PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De mások hátha úgy érzik, hogy na még 1 esélyt, hátha az első 2 rész után összeszedik magukat.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.02.01. 21:38:07
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Az erőlendelők (PC, PS4 platformokon) MEGKAPJÁK INGYEN a Seasson Pass-t.
(2 multi map és 2 story dlc)
---- Bár engem még így sem érdekel a játék, csak hátha valaki várja.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.02.01. 21:29:15
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Hacsak a játék fővonala lenne a sok gyüjthető szar nélkül, már elég nekem, de persze szubjektiv vagyok, azért mert nekem ez a stílus jön amúgy is be, nem a GTA féle niggerség, meg a WD féle hekkelős newgen, meg witcher féle vaddisznóvadászat, amivel semmi baj nincs, jók azok, csak én a stílus, a dizájn miatt is már imádom a csapatot, a Killzone színvilága, stílusa egyből árad a játékból. Nekem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.02.01. 21:25:08
Adversus solem ne loquitor
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Nagyon ígéretesnek néz ki. Remélem leköt majd hosszú órákra.
Valahogy a square elvesztette a varázsát. Vagy már nem dolgoznak ott, akik régen. Régen tudtak normális történetet írni, ami ugyan akkoriban is blődség volt, de legalább érdekesre írták meg. Voltak karakterek, akikkel együtt tudott érezni a játékos, akikkel törődtél. Ott volt Cloud, Tidus és Squall, mind egybites karakter és mégis érdekesre írták őket. És a mellék karakterek is jók voltak, mint Barrett, Quistis, Auron bármelyik. Aerist rendes megsiratta az ember. De legalábbis nem csak egy meht váltott ki. Volt egy rendes nagyívű történet, ami az egyének kis történetéből vált világmegmentő egésszé. Itt ez mind nincs. Nem is emlékszem a 4 szereplő nevére annyira semmilyenek. A játék grafikája, ami ér valamit, a többi nekem nagyon nem jött be.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
nulla kihívás van,
a legbonyolultabb küldetése a MMORPG legalját idézi,
hányinger kaphatsz a main karakterek kinézeténél,
logikátlan tárgyrendszer,
egy gombos harc.
Hm, na jó...tényleg egy halom fing.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.02.01. 20:16:12
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
LittleBigPlanet 3 (PS4)
Not a Hero (PS4)
Starwhal (PS3, Cross Buy with PS4)
Anna: Extended Edition (PS3)
Ninja Senki DX (PS Vita, Cross Buy with PS4)
TorqueL (PS Vita, Cross Buy with PS4)
<#ravasz1>#ravasz1>
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Eddig is kedden volt a váltás nem?
My streams: https://beam.pro/oriic
jó volna már valami értelmes cím is, remélem nem a rebesgetett Alienationt kapjuk (mert az bár nagyon frankó, de már megvan 😊 )
Forza.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Adversus solem ne loquitor
aprilis 11. bicsiz!
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Multiplatform lett a Horizon! 😄
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
De szintén zenész vagyok, engem is visszataszított, a harcrendszer is, meg úgy az egész, totál feladtam, pár óra játék után, nem kapott el a játék...
Inkább az árát kifizetném egy FF7-8-ért, ne csináljanak semmit vele csak 1080p képet és ennyi....kifizetném azt a hd remaster árat, ami kb 40 dollár szokott lenni.
Tudom lesz FF 7 Remake, de attól félek.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.31. 16:35:43
Részemről szintén kihagyós, 1x elég volt PS2-n, hatalmas csalódás
PSN ID.: Beegabor
Julius 13.-án japó megjelenés, állítólag....
Kár, hogy az eredetit is utáltam.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.31. 16:25:34
Nioh gyere mááár!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx