PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Épp elég hülyéve tlaálkozom a munkám során élőben, este, amikor hazamegyek, arra vágyom, hogy benyomjam a konzolt, és magamban elnyomogassak valami kampánymódot. Nem ismeretlen faszparasztokkal puffogtassak, vagy bejöjjön az én játékomba valami gyökérfajzat, és elbassza a szórakozásom!
Én vígan elvagyok multi nélkül, felőlem akár be is tilthatnák. A legtöbbje agyatlan, értelmetlen puffogtatás, ugyanazon a pályán, unalomig, hányásig.
Nem azért nem fizettem elő most januárban PS Plusra, mert nincs rá pénzem, hanem azért, mert minek? Ratyadék szar ócska indie játékokkal szúrják ki a szemem, nagy kegyesen? A kritikán aluli hálózati minőségért, amit produlál a Sony? Hagyjuk már!
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Én nem szeretem a Batmant, de ezek a képek állat jól néznek ki!
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
ennyike? vagy van valami ingame róla?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2016.01.31. 21:51:49
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ez meg ~2k 😊
Vagy van valami olcsó megoldás? Még azt sem tudom mire feszíteném ki.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.31. 08:58:28
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
http://minimalvideogame.tumblr.com
Szvsz sokkal menőbb mint promóképekkel teletolni a falat, nem vagyok én hirdetőoszlop...
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
007? 😊 Film? 😊
Van amúgy még pár másik, de ez a 2 fasza szerintem: Többi
5,5 font darabja, szerintem nem vlszes egy ekkora képért. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.31. 01:15:02
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem tudok dönteni!!!!!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.30. 18:15:12
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.01.30. 18:02:34
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.30. 17:42:42
Hálisten végre megy nekedis na usgyi játszani. 😊
... baszik elkezdeni a letöltést, downloadra nyomok és semmi nem történik <#zavart2>#zavart2>
Kizárólag a webes felületen, a download to your ps4-gyel kezdte el. <#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.01.30. 16:31:00
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Amúgy baromira tetszik, mi 4en voltunk eddig minden cuccot elvitt a heli mindenkinek. A láda már dugig volt. 😄
Viszont Dark Zone-ba vannak helyszínek ahol alig léptünk be le is daráltak az NPC-k! (képen a tüzes kocsinál meg a lángszórós csóka)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
We are now beginning to grant access to all remaining players who have redeemed a guaranteed access pre-order code on the Beta registration website.
We’re also doing our best to grant access to players on the waitlist. Please check back later during the weekend for an update on this.
Nézzél rá az uplay accodnál az acc management részre. Ott van beta részleg, ha mailt nem is küldtek ott megjelenik a kód egyből.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.01.30. 15:24:28
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Csak mindig eszembe jut hogy ezen legalább 2 pre-order játékot vehetnék, nekem be kell osztanom sajna a fizut, néha megengedek magamnak kis kényeztetést, vagy ajándékozást, de a előfizu az mindig az a necces nekem hogy egyben látom az összeget mikor elköltöm.
- hát azért ez nem így műkszik mindenkinél, mikor adott időben vagy otthon, vagy ráér valaki vagy nem.
Ha nekem csettintenek fel kell állnom a gép elől, jön haver, stb, megunom akkor haveroknak mondani, hogy bocs most elhúzok zenét hallgatni, legközelebb nem kéne mennem sehova ezt elhiheted. 😊
- macskaköröm ...
- persze én általánosítotttam, lehet itt menne jól mert ez nem fps, de kár hogy nem kizárólag csak ezen múlik a dolog.
Amúgy elismerem hogy akár egy jó coop az a single-t simán veri élvezetben. <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.30. 12:58:04
-ha sok barátod van, valaki úgy is fent lesz és játszik veled
-ha sok barátod van, valaki úgy is fent lesz és játszik veled
-nem számít, a móka a lényeg.. és még az is lehetsz hogy tanulsz valamit másoktól
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
- fizetős multi
- idő
- egyeztetés időpont, haverok ha vannak éppen
- béna vagyok
Nekem főként ezek miatt kihasználatlan ez a féle opsönsz. BB coop is egy olyan magamhoz képest nagy teljesítmény volt hogy ráértem, tezsteltük, megcsináltuk stb, hogy hihetetlen.
Nem az embereket utálom, hanem saját magammal van baj.
Ja bocs, pc-n fent van 4-5 cod ha éppen puffogtatni akarok.
(mw-mw2-mw3-bo2-ghost)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.30. 12:51:17
(és nem azért nem veszek manapség sokmindent mert nem lenne kedvem ugrálni a játékokba mindegyikbe kicsit, hanem a lóvé miatt, van sorrend, ha tehetném megvennék mindent, sőtt gagyi játékokra sem sajnálom, így van nekem meg 4x a Dark Sector. 😄 ) <- na ebből jöhetne felújítás.
Én isten ments hogy feltartsalak, annak örülök ha játszol. <#ravasz1>#ravasz1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.30. 12:38:46
Plusz ami a legjobban bosszant hogy itt baszom ezzel az időm ahelyett hogy játszanék!<#vigyor0>#vigyor0>
De nem bírom megállni szó nélkül az értelmetlenséget....
El sme tudtam olvasni, ha meg visszább megyek akkor sem jött vissza a kis felirat, nem jöttem rá mitől függ vagy lehet ezek a civil challange-ek.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.30. 12:28:56
Kurvára ki van találva nagyon masszív csapat munka lesz a multi rész...
"
Ja ezt a részét hallottam már, ez jópofa mármint a wanted dolog.
Én nem vagyok genyó de nekem sokszor eszembe jutott mivan ha "véletlen" civileket megölök. 😄
Mondjuk nem próbáltam még ki. Csak egy kis kutyus halt meg "véletlen" mikor lövöldöztem összevissza. Nem tudtam hogy állatok is lesznek benne.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.30. 12:22:10
Xbox One is almost as solid too, with just minor issues. You get a near-locked 30fps, but in blowing the front doors during the Madison Field Hospital main mission, it shows a 28fps lurch downward not seen on the rival console. An adaptive v-sync is revealed at this point, and with screen-tear kicking in for a block of frames on our graph. But this is a one-off, and in scouring The Division for any other hits to performance on this machine, all side-missions come out at a flawless 30fps, and it's only a later shootout in a diner that flags a second instance of a performance drop.
Across the run of play, it's unlikely that any console owner will be unhappy with The Division's performance level - it's remarkably tight on both systems for most of the duration, but the PS4's absolute consistency in all cases is creditable.
However, with a 30fps cap in place, any true frame-rate margin between these machines is shrouded in mystery, with only hints of the divide flaring up. Otherwise the two are identical in the other key technical facets; PS4 and Xbox One push a full native 1920x1080 resolution, backed by a perceptible match for the SMAA x1 technique used on PC.
Massive <#eljen>#eljen>
Kurvára ki van találva nagyon masszív csapat munka lesz a multi rész...
Jah és számtalanszor van az,hogy üldözzünk rough playert és elég 1 véletlen rosz lövés és Te is rough leszel és ott leszel a nem roughok között érthetően ,mert addig te is üldöztél csak meglőttél olyat akit nem kell.Itt aztán ha szerencséd van és benyomod a megadod emotot akkor talán nem lőnek rád és le tellik az a pár másodperc vagy szitává lőnek....
Ja és ha többen vagytok bent akkor mind 1 hogy ki rosszalkodik mindenki üldözött lesz!!!!