PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...annyira nem volt súlya a harcnak, hogy folyton az jött át, hogy a Geralt (vagy ki) egy fogpiszkálóval fenekeli az ellent...nagyon nem jött át,...sőt csak emiatt ott is hagytam, úgy, hogy itt van, de azóta se akaródzott elindítani.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.01.30. 17:44:17
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Ne használd a térképet!" Na igen, remek tanács
PSN ID.: Beegabor
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.01.30. 17:33:27
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Egy open world mechanik far-cry-ra senkinek nincs szüksége...és sajnos nem látom a grafikán kívül azt a bizonyos faktort.
Vagy Te mit látsz benne? (hagyjuk a grafikát, az egyértelmű)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.01.30. 17:28:43
és igen, sokkal jobban működött volna a kötődés is, ha a player nem kívánja társa halálát minden árok előtt.... 😄
Forza.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Én kb a felénél vagy 2/3-nál beadtam a kulcsot annyira felhúzott az irányíthatatlanság. Na meg álítólag kötödnöm kellet volna az állathoz, megszeretni meg ilyesmi. Hát érzelmet azt generált az tuti. ÚTÁLTAM Ticot!
Minden igaz amit az irányításról írtál. A grafika meg frém engem kevésbé zavart. Szóval nálam a sztori is zéró. 2/10 (erős jóindulattal).
Hála égenek már túladtam rajta bár jelentős veszteséggel (jah, úgy hogy végig se játszottam).
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Csak valahogy sz*r látni, ahogy kapálózva lezuhannak a semmibe.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Aloy jól néz ki, jobban mint a korábbi videókban. Remélhetőleg már a retail CE-t is mutogatni fogják, hogy valójában mire kell számítani.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.01.30. 16:41:04
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Amúgy engem a kameranézet kicsit zavar Aloy esetében. Folyton a távolba mereng.. 😄
My streams: https://beam.pro/oriic
...kösz, nem. Én látványt akarok, izgalmas történéseket,....!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.01.30. 16:27:24
Ez egy open world RPG. Játszottál már olyannal? Na arra számíthatsz
Beginning next week, Fallout 4’s Update 1.9 on PlayStation 4 adds support for the power of the PlayStation 4 Pro console. The update provides enhanced lighting and graphic features, including:
Native 1440p resolution
Enhanced draw distance for trees, grass, objects and NPCs
Enhanced Godray effects
GG elmebeteg állat banda. hurry the fuck up március 3 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.01.30. 15:13:28
"Utóbbi pár hónap?"
Mármint ez a generáció....😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.30. 14:55:39
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Majd megint jön pár rakat szar indie-játék.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
És nehéz azt elképzelni, hogy pont a sony-nak nem lenne kapacitás csak 1-1 nagyobb üzletben megoldani.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.30. 09:39:25
és mivel nem könnyen hozzáférhető a próba, így nem is fogja megtudni....
Forza.
eddig elvileg legfeljebb 2 indításból megvoltam.... 😊
nemfix60ba bele tudtam volna nyugodni, ha nincs más - de szerencsére a 4k@1080@30 meg tud lenni némi szenvedéssel
ps4en kikurjó30 a wd2 - és mindezt egy csodaszép ow játékban hozták, hihetetlen. minden fejlesztő takarodjon. UEDA!!!!!!!!
Utoljára szerkesztette: arty, 2017.01.30. 09:30:23
Forza.
Na mindegy és ott kint volt 2 darab, odamehettél kipróbálhattad, mint itt nálunk a 3d-s szemüvegeket ahogy kiraknak pár helyen a tv-khez. Vagy legalábbis régen kiraktak.
Bár lehet hogy a sony-nak így a jobb ha úgy adod el hogy zsákbamacska. 😄
/pro-n legalább szép élsimított, meg ott tényleg fix30
Adversus solem ne loquitor
(Na, aki azt mondja, hogy a Resi 7 szép, kicsit dobja már be ezt a játékot, hogy a szépség fogalmát rendezhesse. Oké, ez egy exkluzív, de legyen csak a Watch Dogs 2)
Baromi jó a játék sztorija, szerintem egyrészt a legjobb a négy rész közül, másrészt, nahh, valljuk már be, hogy ez a játékfejlesztés csúcsa, egészen bizttos, hogy az egyik etalon.
Végig fogom tolni így is, az tuti.
Pár hete végigtoltam TR Anniversary-t, másodjára, azt a játékot is bírtam, megvan a saját feelingje, meg ugye Lara irdatlan kemény csöcsei, de azt is el kell ismerni, hogy áncsártid azért ennél előbbre tart.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
esetleg a jc3 féle "mindennagyonszép, de" féle apró, pici bakizáshoz akár?
mindegy, alszok még rá, most a wd1 kipörög, meglátjuk biztosan akarok-e mégegy felvonást a hákkeresdiből... (10 percnyi triál után IGEN! 😄 de ez csak első benyomás, szerencsére 😄)
amugy wd2 triál után lehet ONNAN folytatni a teljest, ha megveszem?
mert az még a ps verza mellett szólhatna...
Forza.