PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Dark komolyan mondom, néha mozdulj ki egy kicsit, igyál meg 1-2 sört, szexelj, bánom is én, de ez amit itt leművelsz kicsit sok 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx
Battlefront akció!

Battlefront
9999 ft

Dishonored DE
4000 ft
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 16:42:23

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Éshát hálisten igazad van 😄D

Parádésak a műsoraid mostanában 😄

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
A-ra teszek 1m-ot és B-re is 1m-ot. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 16:26:34

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Legalább nevettek egyet. 😄
csak most nem értem, agygörcs lesz ma vagy jót nevetsz? 😊

Moby
Kedvellek, kapsz egy utolsó lehetőséget. Felteszem újra.

vajon miért van 2m dislike a cod videón:
a. A BF1 miatt!!!!négy!
b. Mer a zűrben játszódik!!!!!!
---- ty. Árukapcsolás. -----

😄DDD
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.15. 16:26:43

Bandicoot
Én aztán nem tehetek róla ha saját magadból csinálsz röhejt...<#banplz>

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

darkSectorxxx
Hogy felbassz, ha én nem tudlak előbb téged? <#puszis>

Bandicoot
Mi az érdekem? 😄

darkSectorxxx
Mert ez az érdeked vagy érdeketek ezt hinni.
Megkérdeztétek azt a 3milla dislike-oló embert?

Ha nem lenne igazam nem lenne buta Ripcod-al tele a net. 😊

De hálisten nem dislike-ban mérik a bevételt. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 16:13:37

darkSectorxxx
Én is tőled.

+
Amúgy baszottul nem ide tartozik de rájöttem ma hogy nem tudom miért gyüjtögetem a játékokat. 😄
Ma Jöttem rá, hogy sok játékot amit gyüjtöttem nem kellett volna. 😄

Bandicoot
Azt hittem nem tudod überelni az Uncharted 4-es "csak akkor lehet lőni ha ellenfél van" megnyilvánulásod...Tévedtem...😄 😄
Halloványlilafingod nincs miről van szó és miért a sok dislike,és a legszebb hogy még felhozol egy példát is aminek egy árva hangypöcsnyi köze nincs az egész esethez...<#banplz>

Moby
VISÍTOK 😄DDD

darkSectorxxx
Várj, az hogy a zűrben játszódik az dislike ugye? 😄
Értem én. 😄

3000000 embernek bejött 4-5 jövőben játszódó rész, azt most ez nem, olyannyira nem hogy beleraktak egy kis Reach-et. 😄

Tökéletesen értem én, Megyek dislike-olom a GTA5-öt mert évekóta ugyanaz a stílus...értemén.
Logikus. 😄

Moby
Roflsasdahgfrtjcfm vmvmbnbc
TOPLEL.

Moby
Vasárnapi Dark kvíz:
vajon miért van 2m dislike a cod videón:
a. A BF1 miatt!!!!négy!
b. Mer a zűrben játszódik!!!!!!
ty. Árukapcsolás.

Popcornokat bekészíteni 😄

darkSectorxxx
De pontosan tudom miről van szó.

Tele van a net:
RIPCOD, az más hogy naívan hisszük hogy ez simán csak polgári jótett. 😄

Te nem ilyen vagy Moby, te mindig átlátsz a szitán, majd pont most nem? 😄

Moby
Annyira nem vagy képben semmivel, hogy megint ebszolájte fogalmad sincs miről van szó 😄DD
Dark vs. bármilyenrandomtéma:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

darkSectorxxx
"a COD-ot nem a BF miatt dislikeolják"

aha persze meg smemi köze a nagy hirverésnek sem, hogy ja vajon eléri a 3 illát vajon eléri a 6 millát.

Isdzonyat kecisok troll avn a neten, erre várnak csak hogy lecsaphassanak.....ha bárki azt hiszi, hogy az a sokmillió dislike nagy része alaposan megfontolt döntés eredménye, az keci naív.

Nem hiába vannak a butakeci metascore-ok is.

Nem ez a pörgés amit én csinálok, hanem a minden részt övező idióta fikázás.
Ami már kezd önnmaga paródiája lenni, már lassan zsdigerből jön a fika, nem is kell megnézni hozzá semmit, csak jön a november és oksa fika, iw engine, cod, buta lövölde, 10-12 évesek játéka stb....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 15:57:53

darkSectorxxx
Hát nem mondtam hogy mindenki ok nélkül nyomogat.
Neked volt okod ezekszerint, láttál egy filmet előtte.

Moby
Hint: attól, mer a haverod egy idióta, még nem biztos, hogy mindenki az. Az, hogy neked a haverjaid nem BF-ezenek, még nem biztos, hogy másé sem. Attól, hogy neked nem fér bele az életedbe a csapatban játszás, sajnos a tény az, hogy a multizók többségének belefér.

/Hint: a COD-ot nem a BF miatt dislikeolják. Szerintem neked halvány fogalmad sincs róla miért, csak pörögsz egyhelyben megint.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.15. 15:47:18

Tikal
Én átgondoltam.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

darkSectorxxx
Egy biztos ez a dislike szarság egy lufi, nem azt jelenti hogy akik szavaznak azok azért teszik mert előtte átgondolták hogy mit csinálnak.

Tikal
<#falbav><#banplz>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

darkSectorxxx
Miért te mit csináltál már megint? 😄

Moby
Akkor nézzél pl. engem.

darkSectorxxx
Igen!!! Nem jobb.
Szórakoztatóbb, hosszabb távon.

Lehet jönni a láátványnal, mondani ezt azoknak akik megunják 3 nap alatt és beleszarnak és inkább visszaveszik hogy a gameplay menjen és akkor jöhet fekete leves a BF-nél.

Ez nem a BF fika akart lenni, meg általánosítás, hogy a fiatalok hol vannak többen, hanem szemléltetés hogy a dislike miről szól és kik dislike-olnak.

Meglesném a dislike-olok közül hányak játszanak még máig, és vesznek cod-okat.
Erről szólt igazából a komment. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 11:55:13

darkSectorxxx
Ja 1000-es van benne, na erre akartam választ, oksa én is rendeltem. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 11:51:14

Bandicoot
Attól hogy fél oldalas fogalmazást írsz vastagbetűvel még egy ordas marhaság amit írsz kezdve azzal hogy kisiskolások BF-eznek, folytatva azzal hogy neked mi nem tűnik fel egy játékban....<#banplz>
Attól meg hogy valami népszerű még nem lesz jobb, Hiába nem rúg labdába a COD mellett népszerűség szerint más, ha a COD népszerűsége részenként 2-3 hónapig tart majd közel negyedannyian tolják a továbbiakban mint egy 1-2 éves battlefieldet. Pont a kisiskolásokat felhozni pedig akik töbségében meglepik a COD szervereket,eleve vicc. De teljesen mindegy, legyen csak népszerű a COD, a szar is népszerű a legyek körében,van aki mégsem eszik belöle mert bármennyire is mosolyog rajta a kis étkészletével légyPityu, attól az még szar marad. Van aki beéri vele,és légyPityuval azonosulva mosolyogva fogyasztja és van akinek baromira nem elég ha a "szakács" főzés helyett csak szarik egyet és elénk teszi. Mert kb ennyi történik az Activision szárnyai alatt hosszú hosszú évek óta a COD-nál, nem több.😊

Moby
Elvileg 2x akkora ugye. A valóságot majd meglátjuk. Ezerhatér nincsenek óriási elvárásaim 😄

darkSectorxxx
😄
De bazze előre fel kell készülnöd a kérdésekre, milyen játékos vagy te? 😊

Moby
Bazzeg úton van kínából. Majd ha beleverem a kontrollerbe megmondom 😊

darkSectorxxx
Ezért kérdeztem moby-t a 2k-s aksiról mennyivel jobb a helyzet, de haragszik rám és nem válaszol. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 11:30:12

Totti5
Agyhalál ez a kontroller idő. Ha már új gépet nyom ki a sony, szűlhetne mellé opcionális ELEMES / AKKSIS kontrollert is ami nem merül le minden pillanatban és nem kell madzagon csöngeni, ha az ember játszani szeretne egy délután.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
AC2 jó volt, de már rég túl lett lépve minden téren. Retró. Syndicate összehasonlíthatalanul jobb AC játék mint a kettő. Nyilván eltelt 1 generáció is és ez a széria javára vált. Attól hogy most nem lesz jövőre nem fognak más játékkal előállni. Az is AC lesz, valszeg a Syndicate továbbgondolása és csiszolása. Nagyon más nem lesz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Pontosan ezt mondtam mindenkinek. Haverommal is erről beszéltem.
CoD az CoD.
Brutáljó single lesz, Brutál élvezetes, pörgős multi.

Nézzük csak:

BF széria, szép, igérgetnek, azt a videó vagy igaz és télleg így fog kinézni vagy inkább nem.
Aztán mit tudsz még? Ja hogy semmit.

Mondták nekem hogy a BF sokkal jobb taktikusab stb.
Mondom én beléptem a játékba játszottam és semmit nem vettem azon kívül észre hogy a sniperel messziről levadásznak.
Erre azt mondták, ezt társaságban csapatban kell játszani.

Oks faszomat.
Én mint rendes normál államolgár.
Felnőtt dolgozó ember este hazaérek 5-6 fele, kajálok, van 7 óra most és játszani akarok.

Mekkora az esélye annak hogy én dolgozó ember hétköznap este 7-kor be tudok rángatni és egyeztettni tudok monjuk legalább 3 másik haverommal?
0.0000001%

Oksa, CoD elővesz, beugrik atom60fps adj neki, élvezem hogy pörög az akció, 1-2-3 óra után irány aludni.

Kis iskolások meg ráérnek BF-ezni.
Kérdezem ezekután én hogy akkor hol játszanak fiatalok?

Ebből a lényeg hogy amíg létezik a CoD más fps labdába nem fog rúgni így népszerűséget nézve.
Eladásban is lesz bőven bevétel, játszani is fognak.
Sok embernek nem is lesz gépe BF-et hajtani 60fps-el és szerintem megint undorító hitr. lesz benne.

EZ AMI MOST ITT MEG ÉS HYPE-OLVA VAN EZ EGY MAJOMKODÁS, AZ ELEJÉN IS RÖHEJ VOLT HOGY MIÉRT VAN DISLIKE, MERT A BF1 CSAK EGY SZARUL MEGVÁGOTT VIDEÓ VOLT. VALAMINT EGY IDEJE MÁR SOKAN AZÉRT DISLIKE-OLNAK MERT VONZÓ HOGY BAZZE CSINÁLJUNK MÁR PARÁDÉT.

egy ismerősöm egyik nap szólt ezügyben hogy láttam-e már mennyi dislike van.
Mondom nem néztem de nem is érdekel.
Kérdezem tőle! Miért dislike-ot nyomsz a videóra, mert ő is nyomott egyet!

Erre e a válasza:

"Nem tudom....."

Mondom mit nem tudsz bazdmeg, 2 nappal előtte vetette meg velem a Black Ops 2-őt steam-re G2A-ról.

Tikal
egy 5000 forintos játékot ne tegyünk már egy asztalra az AAA címekkel 😊

Kongy
CoD sorozatgyártása picit korábban kezdődött, mint az AC-é. 2009 óta jön új AC évről-évre, és míg a CoD még mindig a Modern Warfare (CoD4) sikerét lovagolja meg (lásd: Infinite Warfare mellé is CoD4 remastered), addig az AC széria meg a hihetetlen jó (és azóta megismételhetetlen) 2. rész sikerén evickél el évről évre... 😊

Idén elvileg ugye nem jön új AC, én őszintén remélem, hogy valamit kezdenek már ezzel a szériával, mert ami most megy, az siralmas. Csak aztán nehogy úgy járjon, mint a NFS, hogy 1 év pihenő után még az előzőnél is gyengébb résszel rukkoltak elő... 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

n000rbi
Ácsi, hol írtam, hogy szar lenne, vagy nem tetszik? Nem jutottam el odáig = mindigvótmás/nem volt időm <#nezze>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

mucsácsó
Alig... de tényleg csak kicsit. 😊 abbahagyni nem fogják, mert hülyék lennének... csak erős párhuzamot érzek amúgy az Assassin's Creedekhez képest 😄 bár még talán azokba is több újítás / fantázia szorult... #rókabőratitsbest
Kongy
Mindegy, hogy melyik a legutáltabb CoD, biztosak lehettek benne, hogy a 10 éves Pistike - aki nyomta a dislike-ot - karácsonyra Infinite Warfare-t kap majd. Aztán jöhet az Ultimate Warfare, meg utána a Neverending Warfare, stb stb... Már a címválasztásban sincs fantáziájuk, KICSIT van csak túltolva a széria.

mucsácsó
Tribute az mindenféleképpen, mert fejlesztők azok állítólag éltek-haltak a régi részekért, dehát... ez eléggé vérszegény... kicsit középszar hatás, megkapja majd a kis 6-7 pontjait azt csókolom... 😊 mondjuk ettől még lehet klassz, de ilyen címek közepette (UC4, Doom, Overwatch - ésmégbiztosvanjópár, Witcher 3 DLC) eléggé merész előrukkolni vele... 😄
Seth
Zenéje tetszik, gameplay viszont elég uncsinak tűnik. Eredetivel sosem játszottam

PSN ID.: Beegabor

Moby
Nem, ez eléggé foscsi. Amigán imádtam a részeit, de akkor ott abban olyan zenék, olyan art volt, hogy leolvadt az arcunk tőle. Hát ebben ilyenekről már nem beszélhetünk, ez nem is tudom micsoda. Gyenge tribute?

mucsácsó
Persze... nem kell őket félteni... 😞

más:
Shadow of the Beast - Chapter 1 gameplay

régóta követtem a játékot. deeee háttttőőő nemtom... remélem azért, hogy nem, de szerintem ezt a játékot eléggé lefogják húzni... :S funnak tűnik a hent (mégha repetitívvé is válik a videó alatt 😄), de így maga a játék mechanikája meg a mozgás elég sután hat valahogy... meg ez a bossfight a végén, what 😄 vagy csak én lennék már túl kritikus? 😄
TDC Geronimo
Rekorder lesz idén is eladásokban (sajnos), semmit se jelentenek ezek a like/dislikeok.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Ja. 3 millióig mostmár nincs megállás 😄 Ha igaz, hogy a negatív reklám is reklám, akkor az idei év legnagyobb eladásait fogja produkálni.

mucsácsó
Kuuurvanagy 😄 😄 CoD trailer meg lassan ~2,2 milla dislike-nál...szerencsétlenek... 😄
darkSectorxxx
Call of Cthulhu

- tps<#worship>
- rpg elemek

-

darkSectorxxx
várj én megveszem, mondj egy 5 jegyű összeget ami 0-val kezdődik. 😄