PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Ló nagyon durva volt, vagyis nem a ló hanem a cavalry class. Bug miatt kb 2* annyi élet, mint a sima soldiernek. Ammo/medpack. Nagyon durva puska.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

X360, PS4, Vita és most lesz a Pro.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.09.21. 08:40:27

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Moby
Hány konzolt vettél day1?

Adversus solem ne loquitor

Csak példának mondtam, mondhattam volna a G365-öt, gamekapcsot, IGN-t, bármelyiket.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

De nem is értem komolyan, ti hol éltek/éltetek eddig? Szottyadó meglett emberek vagytok <#crazya>, és fogalmatok sincs arról, hogy amióta a világ világ, mindig is így árazták a konzolokat? <#csodalk>

Tatyla
SG-n se olvasok híreket...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Moby
Na, BF1-ben nerfelték a light tankot, meg a lovat is (utóbbit mondjuk kevéssé tartom indokoltnak, de legyen).

Moby
Egyszer mélg neked is lehet igazad, tedd el jól 😄

Na, akkor most kéretik visszalapozni a Pro bejelentést követő hozzászólásokhoz, amikor a fél SG virnyákolt, mint egy fürdőskurva azért, mert én azt mertem mondtani, hogy a 400 euró az 400 euró lesz, nem 400 euró + ÁFA!!! Okoskodtatok kurvára, hogy meg áfa, és az áfa hol marad, meg hol élsz ember, nem annyi lesz, amerikában is a kasszánál fizeted az áfát, stb. Szlikk Ádám, moby és a többiek. <#nezze>

Elnézést kérni nem kell, de máskor elég, ha halkabban próbáljátok a nyilvánvaló hülyeségeiteket terjeszteni...

Moby
Menthetetlen vagy sajnos. Készül. Ugyanerre a motorra. Legalább 20x lett leírva. Sajnos nem lehet érted többet tenni.

Kandurex
<#hehe>

Apu sértődött veséje vagyok. Vagy mije. Hogy ezt a szar kell néznem amikor isteni cuccot lehetett volna kihozni.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Állíts a tévéden! vagy lehet, hogy az is HDR-képes, csak nem tudsz róla. 😊

Nekd meg kell kóstolnod a szart ahhoz, hogy tudd, hogy szar íze van? Én csak rénézek, és tudom..

Miért, szerinted az SG-nek a kiadók küldik a híreket? <#taps>

Maradjunk annyiban, hogy a magyar gémersajtó szolgamód cikkeket fordít angol nyelvű oldalakról. Kivétel nélkül mind.

Moby
Teljesen készen vagy 😄

TDC Geronimo
Igen mivel minden EA játék FB motorral készül...

Kandurex
Ezzel a motorral? <#confused>

TDC Geronimo
Már ezerszer át lett beszélve, hogy egy rakat sw játék készül

Kandurex
Ezt a motor SW játékra találták ki!

Izibe csinánljanak vele vagy 5-öt! Jah egyet sem!? <#gonosz3>

TDC Geronimo
Ott nem is lesz

orichalcos
Battlefrontban van már rombolás?

My streams: https://beam.pro/oriic

TDC Geronimo
Már a jövőre érkező battlefront 2be is lesz rendes single

Tikal
<#wow1><#taps>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Amiga
Lehet... Meg így a Battlefront 2-t is el tudják adni, csak bele kell tenni azt a játékmenetet, ami ebbe kellett volna. Aztán BFront 3-ba raknak sinlge-t is és megint elcseszik a játékmenetet. Aztán BFront 4-be... <#zavart1>
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.09.20. 22:41:36

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Moby
Szerintem ez az egész tudatos. Meg akarták lovagolni az újra felcsapott sw lázat, de nem akarták kifogni a BField frencsájz vitorlájából a szelet. Az sw láz lecseng. BField sokáig lesz.

Amiga
Az a tragédia, hogy ezzel a témával és grafikával szarrá verne MINDENT, amit valaha kiadtak. CS, CoD, BF... hol lennének ezek, ha jobban összerakják a játékot...

Ha meg csinálnak egy normális single-t erre húzva... Ehh, Jedi Academy, Outcast, bármit ütni lehetne, még tíz év múlva is erről beszélnének...

Egy PS4-en, alig hiszem el, amit látok, ez a szint embertelen. Körberepülsz egy csillagrombolót és meg se reccen a kép.

Remélem tanulnak ebből és a következő Battlefront mindent alázni fog, mert a potenciál megvan a motorban. De asszem egy időre most visszamászok ebbe a játékba, mert így már egész tartalmas. :-)

TDC Geronimo
Én csak menüháttereknél látok változást. Bár nekem új monitorom odabasz színekbe meg úgy minden téren és mostanában azon játszom a PCvel

Moby
Akkor betalált a parasztHDR <#eljen>
Ez kell...

n000rbi
Akármit kapcsolok, ez bizony nem így nézett ki és nem csak nekem tűnt fel. Gafon is beszédtéma, csak épp ők zabálják, mert a "color pops much more"

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Az egy másik történet...😄 (abban a játék is keciejó). Amúgy ha bfrontot ennyire nem csupaszítják le gameplayben, az is sokkal-sokkal ütősebb lehetne. A graf, a hangok, az atmoszféra, minden adott lenne hozzá.
Én azt is összecsavart százdollárossal szippantanám fel, ha a dice egyszerűen csinálna egy kétórás SW filmet a mocival 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.20. 22:02:06

TDC Geronimo
sw fan lennék biztos gatyába csinálnék. Így annyira nem érdekel. na de a BF1... <#finom>

Én csak a japó csajok miatt néztem végig a videót, mert autós játékot valahogy már nem ilyennek képzelek...

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Moby
Hát...ez...hátez...ez...
.
Najó.
DICE+Frostbite szárazon megbasz mindenkit. Atyúristen!

Amiga
Na jó, szóval az új Battlefront DLC... EPIC!!!
Elég béna vagyok, még szoknom kell, de ez őrült jó lett.

Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.09.20. 21:09:46

darkSectorxxx
Ja várj nem a kameraállás a gondom ezzel. 😄
Nekem az nem lenne para én is néha játszok így, vagy a követővel amikor külső nézet, de a legközelebb van a kocsi, azt szoktam használni, nekem a belső nézetek csak poénkodásból jók, de komolyan ha megyek csak kint, hogy belássam a 2 oldalát a kocsinak.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Képzeld amikor versenyeztem az online magyar gt bajnokságban akkor 1 fiatal srác így nyomta,csak matchbox nézetnek hívtuk és hülyére verte az egész mezőnyt.
Moby
Sony gépet (nem csak konzolt) csak a sonytól lehet megvenni, de hogy egy sony terméket hol vesznek meg, és az milyen csatornákon kerül be pl. mo-ra, háááát....hogyismondjam. Abban azért vannak különbségek 😊

TDC Geronimo
Összes BF pálya hivatalosan

9 + 1 jön decemberben.

Bandicoot
400 euró (~123ezer) az ajánlott európai fogyasztói ár. Erre nem jön rá VAT 😊 ,ez ennyi. Nincs +áfa és egyéb baromságok.
Az hogy indokolatlanul kijelentette valaki (gondolom ilyen 576 hulladék,az a """"legelismertebb""""" hazai konzolbolt) hogy a magyar fogyasztói ára 134990ft még nem jelenti azt hogy nem mehetnek alá. 400 euró az ajánlott fogyasztói ár, nyilván a bolt sem ennyiért fogja megkapni, ergo van rajta bőven haszon. Ahogy írod,megkapják a Sony nagykerből és ki mennyit rak rá. Azon se lepődnék meg a megjelenésig még lejjebb mennénk....

A tippet meg köszi, Aqua-nál (is) előrendelve. Meglátjuk, bízom benne hogy nem lesz probléma.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

darkSectorxxx
+1. Nekem full a legutolsó Ridge Racer ugrik be, és nehezen hiszem el hogy nem abba tettek bele GT-s autókat....ettől okádok ha csak meglátom.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Totti5
ájroni volt + csalódottság, hogy nem igen látni a játék erényeit, mert vagy 15 éves belső nézet nélkül tolják, vagy így. Normálisan nem és a piárosok sem erőltetik azt, csak nem értem miért...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.20. 20:31:06

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Bandicoot
Ebben a nézetben a Revolt című távirányítós autós baromsággal ha elökörködtem annó....De ahogy nézem ez a GT rész sem áll távol annak irányításától és fizikájától...Ráadásul valami rettenetes nevetségesen fest - ezt nem csoda hogy eltolták a francba...

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

orichalcos
Arra próbáltam rávilágítani, hogy mindenki a Sony nagykertől kapja a gépet, nincs kivételezés elvileg. Hogy bizonyos helyeken olcsóbb lesz egy-egy gép az az üzlet saját döntése, inkább bevállalják a kis buktát, csak hogy náluk vásároljon az ember.(és a rendeléseket szabály szerint kötelesek teljesíteni, különben büntetést kapnak)

darkSectorxxx
Úristen itt de gagyi a játék.

Itt melyik az új nézet?
Moby
Hát én sem az ellenkezőjét nem állítottam, sem semmi egyebet a megjelenés idejéről 😄

orichalcos
MInden hivatalos viszonteladó közös raktárból kapja a konzolokat, KV is, 576 is, mindegyik másik is. Max valamelyik előbb megkapja, de többnyire azonos időben mennek ki a gépek az üzletekbe.

Moby
Nem lehet kikapcsolni, átállítani, akármi?

Totti5
Nofene új nézet! Nem csak aszfalt nyaló bumper kamera lesz benne.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Egyértelmű szerintem hogy 1 nincs annyi pénzem azért, 2 nem futnak bizonyos játékok. 😊