121476

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Amiga
    Mi a gong a FF XV-tel? Amit itt láttam belőle, az elég jól nézett ki.
  • Moby
    Viszont a ubi még a hét kipeccseli belőle a punikat meg a pöcsöket. Jó lesz igyekezni! :D
  • Moby
    Csak most néztem meg. SÍRTAM! :DDDDD
    Conan=Én :DDD

Bottal SE.
  • Bandicoot
    Nem...kajakra még az sem volt ennyire...
  • arty
    sleeping dogs? ;)
  • arty
    Tragikus.
  • Bandicoot
    Nem tudok olyan sandbox játékot mondani amiben ennyire gagyi lett volna.... És nem túlzok.....
  • Amiga
    Ja értem. Hát igen, aki Trevorral azonosulni tud, azt küldeném is a zárt osztályra, de amúgy jó kis társadalomkritika a GTA 5. :-)
  • Moby
    BF1 esetében valszeg a cpu fogy el, önmagában a felbontás csökkentése nem biztos, hogy hozna bármilyen eredményt. Megoldani ettől még megkellene.
  • Totti5
    Eztet már nagyon tolnám!
  • Kandurex
    Ó a Bravo újság [ábrándosan néz]
  • Bandicoot
    Oda, de remélhetőleg nem teszik tönkre az értelmetlen minél magasabb felbontás előírással....
    Kellene hozniuk végre valahára egy minőségi előírást a betonfix 30/60 frémre.
    Van most kraft bőven, nem kell 1800p ha 1600p-n fix lehetne a framerate...
  • Moby
    Kitartás, még te is megtapasztalhatod! Egyszer lejár az a tv törlesztés, eladod az xboxot, az egyik veséd, és a házi könyvtárad értékesebb darabjatit(igen, a két bravo újságból a szebbiket), és meg is lesz a 4K. Addig a csendes vágyakozást javasolnám, avval is gyorsabban telik az idő!
  • Moby
    Ami jó az jó. Na ez nemjó. Amikor 60 a target, de 42 van, az attól sem lesz jó, ha sok pixelből van összerakva. Nem kell mindenkinek tapsikolni mindenhez, vagytok erre itt elegen.
  • darkSectorxxx #63281
    Méghozzá olyan 4k-t, amitől a régi sima játékok is sokkal szebbek lettek. :D
    Pár embernek percenként változik a véleménye, nincs mit meglepődni ilyen apróságokon.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.16. 01:54:24
  • TomStorm
    Felesleges innentől kezdve bármiféle elavult/újnak számító PC konfigurációt felhozni itt a topikban.
    Meg találgatni mi hajtja ki a Full HD-t.MIT?Ja bocs a 4K-t.
    Emlegetsz ilyen i3-as gépet amiről tudod hogy egy fos.
    Sony odatette magát rendesen ár/érték kategoriában
  • Tikal #63279
    wááát? még a Crew gagyiságát se éri el a vezetés szintje?
  • Moby
    Ez még mindig a kicsitszar meg a nagyonszar esete. Miközben i3+460-al is bekalibrálható 60-ra. Mondjuk itt nemtudom mennyire zavaró a szarfrém, pécén ha 60 alá esik (4K-n, ultrán, mindent főbaszva azért elő tudtam idézni), akkor olyan inputlag lesz, mint a k.élet. Nézni mindenesetre nem túl jó.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.15. 23:48:00
  • TomStorm
    +egy Elite Dangerous de elférne..
  • TomStorm
    Ha 120Fps lenne akkor se kellene.
    TLOG kell minél hamarabb!!
    Aztán a többi ahogy harangozzák,mind!:)
  • darkSectorxxx #63275
  • TDC Geronimo
  • Bandicoot
    Ha azt vesszük újraírták...Fogták az egészet...lenullázták...És hagyták a picsuba...
    Nem is értem....legalább lenne valami simulation mód mint a mafia 3-ban ha valakinek nem lenne megfelelő a "vascsőre húzott forgó doboz" fizika... És a vicc hogy a vizen a hajók ugyanez....
  • TDC Geronimo
    Ja néztem most pár videót. Botrányfos videón is az autóvezetés. Még szarabbnak tűnik, mint az egybe lol. Pedig azt mondták most teljesen újraírt fizika van!!4
  • TomStorm
    Nem csak neked.Elötte se működik rendesen.Nem tudod kiszámítani.

Yennefer khm.po..ját sem tudtam rendeseb sotolni:)
  • Bandicoot
    Oh apropó tearing meg framerate gondok. Nekem patchelt egyből 1.03-ra lehet mókoltak valamit. Nálam eddig mnint írtam nem voltak ezek. De még próbálkozom.:)
  • Evoluti0N
    Helyenként olyan a framerate a játékban, h feljött egy kis hányadék.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.11.15. 22:59:45
  • Bandicoot
    Na Wd2 eddig (túl a főcímen + mászkáltam picit):

-Az első "Wházap nigá" megvolt...Nyeltem,továbbengedtem
    -A látvány korrekt, Ubisoft minőség a maga erősségeivel és gyengeségeivel. 4k-n ittott picit recés de szép a látótáv korrekt bár van némi lod váltás. A városon végigrepesztve nem éreztem hogy lassulna, tearing nem volt eddig egyszer sem
    - a környezet frankón reagál sokmindenre. Lehet többféle módon kommunikálni a járókelőkkel jópofán reagálnak udvarolhatunk beszólhatunk stb. Egy csajnak például beszóltam mire pofánvert. Reflexből visszakapta erre odapattant egy macsó hogy ezt mégis hogy képzelem. Lecsaptam. Egy harmadik járókelő mentőt hívott...Egy másik a rendőröket próbálta de fegyvert fogtam rá, letette. A mentők megjöttek és ellátták a sérülteket fasza volt. Autólopás is jópofa. Parkoló autóhoz odamentem..Elkezdtem feltörni, a tulaj a közeli büféasztaltól felpattanva rámrontott. Jópofa hogy nem szarják le sőt sokszor ott a tulaj...Az életkép tényleg elismerésre méltó. Hangulatos, sokmindenre figyeltek és jópofa az interrakció.
    - az akció eddig oké az AI elmegy, korrekt mód reagálnak a földön fekvőkre,a neszekre. Le tudunk bukni könnyen, és hamar le tudnak darálni a fegyveresek.

Jöjjön a fekete leves:
    -"vázzáp niggá"...
    -járművek....Én nem tudom hogy Ubisofték miért nem alkalmaznak végre valakit aki csak egy kicsit is nem szarik az egészbe. Komolyan, botrányosan szar. Annyira arcade full dobozfizika (mit fizika...nincs fizika..) hogy a mario kart szimulációnak számít emellett... A Saints Row egy Gran Turismo ehhez képest....Egész egyszerűen kínosan gagyi. Akit zavar az ilyesmi a sandbox címeknél az jól fontolja meg a vásárlást és nézzen a mesés járműfizikáról videókat. Legalább a Crew-t megközelítő valami lenne de nem.....

Egyelőre ennyi. Még majd írok meg dobok pár képet.
    Apropó képek, csak nekem tűnik baromi lassúnak a screenshotolás? Belőttem hogy share gombnyomásra scrshoot legyen....Játék közben nyomom...de vagy 4-5 másodperc mire kész a kép.....
  • TomStorm
    Hát nekik aztán pont mindegy támogatod,megveszed,jót írsz vagy rosszat.
    Teljesen hidegen hagyja őket:)
  • Kandurex
    Pontosan a torkonszarás esete. Egy darab annyi példányt se szabad megvenni belőle.
  • Moby

És csak annyit tévedtem, hogy még csak nem is ment meg tőle :D
  • TDC Geronimo
    Ja nem veszem meg amíg nem teszik rendbe. 2 hét és amúgy is FF XV! :D
  • darkSectorxxx #63263
    Ahogy én látom a Sony-t. :D

• Moby
    Ne. Támogasd. Azt. A. Szart.
    Nem a genitáliák miatt, hanem a fosfrém miatt. Amúgy pár hónapja a torkomat akartátok átharapni, amikor azt írtam, hogy lesz olyan eset, amikor neo-n szarabb lesz 1080-ban, mint simagépen. Nahátittvan. Nem is az első ilyen.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.15. 22:37:46
  • Moby
    pécén viszont hulaldék volt, és konzolon is lodtöltéses volt. Megatexture=retek, elvihibás fos.
  • TDC Geronimo
    overwatch. Blizzben bíztam

[PS4] Added PlayStation 4 Pro support
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.11.15. 22:33:07
  • TomStorm
    Nem tudom 24P-ben játszik e le filmet de valami über a kép és hang:O
  • TomStorm
    Néztem egy BluRay filmet és olyan kép ill.hangzás fogadott,hogy hát őszintén "kicsit":) na de na elpityeregtem:D
    Ez van.

Meg a kontrolleren ez a vékony világító csík nem az,hogy zavar hanem bizonyos játékoknál k...a jó!!
  • TDC Geronimo
    Ezen a héten BF nagy patch, overwatch nagy patch és siege nagy patch. Nagyon tudnak időzíteni ezek... -.-
  • TomStorm
    Na behúzok egy 4K-s TV-t.Ez a Prö röhög rajtam,hogy 1080p szarakodok:)

Amúgy nagy dicséretet érdemel az új gép,tőlem vakon úgy hogy semmit nem olvasok utána semmit nem nézek hanem csak arra alapozok mi volt régin és mi most.

Nem különbséget látok hanem nagy ugrást abba az irányba ami nekem kell