PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
PlayStation 4 - ezt hozza az új frissítés

A Sony hivatalosan bejelentette a 2.50-es firmware update újdonságait. Játékfelfüggesztés, Facebook barátok keresése, és sok egyéb más izgalmas funkció jön.
A PlayStation 4 2.50-es frissítése, a Yukimura tartalmáról korábban hallottunk pletykákat, viszont mivel közeleg a megjelenés, a Sony is időszerűnek látta bejelenteni, mivel teszi még jobbá a PS4-tulajok számára az élményt.
Megjelenési dátum még nincs, és a lista is bővülhet még, de ami biztos, hogy jön a játékfelfüggesztés, avagy a Suspend/Resume, minek köszönhetően ha Rest módba raktuk a gépet, a játékot pont onnan folytathatjuk, ahol abbahagytunk, nem kell várni, hogy újra betöltődön. Ezt a legtöbb játék támogatja, nem feltétlenül mindegyik. Emellett a továbbiakra lehet még számítani:

Sub-account mester-accounttá változtatása

Aki Sub-accountot regisztrált, ha betölti a 18-at, közvetlenül a PS4-en válthatja át masterre, így megszüntetheti a chat korlátozásait, feltöltheti saját virtuális pénztárcáját, vásárolgathat, satöbbi.

Facebook barátkereső

Ha PSN fiókunkat összekapcsoljuk Facebook fiókunkkal, már azon barátainkat is könnyen megtalálhatjuk, akik ugyanígy tettek.

Remote Play és Share Play akár 60 fps-sel

Ezentúl lehetőségünk lesz váltani a 30 és a 60 fps között a Remote Play és Share Play használata esetén, hogy méginkább sávszélességünkhöz igazíthassuk a szolgáltatásokat.

Kisegítő lehetőségek

Lehetővé válik többek között a szövegfelolvasás, a betűméret növelése, a betűk vastagítása, a kontrasztosabb kezelőfelület, a megjelenített képken zoomolás, a színek invertálása, és átrendezhetjük a gombkiosztást is.

Trophy fejlesztések

A Yukimura után ahányszor kapunk egy trophyt, automatikusan screenshot készül, továbbá eltávolíthatjuk listánkról azokat a játékokat, amikben a trófeák 0%-át szereztük meg.

Videók megosztása a Dailymotionön

A 2.50 után közvetlenül a Dailymotionre is feltöthetjük videóinkat.
Ez még nem minden, a további újdonságokról az előttünk álló napokban, hetekben mesélnek.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

AntiHero
Hogy kalibráltad? Mert én anno egy youtube-os video által.

Csak kivancsi vagyok te milyen beállitásokkal játszol.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Mindenképp be kell menni ahol van több TV is bekapcsolva és úgy választani.Így találomra semmit ne rendelj.Én LG-t választottam,42 LB650V.A menü rohadt lassú de már kalibráltam TV adásra külön ill.játékokhoz és 3D-re is így már nem kell hozzányúlni.Optikán szépen adja le a hangot 5.1-re,képminőség ebben az árkategoriában profi.WebOS használhatatlan én ki is kapcsoltam a netet rajta.
darkSectorxxx
Igen irogatták hogy a passzínagyon jó. 😊

De asszem maradok a Sony-nál 3d majd ha lesz szemüveg nélkül. 😊
Amúgy jó az a tv az LG ami neked van, csak nekem ugye 3D nem fontos. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kandurex
nm

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

AntiHero
Ebbe az évben mar mi nem csúszik? Maximum a jég mert már nincs 😄

arsmarci89
na neeeeeeee
arsmarci89
Project Cars májusba jön😊

PSN: Nyuffi89

muhahah non várós!engem a BB sajnos nem fog meg...így április lesz a hónapom(mkx,project cars)<#vigyor3>
arsmarci89
Sleeping Dogs™ Definitive Edition 3690Ft, szerintem ennyit simán megèr.Mostmár jöhetne ilyen árbana Knack is😊

PSN: Nyuffi89

TDC Geronimo
27 giga lesz BB. Fasza éjjel le is jön majd :y

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Töfi a linket! 😊

Adversus solem ne loquitor

Tatyla
Oké

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TDC Geronimo
Dat fatality

AntiHero
Én is. Ha gondolod majd multiba halhatunk együtt is. 😄

Tatyla
24.-én egyenes adásban fogom közvetíteni az esés-kelést... 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

AntiHero
Az enyemhez alapból járt 2 szemüveg. Teljesen jó azzal is.

De én is első 3 nap néztem veli 3D-s demo videokat meg 2 filmet (60gb/film). Azóta hozzá sem nyúltam. Minden csoda 3 napig tart. 😄

TDC Geronimo
New Game Plus, the mode we’ve come to expect from certain games – including Souls games – will be included with Bloodborne. New game Plus lets players start the game all over, keeping all their weapons and allocated points. They will however be faced with a much greater challenge as enemies will be much tougher.

“Yes, there will be a New Game Plus mode,” game director Hidetaka Miyazaki told MCV in an interview. “We’re having trouble beating it, though.”

Miyazaki did not reveal whether the mode will start as soon the initial play-through is finished, or be activated manually by the player. Though it’s probably safe to assume the latter, given the extra content like Chalice Dungeon and how it can be played even after the main game is finished.

Holnap elvileg launch trailer

Na, nézem a Vaati videót és boldog vagyok.
Ha havert idézel jön az automatikus invade! Néhány teruleten dettó amint belépsz jön a fantom. Aki persze én leszek. Jesssszzzz!

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Kandurex
Szeretem a vámpíros témát.

darkSectorxxx
Utálod a vámpiros témát vagy a spoiler végett? 😊

Moby
Hát. Izé....nem, de ne olvasd el, mer elég sok a spoiler 😊 Amúgy jó nagy túlzásokba esnek ám, de jó lesz ez.

Kandurex
Nem tudom, automatikusan a végét olvastam és a második mondat végén elolvastam egy szót, amitől megfagyott bennem a szar és arra jutottam, hogy inkább nem...

...a szó egyébként:

"Dracula"

(tudom, hogy inspiráció de akkor is)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.03.12. 12:12:39

darkSectorxxx
Jókat írnak?

Kandurex
Uraim, az Edge magazin Bloodborne -al foglalkozó mai száma.

TDC Geronimo
En is úgy veszem. Storeba kivételesen ugyanannyiba kerül mint a boltba.

n000rbi
Lehet ennél pont jó lesz digitálisan is. Amikor épp van hozzá idegrendszerem, elindítom. 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Kandurex
Hamár BB, igyekezzetek az előrendelésekkel, a Nightmare mellett most már a Collector változatot se lehet nagyon kapni... lehet, hogy majd az alapverzió is hiány lesz az első héten!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.03.12. 09:35:25

Moby
Namost itt azért nagy kérdés, hogy mi a bánatot csináltak a negyven órában. Mer ha pixelsightseeing túrán voltak, akkor pont semmit nem jelent.

Kandurex
Jó, hát őszintén szólva a DaS -ba se használtam 2, max. 3 fegyvernél többet...szóval ez akár single szinten, ami számomra a LEGFONTOSABB!, nem is befolyásol,...viszont a multiplayer lehetőségeit szorítja :/
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.03.12. 09:20:03

Kandurex
<#mf2>

Moby
Te...ez nem durva spoiler? <#vigyor1>

Kandurex
"Only found 6 or so weapons and 6 or so guns in 40 hours"

<#whatever>

Moby
Bár egy valódi render szerintem jobb megközelítés. Egy order már egészen frankó film lehet.

Moby
Jelen állapot szerint nem is lesz, csak a távoli jövőben. Előbb megvalósítható (akár ma is), hogy az előszereplős felvételt rátextúrázzák a realtime 3d scanre, és abban már lehet közlekedni. Gyermeki szinten csináltak már ilyeneket kinektetk segítségével, de normális minőségben ez sem mostan lesz, de az mondjuk belátható idő.

Kandurex
még....

Kandurex
oszt a kényelmet pont leszarom, amikor meklén* mellett ülök a kocsiba ahogy üldözi az aktuális gonoszokat <#hawaii>

Moby
Az OR-ben eleve nincs is értelme a 2D leképzett 3D filmnek. Oda valódi 3d filmek kellenek majd, realtime renderelve. Szóval ott inkább majd az order felé tolódik a filmezés témája, élőszereplős filmre nincs teknó ilyen kontextusban.

Kandurex
<#eljen>

Moby
Ez így azé már sokkal-sokkal közelebb áll a valósághoz 😉

Én bírom a 3D-t, de csak a passzívot. Az aktív crosstalkja a sírba tesz, és bár van crosstalk mentes tévéje a samunak is, csak éppeszű ember annyi pénzt nem ad érte. Az OR...nos az viszont nem mérhető össze ezekkel, semmilyen módon. Mondjuk ott kényelemről nem köll álmodni 10+ éven belül 😊

TDC Geronimo
4et. EDGEnél nagy souls fanok vannak.

Kandurex
Hát igen, én is....pedig először úgy voltunk vele, hogy szétnézzük az agyunkat...de valahogy ez a 3D...nem jó, nem kényelmes...talán majd az Oculus Rift -es mozik...genyó sok év múlva, beváltják a reményeket.

nem mondtam,h nincs jobb...erre volt keret.Megvan,működik teszi a dolgát.
3D.. megvettem akkor néztük 10percig(avatart)azóta se...engem teljesen hidegen hagy.Csak úgy mint,h smart legyen egy tv...lehet én vagyok maradi.
Színek,ez megint olyan dolog,h ki milyennek látja...
Moby
Jajhagyjátok már ezeket az önigazolásokat ezekkel a belépőszintű retkekkel, de komolyan 😄 Tökömet nem vennél mást, ezekhez képest annyival jobbak vannak, hogy beszrnál élve. Ezek is használhatók, van nekem is nem is egy, olcsók, teszik a dolgukat, deeee ne vicceljünk már-e 😊 A "jó" meg a "gyönyörű" az piszkosul nem itt kezdődik. Hű de mennyire nem.

Kandurex
Egy problémám van a Samuval, eléggé túlszaturált a képe, a színek harsányak, a végeredmény kissé plasztik hatású és természetellenes. 3D -je meg köpettel ér fel, igaz, az manapság már nem trendi.

Szerk: ja és van otthon egy Samu 6400 47" meg egy LG 790V 47"....szal
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.03.12. 08:52:10

nekem is samsung van(UE48H6400) nem vennék mást.
Anyáméknak is vettem 3évvel ezelőtt szintén samsung d5xx azóta is teszi a dolgát...nem értem a sok fikázást.
LGvel annál rosszabb tapasztalataim vannak....
Moby
Hát dejó. Ezek szerint a 42-esbe a panel az lg-től veszik, a többibe meg a samutól (vagy valakitől). Jól nyomják ezek is...Legalább ugyanazon modellszámon lehetnének egységesek a paraméterek.

n000rbi
Nekem 55-ös W829B van egy ideje, jó cucc. Egyébként a linkelt modell aktív 3d-s, csak a 42-es méretben van passzív. (a 42-esben IPS panel van, míg a nagyobbakban VA -> ez utóbbiaknak jobb a feketéje, de gyatrább a betekintési szög)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.03.12. 08:36:28

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."