PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Oks 5 éves a srác egyébb jó ötlet? Ha valakit nem érdekel, akkor skip. Ilyen beszólásokra nincs szükség. Nem ingyen kell csak 6000 pénz sok egyedül.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

AntiHero
<#rinya> én is akarok játszani

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TDC Geronimo
Jó minőségű BB stream

Ha valakit érdekel...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
Vegye meg ha kell neki.

Van ott 25 játékod amivel tudnak bohóckodni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Sorry 😊 Fizetek érte.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tatyla
Dark kimerited a kuncsorgás fogalmát

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darkSectorxxx
10 dollár amúgy félbe.

darkSectorxxx
SRÁCOK VALAKI HA TUDNA HELPEZNI

ITT VANNAK UNOKAÖCSÉMÉK NÉMETBŐL.
TETSZIK NEKI EZ A TRIAL FUSION.
VALAKIT ÉRDEKELNE FELESBE TRIAL FUSION?

VAGY HA KÖLCSÖN TUDNÁ ADNI VALAKI ERRE A HÉTVÉGÉRE MEG KÖVI PÉNTEK-SZOMBATRA FIZETEK NEKI 2K-T.

HA VALAKI TUDNA SEGÍTENI VALAMILYEN FORMÁBAN, SZÓLJATOK. PLS.

mucsácsó
Pontosan. Akkor már nem él a 14 napos trial lehetőség, kivéve ha van esetleg kódod hozzá valahonnan, azt szerintem bármennyiszer lehet ezek után is (természetesen nem ugyanazt a kódot 😄).
Köszönöm a segítséget,ha jól emlékszem egyszer már elhsználtam a kétnapos free trialt. Ezek szerint onnantól csak akkor tudom már használni a psplust, ha előfizetek?

mucsácsó
Jha, amúgy meg van megint Flash Sales az US store-on márc. 24-ig, ha valakit érdekel. Mondjuk nem túlzottan nagy címek, mert Surgeon Simulator, Dead Nation, de ~0.90$-ért... dejó lenne, ha minden ennyibe kerülne <#idiota> 😄 De így legalább eltudom lőni azt az 1 dollárt, ami rohad az accomon már hónapok óta... 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2015.03.20. 22:33:41
mucsácsó
darkSectorxxx
Valami ilyesmi ja.

mucsácsó
A 2 napos trialt ellehet lőni 2 gombnyomásból, viszont ha 14 napos trialt akarsz, oda megkell adnod a bankszámla számodat is. Legalábbis magyar és US store-on is fixen, japán accon viszont nem kell(ett). 😄
Ellenben igen, ha egyszer ellövöd a 2 napost, akkor nem tudod már a 14 napost.
darkSectorxxx
Nem csak mondom hogy lehet szó erről is, mert ez promos dolog, lehet ezelőtt koddal hazsnálta vagy a másképpen, és nem tudott róla. 😄

Moby
Ha nem tudja hogy kell használni, az arra utal, hogy elhasználta?<#confused>

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Azt ha egyszer régen már elhasználta, akkor még1x tudtommal nem tudja használni!

SweeneyTodd
Storeból , ott van egy olyan fül a ps pluson belül hogy 14 free trial... vagy mi a fene

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

És azt a két hét ps+t hogyan tuom elérni, vagy aktiválni??

AntiHero
Alapból jár szeritem 2 hét ps+ ha beakarsz rá regisztrálni. Külön kód nem volt nekem sem.

Amugy karbantartás is volt elvileg. Szoval lehet megy a multi most.

Értem, és köszönöm a gyors választ. Még egy kérdés: mi az redeem code? Azt olvastam valahol, hogy ha megvettem a gépet, lenni kell benne valahol egy 12 számjegyű kódnak, amit aktiválva 14 napig használhatom a PS Plus-t. Ez igaz? Mert én sehol nem találtam egy kódot sem.

AntiHero
Ha azelott nem volt ps+od akkor elvileg nem is fog menni.

Sziasztok. Tudtommal a hétvégén ingyenes a ps4 multi része. Ezt tudom használni a gta 5-nél? Eddig akárhogyan próbálom, nem sikerül elindítanom a GTA Online-t.

darkSectorxxx
Ez valami vicc nem? Még1x meg kell venni? 😄
Na a Remastered Remastred-e az vicces.

darkSectorxxx
😄 drukkolok.

darkSectorxxx
😛

Innen is üdvözlöm a feleségedet, szerencsés ember vagy! 😄 Nem a TV miatt. 😄

AntiHero
Azt kapod mint az ordernél grafikában.

TDC Geronimo
CEO Kaz Hirai ‏@KazHiraiCEO 6 p6 perccel ezelőtt
Announcing “The Last Of Us: Remastered: Remastered” for PS4. Joel’s beard will have 5% more detail than in the first Remastered version

SweeneyTodd
Halkan csendben megjegyzem lehet én is őt választom majd 😄

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Moby
A második napon eldöntöttem, miután hazahoztam ezt a rakás szart. Miután tegnap a feleségem is közölte, hogy gyűlöli ezt a tévét, cseréljük le, nincs már bennem irgalom. Vagy így vagy úgy, de megy. Ha másképp nem, ledarálom, és felteszem a felvételt a youtubera 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.20. 19:32:46

darkSectorxxx
40 dollárért PREORDER, holott itt fekszik mind a 6 rész PSD3-ra, ennek örülök minnya eladhatom az egész kócerájt.

TR-TLOU-GOW3 már van PS4-re, nem érdekel ha ugyanaz, a fontos hogy PS4-en fusson, ne tartsak érte PSD3-at, mert szinte már csak az tart vissza hogy eladjam és vegyek X1-et!

darkSectorxxx
Tesok leszünk. 😊

Csak meggyőzted magad rajtam keresztül mi? 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.20. 19:16:56

Moby
Mer van, ami annak túl jó.

Kongy
De miből veszed, hogy az a videó már a remastered-változatból van? Benne vannak a korábbi részek is, amik tuti PS3-ról vannak bevágva.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Megérdemelne egy sokkal jobb portot, de ilyen minőségben is negyvenszer töeli fel a padlót a ps4 exkluzív kínálatával.

Csak az én példányom vételárát szeretném eljuttatni Stignek <#rinya>

mucsácsó
>Nem olyan szép, mint az unchartedek. - Valóban, mert sokkal szebb 😄 Bár az UC2-3 is odabaszott , de szvsz a legjobban kinéző PS3 játék a mai napig a GoW3. Brutális, hogy mit össze nem kalapáltak ezek arra a konzolra... emiatt is leszek kíváncsi, hogy a GoW4 (?) majd mit nyújt grafikailag, de szerintem überbrutális büntetés lesz. Amúgy egyetértek, tényleg leírhatatlanul egyben van a játék, emiatt is fájó, hogy az Ascension a közelébe nem ért... 😄 De mostmá azé jöjjön az a gownégy is.

Streamben most mondták, hogy $40 lesz, lesz Photomód, stb... 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2015.03.20. 18:32:47
Kongy
Nálam ez a system seller a ps4-re, amíg nem jön az Uncsi 4. 😄
És ez nem dicséret amúgy.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Még így is megveszem. Nemkérdés. Mégszép. A videójátéktörténelem egyik legcsillogóbb ékköve. Az elmúlt 10 év legigényesebb alkotása. Nincs benne annyi érzelem, mint a tlouban. Nem olyan szép, mint az unchartedek. Nem olyan filmszerű, mint a hevirén. De ez a legegységesebb mindközül.

n000rbi
<#eljen>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

mucsácsó
Azért nem mindenhol 😊 De többször, mint 60, az tény. Amúgy meg jah, ahogy várható is volt, ez annak lesz jó, akinek kimaradt esetleg PS3-on, de így ennyi...
Moby
Ma megszületett a döntés: elviselhetetlenül moslék lb650 megy, sony jön.

Kongy
NANE. Veszem a PS4-et. Kedvenc játékom.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.03.20. 18:16:30

Kandurex
Kár, hogy kitoltam egy este YT-on sok éve....<#whatever>, amikor kijött sokat panaszkodtam, hogy only "gaystation" <#vigyor>...akkoriban boxos voltam <#hehe>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Moby
Ez akár jöhet is, deeeee ilyen minőségben???? <#wilting>

az a baj,h egy új gow se ütne akkorát mint anno gow3 a ps3on...
óriási ugrás volt a két rész közt
TDC Geronimo
Videóba több recét látok, mint amennyi a PS3as verzióba volt LOL

TDC Geronimo
Aki nem tolta annak tényleg megéri, mert legjobb GoW rész. Másnak meg...

n000rbi
>nem mindig 60 FPS

Olyannyira, hogy leginkább 30 a GoW 3 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

mucsácsó
Imádom nagyon a GoW-ot, de megint minek ez a remaster?! Nemrég játszottam megint PS3-on a játékkal, és szvsz a mai napig nincs szégyenkeznivalója annak a játéknak. Jó, nem 1080p, és nem mindig 60 FPS, de így kb ennyi, amit "gyengeségként" lehet felróni. Szebb úgyse nagyon lesz szerintem. 😊
Inkább az új rész jöjjön má'!!!4!!4!!!NÉGY!!!!4 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2015.03.20. 17:43:40
TDC Geronimo
Igaz. Fél óra múlva lesz több infó róla...

Sony has announced God of War 3 Remastered for PlayStation 4.

The game has 1080p resolution on PS4, Sony said in a note just sent to press.

More information will be revealed at 5pm UK time.