PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Battlefront 9999 ft
Dishonored DE
4000 ft
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 16:42:23
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 16:26:34
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
csak most nem értem, agygörcs lesz ma vagy jót nevetsz? 😊
vajon miért van 2m dislike a cod videón:
a. A BF1 miatt!!!!négy!
b. Mer a zűrben játszódik!!!!!!
😄DDD
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.15. 16:26:43
Adversus solem ne loquitor
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Megkérdeztétek azt a 3milla dislike-oló embert?
Ha nem lenne igazam nem lenne buta Ripcod-al tele a net. 😊
De hálisten nem dislike-ban mérik a bevételt. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 16:13:37
+
Amúgy baszottul nem ide tartozik de rájöttem ma hogy nem tudom miért gyüjtögetem a játékokat. 😄
Ma Jöttem rá, hogy sok játékot amit gyüjtöttem nem kellett volna. 😄
Halloványlilafingod nincs miről van szó és miért a sok dislike,és a legszebb hogy még felhozol egy példát is aminek egy árva hangypöcsnyi köze nincs az egész esethez...<#banplz>#banplz>
Értem én. 😄
3000000 embernek bejött 4-5 jövőben játszódó rész, azt most ez nem, olyannyira nem hogy beleraktak egy kis Reach-et. 😄
Tökéletesen értem én, Megyek dislike-olom a GTA5-öt mert évekóta ugyanaz a stílus...értemén.
Logikus. 😄
vajon miért van 2m dislike a cod videón:
a. A BF1 miatt!!!!négy!
b. Mer a zűrben játszódik!!!!!!
ty. Árukapcsolás.
Popcornokat bekészíteni 😄
Tele van a net:
RIPCOD, az más hogy naívan hisszük hogy ez simán csak polgári jótett. 😄
Te nem ilyen vagy Moby, te mindig átlátsz a szitán, majd pont most nem? 😄
Dark vs. bármilyenrandomtéma:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
aha persze meg smemi köze a nagy hirverésnek sem, hogy ja vajon eléri a 3 illát vajon eléri a 6 millát.
Isdzonyat kecisok troll avn a neten, erre várnak csak hogy lecsaphassanak.....ha bárki azt hiszi, hogy az a sokmillió dislike nagy része alaposan megfontolt döntés eredménye, az keci naív.
Nem hiába vannak a butakeci metascore-ok is.
Nem ez a pörgés amit én csinálok, hanem a minden részt övező idióta fikázás.
Ami már kezd önnmaga paródiája lenni, már lassan zsdigerből jön a fika, nem is kell megnézni hozzá semmit, csak jön a november és oksa fika, iw engine, cod, buta lövölde, 10-12 évesek játéka stb....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 15:57:53
Neked volt okod ezekszerint, láttál egy filmet előtte.
/Hint: a COD-ot nem a BF miatt dislikeolják. Szerintem neked halvány fogalmad sincs róla miért, csak pörögsz egyhelyben megint.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.15. 15:47:18
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szórakoztatóbb, hosszabb távon.
Lehet jönni a láátványnal, mondani ezt azoknak akik megunják 3 nap alatt és beleszarnak és inkább visszaveszik hogy a gameplay menjen és akkor jöhet fekete leves a BF-nél.
Ez nem a BF fika akart lenni, meg általánosítás, hogy a fiatalok hol vannak többen, hanem szemléltetés hogy a dislike miről szól és kik dislike-olnak.
Meglesném a dislike-olok közül hányak játszanak még máig, és vesznek cod-okat.
Erről szólt igazából a komment. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 11:55:13
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 11:51:14
Attól meg hogy valami népszerű még nem lesz jobb, Hiába nem rúg labdába a COD mellett népszerűség szerint más, ha a COD népszerűsége részenként 2-3 hónapig tart majd közel negyedannyian tolják a továbbiakban mint egy 1-2 éves battlefieldet. Pont a kisiskolásokat felhozni pedig akik töbségében meglepik a COD szervereket,eleve vicc. De teljesen mindegy, legyen csak népszerű a COD, a szar is népszerű a legyek körében,van aki mégsem eszik belöle mert bármennyire is mosolyog rajta a kis étkészletével légyPityu, attól az még szar marad. Van aki beéri vele,és légyPityuval azonosulva mosolyogva fogyasztja és van akinek baromira nem elég ha a "szakács" főzés helyett csak szarik egyet és elénk teszi. Mert kb ennyi történik az Activision szárnyai alatt hosszú hosszú évek óta a COD-nál, nem több.😊
De bazze előre fel kell készülnöd a kérdésekre, milyen játékos vagy te? 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 11:30:12
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
CoD az CoD.
Brutáljó single lesz, Brutál élvezetes, pörgős multi.
Nézzük csak:
BF széria, szép, igérgetnek, azt a videó vagy igaz és télleg így fog kinézni vagy inkább nem.
Aztán mit tudsz még? Ja hogy semmit.
Mondták nekem hogy a BF sokkal jobb taktikusab stb.
Mondom én beléptem a játékba játszottam és semmit nem vettem azon kívül észre hogy a sniperel messziről levadásznak.
Erre azt mondták, ezt társaságban csapatban kell játszani.
Oks faszomat.
Én mint rendes normál államolgár.
Felnőtt dolgozó ember este hazaérek 5-6 fele, kajálok, van 7 óra most és játszani akarok.
Mekkora az esélye annak hogy én dolgozó ember hétköznap este 7-kor be tudok rángatni és egyeztettni tudok monjuk legalább 3 másik haverommal?
0.0000001%
Oksa, CoD elővesz, beugrik atom60fps adj neki, élvezem hogy pörög az akció, 1-2-3 óra után irány aludni.
Kis iskolások meg ráérnek BF-ezni.
Kérdezem ezekután én hogy akkor hol játszanak fiatalok?
Ebből a lényeg hogy amíg létezik a CoD más fps labdába nem fog rúgni így népszerűséget nézve.
Eladásban is lesz bőven bevétel, játszani is fognak.
Sok embernek nem is lesz gépe BF-et hajtani 60fps-el és szerintem megint undorító hitr. lesz benne.
EZ AMI MOST ITT MEG ÉS HYPE-OLVA VAN EZ EGY MAJOMKODÁS, AZ ELEJÉN IS RÖHEJ VOLT HOGY MIÉRT VAN DISLIKE, MERT A BF1 CSAK EGY SZARUL MEGVÁGOTT VIDEÓ VOLT. VALAMINT EGY IDEJE MÁR SOKAN AZÉRT DISLIKE-OLNAK MERT VONZÓ HOGY BAZZE CSINÁLJUNK MÁR PARÁDÉT.
egy ismerősöm egyik nap szólt ezügyben hogy láttam-e már mennyi dislike van.
Mondom nem néztem de nem is érdekel.
Kérdezem tőle! Miért dislike-ot nyomsz a videóra, mert ő is nyomott egyet!
Erre e a válasza:
"Nem tudom....."
Mondom mit nem tudsz bazdmeg, 2 nappal előtte vetette meg velem a Black Ops 2-őt steam-re G2A-ról.
Idén elvileg ugye nem jön új AC, én őszintén remélem, hogy valamit kezdenek már ezzel a szériával, mert ami most megy, az siralmas. Csak aztán nehogy úgy járjon, mint a NFS, hogy 1 év pihenő után még az előzőnél is gyengébb résszel rukkoltak elő... 😄
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
PSN ID.: Beegabor
más:
Shadow of the Beast - Chapter 1 gameplay
régóta követtem a játékot. deeee háttttőőő nemtom... remélem azért, hogy nem, de szerintem ezt a játékot eléggé lefogják húzni... :S funnak tűnik a hent (mégha repetitívvé is válik a videó alatt 😄), de így maga a játék mechanikája meg a mozgás elég sután hat valahogy... meg ez a bossfight a végén, what 😄 vagy csak én lennék már túl kritikus? 😄
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
- tps<#worship>#worship>
- rpg elemek
-