PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WD2 akár évek múlva Ghost Recon azonnal kell!!😊
Totti5
+ a
For Honor
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

De valami csúszni fog, vagy nem lesz WD2 idén, hanem 2017 Q1

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo
az

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kongy
Ubi nem ad ki idén AC-t, akkor most mi lesz helyette ősszel? Watch Dogs 2?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
valaki kreatív volt a csapatból <#idiota>

Myselor
én is tolom de ilyen félórák után majd elalszom ,lehet hagyom és meglesem a végét.bár nem lehet sok belőle már szerintem de unalmas
TDC Geronimo
Claimed length of 13+ hours for DOOM campaign.

Akkor kb lesz 10. Wolf is kb 10-12 volt. Tökéletes.

Seth
Soha sem 60 😄 Legalábbis nem PS4-en

PSN ID.: Beegabor

TDC Geronimo
Hát én néztem videót, de ahogy 60 körüliről lemegy 30 alá fordulásoknál attól okádni tudnék.

darkSectorxxx
Firepatch? 😄DDDDDDDDDDDD

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Seth
Anélkül is totál élvezhető volt számomra. Nem egy shooter vagy hack&slash amihez 60 fps kéne, de megértem akit a néha akadozás zavar. Tegnap értem a végére, hát én nem voltam tőle elszállva, youtube-on is megnézhettem volna. A karakterek diskurzusa jó és életszerű, kb az egyetlen pont ami kiemelkedő a játékban

PSN ID.: Beegabor

n000rbi
Ajánlom is nekik, játszanám már.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo

n000rbi
Knack II

TDC Geronimo
új ingyenes skin, vigyétek vegyétek <#idiota>

TDC Geronimo

<#taps>

Bandicoot
Bele fog. <#hehe>
Én ezt pc-n játszom, nagyon komoly élményt ad a kormány, rettenetesen lehet neki szúrni érzéssel, és az FFB is zseniális.😊

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

n000rbi
Nagyon várom, de félő, hogy bele fog rángatni egy kormányvásárlásba 😛

nem is tudtam, hogy 1080@60 lesz <#szeret> (bar asszondjak neha picit be tud lassulni)

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Myselor
kotaku rakott ki valamit a héten ,de konkrétat nem nagyon találtam.na mindegy csak rákérdeztem.jó lett volna pedig mondjuk ND féle és nem a fosvision.ki nem állhatom a játékaikat.
TDC Geronimo
Milyen új crash? hébe hóba felbukkan 1-1 pletyka, hogy talán egyszer majd lesz, de semmi konkrét. Mivel activisionnél vannak jogok szerintem nem is lesz már soha.

Myselor
az új crash játékról ki tud valamit? és mi az amit tudni lehet róla?
Bandicoot
A gameshopban rendeltem elő.Ott változatlanul március 3.

TDC Geronimo
Kicsit több, mint 2 hónap és itt a következő ND játék, az utolsó ND-s Uncharted 😞

Egyik szemem sír, a másik nevet, de ezt várom idén a legjobban.

darkSectorxxx
Na ez sme bírta sokáig. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Bocs srácok ezt nem hagyhatom ki, haverom szopik éppen Ebrietas-al. 😄
Én drukkolok neki, de!!! 😄

Kongy
Ilyen az AC-ben is rendszeresen előfordul.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx
Ja nem lesz az év játéka. 😊

Ingyens a beta vagy előrendelted? 😄
Amúgy én régen sem tudtam azonosulni ezzel a játékkal, valamiért nekem nem tetszik. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.12. 17:03:41

AntiHero
Meg vicces a játékmenet is. 😊 Állok a szakács mögött erre gyanút fog. Na én mondom bebújok a fagyasztóba. <#banplz>

Szépen végig nézte ahogy bebújok és hopp....már nem vagyok gyanús neki... visszafordul és csinálta a dolgát. <#sniffles>
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.02.12. 16:46:58

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

darkSectorxxx
A környezet az az. 😄

AntiHero
+ elég csúnyácska is.

darkSectorxxx
Én amikor tavaly hallottam róla még év közepe volt, de akkor sorry ha előbb jön.
De majd a HR-el együtt lesz a pack, ez tuti.

Most március vagy nyár felé jön?
darkSectorxxx
Lesz HR.
Amikor jön, nyár felé akkor adják ki pack-ot is mint mint a Resident Evil-nél.

Az akkor már nem sok idő!
Nem is tudtam lesz HR is.Mondjuk így pakkba nem rosz ötlet,ingyen van az egyik ha úgy nézzük.
Beyond nekem teljesen kimaradt.HR párszor lepörgött már de újra ki fogom játszani ezekszerint😊
Bandicoot
Én úgy tudom hogy Heavy Rain & Beyond pakként fog megjelenni dobozosan március 2-án. Legalábbis én erre adtam le előrendelést. 12 pénz.

Bandicoot
Az epizodikus megjelenéssel ez a játék gyakorlatilag egy nulla.
A videó alapján pedig abszolút nem látom illetve érzem a fejlődést az előző részhez képest, mintha csak új pályák lennének.
Lehúzás...<#levele>

Na végre megjött kintről az 1TB-os Ultimate gép vertical stand-al persze a legújabb verzió.
Régit meg eladtam itthon annyiért mint amennyiért az újat vettem😊)
Mondjuk mákom volt, hogy ismerős kifogta kinnt akcióba!

Beyond Two Souls mikor jelenik meg?Lesz dobozos verzió is?
AntiHero
Aki Hitman: Betat akar nézni az szokásos (cigánykodással) rendelje elő az Intro Packot. Aztán mondja le majd, miután letöltötte a betat.

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.02.12. 14:25:43

Kongy
Bloom-ot meg motion blurt kikapcsoltam, így annyira nem irritáló, de nem tökéletes.

Jaja fuck it sell it anyway feeling vanik. 😞

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Bármennyire is hangulatos a game, ez a fosframe rendesen betesz neki. Nem hiszem el hogy a fejlesztők több száz óra játék mellett nem vették észre hogy a 60 fps-ről le 30 fps körülre nagyon gáz, raktak volna be egy 30 fps limitet egy fokkal jobb lenne, de ezaz ugrálás nagyon kikészitő. Le is raktam, remélem javitják egyszer csak mert igy sajna teknoban egy rakás fos. 😞 Olyannak kellene lennie mint az Unravel, na az tökéletesen fut.

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

TDC Geronimo
Jeremy Yates ‏@Jeremy_Yates 2 min2 perccel ezelőtt
Breathing life into these characters until they're out of our hands. 4/26 #TRUST #STORYTELLERS #PERFECTIONISTS #Uncharted4

TDC Geronimo
Na most mar hivatalos. Nem lesz AC iden, helyette jon a watch dogs 2. Kotaku leak megint igaz volt. Jovore kapjuk az AC rebootot.

TDC Geronimo
2.1es Siege patch. Konzolokra 16án

Le a kalappal a Siege dev team előtt

Tikal
van egy egész nagy r6 community.. keress rá..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

R6 játékkal kapcsolatban én is örülnék, ha lenne pár állandó ember akikkel lehetne esténként játszani. Szóval ha valaki hasonló dologot szeretne, akkor írjon és vegyük fel egymást PSN-en.
Tikal
<#wilting>

mekkora bullshit duma, test kit... meg az a...tok picsája 😄DD Pontosan az történt amit mondott... szar volt és azt mondták, screw it, sell it anyway.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

n000rbi
Reddit-en válaszolt nekem egy álíltólag Campo Santo-s fejlesztő Firewatch fosfrém témában:

"We're really trying, I promise! I've played the game for hundreds and hundreds of hours on PS4, and maybe because it's on test-kits and some retail boxes are different I personally didn't experience these things. That doesn't mean they don't exist, but I want to unequivocally say it wasn't like we sat in a room, saw this stuff and went "eh, screw it, sell it anyway." We're super fucking bummed that this is happening for some people and we're working actually, literally, around-the-clock on it."

<#whatever><#szomoru2>
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.02.11. 11:59:52

n000rbi
Mai DC update-tel megjött a városi pálya (Scotland\Old Town)
3 pályarajz, sajnos mind nagyon rövid, semmi kiemelkedő, talán az eventekkel dobnak majd rajta. (viszont egyetlenként első vagyok a globális ranglistán 😄)