PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
....igaz, azóta vén szar lettem,...de jön még kutyára...mitooménmi!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
és ha konzolos peasant vagyok? tagadtam én e?! <#mf2>#mf2>
Sorry, we didn't find anything for
“refund”
Please try another search
ejj,...és akkor hogy lesz most nekem refund? (sok esélyt adok 😊) vagy ott is van?
na várjál csak, lesz itt nekem nemsokára homeless gépem, csak meg nézem ezt a taligát
....őőőő....
vagy még se? nem lehet steam -en kapni?
Inkább javaslom dumáljátok meg Kandurexel, cseréljetek tapasztaltot, meséljetek egymásnak az átélt élményekről, ilyenek! <#nevetes1>#nevetes1>
/tudod a fing....mindig elfelejtetd magadba szívni, és ellőbb jár a billentyűzeted. A helyes sorrend: először magadbaszívod, aztán lehet írkálni 😄
Na majd dobok képet.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.19. 13:44:03
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Twichen asszem elejétől végignézhető még. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.19. 13:40:28
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Egy kérdés, google nélkül: melyik játékmódban érhető el ez a map? <#ravasz1>#ravasz1>
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.11.19. 13:38:05
38 azért pontositsunk, 38 percet rohangáltam ezen a mapon. 😄
És nekem nem rémlik ez a minőség, sokkal homályosdabb, fakóbbnak tűnt ésatöbbi. 😄
De bármikot beleléphetek kifényképezem ezt a részt és megnézzük, nem gond. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.19. 13:37:19
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Vagy ennyit csal ha miniatűr képen nézem monitoron a fórumban? 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.19. 13:30:25
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A Bluepoint Games egy olyan update-et adott ki az Uncharted: The Nathan Drake Collection kiadáshoz, amely többek között picit feltuningolja a játék grafikáját is.
Érdekelnek a legfrissebb magyar gaming videók? Kattints és nézd meg őket!
Noha a korábbi Uncharted részek a mai napig megállják a helyüket a palettán, a Bluepoint Games mégis remek munkát végzett velük a PlayStation 4-re szánt gyűjteményes kiadás, az Uncharted: The Nathan Drake Collection esetében, hiszen a Naughty Dog klasszikusai 1080p felbontással és 60 fps képfrissítéssel felújítva egyenesen kivirágoztak a Sony jelenlegi generációs konzolján. A portolást végző csapat azonban még nem engedi el a kollekció kezét, sőt, most egy olyan frissítést adtak ki hozzá, amit minden tulajnak ajánlott azonnal letölteni a játékhoz.
A Bluepoint ugyanis elérhetővé tette a The Nathan Drake Collection 1.02-es verziószámú javítását és a közlemény szeirnt az 1.04 GB mérettel rendelkező patch egy picit szebbé varázsolja a játékok látványvilágát, módosít egy parányit a begyűjthető trófeák követelményein, finomít a főhős mozgásán és számos egyéb csekélység mellett stabilizálja a program működését is.
Telepítsétek hát az Uncharted: The Nathan Drake Collection új frissítését, amilyen gyorsan csak tudjátok és várjuk kommentben a véleményeket, hogy valóban csiszoltak-e kicsit a látványon. "
Na oks elmennek a jó bü**s ku**a anyj**ba!
Most játszam végig megint? 😄
BEST REMASTERED?????
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.19. 13:18:41
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.11.19. 11:26:59
és fizetős tartalmai, a félkész dolgai így ütnek
szerk: sokat lovagolok ezen a játékon elismerem,....na de SW,...SW!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.11.19. 11:26:51
Akkor a következő címről majd anyámat kérdezem. Ő az objektivitás mintaképe ezen kontextusban.
Figyi, jót akarok neked. Próbáld ki azt, hogy 1 hétig nem fogalmazol meg véleményt játékokról(nem csak itt az sg-n, magadnak sem), csak játszol. És egy hét után leírod milyen volt.
Neked ez az egész videójáték téma már csak ez. Egyetlen nanoszekundumot nem játszottál vele, de neked nagyon fáj, hogy mi van benne, meg mi nincs.
LÖL
fact: maga a játék így is egy hangulatbomba, Te magad írtad! Pediglen valljuk be SW nélkül ez...még csak nem is hallanánk róla....
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.11.19. 11:11:19
Leszarom, hogy ki és mennyit keres rajta, Tényleg, szavakban ki nem fejezhető módon.
Pontosan! Ne áldozzanak már be mindent a profit oltárán! Lehet, hogy nem keresnek rajta 1000 csilliárdot, csak 900 csilliárdot, mert elvitte a fejlesztési költség, de így nekem, nemhogy csillirádot, de milliót se keressenek! Hogy faszt lóbálnak és ganéj* termékeket dobnak ki!
*esetünkben félkész
szerk: meg, hogy 4 pálya, majd mindjárt itt a dlc! vedd meg megen!

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.11.19. 11:26:01
egyébként biztos vagyok benne, hogy elképesztő hangulata van, csak fáj, hogy ennyit hoztak ki és nagyon nem akarom, hogy bárki az gondolja, hogy ez egy jó irány
Naszal jöjjön csak szinglikampány, szánkatbeütő, de ezt azér ne akard mán a sivatag homokjába temetni, inkább próbáld ki.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.11.19. 10:47:14
Nem rossz eredmények, de lehetne jobban is torkon-szarni a készítőket, főleg a "csak multi" kitalálóját kellene seggbe rakni.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.11.19. 10:28:22