PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár valami olyasmit írtál az Elite topicban, hogy vagy 20 óráig tanultad a játékot, nem? :) Ez után nem is csodálkozom. (nem emlékszem a számra, csak hogy röhejesen sok volt)
Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2015.01.03. 22:02:32
shaken, not stirred
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nem is mondtam hogy szar a ps4 mindenki el tudja ezt dönteni hogy az vagy sem nem kell ehhez az Én véleményem.Én 1 szimpla észrevételt írtam le egy hozzá tartozó hasonlattal.<#kacsint>#kacsint>
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.01.03. 20:03:45
Vagy gamepad. Azazisten.
Vagy inkább vegyen játékot az irányítóhoz. Azmégjobbabb.
Ez a "palimegmondja" rovat hétről-hétre egyre jobb. Jövőhéten mire készüljek? Táplálkozási vagy kertrendezés tanácsok?
Adversus solem ne loquitor
De menjen át a srác az Elite topicba, majd ott jól megmondjátok neki, hogy mi van.
Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2015.01.03. 19:16:05
shaken, not stirred
Mi szar? a psn? lehet hibák vannak lehet, lehet hogy több mint live-on lehet?
És?
Ha nekem Uncharted 4 kell és az éérdekel, telibefosom hogy egy amúgy milyen vason fut, ha a másik állítólag nem szaron nem jelenik meg.
Szóval a szar kifejezés nem azt jelenti hogy PS4-et el kell adni, hiszen a játékok a fontosak ha az érdekel akkor a gép tulajdonságai már másodlagosak. <#puszi>#puszi>
Még mindig épkézláb dolgot nem olvastam ami miatt a PS4 szarabb platform lenne.
Csak olyan érveket ami személyes szubjektív izlés alapján volt közzétéve.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Mármint erre.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.03. 18:56:15
Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2015.01.03. 18:54:27
shaken, not stirred
A félkettő gombos gamepad nem az. Úristenbazmeg...
Egy 13k-s hotas meg kb ipari hulladék szint. :)
Mondjuk igaz, hogy olyan sokat nem repültem vele még, várom hogy haver szerezzen magának sticket, vagy hotast, aztán közösen repüljünk. (már amennyire lehet...)
A lényeg, felesleges hotas vásárlásra ösztönözni az embereket, ehhez nem szükséges. Maximum ha már nagyon-nagyon belejött, de az jócskán 50-100 óra után van. (meg őszintén, ha van hotas, akkor már rendes szimmel érdemes repülni, pl DCS)
Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2015.01.03. 18:36:23
shaken, not stirred
Hamepad+bill maximum. Megoldható. Én sem mondtam, hogy kell. Aztmondtam sokat segít. Harc közben elvenni a kezed a gamepadról billezni nem vidám. Szerintem te sem toltad így sokat. 13k egy tm hotasx. Annyit bő nyállal megér kezdéshez.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.03. 18:28:48
shaken, not stirred
2. Gyökkettő tapasztalatod van ps-ben. Tudod, hogy melyik volt jobb, miközben a geberáció végén ugrottál át.
Tehát nagyjából, összességében fing nélkül tolod. Van tapasztalatod boxban prevgenen, ps-en meg kb. sehol.
/persze ettől még kell is, hogy legyen véleményed, csak ne kössünk ott, hogy győzködsz :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.03. 17:49:29
Ha az energia a pajzsra, és a fegyverzetre van irányítva, 20-30 pixel magas tyúkláb az optimal speed.
Nyilván megoldható hotas nélkül is, csak jó nehéz berántani oda, az energiaelosztás átbizergálása meg rohadt lassú.
Egyenlőre magasan kevesebb a gondom a sony gépeivel, mint előtte a microsoft csodáival ( 5 db 360am volt az évek alatt) :)
shaken, not stirred
Este esek neki, biztos lesz amin pislogni fogok de mennifog, ha nem majd sikítok,köszi! <#idiota>#idiota>
A topikjában elég sok a segítő információ(aminek a legalább a fele félrevisz, mert mindenki másképp játsza), csak bányászkodás kinyerni. De ha kell, tudok segíteni kicsit, csak elég csirke vagyok még én is :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.03. 15:50:28
Bár ez Elite mögül (átok rád Moby) nem hiszem hogy kirobbantanak a nextgenek jóideig nem véletlenül...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
nah akkor megyek is a One topikba :D
<#zavart2>#zavart2>
Fél év mulva negyedekkora sem lesz a lelkesedés,pàrszor bemutatkozik a psn, a support, meg a mesés plus kìnàlat...:)
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Amúgy szerintem sem nevezhető FTP-nek. De ezt döntse le mindenki maga.
Mármint KI.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.03. 11:35:02
"nem a f2p"
Köszi. <#kuss>#kuss>
Na nem mintha ez lenne a gond vele, a fő gond az hogy egy hulladék.:)
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.01.03. 11:17:20
Annyira volt free to play, hogy havonta 1 karakter bárki számára elérhető volt, tehát 1 év alatt mindn karakteren végigment a dolog. Ez egy demó, trial, próbaleség nem f2p. A játék üzleti modellje annyi hogy egyben is megveheted és külön is a dolgokat. Szezonokra van osztva a játék. Első szezon teljes egészében nagyon jutányos áron megvsárolható lemezen is ( 20 dollár, itthon 4-5 ezer körül megy ). Most készül a szezon 2 folyamatosan jönnek a karakterek és tartalmak, a játék is grafban, és minden területen fejlők, amit teljes egészében meg lehet venni most is, vagy külön, vagy megvárni a lemezes verziót. Epizódikus a legjobb megnevezés erre, ami bomba biztosan készül hónapról hónapra és nem a f2p.
És Igen bizonyos szinten F2P akármennyire csűrjük csavarjuk. Naponta (vagy hetente? Nem jötte rá,ennyire foglalkoztatott) változik az ingyé választható karakter,végig lehet tolni velük. Mindemellett ha mindent akarsz akkor perkálnod kell.Vártam hátha lesz valami akcióban 500 forintért a KI pakk,nem lett...Kb annyit megér társas szórakozás miatt,ennyi.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nézd meg pl ez:
1:48-tól :D
Vagy ezt:
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.03. 00:54:05
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Iszonyatdurva az a hang ami van a játékban az a kommentár. :D
Ultra kombónál olyan mintha egy dallamot alkotnának az ötéshangok. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.03. 00:37:42
Én még igaz exclusive de a Killer-t is szorosan MK mögé tenném.
SF5 meg a rajzos grafika miatt nem annyira jön be, amúgy nincs vele gont.
MK magasan mind felett áll, és nem csak látványban.
Eléggé hanyagolják a zsánert amúgy, a NetherRealm kb uralja a piacot, jó ott a Capcom a SF4-el, amiről már a 100-adik bőrt is lehúzta, meg ugye jön a SF5, ezen kívül a Tekken 7, de az inkább arcade játék..
De jo legyen az még oks.
Meg régen volt asszem az Outlast talán.