PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Régi játékaidnál nézd meg a sony oldalát, hogy visszafelé komaptibilis-e.
Új játékoknál, amelyek már ps5-re is megjelentek egy időben a ps4-re rendszerint külön a ps5-ös verziót kell megvedd, különben csak a ps4-es, rosszabb változatot fogod megkapni, ami ha fut is, nem olyan szinten.
Akkor igazából a god of war ragnarök böl vehetem a ps es verziót is?
Sőt, kapott külön PS5 patchet is a játék, 60 fps-en tudod majd játszani.
Hamarosan én is ps5 tulaj leszek.
Ps4 em volt de azt már elcseréltem egy rtx2070super re
A lemezes Last of us 2 ps4 verzió az működik ps5 n, vagy csak a digitális ps4 játékok mennek ps5 n?
1. Alan Wake II
2. Diabo 4
3. Spider-Man 2
indie toplista:
1. Coccoon
2. Jusant
3. Turbo Overkill
Amiket végigjátszottam és idén jelentek meg:
Hogwarts Legacy
Forspoken
Hi-Fi Rush
Resident Evil 4
Dead Space
Starfield
Final Fantasy XVI
Star Wars Jedi: Survivor
Marvel's Spider-Man 2
A Győztesek:
1.) Final Fantasy XVI
2.) Marvel's Spider-Man 2
3.) Star Wars Jedi: Survivor
4.) Hogwarts Legacy
5.) Starfield
+1.) Hi-Fi Rush
Szóval nekem az év játéka a Final Fantasy lett, és ezen én is meglepődtem. 😄
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2023.11.16. 11:09:50
De akkor leheljünk bele némi életet, hátha sikerül. 😊 GOTY 2023 lista. Nekem:
1. CP2077: PL
2. Jedi Survivor (tudom, tudom ...)
3. BG3
4. Starfield
5. Alan Wake 2
6. Dead Space remake
7. Hogwarts Legacy
8. Dave the Diver (ez azt hiszem tavalyi mondjuk)
9. Dead Island 2
10. Resi 4 remake
Utoljára szerkesztette: lwb, 2023.11.16. 09:25:25
Webes felületen nem tölti be konzolon meg az eredeti ár van
Update: Közben meglett a probléma, rossz accounttal jelentkeztünk be. Hiába, konzolon még nincs sok tapasztalatom. 😊
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2023.10.28. 17:13:50
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Ha az Unchartedeket nézem, a rivális TPS-ek nem voltak bugosabbak PC-n. A Vanquish portjával volt egy kis kalamajka pár nappal release utánig, mert 60 fps-sel négyszeresére nőtt a bekapott sebzés, ez a 30 fps-es verzióban nem volt PS3-on. Érdekes módon a Max Payne 3-ban ugyanazt a pálya alá esést éltem át, mint az UC2-ben. A Gearsek hasonló szint, de a legalja a Gears 2, alapvetően nem bugos, de ha nincs szerencséd, korrumpálja a profilod. Máig nem javították ("nem lehet"😉, XSX-en a második végigjátszásomat meg is hiúsította így.
Az eredeti PS3-as Demon's Soulst nem említettem, mert nem belsős, de volt egy-két furcsaság benne. Inkább a performansdz volt problémás persze.
Mindenesetre a PS-exkluzívok jellemzően nem nagy komplex RPG-k vagy stratégiák. Nem tudom, hogy mostanában a nyílt világokat milyen szinten szimulálják, de az inFamous 1-2-ben ez elég visszafogott volt, a HZD gyakorlatilag halott világa pedig az egyik legkevésbé reaktív a mezőnyben (és ha "rendes" bugok nem is, indokolatlan láthatatlan falak vannak). A kooperatív szintén nem jellemző, pedig az sok esetben hoz elő bugokat: a UbiSoft játékai szenvednek ettől, de a Gearsekben, Halókban is hoz elő érdekességeket. A kompetitív multi is kevesebb fókuszt visz el. Egy kissé árnyalja a képet, hogy ezekből a szempontokból a Sony hagyományosan biztonságibb játékos, mint a konkurencia.
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2023.10.23. 22:24:19
Legjobb, legszebb játék eddig PS5-re.
10/9
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
talán a 3rd party fejlesztők eljutnak erre a szintre 1-2 generáció múlva😄
55" és 65" az kicsi nekem is,ezért gondoltam 75 vagy 85 de 85-ös jobb tech-es Tv drága most nekem így csak egy maradt😊
Nalam a minnel nagyobb annal jobb elv van futtatva.
Jó lesz a 75" qled az még baráti áron is van.
55" oledet használtam de már nagyon kicsi ide(nem akarom elhasználni projektor lámpát netflixre stb.)
A tiednek az ára meg sok szerintem mert extra 22" +1millió az 55-öshöz képest hát na😄
Viszont tényleg komoly és egyszer kell megvenni,nagy,időtálló de borsos az ára azért azt hagyjuk meg..
Kiváncsi lennék tapasztalatra,hogy milyen rajta a game.
Másra biztos hogy jobb,mozi stb.de nekem játékra is kellene.
Vagy inkább 75"?
Kép Qled 60hz lenne
Tsushima-val végeztem,majd megy a new game+ de most LotF!
Eléggé eldurvult a helyzet itt Q4-re mert Pinokkió se lett így véglegesbe gyenge.
Spiderman 2 még fogalom de eljön az ideje
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Szerintem is jobb lett volna, ha "alcímes" részt csinálnak belőle, és a BG-s "hagyományokat" így nem törné meg, de amíg a játékoknál szinte (?) többségénél a számozás nem direkt folytatást jelent, addig ez kevésbé tűnik szarvashibának.
Számozott folytatás más játéknál valóban lehet, hogy nem folytatása a történetnek, mint pl DA, de BG-nél ugye az 1-2 az direkt folytatás volt, a 3-nak meg semmi köze az alapsztorihoz. Nem véletlen, hogy a ME1-3 után az Andromeda nem ME4 címet kapott.
Na mindegy, ez nem akkora baj, csak jelzem, hogy ez nekem pici csalódás volt.
Így akinek az fontos, nem veszi meg, ha nem fontos, akkor meg a címe hót mindegy szerintem. Ráadásul úgy, hogy egy csomó számozott folytatás nem folytatása a korábbi résznek, és erre most "millió példát" lehetne sorolni.
PS5 II PSVR
Én nem játszottam az első két résszel.
PS5 II PSVR
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Plusz, de ezt csak zárójelben, a BG1-2 sztorija ezerszer jobb volt, mint ez a mind flayeres - githyankis izé, amit kaptunk itt.
Sokszor végigvittem az évek során az alapszériát és nagyon érdekelt, hogy hogyan fogják hozzáfűzni a 3. részt történetileg. Hát, megkaptam a válaszomat: sehogy. Ez azért picit csalódás. A név itt inkább csak azért kellett, hogy eladja a játékot.
A harc nem nagyon megy eddig, annyi lehetőség van, hogy még nagyon nem látom át. Minden harc előtt mentek, ha agyonvágnak, máris töltöm vissza az állást.
Egyelőre jól elszórakozom vele, remélem, így is marad. A Divinity-t elkezdtem anno, de bedarált az összetettsége, abbahagytam pár éve.
Most elszántabb vagyok.
PS5 II PSVR
Szerk: Szó se róla. Dolgoznak rendesen. Megjelenés óta kijött 3 nagy patch, meg 9 hotfix. Az más dolog, hogy néhány dolgot elrontott a patch 3, ami közül nem mindent javított ki a 2 hotfix, ami kijött azóta. 😄
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2023.10.09. 14:12:08
Ahogy így a tempóját néztem, ez simán 100 órás nagyságrendű cucc.
PS5 II PSVR