PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Sajnos, ennél jobbat én sem tudtam kicsiholni belõle. Részemrõl mondjuk twitterre tettem fel, és akkor onnan a kép utáni :orig toldalékba, és ezzel megkapod azt, amit játék közben szedsz ki és ment le a winyóra.

Viszont röhej, de még eredetileg ezek is csak 100-400k közötti képek, bár 1920x1080-as felbontásban. Nem is értem, hogy ha már tudja a 1920x1080-at, akkor miért nem jobb a minõség, mert tévén nem ezt látod, de ehhez a részhez nem értek. Sajnos a capture card segítségével készült képeket - korábban párat Geronimo már belinkelt (gondolom capture cardos mindegyik?) - nem képes überelni. Ritka buta helyzet, hogy nem alap lehet kiszedni a játékkal minõségi képeket, ha már alapból ki lehet (ami PS3 esetében ugye csak kevés helyen volt lehetséges).

Motto:

ill. a többi (csak úgy az elejérõl):

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A medve nem játék.

Moby
Az érdekelt a legjobban, és amiatt haragszom talán a legjobban. Az elején nem tetszett, aztán jöttek a gifek, meg a kisvidik a havas pályákról stb, aztán meg a pofáraesés...

Adversus solem ne loquitor

arty
<#eljen>

(drájvklub érdekel majd? mármint, HA valaha, egyszer meg találna jelenni...)

Forza.

Moby
Az infamous tehet róla, nem én 😊
Vagy vehetjük úgy is, hogy mivel most van egy zsír kontrollerem, illetve ennek hálisten nem zörög a háza a lemeztõl, tonképp csak egy minõségi cserét hajtottam végre 😄D

Ettõl még haragszom a sonyra, de tudok rájuk úgy is haragudni, hogy közben esténként jót szórakozok a kz multival, amit elég sokáig tartott bevallani magamnak, de hiányzik/hiányzott. Az infamous streamek meg megyõztek róla, hogy nem érdemes kihagyni, de ott még várok egy visszautasíthatatlan ajánlatra, és mostantól ez lesz az eljárás szigorúan: nincs 1.day vásárolgatás hype hatására.

arty
😄D

Gyorsvót.
Viszont ha ez elmegy, nagyobb szünet lesz, gondolom ... 😉

Forza.

Moby
-.LOL.-

megint kínai, csak abban bízom(NOT) ^.^

arty
átszervezés vs. hatékonyság LOL

Forza.

napi sony elbocsatasok:

"A Sony London Studio, a DriveClubon ügyködõ Evolution Studios, valamint a Guerilla Cambridge lett az áldozata az európai csapatokon keresztülvonuló kirúgáshullámon. Az indok a szokásos, felülvizsgálták a mûködést, próbálják úgy újratervezni a mûködést, hogy minél hatékonyabban érhessék el a kitûzött célokat.

Hogy mennyi embert érint ez a hullám arról nincs információnk (bár ahogy mondani szoktuk, ha egy sajtóközlemény elõzi meg akkor biztos nem csak a büfés nénit cserélték le), látszólag egyedül a Media Molecule marad érintetlenül a szigetországban mûködõ csapatok közül."

G365

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
hjah, nehéz a vérkonzolos lét... 😄

Kongy
Hát sajnos nem így van... Jó oldalon csak részben mások a küldetések, de zömében ugyanaz minden. Ja, meg a képességek néznek ki kicsit másképp, és ennyi.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

deep
Hát, trophy-k miatt már nem kell maxra csinálni, mert csak 1x jár értük. Szóval másodszorra rövidebb lesz. Bár lehet experten kezdem 😊
shaddam
Meg gondolom a másik oldalon kb ugyanennyi idõ van benne + gyûjtögetni valók

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

deep
Kb. 10-12 óra lehetett, ami szerintem pont patent. Ha hosszabb lett volna, már untam volna. Egyébként ebben az IP-ben ennyi volt szerintem. Sucker Punch-éknak lépnie kellene, mert ez a téma nem visz el már egy negyedik részt. Egy gonosz végigjátszást még tuti megér, mert más a sztori is, meg a képességek. Platinát nem tudom, elképzelhetõ 😊
n000rbi
<#eljen>

Lesz platina, vagy annyira nem?

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Mr Manson
Mennyi játékidõ volt benne?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

arty
😄

Forza.

deep
Rövidebbnek tûnt mindent összeszedve és kipusztítva, mint az elõzõek, ami nekem jó mert azok így nagyon sokáig tartottak. Összességében teljesen fasza volt, ez lesz az elsõ amit végigtolok még egyszer gonoszként is. Ja és iszonyat gyönyörû 😄
Moby
Na aki kipörgette és eladná, az dobjon meg egy privivel 😊

TasManXT
Jó vót?

psn: TasManHUN

deep
Nekem most pörgött le a credits. Lehet utána még pusztítani.
Kongy
Nappal? 😮 Akkor arról csak én maradtam le? 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Van éjjel, van napfelkelte, van napnyugta meg van nappal. Nem csak 2 van.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Biztos lehet, mindegyikbe lehetett és az ilyen open world játékokban mindig lehet szabadon mászkálni utána.

Kongy
Amúgy egy nagy negatívum az infamous-t illetõen: csak 2 napszak van. Este, meg naplemente. WUT? Nem tudtak volna belerakni GTA 5-féle dinamikus napszakváltozást? Abban a játékban gyönyörû naplementéket, meg napfelkeltéket is lehetett látni, itt meg van a naplemente, éjszaka, vagy esõs idõ... Ez kicsit rossz.

Kongy
Infamous-t utcsó küldetés után még lehet tolni tovább? Csak mert maradt pár DUP központ, amit nem pusztítottam el, és itt a sztori vége 😞

n000rbi
Mondasz valamit, majd ki is próbálom, 1.70-ig ki lehetne vele húzni.

n000rbi
Most nem vagyok gép elõtt, de ezek pl. saját (jobb híján fb-s) shotok:

a.carkey
Az más profilnak átküldjük, okostelcsin appal meg megnyitjuk már nem él?

A medve nem játék.

TDC Geronimo
PS+al mivan? Régen mindig lehetett már elõre tudni hetekkel a köv havit most meg már kéne jönnie új kínálatnak és még semmi, pletyka szinten se.

jjja ertem.😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Mert share gomb oda rakja fel? 😊

1.70el lehet majd kiszedni USBre a tömörítetlen képet. Remélhetõleg nem jpgbe fogja menteni majd.

epp hogy hud-osat akarok. miert tomoritett fb?

TDC Geronimo
Én nem tudok hud nélkülit meg csak okádék tömörített FBs képet tudnék max. Nyugodtan hidd el, hogy ez így néz ki. AA is az eddigi legjobb, ami konzolon volt.

#7375 1. kep. van screenshot lehetöseg? csinalj egy hasonlot! plz

TDC Geronimo
Pedig nem az :p

nyugodtan rajta lehetne minden (pl a legfelsö kepen). elhiszem, ha azt mondod ez tenyleg igy nez ki, de amig en nem latom, addig ez csak szerkesztett bullshot.

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Biztos volt, hogy késik az is :/

TDC Geronimo
pause gombot ha megnyomod eltûnik a HUD és capture cardal kiszedik azt a frémet, ahol még nem jött be a menü, de eltûnt a HUD. Karakter meg szerintem szintén eltûnik más magyarázat nincs rá.

Moby
Hogy a gyíkba nincs sehol infamous bundle?

nem ertem amugy hogy keszulnek ezek a kepek. se hud, se jarokelok, se chandler (vagy hogy hivjak a fijucskat), ... valaki elmagyarazna?

n000rbi
Nem szakadnának bele, az biztos 😊

TDC Geronimo
Hát nem lepõdnék meg, ha bepatchelnék. Olvassák õk is gafot 😊

n000rbi
Kár, hogy az ilyen fotókhoz capture card és menüvel babrálás kell. Ha már betették a screenshot funkciót, igazán lehetne minden játékban egy hud off kapcsoló is 😊

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Amit imádok. Neon futás, nagy ugrás, L2vel idõlassítás a levegõben és féloldalasan bokánlövés. Sose unom meg 😄

A karma bomb abilityje neonnak meg... Amikor elõször láttam állam szedtem földrõl.

Kongy
Én gondoltam, hogy lesz még egy erõ, csak azt nem, hogy mi... 😊 De majd meglepetésként ér ez is mint a video 😄

The Protector
Fõleg,hogy vicces szeretett volna lenni a fiúcska.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

+1

n000rbi
A tag-ért: <#worship>