PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy látom nagyon komoly szövegértési problémáid vannak. :)

Bár valami olyasmit írtál az Elite topicban, hogy vagy 20 óráig tanultad a játékot, nem? :) Ez után nem is csodálkozom. (nem emlékszem a számra, csak hogy röhejesen sok volt)
Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2015.01.03. 22:02:32

shaken, not stirred

darkSectorxxx
:)

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Harlekin
Ez egy kifejezés volt ezt szokták mások is mondani, azért fogalmaztam így. :)(remélem ismerős!?)<#vigyor0>
Nem is mondtam hogy szar a ps4 mindenki el tudja ezt dönteni hogy az vagy sem nem kell ehhez az Én véleményem.Én 1 szimpla észrevételt írtam le egy hozzá tartozó hasonlattal.<#kacsint>
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.01.03. 20:03:45
Moby
Nem hát. Egy kezdőnek warthog kell.
Vagy gamepad. Azazisten.
Vagy inkább vegyen játékot az irányítóhoz. Azmégjobbabb.
Ez a "palimegmondja" rovat hétről-hétre egyre jobb. Jövőhéten mire készüljek? Táplálkozási vagy kertrendezés tanácsok?

Adversus solem ne loquitor

Ilyen gagyi kategóriás hotas? Nem igazán. :) Főleg nem olyan embernek aki még nem igazán repült.

De menjen át a srác az Elite topicba, majd ott jól megmondjátok neki, hogy mi van.
Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2015.01.03. 19:16:05

shaken, not stirred

darkSectorxxx
Nem tudom mire vélni a szart.
Mi szar? a psn? lehet hibák vannak lehet, lehet hogy több mint live-on lehet?
És?
Ha nekem Uncharted 4 kell és az éérdekel, telibefosom hogy egy amúgy milyen vason fut, ha a másik állítólag nem szaron nem jelenik meg.

Szóval a szar kifejezés nem azt jelenti hogy PS4-et el kell adni, hiszen a játékok a fontosak ha az érdekel akkor a gép tulajdonságai már másodlagosak. <#puszi>

Még mindig épkézláb dolgot nem olvastam ami miatt a PS4 szarabb platform lenne.
Csak olyan érveket ami személyes szubjektív izlés alapján volt közzétéve.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Ja technikailag amit kamatoztatott 3-4 játék? :)

Moby
Jobb, mint a gamepad?
Mármint erre.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.03. 18:56:15

A hotasok között a 13-as az ipari hulladék, nem érted meg? :)
Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2015.01.03. 18:54:27

shaken, not stirred

Moby
Egy 13k-s hotas meg kb ipari hulladék szint. :)

A félkettő gombos gamepad nem az. Úristenbazmeg...

Harc közben nem kell elvenni a kezed a gamepadról...

Egy 13k-s hotas meg kb ipari hulladék szint. :)

Mondjuk igaz, hogy olyan sokat nem repültem vele még, várom hogy haver szerezzen magának sticket, vagy hotast, aztán közösen repüljünk. (már amennyire lehet...)

A lényeg, felesleges hotas vásárlásra ösztönözni az embereket, ehhez nem szükséges. Maximum ha már nagyon-nagyon belejött, de az jócskán 50-100 óra után van. (meg őszintén, ha van hotas, akkor már rendes szimmel érdemes repülni, pl DCS)
Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2015.01.03. 18:36:23

shaken, not stirred

Moby
Gamepad???
Hamepad+bill maximum. Megoldható. Én sem mondtam, hogy kell. Aztmondtam sokat segít. Harc közben elvenni a kezed a gamepadról billezni nem vidám. Szerintem te sem toltad így sokat. 13k egy tm hotasx. Annyit bő nyállal megér kezdéshez.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.03. 18:28:48

Rhinoval és box gamepaddal is toltam. Nem komplex annyira, hogy kelljen az a sok extra, amit egy hotas nyújt. Elég egy stick is. :)

shaken, not stirred

Harlekin
Nem nem trendi,csak vannak olyanok aki nem elvakultan tekintenek erre a témára és porcukrozva eszik a szart is!Viszont baráti hangulat fog fogadni az xbox one topikban,mert tele olyanokkal akik a szarról lefújták a porcukrot és rájöttek hogy annak tényleg szar íze van!<#kacsint>
Moby
1. Nem megbízhatóságról beszéltem. A felhozatalról.
2. Gyökkettő tapasztalatod van ps-ben. Tudod, hogy melyik volt jobb, miközben a geberáció végén ugrottál át.
Tehát nagyjából, összességében fing nélkül tolod. Van tapasztalatod boxban prevgenen, ps-en meg kb. sehol.

/persze ettől még kell is, hogy legyen véleményed, csak ne kössünk ott, hogy győzködsz :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.03. 17:49:29

Moby
Mennyit harcoltál nélküle?
Ha az energia a pajzsra, és a fegyverzetre van irányítva, 20-30 pixel magas tyúkláb az optimal speed.
Nyilván megoldható hotas nélkül is, csak jó nehéz berántani oda, az energiaelosztás átbizergálása meg rohadt lassú.

kill3r21
én kimerem! :) Technikailag tuti :)
darkSectorxxx
Az előző generációra nem merném kijelenteni hogy a Microsoft szarabb lett volna a Sony-tól :)

kill3r21
Xbox360om a megjelenés napjától volt! Mostanába váltottam ps-re, először 3, aztán 4 :)
Egyenlőre magasan kevesebb a gondom a sony gépeivel, mint előtte a microsoft csodáival ( 5 db 360am volt az évek alatt) :)
Azért egy hotas felesleges oda. Nem DCS az. :)

shaken, not stirred

Moby
Valami használható hotas sokat segít, ha van kéznél.

Óóó régi Elite-es (szó szerint régi,ezt az újat még csak videókban láttam) vagyok csak erről hogy ez 2014 végén megkapja a final-t megfeledkeztem totálisan.:)
Este esek neki, biztos lesz amin pislogni fogok de mennifog, ha nem majd sikítok,köszi! <#idiota>
Moby
Sorry :)
A topikjában elég sok a segítő információ(aminek a legalább a fele félrevisz, mert mindenki másképp játsza), csak bányászkodás kinyerni. De ha kell, tudok segíteni kicsit, csak elég csirke vagyok még én is :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.03. 15:50:28

Moby
Amennyiben a véleményed megalapozott, valós tapaaztalatokon nyugszik, úgy még bátorítlak is rá.

darkSectorxxx
Na ezt akartam írni egykutya, mindegyik ugyanolyan tökmindegy x1 vagy ps4 egyik sem jobb a másiktól max a fanok szájából hallani eltérő véleményeket.

+1 talán....
Bár ez Elite mögül (átok rád Moby) nem hiszem hogy kirobbantanak a nextgenek jóideig nem véletlenül...
TDC Geronimo
Egyik se makulátlan, de talán az idei év kínálata feledteti ezt.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

kill3r21
Ja hogy a konzol saját topikjában az a trandi hogy a konkurencia masináját kell dicsőíteni? :D
nah akkor megyek is a One topikba :D
Moby
Nem, én ezt valójában egész másképp gondolom, ezt csak úgy írtam.
<#zavart2>

Szerinte...szerintem...és még sokak szerint.:)
Fél év mulva negyedekkora sem lesz a lelkesedés,pàrszor bemutatkozik a psn, a support, meg a mesés plus kìnàlat...:)
persze, hogy szerinte. ö irta a hsz-t, nem?

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

kill3r21
Szerinted :D
Moby
A konzolok aranykorának királygépéből vett mintavétel alapján beleültél a retekgeneráció szarabbik rendszerébe. Jó döntés! :D

Totti5
Te meg miről beszélsz?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kongy
Nem is az, hogy akkora hulladék, inkább egy jellegtelen szar. Látszik, hogy mindent nagyobb játékokból koppintottak, se íze, se bűze.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx
Én nem azért raktam a Mortal után hogy milyen a grafika, azt most félretettem, szerintem egyszerűen a hangulata és a stílusa brutális, a sebesség i fontos, az ilyen lomha verekedősektől ma már hányok mint a Tekken, régen még valamiért nem piszkált most már igen, de valszeg ez csak inkább az én rigojám, persze nincsen egyértelmű első helyezet, max népszerű meg nem népszerű, annyi hogy a Mortal Kombat látványosan kedveltebb a többitől, de ezt is az MK9-nek köszönhetjük.

Amúgy szerintem sem nevezhető FTP-nek. De ezt döntse le mindenki maga.
Mármint KI.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.03. 11:35:02

"Annyira volt free to play, hogy havonta 1 karakter bárki számára elérhető volt, tehát 1 év alatt mindn karakteren végigment a dolog."

"nem a f2p"

Köszi. <#kuss>

Na nem mintha ez lenne a gond vele, a fő gond az hogy egy hulladék.:)
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.01.03. 11:17:20
Totti5
Tegyük tisztába a dolgokat.

Annyira volt free to play, hogy havonta 1 karakter bárki számára elérhető volt, tehát 1 év alatt mindn karakteren végigment a dolog. Ez egy demó, trial, próbaleség nem f2p. A játék üzleti modellje annyi hogy egyben is megveheted és külön is a dolgokat. Szezonokra van osztva a játék. Első szezon teljes egészében nagyon jutányos áron megvsárolható lemezen is ( 20 dollár, itthon 4-5 ezer körül megy ). Most készül a szezon 2 folyamatosan jönnek a karakterek és tartalmak, a játék is grafban, és minden területen fejlők, amit teljes egészében meg lehet venni most is, vagy külön, vagy megvárni a lemezes verziót. Epizódikus a legjobb megnevezés erre, ami bomba biztosan készül hónapról hónapra és nem a f2p.

KI-t mindenhova tenném csak a Mortal mögé nem. Messze nem. Szipiszupi hogy hűdenextgen csak amióta kipróbáltam csak megerősített abban amit a videókból megmondtam. Egy gagyi fos, a régi KI cím alázása.

És Igen bizonyos szinten F2P akármennyire csűrjük csavarjuk. Naponta (vagy hetente? Nem jötte rá,ennyire foglalkoztatott) változik az ingyé választható karakter,végig lehet tolni velük. Mindemellett ha mindent akarsz akkor perkálnod kell.Vártam hátha lesz valami akcióban 500 forintért a KI pakk,nem lett...Kb annyit megér társas szórakozás miatt,ennyi.
Totti5
Nem free to play. Nézz utána mielőtt ilyet írsz le...

Tikal
szegény farkas.. mindenki jól elgyepálja :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

darkSectorxxx
Huh az nagyon is durva gém, régen is iszonyat volt.

Nézd meg pl ez:
1:48-tól :D
http://www.youtube.com/embed/WAGvPB_7aBc

Vagy ezt:

http://www.youtube.com/embed/e8jS2DJfw_M

http://www.youtube.com/embed/_CNCR09Umqk

http://www.youtube.com/embed/ATEl74VYqVU

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.03. 00:54:05

Kongy
Azt nem is veszem játéknak, egy free to play hulladék.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx
Jaja az nagyon odavág.
Iszonyatdurva az a hang ami van a játékban az a kommentár. :D

Ultra kombónál olyan mintha egy dallamot alkotnának az ötéshangok. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.03. 00:37:42

Totti5
Már van egy teljes mértékben kurrens verekedős úgy hívják Killer Instinct.

darkSectorxxx
Ezt aláírom. Ettől még élvezetesebb.
Én még igaz exclusive de a Killer-t is szorosan MK mögé tenném.

Totti5
MK balansz, mechanika téren casual vonal a Tekken és SF-hez képest.

darkSectorxxx
Tekken régen szupi volt, most gagyi érzés látni ezt a lomha bunyós stílust.
SF5 meg a rajzos grafika miatt nem annyira jön be, amúgy nincs vele gont.

MK magasan mind felett áll, és nem csak látványban.

Kongy
Nemrossz, nemrossz, de egy prevgen játék. Az első igazán ütős "nextgen" verekedős játék az új MK lesz (remélhetőleg).
Eléggé hanyagolják a zsánert amúgy, a NetherRealm kb uralja a piacot, jó ott a Capcom a SF4-el, amiről már a 100-adik bőrt is lehúzta, meg ugye jön a SF5, ezen kívül a Tekken 7, de az inkább arcade játék..

darkSectorxxx
Na jó az még aránylag oké persze ha érdekel az ilyen bunyos, de ebben nekem kizárólag a MK üti meg a lécet. :)
De jo legyen az még oks.
Meg régen volt asszem az Outlast talán.