121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Neked a te gépeden azzal az accounttal kell játszanod, amire megvettétek. Olyan megoldás nincs, hogy van egy közös account, és mindketten másikkal toljátok.
  • kutyakiki81
    Most azt látom, hogy amíg a saját gépemen nem állítottam vissza a primary account-ot addig minden játékon lakat van.
  • kutyakiki81
    Köszi az infókat!

Tehát beállítottam primary-nak az ő gépen az én account-om. Fasza minden, lejött a játék, belépünk az Ő nevével megy úgy is. Viszont ha az ő nevével játszik, és én ugyanazzal a játékkal szeretnék nyomulni, akkor nekem van lakat, és kéri állítsam be primary-nek.
  • Moby
    Ne, lehet, hogy félreérthető a válasz. Nem kell állítgatni feszt, csak egyszer kell beállítani primarynek, de annak úgy kell maradnia, különben nem fognak menni a játékok.
  • Moby
    Igen.

/pontosabban főleg akkor, a letöltés így-úgyis menni fog.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.19. 12:29:05
  • kutyakiki81
    De miután lejött a játék akkor is?
  • Moby
    Be kell állítani a te profilodat primarynek az ő gépén.
  • kutyakiki81
    Haverral akarnám megoldani,de a játékaim letöltése elindul nála,viszont amint belép a saját fiókjába lakat lesz a játékokon.
  • Moby
    Amúgy ezek a nyomorékok eddig mit csináltak? Az asztal alatt alvás mellett persze.
  • SlickAdam
    na mibe, hogy a megszokott hülyeseg lesz?
    versenysorozat, egy meretes demo majd 3 evvel, 3 Yamauchi földkörüli utazással es 2-3 Forza-val késöbb 2019-ben megjelenik...
  • Tikal #50848
    akkor már csak két év és talán megjelenik??
  • n000rbi
    GT Sport leleplezés ma este
  • Moby
    Működik, de így NE vegyetek játékot. Akkor inkább shareljetek valakivel.
  • kutyakiki81
    Sziasztok!

Ez a "más gépen belépek az accountommal, és oda is letöltöm a játékokat" még müködik? Több helyen olvastam, hogy már nem, közben jópár megbízható eladó is árul ilyen módon játékokat az Ebay-en.

• Ulthane
    Nem lesz. Megmondták, hogy a mostani bővítménnyel vége, mostantól minden erőforrásukkal a ciberpunkra koncentrálnak. És a Witcher 4 gondolatát pedig ízlelgetik.
  • TDC Geronimo
    Na csorog lefelé doom.
  • TDC Geronimo
    Jó játék volt, de ez azért túlzás már

"GTA V has shipped 65 million units. SIXTY-FIVE MILLION."

Ja és... " Rockstar Games is of course hard at work on some exciting future projects that will be revealed soon.”

Gimme RDR folytatás
  • TDC Geronimo
    Bejelentve csak ez van már, de szerintem cyberpunkig még fog jönni mivel az odébb van
  • Tikal #50840
    Witcher-hez lesz még tartalom vagy ez az utolsó?
  • Kongy
    Tegnap végeztem én is a DOOM kampánnyal. Badass volt, látványos, vérgőzös, amilyennek lennie kell. Egyedül azt sajnáltam, hogy relatíve kevés az ellenféltípus, a végefele már tudtam pontosan melyik dögnek mi a gyengéje. Meg még az, hogy a bossfightokat nem vitték túlzásba, ami van az viszont jóféle.
  • TDC Geronimo
    Hmm elköltözött a BF forum battlelogról. Lehet a BF1 már nem ezt a külső browsert fogja használni
  • Harlekin
    Na azzal el lehet baszakodni rendesen Lefontam a hajam mire az acsihoz a tutoriálokat megcsináltam.Viszont vannak akik egész jó pályákat dobnak össze!

Utolsó acsi a Complete "The UAC" on Ultra-Nightmare!
    Kicsi ízelítő hogy 1 karmolás mennyit sebez! 1 perc környékén lesz,majdnem beledöglöttem!Megállsz halott vagy...
    UN

hard mókák
    1
    2
  • n000rbi
    Épp mától van heti akcióban store-on, 14990-ért. Egyébként ennyiért, vagy olcsóbban, lemezest is találsz, ha "félsz" tőle és akkor el is tudod adni.
  • TDC Geronimo
    snapmap érdekel engem még doom multi az annyira nem
  • Harlekin
    Nem kicsit lesz jó!
    Most végeztem vele 1000 GS a játék amit lehetett kiszedtem megcsináltam.Jelenleg a játék idő 2 nap 15 órán áll,de ebbe van bőséges multi is...
  • Ulthane
    Kipróbáltam azt is, full, auto és még volt valami harmadik opció, semmi változás.

Most betoltam Das3-at, ott nem látszik semmi hasonló
  • Moby
    Nem volt benne nagy bizodalmam. Az nem titkosít, csak handshake-el, de hátha. rgb range állítgatásra történik bármi?
  • Ulthane
    Megpróbáltam, ez se segít. :(
  • Ulthane
    Azt még nem, de most megpróbálom.
  • Moby
    A ps4-ben a hdcp-t próbáltad leoltani?
  • Ulthane
    Nem látod, hogy a raszteres nevű az négyzethálós? Olyan, mintha egy négyzethálós papíron lenne az egész kép. A másikon szar se látszik, az igaz.

Én hívom raszteresnek a kockásat. :)

S amikor színes a kép, miért nem látszik ez? Csak akkor, ha fekete-szürke. ÉS 720p-nél nem csinálja.

Ezért nem viszem el szervizbe, az biztos, mivel elég ritka, hogy full fekete lenne a kép.

DS3-ban pl. egyszer sem láttam. PS4-en ez az első játék, ahol igen.
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.05.18. 20:02:25
  • Moby
    Vagyis de, a raszteresen látszik. De ez nem raszteres, ez kockás. Csodás. Beteg a tévéd srác, vidd el doktorbácsihoz.
  • Ulthane
    Ez nem hivatalos BF-oldal, valami faszjancsi csinálta.
  • Moby
    A képurl-t illeszd be, különben nem látszik. Amúgy szar sem látszik egyiken sem :D
    De ha a scaler a "zajt" is skálázza, akkor az nem a belső feldolgozásnál kerül bele, hanem a jelfeldolgozásnál. Próbáltad másik hdmi porton(bár gondolom a jelfeldolgoztó ugyanaz mindegyiken)?
  • Ulthane
    http://kephost.com/image/cCys

http://kephost.com/image/cCy3

Az egyik a raszteres változat, a másik az, ha átállítom azt, amit javasoltál. Sajnos nem oldja meg a gondot, annyi változás van, hogy nem raszteresen hangyás a kép, hanem mindenütt hangyás. Ezt nem adja jó vissza a fotó, de meglehetősen zavaró ez is.

/kurva anyjáért nem lehet beilleszteni ide képet?
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.05.18. 19:51:54
  • Myselor
    én egy kicsit csalódtam ebben a játékban.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    szerintem sok ez a robotos fasz téma meg 3 bossfight lol
  • TDC Geronimo
    Ja meg hozzá lehet dobni evil within 2őt is
  • TDC Geronimo
    új wolfit E3on bejelenthetnék ezzel az enginevel
  • Totti5
    IDsek is nagy varázslók
  • Bandicoot
    Miféle komment az, mocskos rohadt szemétládák ez egy pöcegödör a legalja stbstb bla bla...