121473
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Édes faszom, kurvulunk!
-
Ha 20 óránként csak egy ilyen momentumot sikerül átéljek, mint itt a videón, még azt is bevállalom. -
El is égetünk este máglyán. :D -
Viszont Siege-ben látni a változatos mókát, télleg fasza van célja, itt azért necces nagyon.... -
Lehetek a pluszegy kibaszott kis zümmögő sneci? 
/megrendőttem...
ennyi, ehhez én gyenge vagyok
-
attól, hogy csak multi, még nem szar :)
max nekünk az ... :(
de úgyis kihaló faj vagyunk, az r6 is multionly lesz, division ezer éve tudott, aztán szép lassan más frencsájzok is áldozatul esnek/eshetnek majd, ha kiderül, hogy kevés/kevesebb melóval is elmegy pármilla ... -
Izé...
"Nine million players made Star Wars Battlefront EA's most popular beta ever"
Kemény szavak ezek :) -
Jah...mindig elfelejtem, hogy van ez a pár millió légy akik kétpofára lapátolják a szart a szájukba és megesküsznek rá, hogy ennél nem lehet jobb. -
Ez max a te véleményed. Sokmillió játékos aki megveszi meg máshogy vélekedik -
De erre nem volt szükség :\ -
Ezt itt mindenki látta élesben is. Vagyishát egy részét láttuk. -
Annyi a különbség, hogy fosminőségű youtube videó. A játék ugyanúgy néz ki, mint a promóvidekban -
Pontosan nem kell szarakodni a felesleges dolgokkal, páylyadizájn, történet, cselekmény, scriptek, csak egy DEV Map.
A szuper Márió mostani WiiU része után? Hogy a faszombane! :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.05. 21:35:50 -
de minek melózzanak vele, ha az olcsó multit is megveszik?
a bf4-el az alap megvolt, s amig a srácok legyártották a modot, a dicetől páran a bevilágot is helyrerakták és kész a bfront...
amugy nem tudom nem észrevenni a difit a promovideok és a moby által agyonnézett ingame közt :)
TDC Geronimo #41304 - az a baj, h addigra lecseng a hájp. én spec MOST akarnék eswézni :)
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.11.05. 21:34:35 -
Látom ezt már naponta leírod, akkor leírom én is huszadjára. Készül singleplayer sw játék EAnél és ezen az enginen fog futni -
nem bírom abbahagyni a nézését. Ez kész... -
Evoluti0N #41302 Hát, ez így a Witcher 3 után több, mint szánalom. :D Nem baj. Ha a többi része jó lesz, akkor lenyelem a grafikát. -
Bizony...azt kellett volna azonnal főbe lőnni aki erre a megvalósításra egy vérszar csak-multit álmodott meg
-
Ajókurvaéletbemár
-
ódehogynem, beugrott a nonszensz fikád :(( -
R0GUE #41298 Látom nem jött át hogy célzás akart lenni a tegnapi agymenésetekre, nem gond
-
neked 200 óra repetitiv craftolás és gányolás jobban bejön, mint egy korrekt 10+ órás fps, evvan :D -
és még mindig jobb mint eddig volt
-
Bethesda karaktermodellek 2015ben.
Ilyenkor jönne az, hogy mozgásban jobb! Na itt ez se igaz :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.11.05. 20:30:45 -
Egybe mindegyik videó
-
Darth Vader endoron
úramisten gaf tele ilyen kis videókkal, de már taknyom nyálam folyik pedig sw fan se vagyok :D -
Endor ATST éjjel
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.11.05. 20:17:06 -
sw hero vs villain kis klipp -
POD Racer remasztert! -
De télleg mikor elindul az a gagyiszerkezet akkor eltörik bennem valami csodaszép ami a nyitókép láttán kialakult. :P
Ésakkor jön a lövöldözés.
Tyiú-tyiú-tyfű-tyfű....:D -
Hát te hülye vagy már bocs :D -
Mivel az az emberből "jön", nem is lehet megszűntetni. Arra nincs elektronika :) -
:O
-
Az erdő szép, amúgy kurvagagyinak hat. :D -
szar minőségű videó, de ígyis agyonüt
-
DEM GFX
-
Nem is fogok venni szemüveget. :D
Túl régimódi vagyok. :D -
"itt viszont egy csillében ülve haladunk"
nagyon, nagyon úgy tűnik, hogy a mozgásbetegség még mindig fennáll.... -
Ilyen hamar otthonunkba kerül majd a szemüveg?
"Until Dawn: Rush of Blood - önálló, teljes játék lesz
A fejlesztők meséltek kicsit a következő Until Dawn projektről, ami nem közvetlen folytatás, de nem is csak egy DLC.
Érdekelnek a legfrissebb magyar gaming videók? Kattints és nézd meg őket!
Az Until Dawn: Rush of Blood egy VR játék, kizárólag a PlayStation VR-hoz. Már az első játék is lineáris volt, itt viszont egy csillében ülve haladunk, minek következtében a fejlesztők úgy tálalják a sztorit, ahogy ők akarják.
A Supermassive Games kifejezetten fontosnak tartotta elmondani, hogy a Rush of Blood nem egy DLC. "Ez egy külön termék a PlayStation VR-ra, csak az Until Dawn univerzumában játszódik. Ahogy a rajongók végigmennek a sztorin úgy fognak ismerős karakterekbe, helyszínekbe botlani." Azt is elárulták, hogy ugyan egy pálya csak 15 perces lesz, meglehetősen sok pályával készülnek.
Pontosan nem mondták el, hogy mennyi tartalomra számíthatunk, de majd 2016-ban megtudjuk. " -
Az jó akkor már elérhető..