PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Eeegen, játszottam, mester fajos gépen....

...annyira nem volt súlya a harcnak, hogy folyton az jött át, hogy a Geralt (vagy ki) egy fogpiszkálóval fenekeli az ellent...nagyon nem jött át,...sőt csak emiatt ott is hagytam, úgy, hogy itt van, de azóta se akaródzott elindítani.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.01.30. 17:44:17

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Seth
De a felfedezetteket már látni akarom, ez nincs megoldva

PSN ID.: Beegabor

TDC Geronimo
Kapcsold ki a jelzőket? Már ezer éve meg lehet csinálni a játékokban. Ott vannak a filterek

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Seth
Nekem egyvalami hiányzik ezekből az open world játékokból. Hogy ne legyen a térkép tele ikonokkal 😄 Tudom hülyeség, de úgy hiányzik hogy én fedezzem fel a területeket, ne pedig gépiesen menjek a mutatott cél felé.Megnyitom a térképet, beikszelek egy checkpointot,aztán lósz, majd következő, és még azt is látom mi van ott,azelőtt hogy odaérnék.
"Ne használd a térképet!" Na igen, remek tanács

Kongy
Nekem a HZD tiszta Far Cry Primal hangulatot áraszt, bár ez pont a távoli jövőben játszódik. Mondjuk én a Primal-t is imádtam, képi világban azért nagyon ott volt, ahogy a HZD is (videók alapján legalábbis ez jön le).
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.01.30. 17:33:27

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Witcher 3al te játszottál? Open world tudod. Ott nem voltak epikus részek? Itt láttunk az első 1 órából egy tutorial szerű main missiont meg egy side questet. WoW biztos reprezentatív a játék egészére, ahogy az a kiragadott huszadrangú átvezető is.

Kandurex
Nem a tájra gondolok. Hanem látványos történésekre. Állejtős badass pillanokra. Ilyenek kellenek, hogy emlékezetes legyen, hogy fasza legyen!

Egy open world mechanik far-cry-ra senkinek nincs szüksége...és sajnos nem látom a grafikán kívül azt a bizonyos faktort.

Vagy Te mit látsz benne? (hagyjuk a grafikát, az egyértelmű)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.01.30. 17:28:43

arty
az a fájó, hogy ez jó frém/irányítás mellett egy örök klasszikus!
és igen, sokkal jobban működött volna a kötődés is, ha a player nem kívánja társa halálát minden árok előtt.... 😄

Forza.

TDC Geronimo
Kérlek itt ne kezdjétek. Elég nekem neogafon állandóan ezt a nitpicky okádék hozzáállást eltűrnöm. Mostanában divat mindenből kiragadni 1-1 rosszabb részt és 50 oldalakon át vitatkozni rajta. Kurva nagy open world játékban egy legutolsó fosom sidequest. Bethesda, bioware, de még a witcher játékok is tele vannak ilyenekkel. Get over it

zzeN
Az engine jónak tűnik, de ilyen elbaszott átvezetőt hogyan tudtak összehozni az rejtély:

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Gratula, hogy végigvitted.
Én kb a felénél vagy 2/3-nál beadtam a kulcsot annyira felhúzott az irányíthatatlanság. Na meg álítólag kötödnöm kellet volna az állathoz, megszeretni meg ilyesmi. Hát érzelmet azt generált az tuti. ÚTÁLTAM Ticot!
Minden igaz amit az irányításról írtál. A grafika meg frém engem kevésbé zavart. Szóval nálam a sztori is zéró. 2/10 (erős jóindulattal).
Hála égenek már túladtam rajta bár jelentős veszteséggel (jah, úgy hogy végig se játszottam).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

TDC Geronimo
hm platinumnál tényleg 28at írnak pedig 28 a US megjelenés, 1 az EU és 3 a UK. Digitálisan akartam, de akkor megveszem lemezesen, ha tényleg 28án jön

Jah. Elég vicces, amikor sikítoznak, majd zuhannak lefelé.
Lol, köszi. 😊
Csak valahogy sz*r látni, ahogy kapálózva lezuhannak a semmibe.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

TBTPumpa
Nebasszálfel, március 1-et írnak mindenhol. Február 28-án viszi a futár mindenhova - Platinumshop elmondása szerint.

Aloy jól néz ki, jobban mint a korábbi videókban. Remélhetőleg már a retail CE-t is mutogatni fogják, hogy valójában mire kell számítani.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.01.30. 16:41:04

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

orichalcos
20. percnél az a jelenet több mint érdekes. 😄

Amúgy engem a kameranézet kicsit zavar Aloy esetében. Folyton a távolba mereng.. 😄

My streams: https://beam.pro/oriic

Seth
Első részben tesznek rá említést, hogy a leeső emberkék a Void-ba kerülnek de pár nap múlva véletlenszerű helyre teleportálódnak (nem tudják az okát, deus ex machina 😄)

TDC Geronimo
látványt? Te láttál ennél szebb open worldot? Leírtak alapján te nem szereted open world játékokat, akkor szerintem ezt is skippeld.

Kandurex
Semmi gond. Megvárjuk mi lesz.

Kandurex
Hát...ja. Az open world -ok legnagyobb átka, hogy lófaszra vannak kidolgozva,...bedobnak.., azt "homokozzá kis köcsög!"

...kösz, nem. Én látványt akarok, izgalmas történéseket,....!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.01.30. 16:27:24

Seth
Pedig olyasmi lesz

TDC Geronimo
?

Ez egy open world RPG. Játszottál már olyannal? Na arra számíthatsz

Kandurex
Grafikailag okés, csak ne arról szóljon a játék, hogy open world vanik, aztán úgy történnek érdekes, látványos dolgok, hogy "lútolod" a növényzetet, meg harcolsz feszt.... szóval vannak félelmeim.

TDC Geronimo
FALLOUT 4 GOES PRO FOR PS4

Beginning next week, Fallout 4’s Update 1.9 on PlayStation 4 adds support for the power of the PlayStation 4 Pro console. The update provides enhanced lighting and graphic features, including:

Native 1440p resolution
Enhanced draw distance for trees, grass, objects and NPCs
Enhanced Godray effects

TDC Geronimo
EUba március 3

TBTPumpa
Nem február 28?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Egy marha hülye kérdés azokhoz akik nyomják a Gravity Rush 2-t (amit amúgy imádok, pedig nem játszottam az egyel),... az totál oké, hogy amikor pl a piactéren benyomom a gravitációt és fel "zuhanok" akkor jópár emberke szintén felreppen velem??? Csak mert ezek többsége gyakran simán kivülzuhan a városhatáron le a semmibe azaz szörnyethalnak gondolom. Tudom, hogy ez semmi, csak valami miatt kicsit böki a csőröm, hogy szimpla nem törődömségből a kiscsaj kinyír egy raklapnyi polgárt.

TDC Geronimo
10 percet néztem de najó miez 😄

GG elmebeteg állat banda. hurry the fuck up március 3 😄

TDC Geronimo
Na majd aki múltkor kételkedett, hogy ez mitől RPG, az nézze meg a 33 perces videót azt rájön

TDC Geronimo
map

TDC Geronimo
Damn son... 2 óra múlva letelik hivatalos embargo, jönnek még videók.

Seth
Sztoris resz majd tavasszal lesz, a Not a Hero, ami ingyen lesz. Ami ebben van az csak egy juss ki a szobabol , mint a Happy Birthday kazi.

TDC Geronimo
Már streamelik első dlct. Nem a storys részt, hanem van ilyen horda mód survival szerűség. Pincében kell túlélni reggel 5ig

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.01.30. 15:13:28

darkSectorxxx
Hanem többek közt egy ingyenes szolgáltatásért, amit fizetőssé tettek. 😄

"Utóbbi pár hónap?"
Mármint ez a generáció....😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.30. 14:55:39

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

mucsácsó
najah... 😄 utóbbi pár hónap kriminális volt - vagyhát legalábbis semmi olyan játék nem volt, amire azt mondtam volna hogy na ez mászthev lenne.. no de mindegy, mint tudjuk, nem ezért van a Plus 😄
darkSectorxxx
Az indiek nem szarok, csak a plus drága. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
Van aki még várja azokat? 😊

Nem merik.

Majd megint jön pár rakat szar indie-játék.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Sony most sem kapkodja el a februári Ps Plus játékok bejelentését 😊

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

darkSectorxxx
Ez is lehet egy ok. Nem ez lenne az első eset amikor leszarnak a multik. 😄

Tikal
német piac vs magyar piac

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

darkSectorxxx
Ez igaz, akkor télleg érthetetlen.
És nehéz azt elképzelni, hogy pont a sony-nak nem lenne kapacitás csak 1-1 nagyobb üzletben megoldani.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.30. 09:39:25

arty
biztosan nem. szerintem 1-2 gimmick demo könnyedén impulzusfáváslásra ösztönözné a tömeget, akik el se tudják képzelni milyen.
és mivel nem könnyen hozzáférhető a próba, így nem is fogja megtudni....

Forza.

arty
2 indítás+reboot kell, hogy fix30on induljon (tegnap esti élmény)
eddig elvileg legfeljebb 2 indításból megvoltam.... 😊

nemfix60ba bele tudtam volna nyugodni, ha nincs más - de szerencsére a 4k@1080@30 meg tud lenni némi szenvedéssel
ps4en kikurjó30 a wd2 - és mindezt egy csodaszép ow játékban hozták, hihetetlen. minden fejlesztő takarodjon. UEDA!!!!!!!!
Utoljára szerkesztette: arty, 2017.01.30. 09:30:23

Forza.

darkSectorxxx
Hát ja, én nem tudom, de kint pl bementünk külföldön egy elektronikai üzletbe, még csak nem is videójátékos szaküzletbe, olyan mint a media markt, ez is ilyen pirosas volt a logoja asszem, de nem a saturn, hanem valami más.

Na mindegy és ott kint volt 2 darab, odamehettél kipróbálhattad, mint itt nálunk a 3d-s szemüvegeket ahogy kiraknak pár helyen a tv-khez. Vagy legalábbis régen kiraktak.
Bár lehet hogy a sony-nak így a jobb ha úgy adod el hogy zsákbamacska. 😄

Moby
Fogalmam sincs milyen szopáscunamid volt. Az egyetlen amire gondolni tudok, hogy nem nyugodtál bele, hogy nincs meg a 60 frémed autókázás közben. Amire nem adtál mentséget. De a 30-on billegő folytatásra igen. <#wilting>

/pro-n legalább szép élsimított, meg ott tényleg fix30

Adversus solem ne loquitor

Tegnap elkezdtem ismét áncsártidot, ezúttal már a 4K tévé szépségeinek kíséretében.

(Na, aki azt mondja, hogy a Resi 7 szép, kicsit dobja már be ezt a játékot, hogy a szépség fogalmát rendezhesse. Oké, ez egy exkluzív, de legyen csak a Watch Dogs 2)

Baromi jó a játék sztorija, szerintem egyrészt a legjobb a négy rész közül, másrészt, nahh, valljuk már be, hogy ez a játékfejlesztés csúcsa, egészen bizttos, hogy az egyik etalon.

Végig fogom tolni így is, az tuti.

Pár hete végigtoltam TR Anniversary-t, másodjára, azt a játékot is bírtam, megvan a saját feelingje, meg ugye Lara irdatlan kemény csöcsei, de azt is el kell ismerni, hogy áncsártid azért ennél előbbre tart.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Lehet

arty
tudod mekkora kedvem van a wd1 féle szopáscunamihoz? 😊
esetleg a jc3 féle "mindennagyonszép, de" féle apró, pici bakizáshoz akár?

mindegy, alszok még rá, most a wd1 kipörög, meglátjuk biztosan akarok-e mégegy felvonást a hákkeresdiből... (10 percnyi triál után IGEN! 😄 de ez csak első benyomás, szerencsére 😄)

amugy wd2 triál után lehet ONNAN folytatni a teljest, ha megveszem?
mert az még a ps verza mellett szólhatna...

Forza.

arty
valójában a sonynak kellene kampányolnia, de... nem biztos, hogy annyira komolyan gondolják ők ezt az egész vr-témát 😞
hírverésnek, "exklunak" jó a gép miatt, aztán itt meg is áll a "tudomány" 😞

Forza.