121254
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SlickAdam #43586 ejj az nem jo, de ha csak ennyit tudsz rola, akkor meg nincs elbaszva teljesen.:) -
#43585 Az a baj, hogy már elspoilereztem magamnak hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!van benne szörny :( -
#43584 clunky mozgás, fedezékrendszer, fos gunplay. Boxon okádék tearing (képernyő közepén jól láthatóan), foshomály meg combatba szar fps. UI designere jó lenne, de tele van okádva a képernyő annyi információval, hogy feldolgozni nem tudom. Destiny féleség lenne, de az minden téren kifinomultabb meg jobb -
#43583 Tudom. Nagyjából lenyomtam youtubeon. -
SlickAdam #43582 MINIMAL Until szpojler (konkretumok nelkul)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!picike Dylatov szeru törtenet szal van ebben is -
SlickAdam #43581 olcsoert mindenkepp! ha szeretted a quantic cuccait es a horrort.:)
akkorat nem baszott, mint a Heavy Rain, de a Beyond-tol SOKKAL jobb (szvsz) -
#43580 Egyszer csak meséltem róla a feleségemnek. Két napig nem aludt utána. Na Ő nem fogja nézni, amikor játszom is vele :D -
#43579 ? -
#43578 Divisiont toltam 1 órát kb. Hát ebből nekem ennyi elég is volt -
#43577 Sok helyen írják, hogy until dawn az idei év egyik legnagyobb meglepetése. Majd lehet én is beszerzem -
#43576 A játék szerintem neked ignore, főleg sétaszimulátor. De eléggé adja az atmoszférát. Még én sem tudom mi sül majd ki belőle. -
SlickAdam #43575 ja hogy ez a Dylatov incidensröl szol... az erdekes rejtely.:) -
#43574 A téma miatt érdekelt régóta. Mármint a téma érdekel régóta, a játék meg amióta tudok róla. -
SlickAdam #43573 sosenem hallottam rola. nezem. -
#43572 A másikban írtam neked: remélem egyszer lesz időm letolni a Kholatot, ami szintény csodaszép, a vason jól is fut, és remélem az a 8 euró minden centjét meg fogja érni, amennyiért vettem a teszkóban :D -
#43571 Én még kibékülnék a német borítóval, de akinek szánnám, az nem biztos. Mindenesetre ha mégse vinnék, azért beszéljünk róla :) Köszi! -
SlickAdam #43570 a tok nyilvan. de tud angolt is es uncut verza (nemetek ugye szoktak vagni, bar egyre ritkabban).
meg beszelek haverral, ö is mondta, hogy lehet kell neki, ha pozitiv a visszajelzesem. ha megse akarja, megkaphatod termeszetesen.:)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.12.09. 22:02:36 -
#43569 Ha nem német (de tuti az :D), akkor átvenném ;) -
SlickAdam #43568 tegnap este nyomtam, meg ma delutan kettötöl folyamatosan es vegere is ertem az Until Dawn-nak.
kurva jo volt, oriasi pozitiv csalodas. mar ertem azokat, akik hasonloan nyilatkoztak rola.
az eleje nagyon agyfasz idegesito tini szarsag (olyan "mindjart atutom a tv-t" fajta), de idovel atmegy jofele horrorba, meg aggodtam is szinte az összes karakterert. 2-t nem birtam csak, egyikuk meg is halt szerencsere, bar eleg sokat szenvedett szegenyke.:(
nem tudom a prolog-ban meg lehet-e akadalyozni a halalokat, mindenesetre a vegen 4-en maradtak eletben. az elejen legellenszenvesebb, majd kesöbb megszeretett karakter sajnos a legvegen hagyta ott a fogat, öt elsiettem, sajnaltam is nagyon. egy masik okes karaktert meg elbohockodtam... :( de összessegeben erdekesen alakultak a dolgok, meg filmnek is jo lett volna.
szoval Moby az az 1 ora (ha jol emlekszem), amit probaltad, az keves. az meg böven az idegesitö fazis.
grafika csodalatos, sokszor kerestem az allamat, de a remisztö fogak es a förtelmes frem (szerencsere ebben a stilusban meg el tudtam viselni, de nagyon hataron volt a sokszor 20 közeli ráta...) lehuzta az elmenyt.
igyis erös 7/10. a 20 euro minden centjet megerte. -
#43567 Nem kő valakinek pléjsztésön wireless headset olcsón? Leánykori nevén GWSH.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.12.09. 20:49:00 -
#43566 Ez tetszik
-
#43565 Mű, már csak azért is, mert több hasonlót csináltak és még fognak is. Papa szopatja a gyereket amatőr színjátszó. Pénzcsináló, ami amúgy zseniális is, 18 millió! Én meg felteszek minőséget és 130 db néző. -
#43564 Figyeljétek az öregeket amikor ölni kell a GTA5-ben. :DDDDDDDDDDDDDDDD
-
#43563 Jah.. -
#43562 PC-n minek? -
#43561 Miért?
Úgyis egy rakat szar az egész konzol, megunta az öreg a fos frémet ebben a generációban. :D
Nem lepne meg ha ezzel a reklámmal tólnának egy törhetetlen PS4 slim-et. :D -
#43560 :D -
#43559 Nem számít, ettől még gecimód szánalmas :D ezért szétkúrni egy PS4-et (még akár ha rossz is), meg egy jó asztalt... édesjóistenem... :D barmok... és valaki tényleg elhiszi ezt, hogy ez real kiakadás :D (mondjuk ha real lenne, akkor is gáz, mert az ilyen kezeltesse magát :D) -
#43558 Parity van -
#43557 PC-n mire fel? -
#43556 Eddig is ronda volt, de nembaj, legyen mégortóbb... :D -
#43555 Este próbálom Division alphat, majd írok róla pár óra után.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.12.09. 16:18:35 -
#43554 Bethesda féle optimalizálás. Árnyékok eltűntek, de legalább nem szaggat. Itt legalábbis. PCn is eltűnt
-
#43553 Végülis mindegy, ha egy eleve szar ps4 volt is, ahhoz képest is nagyon jól bírta az ütéseket :D -
#43552 Ja -
#43551 mi van vele? szétverte? -
#43550 Oks az még oké. De a HDTV? -
#43549 ugyan már, el nem tudom képzelni mi, hogy egy másik PS4 is a TV -re van kötve? -
#43548 Pedig pl a hdtv nem látszik kamunak télleg müködő tv és utána bassza szét, max annyi hogy valami használt olcsó tv és nekik megér ennyit a nézettség miatt de nem látom hogy a videó vágva lenne. :D
PS4 sem látszik kamunak ott látszik a tv-n is.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.09. 16:01:45 -
SlickAdam #43547 ugyanez a venember volt a multkor betett videoban is, amiben kap egy PS4-es dobozt a dagadt kölyök es tegla van benne, majd jol kineveti alattomos mod. fake