PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

deep
Jajó, akkor adjákmáki 😄
TDC Geronimo
Már korábban is volt benne. Még az a hír is volt, hogy az egész single benne lesz a PS+ változatba.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

deep
Értem én, de mondom ezek kellen(én)ek egy jó játékba. Úgy látszik õk is rájöttek, hogy folyton a friendek ghostjai ellen menni nem annyira mókás hosszú távon. Nem létezik, hogy nem lesz benne valami single player mód.
TDC Geronimo
Amilyen ütemben fejlõdött most kíváncsi lennék hogyan néz ki. E3on talán kiderül.

arty
sajna ugy néz ki klubélettel és buddylistel akarják eladni, nem az általad is említettekkel 😞

Forza.

shaddam
A grafika az utolsó videók alapján már megvan

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

"jó AI ellenfelek, frankó single mód"

felejtsd el! Driveclub

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

deep
Hát nem biztos. Most majd raknak bele olyan dolgokat, amik esetleg már a ló túloldala kategória. Mert mi kell egy jó autós játékba? Jó vezetési élmény, szép és gyors grafika, jó AI ellenfelek, frankó single mód. Szerintem ezeknek önmagukban kellene elvinniük a hátukon egy jó autós címet. A social feature-öknek, multinak már csak ráadásnak kellene lenniük, mert hajadra kenheted õket, ha az elõzõ kitételek nem, vagy csak részben teljesülnek. Szóval én félek továbbra is.
TDC Geronimo
Tidux ‏@Tidux 5h
Why Driveclub was not released? easy it was boring with a boring online experience

Lehet jobb is, hogy csúszik akkor nem?

"Izgalmas fejlemények Codemasters fronton: a fenti tízer videó a harmadik GRID játék bejelentését igyekszik felvezetni. Április 22-én, jövõ hét kedden fog sor kerülni a leleplezésre.

Az elsõ tényleges infókra tehát még várnunk kell, egy apró morzsával azonban már most tudunk szolgálni: a fejlesztõk a NeoGAF fórumán jelezték, hogy újból benne lesz a játékban a második részbõl kimaradt cockpit nézet."

no csak lesz ótós jatek PS4-re...<#falbav>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Sir Quno Jedi
Hagydel, jó hely ez itt csak sok itt a ****! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

arty
inkább az tegye fel, akit zavar, ha van pár jó csecses NPC egy játékban <#idiota>

(/nemjelentkezik)

Forza.

széjncró meg a dögös pipik, lol...!

Sir Quno Jedi
Butus vagy, de pl. platformerben, sandboxban szintén fontos (lásd. SaintsRow) és még FPS/TPS-ben is. ótós cuccban is, amennyiben látszik a pilóta, netán ki is szál stb.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Moby
A helyzet az, hogy az embereimet én választom ki, és ebbõl sosem fogok engedni, és a kiválasztásnál a legutolsó szempontom, hogy kinek mi az iskolai végzettsége. Én azt akarom tudni a lehetõ legrészletesebben, hogy mit tud, és mennyire bevethetõ. És ha nem felel meg, tõlem mehet a mekibe is krumplit sütni az összes diplomájával együtt.
A legjobb emberemnek pedig nincs IT-hez ~közeli végzettsége/diplomája, de az ország egyik legjobb programozója.

Adversus solem ne loquitor

jatekokban? akkor tegye fel a kezet, akit erdekel a föhösnö / vip npc mondjuk egy fps-ben, sandbox-ban, ótós cuccban, platformerben, ... wait!

jjjjjja hogy az erpegeidbe kell a magus asszonynak hatalmas csecs???!!!! na ezert erdemes fejlödni😊

Sir Quno Jedi
Mások is szeretik itt, ezért a többes. Meg a királyi többes is ott van.

akkor ne irj többesszamban.😊 TE vagy itten a hím!

Sir Quno Jedi
Akad néha, de én gammákban is szeretem a bigéket, meg filmekben is, meg mindenhol, mer nem vagyok buzi és szeretem a szépet. Elnézést.

lehet egy ríl bige kene mar neked... ne feledd: venni is lehet! vagyis kölcsönözni.😊

Te bizonyára megengednéd, hogy Béla, átlag 3as érettségivel rendszer gazdálkodjon a 250 milliós szerverparkodon, vagy a 20 milliós játékodon engine-t írjon, mert otthon olyan kurva jól kezeli a windows-t. De a hülye, egyetemet végzett csóri meg biztos egyáltalán nem tehetséges. Mert azt bárki megszerezheti. Jóvan.
Sir Quno Jedi
Fizika csak a csöcsökhöz és a segghez kell. Amúgy meg legyen csak egyre jobb a graf, mer fotóríl bigéket akarunk.

arty
Neked homokban a fejed, de derékig 😊)

"Amelyik játékból nem megy el 1 millió ma a piacon, az SZAR játék." 😄DDDD

Forza.

arty
neked is ott a billiónyi indie cucc, ott mást se kapsz, csak gémpléjt 😉 (jahogy kinézet is kéne?)

Forza.

arty
Olcsó egy doboz gyufa volt régen, nem arról van szó ... de mostanra nagyon elszállt egy AAA játék pénzigénye (nyugati fejlesztõkkel/managementel).

Én is örülnék, ha a graf helyett fizikára és AI-ra mennének rá (noha ez utóbbi nehezebb kérdés annál, hogy "legyen-e TÉNYLEG okos az AI", mert utóbbit a játékos nem feltétlenül szeretné...), de nem fognak, mert a legtöbben a mostanival is elvannak, de a graf sohase elég (míg teljesen fotoríl nem lesz minden).

Forza.

Moby
Látom magam, amint pocsolyarészegen, narancssárga mentõmellényben próbálom kihalászni a vízbõl a botom, miközben szarrácsípnek a szúnyogok.
Asszem inkább maradok a gémingnél egyelõre 😄

mentomellenyben nyomjad! 😊

Moby
Részegen beleesek, elnyel a víz. Felneveled a gyerekem? 😊

Moby
Régen egy csomó érettségi elõtt álló tini jobb játékokat csinált, mint ma a sokdiplomások, de egyrészt a tehetséget nem végzettségben mérik, másrészt meg nem ez a baj. A baj az, hogy az egész iparágban, és külön-külön a játékoknál is olyan emberek, gazdasági köcsögök hozzák meg a döntéseket, akiknek semmi, de SEMMI közük a videójátékokhoz, vagy a játékosokhoz. Hiába a tehetség, hiába az olcsón/drágán mért munka, a hajó máshol megy el. Nem a költségekkel van baj.

Te biztosan örömmel dolgozol minimálbérélt, és speciális területre szakosodott, minimum egyetemi végzettséggel, vagy akár phd-s it/mérnöki tudásod is fillérekért adod el. Aha. Ott kint úgy látszik hülyék, hogy nem így tesznek. Nem is értem miért nem lehet ócsón jó játékot csinálni. Esetleg te abban a hitben élsz, hogy a játékokat érettségizett tinik készítik?
horgasszal ES igyal 😊

Moby
Éppen ezért bizakodom benne. Vagy elvennéd tõlem ezt is? Mit csináljak helyette? Horgásszak? Vagy igyak? 😄

Omlás
Erre utaltam én is, hogy nem azért drága egy mostani AAA cím lefejlesztése mert a technika ennyibe kerül hanem mert ilyen lehúzós pénznyelõ ipar épült köré... :/

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Én meg azt mondom, hogy ez a "nem olcsó játékokat fejleszteni" dolog ez részben csak egy pénzügyi trükk, könyvelési hókuszpók.

Tény, hogy nem olcsó, de azért nem is annyiba kerül, mint állítják, ez biztos. 20 millió dolláros büdzsével már nagyon szép címeket lehet alkotni, ami 1 millió eladott kópiánál már 2-szeres profitot hoz.

Amelyik játékból nem megy el 1 millió ma a piacon, az SZAR játék. Ha valaki ad a minõségre, és tartalomra, 2-3 milliót lazán elad.

A több 100 millió dolláros projektetk meg kiadói babrálások és szemfényvesztés.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Omlás

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Úgy van! Le a ratyadék szar FPS-ekkel! Le a lineáris játékokkal! Le a rommá szkriptelt szarokkal! Le a bughalmazokkal, garanciát a játékok minõségére! Ez is egy termék, s mint minden árura, erre is jár garancia.

Ha szar a minõsége? Visszafizeted az árát! Ha nem azt adtad, amit a csilivili trailerekben ígértél? Kurva anyád, visszafizeted az árát! Ha olyanokat ígértél szlogenekben, amik hazugságok, visszafizeted az árát, és kártérítést fizetsz! Illetve a nyakadba varrunk több millió dolláros fogyasztóvédelmi bírságokat!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Omlás
Az más kérdés, hogy ilyen lehúzós pénznyelõ ipar épült a játékok köré 😊
De hidd el régen sem volt olcsó AAA kategóriás játékot csinálni. Most sem az. A kettõ között annyi a különbség, hogy most több 100 misi befektetése után is többnyire egy erõs jó vagy közepes kategóriába sorolható rókabõrt kapunk. A pénzügyi részét értem én is mi miért megy de mint játékos akkor sem tetszik, hogy ebben az irányban haladnak a dolgok és nemigazán tûnik úgy, hogy változna a dolog :/.

DanielT
Gameplay fejlõdés? Ne viccelj, huszadrangú szempont manapság. Nongém, szétbutított szarokkal tartják lélegeztetõgépen a válságban vergõdõ gaming iparágat.
Srácok több kérdésem is van

1) Tudtok valami jó oldalt ahol ócó a digitális vagy sima játék ? Vagy csak a néha megjelenõ akciókat lehet szemezgetni?

2) Mivel tudnám összekötni úgy a ps4-et és a pc-t hogy mindkettõ egyszerre 1 fejhallgatóból szóljon? Valami külsõ hangkártya vagy van valami speckó dolog?
shaddam
<#eljen>
Berendelem, de azért figyelem mi a helyzet, mert a kutyák említették hogy lehet olcsóbban kapja aki ps3-on is tlou tulaj volt. Hetek múlva leveszik psn-rõl a season pass-t, lehet lesz ebbõl valami olcsóbb alternatíva

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

arty
TLOU remastered

10OFFPO kuponkóddal 35font

Forza.

samsung123
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jó Ok értem én, de FullHD 200xAA meg milliárdnyi poligon nélkül hozható lehetne, elég számomra minden fény, fényerõsségnek megfelelõ erõsségû árnyékot/fényt vessen, ne legyen kamu. Meg a tárgyakról visszaverõdõ fény is másodlagos fényforrás legyen. Tudom ez a sok erõforrást zabáló, de nem kell CGI minõségbe. Ezek mind megvannak már vagy csak részben vagy kamuval.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

arty
De, nagyságrendekkel olcsóbb volt - az AAA játékok embertelen büdzsébõl készülnek, ekkora pénzeket senki nem fog kockáztatni "újításokkal", amit eseteg az átlag nem kajál és akkor uszott a 100+ millió $ 😊

Forza.

Omlás
Régen sem volt olcsó a fejlesztés az akkori viszonyokhoz képest azért ezt ne felejtsük el.
Nem egy esetben amit úgy érzek megéri arra költök pl kickstarteren is. Nem fog földhöz vágni 40-50$ szóval számomra azon nem múlik.

Az indie mûfaj engem nem tud lekötni sajnos így jöhet vele nekem akárki, hogy így kreatív meg úgy de számomra nem elég tartalmas. Van egy két cím amivel el pöcsmögök mert tényleg szórakoztató de nekem ez kevés. Nekem történet kell kidolgozott karakterek egy jól összerakott univerzum ami be tudja húzni az embert mint egy jó mozi.

Ott annyira nem, de azért ott is van ám néhány érdekes elhullás! 😊

arty
Az nem úgy van ám, hogy "tegnap" még scriptelt béna anom, ma pedig perfekt fizika... pár év még eltelik, mire minden játékban korrekt lesz a ronygbaba fizika.

GTA4/5 már nagyon lépett a jó irányba, máshol viszont még valóban vannak gondok.

Forza.

Omlás
Pl ragdoll már van ám azért egy pár éve 10+ biztos 😊 persze az nem vitás, hogy technikailag fejlõdtek a dolgok elég szépen. Csak épp anno amíg nem volt meg a technikai oldal készültek remek alkotások mert relatíve kötött volt mit tudnak megvalósítani így a játékmeneten volt a hangsúly. Most meg pont fordítva kiélhetik minden képzeletüket 😄 a látvány megvan csak a többi meg elmarad ehhez mérten és kb kong az ürességtõl az egész.

n000rbi
GTA V-ben is bajod volt vele? Szerintem ott (és az összes euphoria-t használó játékban: SW: Force Unleashed 1-2, Red Dead Redemption, Max Payne 3) nagyon is rendben volt, ahogy a karakterek estek-keltek.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Nem szerintem nem jól néz ki, hanem minden normális gémernek (5% 😉 ) zavarja a szemét, illetve értetlenkedve áll elõtte.

Tök mindegy, hogy kimegy alóla a fizika, vagy pont akkor jön meg a fizika, köszönõviszonyban sincs azzal, ahogy annak lennie kéne.

Akkor ezen még nagyon dolgozniuk kellene. Lara is ahogy a sziklákról lezuhan, vagy bármelyik játékban ahogy összeesnek a "bábuk", az röhejesen szar, egyáltalán nem hasonlít egy valódi emberi test zuhanására.