PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Csak asszem egyhamar nem lesz vége ma a stream-nek, szerintem hajnali 2 legalább.
Farkast minimum megölöm. 😄
Csak bekapok egy szenyot mert megéheztem.😛
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.29. 21:50:25
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Na ez nekem eddig bejön ellentétben a régiekkel.
Kár volt elindítanom délután most egy darabig fent leszek
😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.29. 21:47:30
Vannak secret cuccok? Vagy csak ellenfelek?
ja és spoiler-be összesen mennyi boss létezik a játékban? 😄
Mert kuvasok sirtábla van és ahogy nézem 1 sírtábla egy terület....😊
A bloodBorne más stílus mint a Dark Souls????? Sírok....
LV 11 vagyok, nehogy eladjátok, kezdek énis ráérezni, elég fasza télleg a játék, valahogy nehéz, anyázok, de tetszik, nem tudom miért, talán mint a tesztben ahogy mondták GS-en faszán van összerakva, annak ellenére hogy más stílus mint a DS valahogy összeáll a játék.
Nem vagyok fan, de összeségében szerintem ez a játék ODABASZ. De télleg. 😊
Én mint nem fan mondom hogy akinek van PS4-e az Bloodborne-t egyszerűen nem hagyhatja ki, egyszerűen üt ez a játék, szép (kis recéket elnézve, tartalmas) 😄
Jó én szopok mint a kismalac, de tanulok gyorsan. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.29. 21:42:47
Köszi a választ! Egyébként nincs néha hibátok a rest mode használatával? Nekem mostanában csinál olyat, hogy ha visszahívom a gépet rest mode-ból akkor leáll és újraindul teljesen! Elkezdi a lemezellenőrzést, kiírja nekem hogy legközelebb helyesen állítsam le! Mintha kihúztam volna menet közben a konnektorból a gépet! Fura dolog, de nem biztos hogy egészséges,ha hosszabb távon ezt csinálja!
Utoljára szerkesztette: Spartan117, 2015.03.29. 21:22:05
Nem tudjátok véletlenül, hogy van-e most valamilyen PSN Store karbantartás?
Ps4-en a Store-ba betudok lépni, de azon belül a Game alpontba már nem sikerül!
Ezt az üzenetet kapom: "this content cannot be selected at this time"
Ha pedig PC böngészőn keresztül lépnék be, akkor kiírja hogy az oldal nem elérhető!
Érzékel más is ilyen problémát vagy csak nálam jelentkezik? Vagy elnéztem és karbantartás van? 😄
Köszi a válaszokat!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Utoljára szerkesztette: Tatyla, 2015.03.29. 20:26:09
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.03.29. 20:09:38
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.03.29. 20:01:46
Ellenben az Ordernél nem esett le az állam, de amúgy tetszik a játék. Itt az elejéről egy kis első benyomás
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.03.29. 19:55:34
Adversus solem ne loquitor
Szerk.: 16 óra az csak...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.03.29. 19:33:06
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.03.29. 19:04:45
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2015.03.29. 16:46:24
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
1:08 - 1:48
Amúgy:
A megosztás lényege hogy egy profil van ( A ).
Vásárolsz az A profilra.....
Ilyenkor van 2 gép. 1-es és 2-es gép.
1-es gépen tegyükfel egy illető az A profilt , berakhatja csak 1 ember, ezt a profilt PRIMARY-nek....
Ekkor a P funkció végett a gépen az összes többi profillal amit csinál bármelyikkel használhatja a P profil tartalmait és PSN-jét multiplayer-hez.
VAGYIS Ő MINT PRIMARY JÁTSZHAT MINDEN PROFILLAL ( A, B, C, D, E)
Van most ugye a MÁSIK FÉL.....
Ő nem tudja már Primary-nek tenni, ellenben ha a PRIMARY profillal nincs belépve a társ, hanem játszik (B, C, D, E )-vel.
Akkor az illető 2. ember beléphez eközben magába az A profilba, és játszhat.
És értelemszerűen mivel őő nem lehet PRIMARY, már nem tud más profillal játszani csak és kizárólag azzal amivel lett véve a tartalom, vagyis ( A ).
Namármost ha mind2-en A-val (vagy többen és nem vagytok PRIMARY-ben) játszotok, akkor annyi hátránya van hogy ti felváltva léphettek be, és minden egyformán közös lesz értelemszerűen. Mentések, acsik.
Gondolom érthető a dolog.
Amúgy meg nem , ez nem stream, hanem olyan mintha mind a kettek megvettétek volna a játékot, és letöltöttétek volna, 1 profillal, csak a PRIMARY miatt egy gépen egyidőben más profil jóvoltából egyszerre játszhattok.
Remélem érthetően írtam le. 😊
Amúgy logikus.
Abból kell kiindulni, hogy egy profilt ha PRIMARY-ként hozzárendelsz egy PS4-hez annak tartalmát azon a gépen MINDEN profil használhatja, ez végett használható ki.
De ha nem érdekel a mentés, nem érdekel az acsi, és elég felváltva játszanotok, csak mindenki letölt egy profilt, felváltva letöltitek a játékot, és ennyi, játszotok felváltva. 😊
Olyan játéknál fasza, amiben több mentési hely van. 😊
Erdekelne, hogyan mukodik pontosan ez az "egy valaki vesz egy jatekot, es tobb felhasznalo letolti mellette" funkcio?
Kell hozza plus?
A vasarlo mellett hany tovabbi felhasznalo toltheti le a jatekot?
A vasarlo gepenek aktivnak kell lennie, hogy jatszhassunk a jatekkal?
Nem stream jellegu a hasznalat, hanem rendes telepitos, ugye?
Hataridos a jatszhatosag, vagy vegtelen?
Lehet akadnak benne hulye kerdesek, de most ezel jutottal eszembe ezzel kapcsolatban.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/