121467
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
A seggek mégjobban! :D -
Mintha belennének drogozva a szemük alapján :D Na mindegy legalább a mellek jól sikerültek. :O -
Pont őt akarom megfektetni :D Remélem meglehet. -
Neeem van sok normális mellékküldetés, de azt mondják a fetch questeknél is legalább van kis story hozzá -
Evoluti0N #71610 Jópár = kb minden, ami nem főküldi vagy lojalitás küldi? -
40-50 óra a main story + loyalty küldetések. 70+ ha mindent csinálsz, de ott van jópár fetch mission is. -
fanmade... -
Javították a patchel vagy csak fanmade photoshop?
Másik kérdésem tudom nem helyes a witcher3-at idekeverni de az rpg-k etalonjához képest mennyi időt lehet beleőlni az andromédába? Gondolkodom a vásárláson de egy 20-30órás szórakozásért nem biztos hogy befizetnék day1-árra. :\ De ha a megközelítőleg annyi időt el lehet vele tölteni mint a witcherel akkor megvenném. Bevallom fingom sincs a mass effektről nekem az előző részek is kimaradtak sőt videót se néztem nagyon róla. De a sci.fi-t szeretem. Mi legyen? :$ -
Miért, ps4-en nem ugyanez van? Ps3-on is ugyanez, csak kezdetben 5, később talán max 3 gép lehetett aktív. 
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.03.21. 21:54:32 -
amugy US psn storen brutál akciók vannak... pláne ps3-ra: pl gow4 2.5$, de sok jóságot látok - meglátjuk mit veszek meg.... -
az accountod a géphez "kötött", csak deaktivál-aktivál módon tudod átvinni máshova... macera.
a mentett állást pedig sehogy. szal ahogy vesszük ;)
.... hasonlítsd ezt össze mondjuk a 2010-es ps3/x360al ;)))
még akkor is bazinagy lemaradásban vannak N-nél. -
Egy aprócska kis változtatás( szem) és mennyivel másabb...
-
Mass Effect Andromeda - Part 1 -
Digit játék switchen már nincs géphez kötve, láttam ilyen téveszméket itt-ott :)) -
Melyikőtök viccelődött velem régen hogy én is vegyek Pro-t mert ő majd 60fps-el nyomja, én meg nem? Már nem emlékszem ki viccelődött, de ja.... -
Gecijó, kicsit jobb talán mint a X1 demo volt!!! zsír! -
ezt mondom én is, a nintendo kiállt a gépe mellett - ellenben a sony a vr-t le se sz*rja.
nOS:
barátokat kód alapján megkeresni?!
online party?
digit játékok géphez kötése?
gép deaktiválhatatlansága? (ill. supportal levelezgetés?!)
felhőmentés?
egyéb backup lehetősége?
3 gen alatt mit oldottak meg ebből? KVÁZI SEMMIT.
de mivel neked van géped, írj pár szörnyűséget te!
én csak harmadkézből hallottam ezekről ;)
ehez képest a ps4 szoftvere maga az innováció! itt 3. generáció közepére immár saját képet is betehetsz háttérnek!
boost pécé gánymód!!!!4444
áh, felsorolni is nehéz a rengeteg fejlesztést amit a sony a remek bevételeiből végre megengedhet magának és meg is csinálja!
janem.
nagyjából má' csak az ms kapar.
mondjuk most épp nem megy a live login, de amikor igen, akkor ők a királyok! :D
Utoljára szerkesztette: arty, 2017.03.21. 20:17:14 -
Research Complete : frame lock ON/OFF
-
Polcon most 20 WiiU címem van lemezen. Van rá bőségesen, tartalmas cím.
OSel semmi gond nincs. Online része patentul ment, csomót Kartoztam és talán 1-2szer volt ledobás, de ez lehetett a wifi miatt is. Stabil, gyors. A menürendszer is patentul ment mindig. Nem tudom mi kell még bele, van minden, sőtt a Miiverse rettentő hangulatos "kezdőképernyő". Shop is mindig ment, sosem volt vele gondom, könnyű a vásárlás. Igazából nem tudom mi kellene ami nem volt, barátokat meg tudtam nézni, játékidő statisztika amit sűrűbben szoktam, ami jobb mint MS vagy Sony konzolon bármikor ( és nincs Switchen........ ). Hol kellett volna legelni sokat a menüben hogy jöjjön az elavultság?
Jaés a tablet rettentő jó eszköz. Zeldában ÓRÁSI lenne onnan menedzselni a tárgyakat, térképet... de hát nem köllött, megbukott, kikutázták. Valszeg a hasznos részét sosem tudja meg a gémer társadalom 90%a. Lásd Xenobalde X. Imádtam.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.21. 17:43:54 -
Pár kép tőlem:
Mass Effect™_ Andromeda ( SIMA PS4)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2017.03.21. 16:58:28 -
Katalizátor #71594 Nekem Witcher 3-nál voltak néha hiányzó hangsávok. Fene se érti mitől... -
Újabb bug...Random elmegy a hangja a játéknak..WTF?? Játszok van hang..pukkan egyet majd nincs..Minden másnak van hangja a ps4en. -
Evoluti0N #71592 Közepes vason is szépen elfut PC-n. Azonban az animációk ott se jobbak ofc. :D -
Érdekes az a videó, azért amiket láttam főleg pcs verzióból az nagyon jól néz ki -
hát ez nagyon gáz, durvább, mint amiket az ubisoft szokott művelni -
Hát harc közben simán le esik 15 fpsre is sima ps4en. :D Grafika bugokrol nem beszélek inkább..arc mimikákról sem. Animációkról sem. Textúra betöltésekről sem..
Minden más jó. :D -
Atyaég, ez valami iszonyatos development hell-en mehetett keresztül. -
A From-ot ismerve az utóbbi lesz :D -
hát 2 lehetőség van. Vagy marad 30as lock csak most már tartja is, vagy unlocked lesz és fog menni 35-45el :D -
Evoluti0N #71585 Ha vkit esetleg érdekel, a mai nagy MEA felhajtás mellett, megjelent az ingyenes sztori DLC a Gravity Rush 2-höz. -
Na, azért a megjelenésre sikerül kicsiszolni. Megugrott a kvalitét rendesen.
-
:O
BB-hez is köcsögök!
-
Ó bárcsak 60 lenne mint pc-n -
dafuq.
Increased frame rate for gameplay on PlayStation®4 Pro.
DS3 patch note :O -
(béta nekem is bejött, csak multionly játékért fájna pénzt adni :D ) -
Gigaoff, de most ki tudnék ugrani a bőrömből :))) (pedig már 7 éve is láttam őket)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
\m/ \m/
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.03.21. 13:47:29 -
Grafikai bug van rendesen. Átlógások. Kicsit fura még nekem az egész. Mondjuk úgy átláthatatlan még a menü is.
Vagy csak szoknom kell.
Egyenlőre nem fogott meg annyira. De azért csak mass effect.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2017.03.21. 13:33:40 -
TomStorm #71577 Csak ott ugye nem sztori volt meg mentem össze vissza:) -
TomStorm #71576 Bétáztam sokat már ott is tetszett! -
"jó vétel volt"
ezt így kijelented a tutorial felénél? biztos? ;)