PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Ultimate megoldás van, ezen fut minden játék, és van hozzá X1 meg PS4 emulátor. 😄

Holnap rendelek egy ilyet és eladom a konzolokat a gecibe.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kongy
Csak hogy hozzászóljak a PC-s témához, van egy MacBook Air-em, mint fő gép, és most tettem rá Windows-t az OSX mellé, mert baromira hiányoztak a régi klasszikusok, és most csillogó szemmel Republic Commando-zok.... Az a játék annyira epic, hogy azóta se készült ilyen epic FPS...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Egyedül az AC Unity rombolta az élményt, amíg ki nem adták hozzá a patch-t. Viszont azt se toltam végig, mert annyira klisés volt az egész játék, hogy nem igaz. Hihetetlen mennyire középszerű játék lett belőle.
Amúgy meg nem véletlen tértem át PS4-re. elegem volt a PC nyűgjeiből, pedig 2 éve egy GTX 680-al, 16GB RAM-al, és egy Core i7 920-al toltam az ipart, meg gamer egér, bill, stb... de NEM. Elegem volt hogy az exkluzív játékokra csak csorgatni tudtam a nyálamat, elegem volt, hogy a konzoltulajdonosok szinte ugyan olyan grafikai szinten tudnak a játékokkal játszani, és nem kell a driverekkel kínlódni, na meg el sem lehetett a játékokat adni PC-n. Na meg gépet kell fejleszteni... ugyan már.

Lehet konzolon drágábbak a játékok, de legalább van használt piaca. Mára már úgy megszoktam a kontrollert, hogy nemrég játszottam egy picit PC-n, és nem kicsit kényelmetlen volt, már lassan fájtak az ujjaim. 😄 Igen, a kényelem nagy úr, de hát ezért is léteznek a konzolok, nem vitás.
igaz, kar ezen rugozni. amugy sem minden konzolos csoro es csak amiatt nincs jo PC-je mert nem engedheti meg maganak. mar 2 hete nem jatszottam, de ha megis ravisz a lelek, akkor meg ugy vagyok vele hogy menjen, ne legyen vele semmi problem.
darkSectorxxx
Pontosan ezaz, énis ezt vallom 1 platform nem elég gamingre....

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Milliószor leírtam már. Elfér mégegyszer. NINÖCSÖ ultimate megoldás. Bármit választasz, és a többit nem választod, azzal garantáltan kimaradsz valamiből. Lehet ezt racionalizálni, kínlódni, hogy ami a másikon van az nem fontos, estébéestébé, de a lényeg ennyi marad. A saját beszűkült fasságod miatt kimaradsz játékokból.

Adversus solem ne loquitor

Totti5
Nem tudom mi az a sőt. Egy biztos, konzolon minden játék fut, nem dobál ki semmi az asztalra, nem fagy le, nem ír ki errort. PCn igen. PCn erősebb vassal több és stabilabb frém érhető el, konzolon meg azt kapod, ahogy a fejlesztők kigondolták.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Ebben egyetértek hogy ez sem mindennapos hogy bajlodni kell a driverekkel, gondok adódnak, de ha valaki kicsit odafigyel és nem a kiadókon múlik a dolog, akkor valóban kordában lehet tartani a gépeket.

darkSectorxxx
De bolond vagy. 😄

Ez igaz....Végülis 2 fps-el is futás...<#idiota>
Drivervadászat? Havonta egyszer felnézek guru3d.com-ra és legfrissebb felmegy.
Desktopos kínlódás? Talán a Witcher 3-nál volt az első patchig,elötte nem is tudom mikor. Ejha. Micsoda kínlódás. Egyedibb az íze mint a 30 fps alá zuhanó játékoknak amik ellen tenni sem tudsz?😊

A csalókat aláírom,főként mióta nem lehet punkbusteres saját szerver de ahol értelmesen oldják meg és admin is van ott nyista,vagy minimal. Nem izgat.
Ja, hogy az multi-FPS-ekben a temerdek csalorol mar ne is beszeljunk...
Mikor jon a driver vadaszat, hogy a desktopon talalod magad jatek kozben, meg a szokasos PC-s kinlodasok, na annak egyedi ize van.
"fusson el minden a következő pár évben maxra rakva fhd-ben"

mar hogy a francba ne futna.
fremrol nem volt szo.😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Ahogyan konzolon sem,sőt.😊
Totti5
Akkor igaz lenne, ha PCn minden tökéletes lenne. De közel sem az. Felesleges ezen rugózni.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.28. 11:14:43

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Konklúzió:
Feltéve hogy nem kívánod a maximális pompában és élményben tolni a játékokat. Illetve ha nem zavar ha kijön egy játék konzolra és rombolja az élményt hogy szaggat de nem tdusz ellene tenni (Moby tudna mesélni mekkora tökéletes volt játékra mondjuk az AC Unity vagy a Witcher 3)...Végülis le lehet menni balatonra egy moszkviccsal is meg egy bmw-vel is. Ugyan oda jutsz,csak az utazás kicsit másabb...:-P

De tudom nekd 8742936423896 darab játékod van One-on (amiből csak 1 dobozos és azt is megbántad hogy nem digit) és az összes egy maximálisan tökéletesen szuperhibátlan élmény volt. Nem kell leírni 231278351-adjára,mindenki tudja,köszönjük. <#idiota>

Ráadásul a témától is jócskán elkanyarodtunk. Részemről off.😊

Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.06.28. 11:01:50
Harlekin
Konklúzió!
A legtökéletesebb eszköz játékra a konzol!<#kacsint>
darkSectorxxx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jah értem, persze sokan csak mennek a trend után ez igaz.
Mondjuk amióta nem nagyon fejlesztem a gépem nagyon sok hardver és generáció jött, énis sokszor el vagyok vezsve a sok tipus közt.
Így most legalább látom azt hogy amit Moby is pl összerakott futnak rajta a géem jó minőségben. <#eljen>

Nekem a Company of Heroes 2 (nagyon nagy kedvencem a sorozat) szaggat a mostani gépemen, pedig megvan eredetiben.
Illetve sok multi játék, Crysis-CoD-BF-Titanfall. amikkel elszórakoznék néha, ezekre jó lenen egy ha nem is Ultra gép de mondjuk ami 1080p-t stabilan tartja mondjuk med-high közt.
Vagy MKX haver ellen. (persze ha végre megpeccselik)

Ezekhez lett volna jó vagy lenne jó ha lenne annyi lóvém erre a célra, hogy 150-ből nem, de 100-ból kihozni, de nekem nem köll ház akkor meg kontroller, meg táp, meg vinyo ugye.

A panaszkodók javarészt olyan egyedek akik nem rendelkeznek megfelelő hardver ismeretekkel, utánaolvasni luxus, és megveszik az olyan vga-kat amik be vannak reklámozva weboldalak sarkaiban, vagy amiknek dobozán hangzatos kiírások vannak csúcs képekkel (ilyet is láttam), vagy bemennek tecsóba és megveszik a kamugamer konfigot drágán,ne adj isten boltba bemennek és közlik hogy játékra való konfig kell, de 200k a max.
Aztán jönnek az irreális elvárások mellé amikor leülnek játszani. Épp a minap futottam bele egy emberbe aki hőbörgött a Batman miatt (igaz jogosa). Csak melléírta hogy nehogymár az új gépén a gtx 960-al ami egy új tech és drága is volt, ne fusson el minden a következő pár évben maxra rakva fhd-ben. És hiába írták le neki többen hogy az egy közepes vga,abból is inkább túlárazott, ő kitartott mellette hogy az új tech és vicc lenbe ha nem vinne mindent koxon.
A hőbörgők javának fingja nincs mit bír agépe,csak elvárása van. Aztán ha az nem teljesül, jön a nyavalygás az optimalizálatlanságról meg a képtelen évenkénti gépfejlesztésről. Odáig nem jutnak el hogy esetleg 1-2 beállítást lejhebb vegyenek,vagy ha már ott a net utánaolvassanak mi lehet a gond...
darkSectorxxx
Sale ügyben kurvakemény hogy a Paypal még mindig nem megy.....<#bdead>

darkSectorxxx
Persze, az Uncharted 4 végigjátszása előtt egy ipari markoló nem tudná kitépni a kezeim közül a konzolt. 😄

darkSectorxxx
Egyelőre 154k az még mindig drágább mint 120 (és olcsóbb lesz majd folyamat) de mindegy. 😊

De amúgy nekem tökmindegy, mert nekem amíg a tps játékok nagy része csak konzolra jön nekem akkor sme alternatíva a konzol elhagyása, ha 480p-ben kell játszanom rajta, ez csak elmélkedés. 😊

Ház:
Aha, jópofa. <#eljen>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.28. 09:45:16

hogyne lenne. fogod ami van, meg elpasszolod a ps4-et. keeeeeeesz

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Az egy példa. Van ettől kisebb is, nagyobb is, olcsóbb is, drágább is. Ez egy fasza hűtésű kicsi ház olcsón.

Moby
Dehogy akar, csak megint meg akarja magyarázni, hogy a konzol pénzügyi alapon az egyetlen racionális döntés, és már megint bele kellett törnöm a bicskáját 😄

darkSectorxxx
Nem kösz már van.
Én valami faszábbat akarok, de ahoz nincs elég pénzem. 😄

darkSectorxxx
Mi az a termaltake kocka a ház? lol. 😄

most mivan? dark pc-t akar? 😄

Moby
Bazeg ott van lent a spoilerben az ipon listában. #30576

/Ebben.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.28. 09:37:53

darkSectorxxx
Igen, csak az ugyanebben a házban kérdés mi volt. 😄

darkSectorxxx
Ne nekem mond nem én panaszkodtam. 😄 amúgy nem ebben a topikban gondoltam a panaszokat hanem a játékok topikjában úgy általában.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.28. 09:35:07

Moby
De van. Win10 preview....<#ravasz1>

Várjá mer oprendszer niccs benne!!!<#banplz>

//Elfut
Moby
Ugyanebben a házban. Most írom le harmadszor. Ugyanebben a házban, ezzel az alaplappal ez egy i5+970+ssd+hdd konfig volt agyonfossá tuningolva.

Moby
Semmi gond az újabb hardverekkel. Mint mondtam ebben korábban egy 970 volt egy i5-el. Azzal lenyomtam a unityt 60fps-el. Hogy az emberek mint pörögnek az arcukon, ezzel talán nem kellene foglakozni annyit. A pröhardveres kabaréps4 topik szerint a batman csúnya ps4-en, és a witcher3 hibátlan, csak a gépem rossz, vagy rosszul telepítettem...
Te tényleg ilyenekből akarod megtudni a valóságot???

darkSectorxxx
Ja értem hogy teljesítmény az biztos van, csak furi, hogy sokaknél meg panaszkodnak. 😄
Lehet a nagyobb ujabb hardverekkel van a gond. 😄

Még annyita végére kérdezhetek, ezeket milyen házba tetted? 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.28. 09:29:13

Moby
#30582 végén a válasz.

/amúgy meg ebben a csotrogányban annyi számítási kapacitás van, mint a ps4-ben meg a one-ban együtt 😄 Ésmivel nvidia, van remoteplay, streaming, dvr, mind funkció paraméterezhetően, egyklikkre, stbstb.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.28. 09:27:49

darkSectorxxx
Akkor nem értem miért van probléma azzal hogy sokak erős géppel panaszkodnak?
Ha maxon megy egy ilyen csotrogányon szinte minden?

darkSectorxxx
Sale++++

Hand of Fate $8 (save 60%)
Game of Thrones $12.50 (save 50%)
Lego Hobbit $10 (save 50%)
Ziggurat $6 (sdave 60%
Shadow Warrior $7.50 (save 75%)
Never Alone $6 (saave 60%)
Omega Quintet $24 (save 60%)
How to Survive $3.80 (save 81%)
Bound by Flame $14 (save 65%)
Rack & Ruin $4.5 (save 70%)
Road not Taken $5.25 (save 65%)
Castlestorm $5.25 (save 65%)

Moby
Csak azért tettem bele, hogy ne legyen rögtön betámadva a konfig 😄

Moby
Mondom. Ha valaki pécét akar, az is van. Csak nem okoskodni kell, meg csapkorászni, hanem egyszer tárgyilagosan beleállni a dolgokba, rögtön ki fog derülni, hogy a világ nem fekete meg nem fehér. Meg hogy egész más preferenciák kellene, hogy vezéreljék az embereket a platfromválasztásban, mint ez az agyalágyult baromság, ami már default lett netszerte. Csak az emberek lustagecik, ez az igazság.

Akkor photoshop és egyéb nyavalyákon kívül mondok mást ami egy gamernak tényező lehet és konzolon nuku (one-on gyerekcipőben): backward compatibility. :-)
A Moby által lentebb összerakott gép többet ad mint a nextgenek. A Ds4 controller ráadásul sallang az árban.
Moby
De.

darkSectorxxx
Igen a nagyteljesítményű gépet vágom.

De ezen a Unity megy maxon meg a Witcher 3 is? Nemár.

Moby
A unity megy vele stabil 30-al. A witcher3 is. A második mondatot nem értem. Ez a konfig korábban az enyém volt, csak egy i5 volt benne ami 4.8-on ment, egy 970, meg egy komolyabb táp. Ez lett visszabutítva erre.

/ja meg ssd, meg sallala
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.28. 09:08:53

darkSectorxxx
De ez játékra jó?
i3 felett esélyem nem lenne befektetni ha egyszer megtenném. 😄

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.28. 09:05:34

Moby

Ha valaki pécét akar, tud venni olcsón azt is. Itt egy mintakonfig amit én meg is építettem, tudom mennyire oké. Kicsi, designos, emiatt kicsit feláras. Tuningra van kitalálva, ez a proci megyeget 4.5 környékén, de a dx12-vel lehet, hogy felfut a párhuzamosítás, és egy i3 jobb vétel, ezt jelenleg nem tudom.

darkSectorxxx
😄

darkSectorxxx
Jó akkor 120-130-ből bocsesz, akkor vehetek egy jobb vga-t.... Jogos amúgy.