PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!Nincs valakinek 1 db fölösleges Black Ops 3 Béta kodja? <#papakacsint><#papakacsint>
Moby
Norbi: elkapott... Capra Demonig meneteltem 😊 Nem bírom letenni 😄

Adversus solem ne loquitor

Nem helyettük hanem még hozzá😊Tényleg questek,karakterek,zene Epic meg jó a játék de én a küldiken kívül nagy dolgokat,tenni valót nem látok
Totti5
Mi kell akkor ezek helyett?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ne nézzük a sztori részét sem a side quest-et,nézzük azt amit leírtál mit lehet csinálni ha open world a game.Ennyi?Van egy lovad és megyünk felszerelésért,kincsért ami felszerelés.Kovácsoltassunk khm felszerelést.Housing pl.2015-ben?Többféle mount?Nyílt vizi csaták?Az a baj,hogy Az ilyen nyílt világ nekem már kevés.Sandbox kellene és ha jól tudom KCD annak készül már
Totti5
Witcher 3 kimaxolta a lehetőségeit, kétlem hogy tartalom terén akármi is megközelítené, pláne nem egy Kingdom Come Deliverance ami az első eresztésük lesz ( ebben van az a FPS harc? )

Olyan storyk olyan összefonodások, döntések következmények, kihatások voltak benne egy mellékes story szekvenciában is, hogy az ember haja égnek állt.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.20. 00:59:21

Totti5
Direktbe pénzt lútolni ritkán lehet, vagy nem is. Érméket lehet összeszedni amiket bankba be lehet váltani normál pénzre.

Lehet venni fegyókat és cuccokat de felesleges.

Tele van a világ Witcher felszerelésekkel ( ezek egy összetett, hosszabb melékes feladatok sorozata ahol ezeknek a spéci cuccoknak az leírásait megtudod szerezni ) és persze különféle cuccok leírásai is összeszedhetőek a feladatok során. Neked ebből kovácsoltatni kell megfelelő szintű és specializálódott kovácsoknál. A kovácsoláshoz alapanyagok kellene, na ezeket szedd össze, a ritkákat, érceket stb... de ha valami nincs akkor végső esetben kereskedőnél lehet vadászni.

Ezért nincs lényegi szerepe a pénznek. Kraftolni kell, az egész arra épül. Te megkeresed a páncélok leírásait, lútolod az nyersanyagokat aztán elkészítteted egy kováccsal ( az meg filléres összeg, nem pénz ).

Tele van küldikkel a világ, de a kérdőjelek jó része csak kincsvadászat, amit enemyk őriznek. Odamész lecsapod és kinyitod a ládát. Csinálhatod napokig, sok értelme nincs. Azt érdemes ami az utadba esik. Persze ezekben is találni ábrákat, alapanyagot jó felszerelést.

Nézd a Witcher felszerelés küldiket, meg a mellékeseket, azok nehezk, több helyszínen játszódnak, sok esetben jó hosszú story is mellette és sok cuccot lehet szerezni és persze sok xpt is adnak.

Na majd a Kingdom Come Deliverance megmutatja milyennek kell lennie egy ilyen játéknak!
Nincs is pénzük a kereskedöknek de ahogy írtad nem is számít a pénz.Ez is milyen már egy ilyen játékban?Max a kártyákat veszem meg én mást még nem vettem vagyis alkoholt azt igen mert az aztán nagyon kell,hogy a bombák töltôdjenek lol,alkohollal.
Totti5
Ott vannak a hirdető táblák. Kveszteknél mellékesek, witcher prédák, komolyabb kincsvadászatok. Kurva sok minden amik baromi jók. Ezekhez kell a szint is mert megfingatnak ha odamész egy szál faszba. Amúgy sok random dolog felfedezhető. Csak a kérdőjeleket ne vadásszad... Csak akkor ha unatkozol de kétlem hogy az ezer más mellett lenne arra idő.

Remélem Mad Max nem erre a sorsra kerül majd.Dragon Age 3 abszolult Win mint open world Na meg persze GTA5.Ez a Witcher és Batman AK ebben nagyon gyenge sajnos
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2015.08.20. 00:33:47
Totti5
Pénzt nem fogsz lootolni azt ne is keresd. Értékes cuccokat figyeld és add el kereskedőknek. Bőrök sokat érnek pl. Amúgy nagy szükség nincs pénzre.

Még loot is gyenge.Nem rossz ha van ilyen de legalább adna EXP.pontot ha már ugye open world.De még pénz sincs benne.Ezt nagyon elcseszték,felesleges ebben a játékban a nagy területek.Felfedezés élménye nagy 0
Totti5
Kérdőjel loot főleg és semmi extra. Azokkal nem jutsz előre. Nézd mik vannak a küldik közt onnan válogass van egy rakat ami ad sok xpt is.

Tikal
jaja, akkoriban jobban elvarázsolt, de gyerekek voltunk még, könnyebb is volt... leginkább az zavar most, hogy a játék többi része próbál nagyon realisztikus lenni, most már a grafika is csúcs, és akkor jönnek az ilyen dolgok és megtörik a beleélést nálam 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Megcsináltam Halálfutamon vagy 20 kérdőjeles nemtudommineknevezzem valamit Velenben és léptem EGY szintet-.-
Azért menjenek a p.csába az ilyen húzásért.Nem is csinálom tovább egyet sem
roolandsan
Köszi, nagyon jól hangzik! <#eljen>

V has come to!

Na bazz, pedig kipróbáltam volna, legalább ment volna a gép is egy kicsit😊
Gero: vagyis sose annyit tölt le, mint amennyit kiír? (tehát kevesebbet? patchnél)

Moby
Játszom ezekkel én is, deee ezek alapvetően vizuális művek. Az a LEGKEVESEBB, hogy vizuálisan rendben legyenek. Nem kell, hogy tökéletes legyen, nekem az is elég, ha nem hibás. Ez hibás.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.19. 22:11:12

Biztos van ilyen szitu a játékban, bár én szerencsére nem futottam bele, viszont ha tökéletes lenne technikailag, akkor is kiverné a víz a ratatához szokott játékosokat.
Megmondom őszintén, én az utóbbi időben megcsömörlöttem a videojátékoktól, és pont ezek a fura stilusúak, mint pl. Az Ethan Carter, ültettek vissza a gép elé. Októberben jön PS4-re a Talos Principle, aminek szintén örülök. Nem cserélném el ezeket öt AC, COD, BF,-re sem. Ja, és jön még a Tearaway is amit még Vita-n kedveltem meg. Ha befutna a Persona 5. is, az már csak hab volna a tortán.
Moby
Nah...gargoyle tetvek fekszenek.

Moby
Akkoriban még elég volt az is, ha jó a játékmenet, meg a sztori is befogadható 😄

Moby
<#worship>

AntiHero
Vitted 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Majd PC-n jó lesz. 😊

shaken, not stirred

Moby
Vinném ha lehet 😄

AntiHero
Elment. <#gun><#whatever><#violent><#wow1>

1 kód még vár valakire. 😊
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.08.19. 20:27:26

TDC Geronimo
Privibe nekem dobhatnál egyet 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

AntiHero
Akinek kell Cod - Black Ops 3 Beta hozzáférés kód az ordítson!

Van 2 kódom pluszba. Erősebb kutya b*szik..vagyis most a gyorsabb. Az kapja aki hamarabb ír. 😄

Tikal
Az első részekkel nem volt ilyen bajom.. azok még bejöttek..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Moby
Nem értem ezek a posztokat. Az MGS mindig ilyen volt. Ezek a japó agybaszott dolgok mindig ott voltak a szériában. Fingósviccek, hordóbafosás, lószaron megcsúszó jeep...tüpisch mgs. Ezen rageltek? 😊

Tikal
én a lószaron megcsúszott jeep-nél elvesztettem az érdeklődésem.... hogy utána még egy lufival fel is lőtte őket, az már csak hab a tortán... az ilyen hülyeségek kizökkentenének csak a játékból... majd egyszer néhány euroért bedobom kosárba.

Totti5
Ezek azt hiszek hogy a 17 és a 37 kiegyenlíti egymást? ezért nem kell a 30-RA!! lock? vagy mi zajlik le akkor amikor erről mítingelnek? egyszer meghallgatnám.... engem már kibasztak volna melóhelyről vagy lefokoznak WC pucolónak, ha így állnék neki a munkámhoz és így engednék ki valamit a kezeim közül.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.19. 18:50:29

Moby
Most néztem csak végig...jézusom<#wow1>
17fps???Új rekord! Amikor azt hiszed nincs már lejjebb, jön egy újabb ps4 játék, ami megmutatja, hogy DE VAN 😄D

Őrület, hogy ezt a bélsárkivonatot akartam megvenni...

tulelö horror. szo szerint, nem csak reklam bullshit, mint a tobbi "horror" cuccnal.
dark souls + zombik + belsö nezet

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Totti5
Aszittem PCre is van, de most látom hogy mónikáék csinálták.

Akkor meg pláne érthetetlen. Ha meg nem megy az optimákolás akkor 900p és 30 lock. Máris tökéletes.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.19. 18:34:59

Moby
Szokásos sonyex minőség.
Minnyá itt az untildawn. Hasonló színvonal az is.

Kandurex
mert ez játék? mi a játék része?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Most kezdtem neki másodjára, és nekem kimondottan tetszett a külalak. Képernyö frissitési problémákkal sem találkoztam, igaz, nem is kerestem öket, mint ez a faszi a klipben. Aki egy kicsit is fogékony erre a stilusra, az mindenképpen vegye meg. Aki viszont lövöldözni szeret, az kerülje el, mert kecskefeje lesz töle.
roolandsan
Valaki mondana pár szót a Zombiról? Sokan mondtátok hogy milyen jó a WiiU-s verza és érdekelne PS4-re, de nem nagyon tudom mi fán terem, mit várhatok tőle.

V has come to!

Kandurex
Vannak jó részei ami eddig a bemutatókból lejött...és persze van benne pár boráfság is...szóval lehet még jó is....vagy nem

Kandurex
fosul néz ki, és úgyis fut

Totti5
Szemét.

Lassan azt kellene csinálni, hogy ezek a lengyel meg indie meg akármi fejlesztőket elküldeni egy akkreditációs továbbképzésre a Sony - MS belsős fejlesztőihez, hogy megtanulják az alapkokat... aztán ha megvan csak ők nyúlhatnak konzolhoz. Botrányos amit művelnek.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.19. 15:44:37

TDC Geronimo
olvasom redditen meg ESO fórumon is, hogy a sony meg a ZOS jó anyját, hogy megint 16gbos patch jött ESOhoz, közben meg 250mbot szed csak a rendszer, de mivel 16gbot ír, már meg se nézik honnan kezdi szedni -.-
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.08.19. 15:37:26

samsung123
Én is a 90% ba tartoztam, bár sejttettem, hogy valami ilyesmi van, de így nem tudatosult még. Köszi az infót!

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

TDC Geronimo
mai napig az emberek 90%a nem tudja hogy működik PS4en a patch rendszer. Mindig meglepődnek, hogy mitől több giga minden patch közben meg a PS az eddig megjelent összes patch méretét írja ki és mindig csak a legutolsó adagot szedi le a "preparing to download" fázis után.

TDC Geronimo
<#shakehead>

Kongy
<#wow3><#ijedt><#guluszem1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nekem ez túl japó

Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.08.19. 14:17:23

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
HYPE!

arty
a cod 2-3 szobában játszódik, esetleg egy utcafronton 😉

Forza.