121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • mucsácsó
    lehet akkor tényleg csak az én balfaszságom, nem tudom, de nagyon úgy érzem, hogy néha "meg van kötve a kezem" egy-egy eseménynél, vagy egyszerűen csak ennyire a PC-t szoktam meg

XSX-en lehet fasza, ott is meg kéne nézzem, mert PS5-ön és/vagy a TV-t akárhogy állítom a black levelt, fátyolos/mosottas marad
  • Moby
    WT4-en nyomom kontrollerrel, főleg partiban :D
    És lvl64-en mentem át WT4-re (most vagyok 75-ön, tegnap csináltunk kettő 31-es nightmare-t is, mindenki kontrollerrel volt, a legmagasabb szintű tag 78-as).

/ok, nem PS5-ön, hanem XSX-en, ott a színek, a black level, és minden más fasza DolbyVision-ön.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2023.07.01. 19:51:19
  • TomStorm
    Van rezgés Pc-n is területes sebzésnél ha benne állok,szintlépésnél,mérgezésnél.
    Sajnos ha a HP alacsony akkor nincs.D3-ba volt ilyenkor rezgés a szívdobogásnál mikor alacsony volt.

Ha Nightmare necces lesz kontrollerrel akkor rámegyek egérrel ha szükségeltetik.Egyelőre veterán lvl45 itt még vígan elvagyok:)
  • mucsácsó
    akkor hogy legyen egy ellenpélda is, nekem nem adja a controllerrel a D4 :D tolom PC-n és PS5-ön is toltam pár órát, de szerintem sokkal-sokkal reszponzívabb vagy PC-n, amire egy bizonyos szintig nincs szükség és tényleg kielégítő, működőképes a controller, viszont WT4-en a nightmare dungeonökben mikor rátokszabadul annyi mob egy 4 fős partyban, hogy nem látod kb hol vagy, akkor már számítani fog a pontosság :D tegnap ezért döglöttem meg, mert nem tudtam a healing wellre "rákattintani" a tömeg közepén, mert rohadtul nem arra fókuszált, akárhogy mozgattam az analógot.. nyilván ritka az ilyesmi eset, de NM dungeonökben elő-elő fordulnak nálam hasonlók, és rohadtul felbasz, ha ilyen miatt kell halni.
    de aztán lehet megvan erre is praktika, nemtom, de PC-n én sokkal jobban és pontosabban mozgok - ráadásul fakó, szar a HDR is, akármilyen beállításokkal, és nem is annyira éles a kép (nincs sharpening slider, pedig amúgy closed bétában tuti volt anno) - úgyhogy itt bizony a mászterrész a befutó nálam, áldom az eget, hogy oda vettem meg (PS5 verza kölcsönben van nálam átmenetileg)

btw, nálatok amúgy rezeg a controller? akármit akárhogy állítottam, egy rezzenést nem éreztem még :D

szerk2: PC-n is van amúgy natívan controller support, ha valaki emiatt nem venné oda
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2023.07.01. 11:22:30
  • Zóanagyvarázsló
    Pedig a konzolos többségnek annak idején is az irányítása (az exkluzív dodge miatt is), én viszont gyakran úgy éreztem, hogy nem azt csinálom, amit szeretnék, 4-5 ször is ki-bejártam egy-két dungeonbe, ha a beszorítottak a feljárathoz..
  • blackfire001
    Meglepődtem, hogy mennyire pozitív a tapasztalat. Na jó, akkor beleszaladok én is! :D
    PC-re csak az irányítás miatt vettem volna de így akkor a konzolos lesz.
  • Zóanagyvarázsló
    Nekem az nem jött be PS3-on, PC-n végigment kontrollerrel (ráügyeskedett nem gyári kiosztással) és egérrel is.
  • Rage47
    sztem a diablo 3 is jobb volr már konzolon, mint pc-n, játszottam mindenhol azzal. a 4-nél is így vagyok vele, csak konzolon
  • TomStorm
    Én egér+billel nem is játszanám.Pc-n is a Ps5 kontrollerrel játszom.
    Utoljára még 23évvel ezelött használtam Diablo 2-höz egeret de akkor is azért mert nem volt még kontroller Pc-hez:)

De Diablo mindig is jeleskedett a kontrolleres irányításban!
  • lwb
    Szerintem tökéletes a kontrolleres irányítás, nagyon természetes.
  • Moby
    Mármint Dio4-be.
  • Moby
    Lassan 200 órám nekem is beleszaladt már.
  • blackfire001
    Milyen PS5tön az irányítás? Szokható?

Én eddig csak PC-n diabloztam, de PS5-tön van lehetőség a couch co-opra szóval lehet arra venném meg és barátnőm néha becsatlakozna.
  • Mephike
    Nálam most a Diablo4 megy és fog is maradni egy ideig még, nem hibátlan alkotás, de rég volt már olyan játék, ami hosszabb távon lekötött.
  • CodeRed
    Szia. Igen, én azzal is.
  • TBTPumpa
    Final Fantasy XVI:
    Az infók szerint több, mint 3 millió példány talált gazdára a játékból a megjelenés óta!
    Nem rossz! :)
  • TBTPumpa
    .
  • MrAndree
    Én is kötődöm hozzá, első Fromsoft játék amivel játszottam. PCn, egérrel + billentyűzettel. Régi szép idők... :D
  • lwb
    Jank Souls 2 :D Copy-paste bossokkal teli felfújt izé. Ettől még az én egyik nagy kedvencem is ez, nyilván mindketten meghülyültünk. :) A Majula theme pl. olyasmi, amit egész nap tudok hallgatni.
  • Ulthanito
    Ez tényleg ízlés kérdése amúgy, de a felsorolt címekből én összesen egyet találtam, ami lekötött 2-3 órára, és az a Hifi Rush. Hogwarts majd akciósan érdekel, a többi meg semennyire sem.

Zeldánál kicsit megroggyant a térdem, majdnem vettem miatta egy oled switch-t, már meg is rendeltem, majd utána lemondtam. Ennek két oka is volt: egyszer már eladtam egy Switch-t, kizárólag zeldát toltam rajta egyszer, másrészt láttam az új Zeldából egy before you buy videót, és az meggyőzött, hogy nekem ez nem kell.

Bármilyen furcsa, most azon keveset, amit játszom, a Dark Souls 2 SOTFS-nel teszem.
  • Ulthanito
    Mert az ország egyik legócskább fórummotorján csücsülsz.
  • MrDevil
    mért nem lehet törölni a dupla kommentet ? :D

Utoljára szerkesztette: MrDevil, 2023.06.27. 09:33:53
  • MrDevil
    Sziasztok,
    Van aki erősítővel használja a Ps5-t?
  • TBTPumpa
    Ritkán játszom vele, mert a sztorival végeztem már, az Endgame másodállás pedig hamar unalomba fulladt nálam. De amikor játszani akarok, állandóan jön valami áldás. Nyilván árnyalt a kép, mert ha minden nap játszanék vele, akkor nem tűnne fel, ha néha-néha probléma van szerver oldalról, de egyszerűen annyi más játékom van, amivel még játszani szeretnék (és játszom), hogy ritkán jutok a Diablo 4 elé. Véges a szabadidőm, így próbálom jól beosztani. :)
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.06.26. 13:22:32
  • Seth
    Nem untad még meg ?
    Én már megváltam tőle. 1x lement a story, utána még kicsit bohóckodtam vele nehezebb fokozaton, de nagyon meguntam.
  • MrAndree
    Nekem tegnap is ment egész délután, este olvastam hogy gond volt vele de ezek szerint szerencsém volt.
  • Moby
    >emellett a szerverproblémák/támadások miatt többször nem tudtam játszani vele, mint igen

Azt nem tudom hogy csinálod. Megjelenés óta csak azzal játszom, tegnap volt először támadás/problémák, illetve olyan eset, hogy nem lépett azonnal.
  • lwb
    Egyetértek. Szerintem is erős év ez a mostani. Pláne összevetve az előzőkkel.
  • Evoluti0N
    Hi-Fi Rush, Dead Space remake, Metroid Prime Remastered, Hogwarts Legacy, Like a Dragon: Ishin, Resident Evil 4 Remake, Jedi Survivor, Zelda TotK, Steet Fighter 6, Diablo 4

Még érkező játékok, mint a: Baldur's Gate 3, Starfield, Mortal Kombat 1, Alan Wake 2, új 2D Mario, Mario RPG Remake, Pókember 2, Cyberpunk kiegészítő.

Igen, erős év.

Direkt csak nagyobb neveket soroltam. Kisebb címeket, meg indie és VR játékokat kihagytam, mert már túl nagy lenne a lista.

Amúgy meg ízlés kérdése, h kinek mi erős, de akármerre nézel, az átlagos gamer konklúzió az, h az idei év régóta az egyik legerősebb.

Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2023.06.25. 21:49:05
  • TBTPumpa
    Igen, eddig mind kapufa, ha a technikai oldalt (ami jelentős hatással van a játékélményre is) nézem. Zelda, Jedi Survivor, Final Fantasy... A Diablo 4-et nem sújtja ez, de az meg baromi unalmas és másodállás érzést nyújt Endgame címén (emellett a szerverproblémák/támadások miatt többször nem tudtam játszani vele, mint igen). Mondhatni nagyobb volt a füstje, mint a lángja eddig minden idei címnek. Bízom benne, hogy az év második felében javulni fog a helyzet. Ez az év eddig nekem hatalmas csalódás.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.06.25. 21:37:10
  • Ulthanito
    Erős év? (állvakarás)
  • Zóanagyvarázsló
    Nem csak a usereknél van ilyen, emlékezhetünk, amikor a professzionális kritikus adott Rowling miatt minimális pontszámot a Hogwarts Legacyra. Vagy most nem rossz a játék, de transzfób és sztereotip, ezért 1/5 a Eurogameren a Miasma Chronicles, pedig azok szerint, akik játszottak vele, a review alapján pont nem játszotta végig a játékot az újságíró, mert akkor árnyaltabb lenne a véleménye róla.

Meghülyült már mindenki. És nem azt mondom, hogy a minimumpontoknak nincs létjogosultsága, csak már tényleg elkezdett sérelmi politikás ideológiai/ízlésharccá válni. Lesz ez még rosszabb is.
  • hvitya
    Nevetséges.
    Én még nem játszottam vele, de látni, hogy közelében nincs a 0 pontnak.
    Ez az egész felhasználói értékelés full felesleges.
    Manapság minden hülyeségen kiakadnak egyesek és ennek hangot is adnak.

Nincs benne elég etnikum 0 pont

Sokat tölt a játék, nem ezt igérte a szupergyors nextgen PS5, 0 pont

Konstans 60 fps helyett néha beesik 29 alá, 0 pont.

Őszintén kit érdekel?

Hogwarts Legacy sokat töltött mikor a kastélyba rohangáltam, az új Zeldánál néha nagyon beesik az fps, de számomra ezek annyira banális dolgok.

2 éve van lassan PS5öm, de egyszer nem fordult velem elő, hogy ezen pörögjek mások meg szó szerint idegösszeomlást kapnak, ha az adott játék nem kostans fps-sel fut.
  • Evoluti0N
    A metacritic user pontokat sosem fogom komolyan venni. Főleg, h bárki pontozhat, anélkül, h bizonyítania kéne, h megvan neki a játék.

Szerk: Amúgy nekem tetszik, de annyira nem vok elájulva tőle. Főleg ilyen erős évben, mint az idei nem egy annyira kiemelkedő darab.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2023.06.24. 14:20:59
  • TBTPumpa
    A gyűlöletcunami ezt a játékot is elérte...

Vannak akik 0 pontot adnak az egész játékra, mert nem tetszik nekik a harcrendszer, vagy a grafika... 0 pontot... Mintha totál rossz és élvezhetetlen lenne, pedig messze van ettől a szinttől a játék.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.06.24. 14:04:34
  • Seth
    Na az Eikon harcok egy más tészta. Néha annyira túlkoreografált, és mellé annyira közel van a kamera, hogy nem látni mi történik. Persze robban meg hangos minden, az cool
  • Seth
    Én nagy FF fan-nak tartom magam, de nem tartom 10/10 játéknak, még talán 8 is jóindulattal. Semmi FF nincs már ebben pár klasszikus karakteren kívül (Cid, Chocobók, Mog, summonok). Olyan, mint a most túltolt fantasy sorozatok (Witcher, Rings of Power, Willow,Wheel of Time,GOT), amiket, ha csak 1 percet látsz belőlük, vagy képet, nem lehet megkülönböztetni, annyira egy kaptafa
  • Kandurex
    Szerintem nincs benne egy második végigjátszás. De egyszer nagyon érdemes

Ifrit és Garaguda vagy ki harca…atyaisten! Pusztult a világ :D
  • TBTPumpa
    Pedig azt mondják, hogy 10/10 a játék :D

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.06.24. 10:38:35
  • Ulthanito
    Én tegnap toltam le a demót, jó film volt! :-D

Nekem semmilyen elvárásom nem volt ezzel kapcsolatban, az előző részt megvettük digit felesben egy barátommal, egyikünk se játszotta végig.

Jó hosszúra sikerült, belepakoltak mindent, amit tudtak az elejébe, jó vegyes érzéseket hagyott nálam is hátra. Egyrészt úgy vagyok vele, hogy na, erre kíváncsi lennék, folytatnám, másrészt ott van rögtön az az érzés is, hogy úgyse tolnám végig. Engem kifejezetten zavart az állandó akadás-röcögés, és hogy a világa elképesztő steril. Csak és kizárólag arra tudsz menni, amerre a fejlesztők akarják, felfedezési lehetőség nulla, élettelen az egész környezet. Az egyik résznél egy csóka ott mókolt valamit egy fával a kertben, gondoltam odamegyek, megnézem, hátha egy mellékküldetés lesz. Aha, oda se lehetett hozzá menni, nemhogy még szóba elegyedni vele..

A harcrendszer jó, bár nálam kimerül abban, hogy nyomkodom az x-et meg a háromszöget, én képtelen vagyok megjegyezni a kombókat, ez persze nem a játék hibája,

Nem tudom mennyi mélység lesz benne, én nem játszottam az előzményekkel, csak az előző résszel, de ez eddig kevésbé tűnt FF-isnek.

Egyszer talán majd akcióban, pár ezerért, vagy amikor bekerül GP-ba.