121484
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ez ennyire nem egyszerű. Sajnos összevissza van ott is minden. Van, ami iszonyatosan retekül fut rajta csak azért, mert 4k (nem, nem a pubg), közben meg van nálam egy fing kis gamergép, rendelésre lett összepakolva, valami filléresryzen, 3gigás(!) 1060, piciházban, stb, és sok játékban agyonveri a konzolokat 4k-ban. És amiben meg nem ott vissza lehet venni felbontést, részletességet, stb. Ezeket konzolon nem teheted meg. Szal azért ez nem teljesen így van. ONE X annak jó, akinek nem pálya a PS, de nem is akar pécézni, és mégsem valami retket akar. Aranyos, hálás, csendes, pici gép, sok kompromisszummal. -
Droughert #81932 PC-re többet nem fogok költeni, nekem annyit nem ér az egész. Amikor kijött a PS4Pro akkor váltottam konzolra, utána még fejlesztettem a PC-t, de rájöttem, hogy teljesen felesleges, PS4 maximálisan kielégíti az igényeimet, PC-n már csak neteztem.. VGA-t eladtam, maradék része az integrált VGA-val meg jó lesz netezni, filmet nézni.
Switch is jópofa, de nem én vagyok a célközönség, onnan a Zelda ami egyedül érdekelne. OneX mellett az szólna, hogy van Origin access, meg X-re lehet jóárasított szoftvert venni, bár mostanában ezzel PS4-en sincs gond, főleg mióta a hongkongi store-ban vásárolok. -
Nagyon fasza kis gép, de pc mellé tökéletesen felesleges. Nem is megtartani vettem, csak akartam picit használni, lássam milyen.
/őszintén szólva pro mellé is tottál felesleges. Ugyanazok a kompromisszumok, egy hajszállal jobb kiadásban, kevesebb címmel. -
Evoluti0N #81930
Pont ezek vannak.
-
Ilyen összegek alatt is? :) -
nah, ha választanom kéne ezerszer inkább pc, mint box. -
PC-t lassan kiváltja az Xbox X, ha egy VGA annyiba fog kerülni mint a konzol. :D
Csak ma értettem meg, a Microsoft miért hozta létre az X-et, és nem számít az exclusive.... hát ezért. :D
Sokan beleszarnak majd ebbe a vga ügybe felkurják magukat és bemennek a boltba inkább vezsnek 160-ért egy 4k-s gépet, mintsem ez ami most meg, és lesz bill+egér is, vagyis egy fix pc....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.06. 21:27:24 -
pc, switch és ps4 kell a gémernek 2018ban. Más nem
-
Hát de nem? vagy akkor vegyenek más fajta vga-kat, ne a sima user elől.... bár ez a tech miatt is van, mert úgy hallottam ezek a vga-k pont azért érdekesek, mert iszonyatos számítási kapacitásokkal bírnak, erre a célra, és ahoz képest olcsók, de mint gamer laikus embernek meg ez most egy halálkanyar. :/
Csak azért elmélkedtem ez ügyben, mert ha gebasz lesz, nehogy a ram+gpu ügybe itt konzolon is gebasz legyen, mert akkor nem lesz többplatformos játék nekem az biztos...ha a ps5 ilyen 200-250k lenne. Bár persze az ediggiekből nézve inkább olcsón veszteségesen adják hálisten, és még 1 ok a konzolra....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.06. 21:24:21 -
+1 pontosan brutális....
Mondjuk én ddr3-at használtan vettem, az van 25-30k-ért 16GB.... -
Droughert #81923 Ezen most meglepődtem, hogy eladtad az X-et. Én még mindig gondolkodom rajta, hogy megvegyem-e. Mindenki jókat ír róla, tetszene is, de az egyedüli gondom, hogy annyi játék van, most is, hogy amikor szabadidőm van, akkor fullon pörög a PS4 és így sem fogynak el a címek amikkel szeretnék végezni. Igy meg nem nem látom sok értelmét egy másik konzolnak. Maximum akkor tudnám kihasználni, amikor a gyerekek lógnak a PS4-en, de az meg maximum hétvégén pár óra, hétköznap le vannak tiltva róla (elég egy függő a családba :) ) -
rohadék bitcoin bányászok :D -
Ram is iszonyat drága. 60k 16gb ram... Most akarok venni lap/proci/ram kombót, de benne lesz 200kba a horror ram árak miatt -
azért ennyire nem rossz az arány...
és persze azt is mondhatnám, hogy 20 single játékból egy ha jó... de nem mondom, mert ugye az attól is függ hogy melyik 20ból :D -
Én is így gondolom, de akkor szerinted ezek az árak pc-s hardvereknál majd visszaállnak egyszer?
Mert ez így nagyon lehangoló a játékosok szempontjából.
Konzolokon meg arra gondolta, hogy azt közvetlen a gyártóktól szerzik, valszeg reális árakon ezért valszeg nem fog meglátszani, de franc se tudja.
Viszont nagyon gáz, ami a vga piacon van, nem mintha én is annyiszor vennék csúcs kártyákat.
De a ramoknál is hallom gond van kínában. -
A konzoltörténelem már nagyonsok hardverkrízist megélt. Ezzel együtt én nem emlékszem olyanra, hogy egy konzol listaára felfelé ment volna.
/mondjuk különösebben nem is érint persze. A konzoljaim megvannak (onex-et kivéve, azt eladtam). A '18-as további hardverfejlesztéseim momentán lapáton vannak. Hónapok óta csak a gyerek nyomja rajta a legokat, arra meg a 1080Ti is overkill, a prociról nem is beszélve.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.06. 20:42:21 -
"Rossz hír, de a közép- és csúcskategóriás grafikus vezérlők vételára még fentebb kúszik majd 2018-ban."
Vajon ez a jövőben megjelenő konzolok árát is érinti majd? Ha meg nem, akkor lehet megint nagy rés lesz ár értékben....
Mint most egy Xbox X-nél akár. -
csgj #81916 Hát, rohadtul elszóltam magam... Kaneshiro palotája (a harmadik palota) végül is kifogott rajtam normalon. 2 órán keresztül nem találtam új safe roomot, jól be is voltam szarva minden harcnál. De egy darabig jól ment, bár az sp rendesen fogyott. Aztán egy helyen egy piros ellenség állta az utamat. Olyan, amit kábé lehetetlenség legyőzni, úgyhogy menekülőre fogtam. De persze újra elkapott, és akkor Joker kipurcant. Ergo visszakerültem a 2 órával azelőtti safe roomba. Nos, akkor elkapott a rage, úgyhogy azt hiszem, mostantól nekem is az easy lesz az utam... -.- :D Persze biztos nem lehetetlen küldetés ez sem normalon, de nem gondoltam volna, hogy ilyen k*b*szott messze lesz a következő safe room. Így egy ilyen hosszú játéknál ez tényleg problémás. (Én is meló után ülök a PS elé, és nyilván kikapcsolódni akarok, nem szenvedni, de eddig komolyan úgy tűnt, ez simán, lazán végigvihető lesz normalon.) -
Newfronter #81915 A nem singli játékok közül jó ha 20 közül 1 ér is valamit... de nem is én vagyok a célközönség.
A PUBG kritikát ennek ellenére "nem értem", igaz - egy gyenge közepes megvalósítás(de még így is eddig ez a legjobb) - egy kiváló játékmódból, amit várhatóan egy AAA stúdió sokkal jobban meg tudna valósítani. -
Newfronter #81912 Ugyan már, a LL egy DLC, anno az UC4-hez adták, így ingyen megkaptam. Eleve abba az árkategóriába szánták. -
Beleszagolok én is szinte minden multiba, van amit tolok hosszabb időt is, ezzel nincs bajom nekem, inkább csak az arányok durva eltolódásával. Illetve hogy azért jelentős különbséget látok akár az olvasói, akár az médiás toplisták, és ezek szerint a tényleges eladások között. Persze lehet, hogy ahtalmas különbség van a lemezes és a digit eladások listái között, ezt nem tudjuk. -
partizan182 #81910 Backlogon dologzom na, bocsássék meg nekem ;) Volt valaha olyan idő amikor a súter és a sportjátékok mellett labdába rúghattak ezek a nieche stílusok? Egy Nier? Egy Persona? Faking alsógatyában karaoke-éneklős Yakuza? Szvsz irreálisak az elvárásaid.
Wildlands nekem is fura, de sokan szeretik, meg tudod az ilyen koop mókára az ember szervezi be a haverjait is (tójjuk együtt).
UCért én spec azért nem rohantam a bótba, mert ez a dzsungeles miliő már a könyökömön jön ki, fasza nagyon biztos, ha a P5 lepörög ez lesz a következő. -
Ez az uncharted LL belül is akkorát futott(nyilván a remek eladások okán), hogy a rendezője ott is hagyta a nótit, átment a crystal dynamicshez valami avengers játékot csinálni. Remélem multiorientált lesz az is, abból jól sok fog készülni. Legyen alapanyag a következő évek toplistájára is!
-
>Nekem sincs meg, ez azért elmond valami
De a BF4 igen. Ügyes vagy...
De amúgy igen, pont ezeket hiányolom. És pont erről szólt aposzt, hogy ezek sosem fognak top20 közelébe kerülni. De egy wildlands simán.
Vagy ez csak szerintem nem kéne kuráva így legyen? :(
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.06. 00:52:59 -
Már most látni hogy ez egy teljes soft reboot. Meglátjuk mi sül ki belőle, de classic GoWra senki se számítson. Persze ez nem feltétlen baj a 20. rész után már kezdett unalmas lenni -
Még egy pár gow infó GIból
The E3 2016 demo sequence is present in the game, but different
25-30% of the game involves using the boat (not sure if this was serious tho)
you do actually use the axe to chop a tree in the game (lol)
Atreus gets stronger and helps you out more throughout the game
there is a map in the game
no combo counter
Cory has played the game from start to finish ''many, many times''
game has ''a lot'' of puzzles and side quests (though the team dont call them that) -
partizan182 #81905 BF4 nekem is megvan, vót vagy 1500 huf a complete, játszottam vele nettó 40 percet, PSN only sale listák becsapósak. Őszintén nem tudom mit hiányolsz, Niert, Yakuzát, Personát, Preyt? Ezek sose fognak a top20 közelébe se kerülni. Wolfi egyedül ami talán vágyott ilyesmire, hát lecsúszott, vanilyen.
UC LL nem nagyon ment, de ez már akkor egyértelmű volt amikor 3 héttel launch után 30 dodóért szórták. Nekem sincs meg, ez azért elmond valamit (kettő óta 0day vettem).
Horizon mutassa hogy van erre igény (crash-t mondjuk nem tudom mire vélni). Superhot jó szereplése VR vonalon perig külön öröm.
-
ppista #81904 Bizom benne, hogy a saját táborom izlése ennél kategóriákkal fejletteb.
Persze ez hiú ábránd látva az X-es közösség mélyrepülését PUBG témában. -
hát igen .annyira aranyos hangja van nagyon illik a macskához :D nagyon jól csinálja:) -
Mondjuk legalább változatosabb, mint az idei lesz, ha kijön a pubg ps4-re. Egytő húszig az a fos lesz a listán... -
Igen. -
PSN '17-es toplista
MEH...
Jól fogynak a szingli játékok. A 4 éves BF4-ből többet adnak el, mint U:LL-ból. Meg nagyjából mint bármilyen szingle játékból. 20-ból három.
Jó nagy lúzer az EA, hogy törölte a szingle SW-t. Pedig mekkora bombaüzlet lehetne!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.05. 21:21:49 -
Megneztem. A csaj aranyos, bar nem jon be, de a hangja beszaras. Amikor beszel mindig a macskat latom magam elott, annyira vicces. -
4-5k sztem nem lesz meg nyaron. Ha nem jatszol vele, ne vedd meg meg. -
Horizon Zero Dawn complete megéri most akciósan? Győzzetek meg, hogy megéri megvenni.
Az biztos, hogy 3-4 hónapnál hamarabb úgyse kezdenék neki, mert van előtte még pár jó cucc meg a meló is sok.
De ha meg így nézem akkor lehet addigra valami nyár eleji saleben meg lesz akár 4-5k alatt is akkor meg kár volt megvenni most. Dilemma ez meg fillérbaszás de na.. :D -
Rdinho10 #81896 Udv Urak,valakit erdekel egy 3honapos plus kod?gephez kaptam,nekem nem jo angol profilomhoz.6papir. -
a lucky punch pl nagyon jó skillje monának ha szerencséd van eltalálja a gyenge pontját az enemynek és kész :D az elit mobokét is könnyen eltalálja -
mindnekinek megvan a saját játékstílusa :d de amúgy mindnek van gyenge pontja csak sokszor zavaró hogy váltogatni kell csomó persona között.meg nekem amúgy az alap personák tetszenek a legjobban.jokernek is Arsene ^^ -
Én a perszónákat nagyon ritkán használom, csak ha nagy szar van, mert a sima attack sokszor célravezetőbb, pláne, ha nincs gyenge pontja az ellenfélnek. Tudom, hogy valahogy mégis a perszónák lennének a lényege a harcnak, de én elvagyok az attack - recover tabletták dobálása kettőssel! -
partizan182 #81892 +1, a mindent átható stílus viszi itt az aranyat, ez kovácsol egységet a dungeon crawler/ pokémon/ életszimulátor hibridből.