PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
harcban jó a srác, de rohan mint egy barom. A nézőit akarja kiszolgálni nyilvánvalóan, csak ennek pont nem ez a lényege.

Adversus solem ne loquitor

Tikal
sosem értettem az ilyet...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kandurex
Most komolyan toljátok a BB walkthrough? <#wilting> Nem jobb magatoknak felfedezni a játékot? <#falbav>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

mucsácsó
Áhhá. 😄 akkor nem szóltam. én is néztem egy 20 percecskét, eléggé beszippantott. 😄 Valahogy úgy érzem, hogy én nem tudnék így vele játszani, ahogy a srác tolja 😄
mucsácsó
Basszameg. Már éppen kezdtem elhessegetni a TV vásárlás gondolatát, de....ahhhhh... a végén én is beruházok egy ilyenre... 😄 Hol vettétek? Ahogy nézem, ez pont egy 150k-s buli, igaz? Pedig 100at még úgy ahogy rászántam volna egy TV-re, de gondolom megéri rápakolni még azt az 50est. Eddig LG-kel szemeztem, de... bár a SMART tudást továbbra sem használnám ki...
Moby
Mire a lemezeket megkapjuk lesz DF analízis is, és kideül, hogy a sztrím, vagy nem-e a sztrím. Mivel fromszoft, nagy összegű tétem van az autóbbira 😄

Moby
Izé, abban néztem egy órát 😊
Akkor mostmár csak az maradt, hogy a gépem nem bírja <#idiota>

/ja, szóval nem úgy szaggat, hanem microstuttering van keményen. Lebeg a frametime mint a picsa.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.21. 22:00:49

mucsácsó
Rakd fullscreenbe. Nálam is szaggatott, egészen addig. Mondjuk aszittem ez az én köpedék gépem miatt van 😄
Moby
Kösz, de én mindent kijelzőt magamnak kalibrálok 😊 Ez a beállítás nekem biztosan nem jó, mert rohadt magas az élesség. Én gyűlölöm a zsizsgést, bár tudom, talicskázza az eyecandyt, de nekem ne 😊 Van is benne némi tapasztalatom, szóval menni fog enélkül is 😊

darkSectorxxx
Ja és majd később az Uncharted 4?

<#banplz>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Oks, alapon is döglesztő a cucc, de ezt kipróbáltam most egy 1080p-s animációs filmmel, hogy szineket, meg élességet lássam, és döbbenet mennyit ad hozzá ez a beállítás.
TV adásnál nem tudom jó-e. 😊

Az a vicc hogy ha most full közelről nézem 20-30cm-ről akkor is durva éles a kép. 😄

Mentsd el magadnak, de várom a Bloodborne-t az milyen lesz így. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.21. 21:47:09

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Mámmegvanrendőve 😊

darkSectorxxx
OFF:
Hallod ha vennél Sony TV-t (BRUTÁLISABB LESZ A KÉP MÉG AZ ALAP BEÁLLÍTÁSOKTÓL IS NEM KICSIT! 😄 ):
Sony Bravia BEST Quality Settings:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.21. 21:41:26

Moby
Meg vannak ám itt grafikai glitchek, nem is kicsik...le sem tagadhatná a játék a származását 😄

/amúgy a srác ügyes

darkSectorxxx
Vagy mire gondoltál? Nálam egybül ment
😊
Visszafelé már nem.

Moby
Nem voltam rest, kipróbáltam másik gépen is, meg több böngészővel. Szaggat mint a kurvaélet. Persze lehet, hogy a sztrím, de szaggat.

bekapcsolod és a ps3on rákeresel bluetooth-on ott felismeri a joyt
kill3r21
Hát azt gondoltam hogy nem csattogó lepkén keresztül xD
darkSectorxxx
USB-n.

kill3r21
Srácok, tudna valaki abban segíteni hogy hogyan tudom használni a dualshock4et ps3on? 😊
TDC Geronimo
Váltsál browsert :p

Semmi frémproblémát nem látok.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Ugyanazt a sztrímet nézzük? Nálam olyan csapkodónak tűnik a frame egy sima sétánál, hogy borzalom.

balee4
Illetve aki dobozosan veszi, szerdáig várhat. Annyira, de annyira tolnám már... 😉

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Kandurex
Na, ja 😞(

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

AntiHero
Én már direkt nem nézem. Tényleg vicc, hogy annyi stream van reggel óta, hogy nem győzöm át tekerni. (persze folyamatosan bannolgatják őket.)

Mi meg várjunk keddig. 😊 Nem nagy dolog..kibírom, de azért kicsit fusztrál. <#bdead>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Tikal
hát ez az, hogy nem átverni kell hanem megmondani neki hogy mi van, és abból válasszon 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TDC Geronimo
frémet meg recéket szépen kipofozták. Jól néz ki. Nézném is, de nem is. Mi legyen? :y

TDC Geronimo

darkSectorxxx
2.5 nap.

Holnap meg pre-load.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.21. 17:00:05

darkSectorxxx
Jó de ha megtené 2-3k-ért? Próbálkozni azért nem para, most nem ingyen akartam kérni, hanem fizetősen. Persze túléli ha nem lesz, csak hát ilyenkor az ember megpróbálja. Mert ha csak pár napot van itt nem árt ha jókedve van.
Persze nem is ezen múlik a jókedve. Max nekem jó ha sikerül.

TDC Geronimo
Lassan már tényleg mindenki tolja BBt rajtunk kívül :y

darkSectorxxx
Hahaha, de télleg pls ne csináljatok ilyet, velem vicceljetek, a kisgyereket ne inkább, nem buta hidd el, nem lehet átverni hogy csak elé tólsz valami. :S

samsung123
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nemá, hogy nevelünk 😄 Az a gyerek azt se tudj mi a jó neki valójában. Egyszerűen meg kell mondani neki hogy ez van és kész, játsszon azzal ami van.
Ezért van halom játéka már minden gyereknek és hasonló már a "felnőtt" él is van. Akinek száz ps4 játék közül se felel meg egyikse, és hány ilyen ember van...és ez nem az igényszint miatt van. Egyszerűen az emberek már ne értékelnek semmit, de legfőbb gond hogy emögött az van hogy Ők maguk nem tudják mire vágynak.
5 évesen PS4-ezni? Nekem hatással van az agyamra a videójáték, nemhogy egy 5 évesnek. Így is függő vagyok pedig 12 évesen kezdetem el játszani C64-en, ami annyira azért léptékben nem volt annyira addiktív mint most egy bármilyen játék. Azokat meguntam 1-1 óra után és mentem ki, most annyi gyereket látok aki már full net és game függő, de nem is csodálom.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Harlekin
Pedig amint látod vicces volt...És még találó is...<#kacsint>
darkSectorxxx
Semmi magyarázkodás nem kell, csak nem kell viccelődni ezen.

darkSectorxxx
Ez még megoldás lenne csak az nem tetszik neki, sem a Trials 2, mert egyrészt nehezebb irányítani, a Trials első részét lenne jó, esetleg, vagy ezt a Fusion-t....Szóval nem arról van szó hogy bármilyen motoros játék...
De azért thx a tippet ez már inkább elfogadható ajánlás. Bár csak könnyebb lenne.

Totti5
Elasto Mania ingyenes. Ugyan annyira fogja élvezni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Harlekin
Tehát a gyerek nevelést azt ne...oké.

De azt,hogy Te a skizofrénia diagnosztizálhatóságát itt elénk tártad röpke 1 órába azt azért szintén ne...<#kacsint>
Jöttél a tarhálással és az önsajnálattal ami átcsapott höbölgéses bazdmegolásba és lezártad a meg nem értett magyarázkodással!!!! <#eljen>
A beteg szállítható... vihetik...<#idiota>
darkSectorxxx
Valamint az hogy megvehetnénk neki, az neem azt jelenti hogy mert nem kap meg azonnal mindent sajnálom vagy sajnálják tle. Sok játékot kap így is, csak egyszerűen 3-4 napa nem lett volna 6; ha olcsóbann meg lehet oldani.

Gyereknevelést hagyjuk inkább.

darkSectorxxx
Jó ezt majd megoldom, a lényeg hogy pár napra elég lett volna akkor inkább ittenieknek fizettem volna érte. Vagy megosztásban, elsőre probálkozok nem ugrok neki minnya a legdrágább megoldásnak.

Mindegy majd megoldom ne is foglalkozzatok vele.

Harlekin
<#nevetes1>

"MINDEN HOZZÁSZÓLÁS MAGÁNVÉLEMÉNY , NEM TÉNY , HA NEM ÉRTESZ EGYET ISTENADTA JOGODBAN ÁLL TOVÁBBLÉPNI "<#kacsint>

Nem hogy örülnél ennél olcsóbban nem is úszhatnád meg ezt a dolgot és örülj,hogy ingyen adtam a tippet!<#nevetes1>

Viszont ha ennyire a szíveden viseled unokaöcséd,akkor hogyan tudsz szaros 6000 forintot sajnálni tőle<#nemtudom>?És te is tudod majd használni bármikor!
Eskü kölcsön adom neked a profilom,hogy használja csak szaladj el gyorsan venni x1 et!Látod mennyire jó szívű vagyok INGYEN tud majd vele játszani!!!<#vigyor0>
Tikal
egy 5 éves-t az elé ültetsz le ami elé akarsz... és ennek nem feltétlen kell videojátéknak lennie.... <#whatever>

Tikal
És miért nem veszik meg neki a szülei? 😄

darkSectorxxx
Ezám a közösség, nevess csak bazdmeg.

darkSectorxxx
Csak hogy tisztázzuk egyedül játszik vele. Igaz lassan de megyeget neki, vele ne viccelődjetek!

darkSectorxxx
Na ilyenkor kell eltakarodni mikor az unokaöcsémről így beszélsz.

Jaka923
😄DDDDDDDDDD

Harlekin
1. Mond azt hogy nincs!
2. 5 évesen trials fusion aha ja biztosan nagyon sok siker élménye lesz...
3. Adj a kezébe egy kontrollert és indíts el 1 game play videót youtuberol...tudod ahogyan te is szoktad csinálni mikor végigjátszol 1 játékot!
Ha nálad ez beválik olyan szinten,hogy tökéletesen "tudsz"(szerinted) utána mindent a játékról,akkor nála is be fog! 5 évesen,főleg és erre a pár napra ráadásként nem az állandó start pittyegést fogja hallgatni...<#kacsint>
Ez már volt?
Értem, köszi a választ 😊