PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Beyondot végigjátszottam, mert érdekelt, heavy rain demot se vittem végig (persze részben a körülményes irányítás miatt...)
Forza.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Adversus solem ne loquitor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.17. 03:15:32
Ha a magyart beraktad Primary-nek és addig belépsz amíg elindítod a letöltéseket. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.17. 01:25:45
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ha veszel PS4-et akkor pontosan neked nem kell ez miatt aggódnod😊
shaken, not stirred
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Csak Demoztam a régi időkből de nagyon megtetszett.
Heavy Rain-t viszont már kihagyom HA nem kap új tartalmat.Ez utóbbi remekműt 3x játszottam végig+egyszer végignéztem ahogy ismerősöm végig bénázza😄
Hát örülnék egy BTS-nak..
ha nem lenen valszeg csak megvettem volna és vitrinbe vele. 😄
Igen ez nagyon tetszik nekem hogy erőltetik hálisten ezt a módot, és hálisten sok játékban. 😊
Csak nyugodtan még sok időnk van az Uncsi szériáig, csakhogy az Uncsikat szinte biztosan érzem hogy végigviszem mert én anno 1x küldtem le mindegyiket, és valahogy az olyan könyned puffogtatós kalandként kikapcsolna most. 😄
GoW3 azért necces mert sok rész nehéz benne. 😊
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.07.16. 23:23:16
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Bárki bármit mond, nyugodt szívvel odatenném bármelyik mostani játék mellé. SDőtt a játékok 70% még ennyire sem néz ki, azóta sem.
De ez igaz az Uncsira is, abból inkább a 2-3 részre.
Miért ha tegyükfel a 20 emberből 15 online lenne akkor mit tennél velük? 😊
Most én multizni nem tudok, mert egyrészt olyan játék sincs ami érdekel multiban, másrést nincs psn-em (csak anti-nak de az az övé)
Én azt is mondtam ne vedd sértésnek nem azért nem veszem elő a mikimet mert lenézlek és nem akarok beszélni, ahnem azt max multiban érné meg, most 1-2 sor üzenet végett nem szoktam, azt akár twitchen vagy itt el szoktam intézni, vagy ps-en írok.
Mondjuk egy coop vagy multiban már más lenne, de abból nagyon kevés köt le. 😊
Ráadásul nekem sokszor nem nyugis a játékidőm, hanem ide-oda megyek néha közbe, vagy zenét hallgatok, tv-zek játék közben ezért nem is vagyok mikrofonnal felkészülve.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.16. 22:14:59
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Brutális, de ez a látványos akciózásnak köszönhető, a HR is jó a maga nemében de az egy kicsit lelkisebb , nyugisabb a gameplay.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx