121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#50858 Neked a te gépeden azzal az accounttal kell játszanod, amire megvettétek. Olyan megoldás nincs, hogy van egy közös account, és mindketten másikkal toljátok. -
kutyakiki81 #50857 Most azt látom, hogy amíg a saját gépemen nem állítottam vissza a primary account-ot addig minden játékon lakat van. -
kutyakiki81 #50856 Köszi az infókat!
Tehát beállítottam primary-nak az ő gépen az én account-om. Fasza minden, lejött a játék, belépünk az Ő nevével megy úgy is. Viszont ha az ő nevével játszik, és én ugyanazzal a játékkal szeretnék nyomulni, akkor nekem van lakat, és kéri állítsam be primary-nek. -
#50855 Ne, lehet, hogy félreérthető a válasz. Nem kell állítgatni feszt, csak egyszer kell beállítani primarynek, de annak úgy kell maradnia, különben nem fognak menni a játékok. -
#50854 Igen.
/pontosabban főleg akkor, a letöltés így-úgyis menni fog.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.19. 12:29:05 -
kutyakiki81 #50853 De miután lejött a játék akkor is? -
#50852 Be kell állítani a te profilodat primarynek az ő gépén. -
kutyakiki81 #50851 Haverral akarnám megoldani,de a játékaim letöltése elindul nála,viszont amint belép a saját fiókjába lakat lesz a játékokon. -
#50850 Amúgy ezek a nyomorékok eddig mit csináltak? Az asztal alatt alvás mellett persze. -
SlickAdam #50849 na mibe, hogy a megszokott hülyeseg lesz?
versenysorozat, egy meretes demo majd 3 evvel, 3 Yamauchi földkörüli utazással es 2-3 Forza-val késöbb 2019-ben megjelenik... -
#50848 akkor már csak két év és talán megjelenik?? -
#50847 GT Sport leleplezés ma este -
#50846 Működik, de így NE vegyetek játékot. Akkor inkább shareljetek valakivel. -
kutyakiki81 #50845 Sziasztok!
Ez a "más gépen belépek az accountommal, és oda is letöltöm a játékokat" még müködik? Több helyen olvastam, hogy már nem, közben jópár megbízható eladó is árul ilyen módon játékokat az Ebay-en.
-
Ulthane #50844 Nem lesz. Megmondták, hogy a mostani bővítménnyel vége, mostantól minden erőforrásukkal a ciberpunkra koncentrálnak. És a Witcher 4 gondolatát pedig ízlelgetik. -
#50843 Na csorog lefelé doom. -
#50842 Jó játék volt, de ez azért túlzás már
"GTA V has shipped 65 million units. SIXTY-FIVE MILLION."
Ja és... " Rockstar Games is of course hard at work on some exciting future projects that will be revealed soon.”
Gimme RDR folytatás -
#50841 Bejelentve csak ez van már, de szerintem cyberpunkig még fog jönni mivel az odébb van -
#50840 Witcher-hez lesz még tartalom vagy ez az utolsó? -
#50839 Tegnap végeztem én is a DOOM kampánnyal. Badass volt, látványos, vérgőzös, amilyennek lennie kell. Egyedül azt sajnáltam, hogy relatíve kevés az ellenféltípus, a végefele már tudtam pontosan melyik dögnek mi a gyengéje. Meg még az, hogy a bossfightokat nem vitték túlzásba, ami van az viszont jóféle. -
#50838 Hmm elköltözött a BF forum battlelogról. Lehet a BF1 már nem ezt a külső browsert fogja használni -
#50837 Na azzal el lehet baszakodni rendesen Lefontam a hajam mire az acsihoz a tutoriálokat megcsináltam.Viszont vannak akik egész jó pályákat dobnak össze!
Utolsó acsi a Complete "The UAC" on Ultra-Nightmare!
Kicsi ízelítő hogy 1 karmolás mennyit sebez! 1 perc környékén lesz,majdnem beledöglöttem!Megállsz halott vagy...
UN
hard mókák
1
2
-
#50836 Épp mától van heti akcióban store-on, 14990-ért. Egyébként ennyiért, vagy olcsóbban, lemezest is találsz, ha "félsz" tőle és akkor el is tudod adni. -
#50835 snapmap érdekel engem még doom multi az annyira nem -
#50834 Nem kicsit lesz jó!
Most végeztem vele 1000 GS a játék amit lehetett kiszedtem megcsináltam.Jelenleg a játék idő 2 nap 15 órán áll,de ebbe van bőséges multi is... -
Ulthane #50833 Kipróbáltam azt is, full, auto és még volt valami harmadik opció, semmi változás.
Most betoltam Das3-at, ott nem látszik semmi hasonló -
#50832 Nem volt benne nagy bizodalmam. Az nem titkosít, csak handshake-el, de hátha. rgb range állítgatásra történik bármi? -
Ulthane #50831 Megpróbáltam, ez se segít. :( -
Ulthane #50830 Azt még nem, de most megpróbálom. -
#50829 A ps4-ben a hdcp-t próbáltad leoltani? -
Ulthane #50828 Nem látod, hogy a raszteres nevű az négyzethálós? Olyan, mintha egy négyzethálós papíron lenne az egész kép. A másikon szar se látszik, az igaz.
Én hívom raszteresnek a kockásat. :)
S amikor színes a kép, miért nem látszik ez? Csak akkor, ha fekete-szürke. ÉS 720p-nél nem csinálja.
Ezért nem viszem el szervizbe, az biztos, mivel elég ritka, hogy full fekete lenne a kép.
DS3-ban pl. egyszer sem láttam. PS4-en ez az első játék, ahol igen.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.05.18. 20:02:25 -
#50827 Vagyis de, a raszteresen látszik. De ez nem raszteres, ez kockás. Csodás. Beteg a tévéd srác, vidd el doktorbácsihoz. -
Ulthane #50826 Ez nem hivatalos BF-oldal, valami faszjancsi csinálta. -
#50825 A képurl-t illeszd be, különben nem látszik. Amúgy szar sem látszik egyiken sem :D
De ha a scaler a "zajt" is skálázza, akkor az nem a belső feldolgozásnál kerül bele, hanem a jelfeldolgozásnál. Próbáltad másik hdmi porton(bár gondolom a jelfeldolgoztó ugyanaz mindegyiken)? -
Ulthane #50824 http://kephost.com/image/cCys
http://kephost.com/image/cCy3
Az egyik a raszteres változat, a másik az, ha átállítom azt, amit javasoltál. Sajnos nem oldja meg a gondot, annyi változás van, hogy nem raszteresen hangyás a kép, hanem mindenütt hangyás. Ezt nem adja jó vissza a fotó, de meglehetősen zavaró ez is.
/kurva anyjáért nem lehet beilleszteni ide képet?
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.05.18. 19:51:54 -
#50823 én egy kicsit csalódtam ebben a játékban.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem sok ez a robotos fasz téma meg 3 bossfight lol -
#50822 Ja meg hozzá lehet dobni evil within 2őt is -
#50821 új wolfit E3on bejelenthetnék ezzel az enginevel -
#50820 IDsek is nagy varázslók -
Bandicoot #50819 Miféle komment az, mocskos rohadt szemétládák ez egy pöcegödör a legalja stbstb bla bla...