PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.09.21. 08:40:27
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Adversus solem ne loquitor
Elnézést kérni nem kell, de máskor elég, ha halkabban próbáljátok a nyilvánvaló hülyeségeiteket terjeszteni...
Apu sértődött veséje vagyok. Vagy mije. Hogy ezt a szar kell néznem amikor isteni cuccot lehetett volna kihozni.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Maradjunk annyiban, hogy a magyar gémersajtó szolgamód cikkeket fordít angol nyelvű oldalakról. Kivétel nélkül mind.
Izibe csinánljanak vele vagy 5-öt! Jah egyet sem!? <#gonosz3>#gonosz3>
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.09.20. 22:41:36
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Ha meg csinálnak egy normális single-t erre húzva... Ehh, Jedi Academy, Outcast, bármit ütni lehetne, még tíz év múlva is erről beszélnének...
Egy PS4-en, alig hiszem el, amit látok, ez a szint embertelen. Körberepülsz egy csillagrombolót és meg se reccen a kép.
Remélem tanulnak ebből és a következő Battlefront mindent alázni fog, mert a potenciál megvan a motorban. De asszem egy időre most visszamászok ebbe a játékba, mert így már egész tartalmas. :-)
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Én azt is összecsavart százdollárossal szippantanám fel, ha a dice egyszerűen csinálna egy kétórás SW filmet a mocival 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.20. 22:02:06
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
.
Najó.
DICE+Frostbite szárazon megbasz mindenkit. Atyúristen!
Elég béna vagyok, még szoknom kell, de ez őrült jó lett.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.09.20. 21:09:46
Nekem az nem lenne para én is néha játszok így, vagy a követővel amikor külső nézet, de a legközelebb van a kocsi, azt szoktam használni, nekem a belső nézetek csak poénkodásból jók, de komolyan ha megyek csak kint, hogy belássam a 2 oldalát a kocsinak.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Az hogy indokolatlanul kijelentette valaki (gondolom ilyen 576 hulladék,az a """"legelismertebb""""" hazai konzolbolt) hogy a magyar fogyasztói ára 134990ft még nem jelenti azt hogy nem mehetnek alá. 400 euró az ajánlott fogyasztói ár, nyilván a bolt sem ennyiért fogja megkapni, ergo van rajta bőven haszon. Ahogy írod,megkapják a Sony nagykerből és ki mennyit rak rá. Azon se lepődnék meg a megjelenésig még lejjebb mennénk....
A tippet meg köszi, Aqua-nál (is) előrendelve. Meglátjuk, bízom benne hogy nem lesz probléma.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.20. 20:31:06
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
My streams: https://beam.pro/oriic
My streams: https://beam.pro/oriic
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10