PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most a géppel van bajod, vagy a játékkal? Ezt már nem tudom követni.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Adversus solem ne loquitor
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Nem, nem lesz. Ott lesz, akik lusták optimákolni, vagy hülyék hozzá (és ezeknél -cdpr- épp működhet is😊 ). Nem. A DX12 nagy dobása a direkt hozzáférés, ami boxban megoldott dx nélkül is. Ergo aki akarta, annak eddig is volt. Nem szabadulk semmi olyan feature, vagy erőforrás, ami eddig ne lett volna elérhető.
http://wccftech.com/phil-spencer-directx-1-xbox-one-hardware-graphics/
Hm. Ez engem miért kellene, hogy egy hangyafasznyit érdekeljen? Ha én sohasoha egy másodpercet nem foglalkoznék semmilyen másik platfrommal, nem olvasnám a médiát, nem ismerném az alternatívákat, akkor vajon nem látnám mennyire okadékul fut? Nem okoznak fizikai rosszullétet néha (nem vicc), nem volna elvárásom egy húszezres játékkal szemben, pláne úgy, hogy ugyanolyan árban van olyan produktum ami ezt teljesíti?
Persze örülhetnék is neki, tapsikolhatnék hozzá, hiszen ha valami, akkor attól TÉNYLEG minden jobb lesz. Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa. Tudjuk.
/ hozzátenném így folytatódik: Boldogok, akik sírnak, mert ők megvigasztaltatnak. 😄DD
Nyilván nem a kisujjamból, a sajtó írta ezt is, mint minden mást.
http://www.developer-tech.com/news/2015/apr/24/directx-12-unlocking-xbox-ones-potential/
nyilvan van ilyen, de az rohadtul nem az atlag.😄 mindenki manager , vezetö mernök, senior programozo meg politikus errefele vagy mi? 😄
mindig kacagok amikor a szurkehalyogos diszmagyar nyomatja a bullshit korleveleket facebook-on, hogy itt 120 forint a kenyer meg mittomen. persze... meg a zsömle se.😄
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.06.02. 09:32:23
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Hasonlíthatod a konzolodat egy csúcs PC-hez, de minek?
Amikor megvettem a PS3-at, az egy visszalépés volt az akkori PC-hez képest, de PC-n akkor sem volt a TLoU-hoz hasonló. És ott is fosfrém volt PS3-on, mégse sírt senki.
Ma sincs hasonló PC-n a Bloodbornehoz, jegyezném meg. De itt muszáj sírni az fps miatt. Mert a sírástól minden jobb lesz.
Súgok: Slick épp ott él 😄D SZóval neki szerintem erről bátran mesélhetsz.
Egyébként egy 10-éves tapasztalattal rendelkező diplomás középmanager maga megkeresi ezt az összeget per hó. Ez havi 3 millió, ennyit itt is kifizetnek egy csúcsvezetőnek simán, a németeknél meg egy szinttel lejjebb is.
Soha ne gondolja senki hogy egy grafos játéknak 60fps lesz a cél. Vagyis cél lehet , de megvalósulni nem fog.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
-Irreális elvárások ezek?
-Megoldhatatlanok?
-A játék árát tekintve túlzóak?
Sajnos. Jelenleg. Nincs. Igazán. Jó. Megoldás.
ÉS akkor pusztuljon mindenki, aki nem szivesen hánytatja magát tőle? Én is spectrumon kezdtem. C16-on magamnak írtam a játékprogramokat, mert nem volt honnan szerezni. Boldog lennék, ha nem nyomnélkül tűnne el az elmúlt 30 év. Nembaj, ugye?
persze. es kik keresnek ennyit? 😄 LOL. vagy ez valami ujabb balkan legenda?
Ezeket a butaságokat nem tudom honnan veszed 😊 A DX12 a konzolon kvázi semmit nem hoz, maximum könnyebb átjárhatóságot a a pécé és a box között. A konzolnak nincs szüksége a dx12-re.
>ahogy angry joe is megvette.
Aki nem reprezentál semmit. Ahogy te sem, és én sem. A piac nem ezekből él. Nem a fanatikusokból, nem a hardcore gamerekből. Ez ugyanannak a reciproka, mint ahogy évek óta halgatjuk, hogy az 1 dolláros mobiljátékok megölik a konzolt. Nem ölték meg. A 3000 dolláros pécék sem fogják.
Viszont vannak kész konfigok, amiket csak meg kell venni, ha elavul, vesznek újat. Havi 10-15 ezer eurós fizuk mellett kétévente 5000-et kiadni egy ilyenre az semmi.
ez lesz. elözö gen uccso eveiben is ez volt mar, megis csak kevesen valtottak.
Witcher 3 iszonyat jó játék, leszarom a fosfrémet, mert én még Spectrumon kezdtem, hozzászokott a szemem és nem kezdek hisztis picsaként sírni mindenen.
Ez a legtöketlenebb generáció, amit valaha is láttam, és nem a vasakra gondolok, hanem az emberekre. A veterán gamerek meg utánamennek a divatfikának.
"PS4-en többet adnak el belőle, mint az összes többi platfromra együttvéve"
Ma igen. De két év múlva is ez lesz? Amikor a konzoljátékos látja, hogy pc-n már fényévekkel előrébb vannak, de ő ugyanazt kapja konzolon, mint amit a pc-s kapott három éve, akkor mit fog tenni? Persze, olcsóbb, de ne feledjük, hogy a legtöbb eladás még mindig a nyugati világban van, ahol 3000 dollárt kiadni egy gépre bár kellemetlen, de messze nem megoldhatatlan egy középosztálybeli családnak. Szívesebben adnak ki 400 dollárt konzolra, de meg fogják venni mondjuk az alienware ready made pc-jét, ha muszáj lesz, ahogy angry joe is megvette.
Akkor elmondom újra: a ps4 a sonytörténelem legjobban fogyó konzolja. Fogalmam sincs milyen piacvesztésről beszélünk.
Ez egy fix hardver 😄 Az erejéne a határa pont ugyanaz volt 2013-ban, ami 2017-ben lesz. A legjobban fogyó konzol, amiben nyilván szerepe van az alacsony árnak. Eszük ágában nincs és nem is lesz lecserélni. Szaggat a witcher3? Kit érdekel???? PS4-en többet adnak el belőle, mint az összes többi platfromra együttvéve. Szerinted érdekel bárkit ez a rinya itt? 😊
Ha a konzolok piacot veszítenek a pc-vel szemben, akkor lépniük kell.
te nem ervelhetsz azzal, amivel Moby.😛 az exkluzivokat meg meg se emlitsd, mert az bullshit. azokat le lehet tolni kesöbb is, arcsokkentes utan, egyben.
És azért lesz rövid, mert 2013 év végén volt a launch, de lényegében tavaly kezdtek el fogyni a konzolok. Ez a második évük és már elértünk az erejük határára. Közben jön a 4K, a VR headsetek és a többi új technika, ezek meg szépen lemaradnak a 720-900p, 30 fps szintjén.
Szívesen adnék egy új gépért kétszer ennyit, csak legyen már elfogadható powa (minimum 1080p@beton30) benne.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
http://www.polygon.com/2014/5/23/5744344/ps4-already-profitable-for-sony-ceo-says
A megjelenés előtt összevissza haluzgattak az oldalak, ment a hype, elfelejtettek ránézni a kis butusok a hardver specifikációkra.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.02. 08:52:48
Amit lehetett már régesrég lekapcsoltak. A többire meg dedkált hardver van. A ps4-ben meg sosem volt olyan, ami zabálhat erőforrást. Virtualizált rétegen futnak a játékot, bebetonozott erőforrásokkal, mindkét gépen, ahogy az előző generációban is.
http://ps4daily.com/2013/09/sony-will-sell-the-playstation-4-at-a-loss/
http://www.gamingunion.net/news/9867/sony-to-have-a-60-loss-per-ps4-sold/
Nyilván nem annyit, mint a ps3-on, de buknak. A licencdíjakból van a bevétel.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Jaj ne szakértsetek már könyörgöm, mer ettől hidegerázásom van. Nem, nem a háttérben futó dolgok.
A.
VAS.
EGY.
FOS.
A pécés világból átmenekített lowpower hulladék. Van olyan cpu archtiketúrája az amd-nek ami alacsony órajelen üt? Olyan sincs, ami magas órajelen versenyképes lenne, de a ps4-ben 1.6-on futó notebookgeci van meg egy 7870(vagy R9 270). Ki és mi a faszt vár el ettől?
Vagy hamar jön az új gen vagy előbb-utóbb a komolyabb játékok szépen lekapcsolják a kinectet, a voice commandot, a pin-t, a share-funkciót, meg minden háttérben futó alkalmazást. Szerintem.