PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hmm micsoda kedv csináló... még a végén fan lesze <#idiota>
Moby
Igen. A bloodborne olyan. Közben lehet tévézni.
LOL

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Mikor majd kicsit farmolni kell, akkor majd jól jön a tv, és tudok tv-zni játék közben. 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
ja most megfogadom a ti taktikátokat lépek pár szintet, javitok fegyót, talán könnyebb lesz csöppet. 😄

Csak asszem egyhamar nem lesz vége ma a stream-nek, szerintem hajnali 2 legalább.
Farkast minimum megölöm. 😄
Csak bekapok egy szenyot mert megéheztem.😛
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.29. 21:50:25

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
SZINTET LÉPTÉL?! wow! 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
Nem alapjaiban értem, hanem a dizájn szerinti stílusa, az ilyen lovagi kastélyos romos valami, ez meg ilyen más féle, nem vámpíros, a tökömtudja mi, de érezhető, egyértelmű, jobb a mozgás, nincs védekezés, teljesen megváltozott de mégsem.
Na ez nekem eddig bejön ellentétben a régiekkel.

Kár volt elindítanom délután most egy darabig fent leszek
😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.29. 21:47:30

darkSectorxxx
Amúgy lehet szerezni titkos ruhákat vagy csak epizódonként kapsz újat?
Vannak secret cuccok? Vagy csak ellenfelek?

ja és spoiler-be összesen mennyi boss létezik a játékban? 😄

Mert kuvasok sirtábla van és ahogy nézem 1 sírtábla egy terület....😊

" más stílus mint a DS"

A bloodBorne más stílus mint a Dark Souls????? Sírok....
darkSectorxxx
THX. 😊

darkSectorxxx
MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁR MEGÉRTE!

LV 11 vagyok, nehogy eladjátok, kezdek énis ráérezni, elég fasza télleg a játék, valahogy nehéz, anyázok, de tetszik, nem tudom miért, talán mint a tesztben ahogy mondták GS-en faszán van összerakva, annak ellenére hogy más stílus mint a DS valahogy összeáll a játék.
Nem vagyok fan, de összeségében szerintem ez a játék ODABASZ. De télleg. 😊

Én mint nem fan mondom hogy akinek van PS4-e az Bloodborne-t egyszerűen nem hagyhatja ki, egyszerűen üt ez a játék, szép (kis recéket elnézve, tartalmas) 😄

Jó én szopok mint a kismalac, de tanulok gyorsan. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.29. 21:42:47

Az komoly! Én meg már kezdtem megijedni, hogy a frissítés cseszett el valamit! De akkor várakozzunk türelmesen!
Köszi a választ! Egyébként nincs néha hibátok a rest mode használatával? Nekem mostanában csinál olyat, hogy ha visszahívom a gépet rest mode-ból akkor leáll és újraindul teljesen! Elkezdi a lemezellenőrzést, kiírja nekem hogy legközelebb helyesen állítsam le! Mintha kihúztam volna menet közben a konnektorból a gépet! Fura dolog, de nem biztos hogy egészséges,ha hosszabb távon ezt csinálja!
Utoljára szerkesztette: Spartan117, 2015.03.29. 21:22:05
TDC Geronimo
Egész nap ilyen szar. Nincs karbantartás, valamit elkúrtak.

Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy van-e most valamilyen PSN Store karbantartás?
Ps4-en a Store-ba betudok lépni, de azon belül a Game alpontba már nem sikerül!
Ezt az üzenetet kapom: "this content cannot be selected at this time"
Ha pedig PC böngészőn keresztül lépnék be, akkor kiírja hogy az oldal nem elérhető!
Érzékel más is ilyen problémát vagy csak nálam jelentkezik? Vagy elnéztem és karbantartás van? 😄
Köszi a válaszokat!
TDC Geronimo
utána NG+, chalice dungeonok, PvP. Sose lesz vége! 😄

Kandurex
Szóval a felénél lehetsz...<#nezze>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tatyla
37ó13p és 9 boss down,meg első chalice kipucolva...
Utoljára szerkesztette: Tatyla, 2015.03.29. 20:26:09

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kongy
Húsvéti akcióban amúgy elég tűrhető áron van a Ground Zeroes. Ennyibe kellett volna eleve is kerülnie kb.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Amúgy erősen gondolkodom most DS2 PS4 kiadásán. Mondjuk BB után ki kell majd pihennem, de ha lesz egy kisebb akció szerintem behúzom.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.03.29. 20:09:38

Moby
de, szabad szídni. a csík maga az ördög!

Moby
Rá, csak az ideg basz szét

TDC Geronimo
Toljad csak tovább . Ryse szerintem kanyarba sincs orderhez képest.

Kongy
Hát nem tudom, lehet a Ryse után már nem esik le annyira az állam. Eléggé egy szinten van a 2 grafikában, és ott még nincs is ilyen gyökér mozis csík. Tudom, nem szabad szidni, de nem tetszik. Ami tényleg baromi jól néz ki az az üveg tükröződése, meg a tűz/robbanások, de ezek is Ryse szintűek. A One-on start óta van egy ilyen játék, PS4-re meg csak most jött, kicsit késésben vannak. Remélem az Uncsi 4 majd odabasz.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Ordernél nem?? Hátőő pedig jelenleg annál szebb teknóban nem igen van.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.03.29. 20:01:46

gibson9
Köszi 😊

Kongy
Na ezt örömmel hallom
Ellenben az Ordernél nem esett le az állam, de amúgy tetszik a játék. Itt az elejéről egy kis első benyomás

TDC Geronimo
Mikor elindítod játékot nem continuera mész, hanem load game és ott save fájlnál írni fogja játékidőt.

TDC Geronimo
Rendben? Az nem kifejezés. Állszaggató helyek vannak benne.

gibson9
Hol lehet megnézni, hogy mennyi óránál tartasz?

Kongy
Hát Dark játéka közben én is ráizgultam rendesen 😄 Nyilván nem úgy állok hozzá majd, hogy "come at be bitches" mint egy Devil May Cry-ban, és akkor szerintem nem lesz idegesítő 😊 Dark Souls-ok a grafika miatt sem jöttek be, de amint látom az itt rendben van 😊
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.03.29. 19:55:34

TDC Geronimo
Nembaj ráérsz UCig 😄

Moby
Jelen tendenciákat figyelembe véve egy hónap mulva fogok itt tartani...

Kandurex
Kb. 18 óra és még csak a 4. bosst csaptam le...hol a vége?? 😊)

Szerk.: 16 óra az csak...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.03.29. 19:33:06

TDC Geronimo
Hát végétől még messze vagyok szerintem, bossok fele se ment le. 20 óra körül járok én

Moby
Nem hiszti ez baze...el vagyok keseredve kikúrt módon. 1 hete van meg a játék. Egy. Hete. Az egyik karakteremben van 5 óra, a másikban kettő. Közben azt olvasni, hogy mindenki már a játék végén van, szimplán tragikus.

Kandurex
kb. azt hisztit nyomtad, mint a casual réteg, ideje visszatérni a játékhoz <#eljen>, hidd el, kegyetlen jó!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.03.29. 19:04:45

TDC Geronimo
Látom alap ruhába tolod még. Vedd meg a yharnam setet hunters dreambe, nagyon jó kis védelmet ad és marha sokáig használható

Moby
Nem kizárt 😊 Dark streamjét nézve visszahozta a kedvem 😊

n000rbi
Azt hittem mégis megtartja 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Kongy
Nem, mert azt mondta jobb ajánlatot kapott : /

n000rbi
Mégse vetted meg a Mobyét?

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Kongy
digit v. dobozos? megszabadítanálak tőle.

Lockolj ezerrel R3
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2015.03.29. 16:46:24

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

darkSectorxxx
😄 ez szar játék...😄

TDC Geronimo

darkSectorxxx
Na belevetem magam a Blood-ba kicsit.

Bloodborne stream

darkSectorxxx
Nem, egyidőben csak 2-en tudtok, vagyis 1 embernek megintcsak meg kell venni. 😊

bexinho
Köszönöm ezt a terjedelmes leírást, mindenre választ kaptam azt hiszem. 😊 Amúgy a játék, amelynél 3an használnánk ki ezt a "funkciót", az a Bloodborne lenne.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

darkSectorxxx
Az első véleményem amit hetekkel ezelőtt írtam, a kipróbálás után.

1:08 - 1:48

darkSectorxxx
Üdv mobilról egy kész téboly sg-zni...vigyázni kell hogy ne nyomj visszalépést mert annyiszor leüti a hozzászólást.

Amúgy:

A megosztás lényege hogy egy profil van ( A ).
Vásárolsz az A profilra.....
Ilyenkor van 2 gép. 1-es és 2-es gép.

1-es gépen tegyükfel egy illető az A profilt , berakhatja csak 1 ember, ezt a profilt PRIMARY-nek....
Ekkor a P funkció végett a gépen az összes többi profillal amit csinál bármelyikkel használhatja a P profil tartalmait és PSN-jét multiplayer-hez.
VAGYIS Ő MINT PRIMARY JÁTSZHAT MINDEN PROFILLAL ( A, B, C, D, E)

Van most ugye a MÁSIK FÉL.....
Ő nem tudja már Primary-nek tenni, ellenben ha a PRIMARY profillal nincs belépve a társ, hanem játszik (B, C, D, E )-vel.

Akkor az illető 2. ember beléphez eközben magába az A profilba, és játszhat.
És értelemszerűen mivel őő nem lehet PRIMARY, már nem tud más profillal játszani csak és kizárólag azzal amivel lett véve a tartalom, vagyis ( A ).

Namármost ha mind2-en A-val (vagy többen és nem vagytok PRIMARY-ben) játszotok, akkor annyi hátránya van hogy ti felváltva léphettek be, és minden egyformán közös lesz értelemszerűen. Mentések, acsik.

Gondolom érthető a dolog.
Amúgy meg nem , ez nem stream, hanem olyan mintha mind a kettek megvettétek volna a játékot, és letöltöttétek volna, 1 profillal, csak a PRIMARY miatt egy gépen egyidőben más profil jóvoltából egyszerre játszhattok.

Remélem érthetően írtam le. 😊
Amúgy logikus.
Abból kell kiindulni, hogy egy profilt ha PRIMARY-ként hozzárendelsz egy PS4-hez annak tartalmát azon a gépen MINDEN profil használhatja, ez végett használható ki.

De ha nem érdekel a mentés, nem érdekel az acsi, és elég felváltva játszanotok, csak mindenki letölt egy profilt, felváltva letöltitek a játékot, és ennyi, játszotok felváltva. 😊
Olyan játéknál fasza, amiben több mentési hely van. 😊

bexinho
Hello!

Erdekelne, hogyan mukodik pontosan ez az "egy valaki vesz egy jatekot, es tobb felhasznalo letolti mellette" funkcio?

Kell hozza plus?
A vasarlo mellett hany tovabbi felhasznalo toltheti le a jatekot?
A vasarlo gepenek aktivnak kell lennie, hogy jatszhassunk a jatekkal?
Nem stream jellegu a hasznalat, hanem rendes telepitos, ugye?
Hataridos a jatszhatosag, vagy vegtelen?

Lehet akadnak benne hulye kerdesek, de most ezel jutottal eszembe ezzel kapcsolatban.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/