PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mivan ezt pre-orderbe fogom venni nintendo ds-re. 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PSN ID.: Beegabor
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Dandelion csak a karakterek portréit írta, a loading screen narrátor nem ő volt ha jól emlékszem.
100% hogy volt kivágott tartalom de a fő történetet (Geralt és Ciri) szépen korbejartak, lezárták.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
A báró meg kinek mi lett a vége. Van mikor megöli magát és van mikor nem. Elutazik.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.01.26. 16:19:06
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
A végén nem derül ki, hogy
* mi a fasz lett a báróval?
* mi lett Zoltánnal? Kulcskarakter volt már a második részben is, egy kuma szó nincs róla
* mi lett a kis köcsög Dandelionnal? Végül is, csak ő meséli el az egész történetet, illett volna valamit mondani róla a végén, nem?
stb.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Olyan hogy "kész" nem létezik. MINDEN szoftverben vannak "known shippable" bugok. És ez csak az amit a belső tesztelés megtalált. Egy idő után az apró hibák javítása több pénzt/időt emészt fel mint amennyi bevételkiesést/presztízsvesztést okoz a benthagyása. Amikor a 2 görbe összeér, talán azt hívhatjuk "kész"-nek, én inkább úgy fogalmaznék hogy "good enough". Ez a valóság, nem kell kardba dőlni miatta, de ez van.
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2016.01.26. 15:56:46
Ugye, hogy meg lehet csinálni?
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Én elkövettem azt a hibát hogy "normálon" toltam. Ott tényleg csak a fecske, macska és a villámfőzet kellett, gyakran még azok sem. Pénznek viszont majdnem a végéig híján voltam.
Nem, valóban nem tökéletes. De nem is mondanám hogy félkész.
Más meg azt élvezi hogy minden 20 percben kap erősebb fegyót de arra van külön zsáner (helló Diablo, Destiny).
Ami van itt helyette: borzasztó komoly kontroll-procedúrák mind automatikus mind emberi hogy elkerülhető legyen a tragédia. Checklist alapján ellenőrzés minden indítás előtt. Vérkomoly protokollok. Backup backupjának a backupja. Csak egy nemrégi villámpélda nem egészen 2,5 másodperc google után:
http://www.bbc.co.uk/news/technology-32513066
Ezvan. Szerencsére a Wicser ha beszaggat nem robbansz fel házastul.
A Vicser hemzseg az ilyen faszságoktól, gyakorlatilag a fegyver/páncél használhatatlan. Teljesen elkúrták a szintezést a játékban, sok quest esetében is, de a fegyverek esetében mindenképp.
Ha ezek annyira félkészek lennének, mint a Vicser, akkor potyogna le az űrből a műhold, sorra halnának meg a kórházakban, autók állandóan frontálisan ütköznének, s zuhannának le napi szinten az utasszállító gépek.
Ne mondj már ekkora badarságot, hogy szoftver soha nincs kész. Nagy bajban lenne a világ, ha így lenne!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Amúgy a Dragon Age Inquisition, mint RPG klasszisokkal jobb, mint a Vicser. Contentben, artban nem, de RPG-ként igen.
* ez gamedesign
* ezis
* ezis
* yup, ezzel együtt jómagam összesen 2 db komoly bugba botlottam (értsd: leszarom ha a liba átclippel a falon néha)
* yup
* ez budget kérdése nem a fejlesztési időé
* talán, de ez is ikább budget
Szoftver SOHA sincs kész, nem is volt, nem is lesz. A kérdés hogy a tűrőképességed határához képest hol leledzik, de ez egyéne válogatja.
Jobb (objektív) példák tán:
- Említett Driveclub (alphának sem nevezném ami kijött elsőre)
- Fallout (szaggatós bughalmaz)
- Destiny vanilla (röhely kontent)
- Halo MCC (matchmaking lol hónapokig)
- Bloodborne (töltés, framepacing, iszonyatos frame-droppok itt-ott)
- Just cause 3 (töltés + frém)
- A tonnányi 35-45 frémes "definyitív" prevgen port (Saints row és társai)
- satubé
Amit tudsz tenni hogy hibás terméket nem veszel és/vagy megvárod a 20. peccset / GOTY-t. Sokan jönnek hogy régen de más volt, nem volt az, ugyanúgy voltak röhely töltési idők meg szaggatások, félkész gameplay, bugok minden.
Példának hozom fel a Witcher 3-at. Gyerekek, a világ szégyene, hogy ez a játék az év játéka lehetett! 12 frissítés után bátrran állítom, hogy ez a játék még mindig messze van attól, hogy kész legyen, telis-tele gyerekbetegségekkel. Csak pont az szar benne, ami egy RPG-ben jónak kéne lenni:
* az egyik legszarabb szintezés van a játékban, amit valaha láttam
* a questek felépítése fenti oknál fogva sok helyen botrányos
* a játékmechanika katasztrófa, az a rengeteg csetlés-botlás, bukdácsolás, amit Geralt művel, az egész karakter irányítása trágya. A lovát bele kéne lőni a Pontar-ba, persze nem a jószág tehet róla, milyen ostobának alkották meg
* hemzseg a bugoktól még mindig
* förtelmesen botrányos töltési idő
* NPC szinkron full gáz, minden második embernek ugyanaz a hangja
* ugyanez igaz az NPC-k pofájára, ugyanaz a modell, csak a haj és arcszőrzet más
stb.
Művészetileg csillagos ötös a játék, technológiailag, meg mint RPG, egy rakat szar a fentiek miatt!
Mikiék nyomhatnának egy engedélyezést hogy a bemenetet lehesen fénykép-videó-stream-elni és akkor elélvezek a boxra.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.01.25. 22:17:09
Ja és mi az az NDA.
Miért boxon csúnyább vagy mi? Mondjuk megvan x1-re csak a baj hogy nincs gold-om. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.25. 22:08:47

Game Informer - 9.25/10
Destructoid - 10/10
Polygon - 8/10
PC Gamer - 89/100
Gamespot - 9/10
IGN - 10/10
Destructoid - 10/10
PSN ID.: Beegabor
Amúgy brutálisan durva a borítója, eddig a leszebb amit életembe láttam.
Na jó a MGS Rising sem volt randa.
Remélem télleg ilyen lesz, ezt fémtokban a zöld csikok nélkül....ááááhhhh 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.24. 21:35:01
QB kiadások még nincsenek bejelentbe. Alap lesz, CE egyéb nem biztos.
" this is a publisher decision, not Remedy’s."
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.01.24. 21:30:57
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
De nem tudsz valamit amúgy hogy a Quantum Break-nek lesz-e fém tokos változata?
Magyarul azt mondom hogy amíg INFGYEN uppolják nem lehet negatívumként tekinteni rá.
Vagy akkor az EA rendszer is egy kalap.... 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.24. 21:17:09
Zavarna ha 1day vettem volna, és csak azért kellene újra elővenni mert kontent hegyek nem voltak benne.
Mire lesz gép, már enyém lesz az 1.0 kiadás egészben ( már ha kifizetem a DLCket, amit nyilván ki fogok ). Nade nem, nem volt példás, sokáig ez szükséges volt, ami meg akár a visszajelzések alapján kerül bele az rendben van, így kell.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Sőtt most X360 meg PS3-ra adok el olyan régi lemezeket, amiket régen ugy vadásztam össze, ma meg eladom úgy hogy akkor egyszer belenéztem hogy működik-e, aztán mondogattam mindig, hogy na mjd egyszer, csak előtte még ezt meg azt. 😄
De már úgyse lesz belőlük semmi, így is botrányosan le vagyok maradva...PS4 címeim felét szerintem végig sem vittem.
Kb olyan mint régen steam-en csak ott olcsóbbból volt több itt meg drágábból kevesebb de arányában ugyanúgy nem használom ki. 😄
Majd nem tudom mikor érem magam utol, de egyelőre lehetne fél év pihi részemről...
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.24. 21:03:31
Nem az értéke miatt hanem nekem nem fér el egyelőre.
Meg azért én az online mivoltom általában abban merül ki hogy stream-en játszom, de a multi dolgok sokszor csak beta idejére hatnak meg.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.24. 20:53:35