGGGGGG JÖJJÖN MÁR :D

TDC Geronimo

warass
Bocs.

http://www.youtube.com/v/E9Ac3igODVU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

warass
Új infi vidi: http://www.youtube.com/watch?v=E9Ac3igODVU

Kongy
Sok érte szerintem. 7-8 ezerért fogja megérni.