121484
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nadeviszont most olvasom, hogy Kratos a jövőben ellátogat majd egyiptomba is, meg a majákhoz is. Ő lesz az új Nathan Drake! 
:D -
Akkor mér nem azoknak írod? Mi itt mit csináljuk avval, hogy ott mit mondanak, ahova te járkálsz? Én csak egy dolgot tehetek, de ezt meg már megtettem sokszor: ne gémszarról meg magyar youhtyúkeretől tájékozódj. Egyszarmind. Nem tűnt még fel? Fel kellett volna már.. -
Akiket én néztem, azokból MINDENKI. Nem a földön lévő emberekből a MINDENKI. :D
Sőtt kommentelőkből is sokan írták.
De nem értem, az egy OPCIONÁLIS téma volt, akartál gyűjteni tollakat vagy nem.
Eldönthetted.
Meg, hogy nem voltak eldugva...pfff
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.07. 20:42:10 -
Oks, ez nem gond, csak hogy Tollakból állt a youtube hetekig, nem láttam véleményt vagy tesztet "200 tollazás " nélkül. :D
Már hányingerem volt.
A fasza harcrendszert meg suttyomba említették. :D -
A "MINDENKI" hülyeség. Itt konkrétan SENKITŐL nem olvastam ilyet. Hogy te hol olvastál ilyet az a te titkod, de a mindenki már nem is áll meg. -
Öncélú? Én ezt kétlem. Feleslegesen senki nem fogja magát dolgoztatni. Márpedig ilyen értékelés soha nem volt a játéktesztekben, hogy mondjuk "felvehető mellékküldik száma". Maga az openworld azért jött létre, hogy a játék ne akadályozza a benne(világában) eltölthető időt. És csak véges számú tevékenységet lehet belepakolni. És kb ezen megy a sakkozás: homokozó nagysága/tevékenységek száma/tevékenységek fajtája. És mivel minden véges számú, így elkerülhetetlen, hogy a játékosnak előbb-utóbb repeptitívvé váljon, ehhez legalább annyira kellene az ő önmérséklete is, ami nincs. Sokszor nekem sincs. Ezt csak maximum valami folyamatosan változó kontenttel lehet megoldani, ami mindig finanszírozásproblémás, vagy valami random generált tartalom, ami meg szar. -
ezért hagytam ki ezt az AC-t IS -
En az ilyen kollektibliket oncelu tartalomnak tartom minden jatekban. Egy aranyeres erolkodes, hogy a jatekidot meghosszabbithassak bizonyos embereknel. -
Áj em dò, dò árt áj. -
Amúgy olyan érdekesek az emberek.
Mikor az ACO-ról hallottam véleményeket. szinte MINDENKI azt hozta fel, hogy ebbe jó mert nem kell gyüjteni 200 tollat.
Hát basszameg, nem hát, mert van 200 láda meg köcsög helyette....az jobb mint a 200 toll ugyebár....
Vagyis más tálalássla ugyanaz már egyből jobb....
Ettül független igaz hogy ó lett, de nem a tollak miatt. -
>hiszen már a mai 10 pont egy játéknál az a régi kb 6-ot jelenti....
Csak a szokásos okoskodó semmiről sem szóló, alaptalan balfaszságok. Skippellek, uncsi lettél megint. -
De nekem jobban tetszett, mert ugyanaz mint a "Resi 7" + 1 ellenfél típussla több. :D
én sem azt választanám, ha lenne más....:(
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.07. 19:59:22 -
AHHOZ KÉPEST SZAR....a MC az nem magánszemély, nem játékosok. A játékosok meg az új gémekhez mérten naná hogy jónak tartják, hiszen már a mai 10 pont egy játéknál az a régi kb 6-ot jelenti....más az értékrend....minden fos kap manapság 9 pontokat neten, ezt kitárgyaltam már régebben sokszor. :)
Demo sokkal összetettebb játékot mutatott.
Ebből brutális faék lett, ezt nem szubjektív vélemények döntik el, ez tény (aki belendült anno a demo-ba az tudja miről beszélek, független attól, hogy a játékot szereti-e vagy nem)....nekem ez pl kapásból nagy csalódás volt.
A demoba több időt beleöltem mint a full játékba.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.07. 20:02:37 -
resi7 nagyságrendekkel jobb, mint az ew2. Ew2 is jó játék, de ha abból valaki lenyomta az 1-et, akkor a kettő akár skippelhető is, mert hozzátenni ahhoz sajnos már semmit nem tudott. Resi7-et meg szimplán ökörség kihagyni. -
ew2 meg szerintem volt lófing, főleg az 1 után. -
A resi7 egy jó játék. Szerintem is, a szakma szerint is, és a játékosok szerint is. Ezt mondja a metacritic. És de, láttam a demót. Meg láttam a P.T.-t, meg mindent láttam. És ezzel együtt is.
Döbbenet, mi? :) -
Tuti nem egyedül. :D
Akkor te nem láttad a demot ha neked ez egy jó játék, még csak nem is a klasszikusokkal mérem egy lapon, hanem önnmagával.
Az nem jelenti azt hogy jó valami, ha egy évben jön kb 4-5 szar horror és akkor azok közül jórászt a VR miatt ezt emelik ki...ez max a 2017-es évet minősítheti.
Nekem EW 2 volt a legjobb horror téren.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.07. 19:51:09 -

pontosan ennyit gondolok az új gowról :D (miközben 0 részt nyomtam eddig, a hármasban van talán 2 órám)
utálom, hogy nem tudnak továbblépni, levetközni az előd bejáratott nevét, címet.
már csak az kell, hogy tényleg ennyi legyen a címe: God of War, s akkor nálam máris 10/10 :D (álá Need for Speed :D ) -
Elég sokat, igen. Nincs többesszám. Egyedül maradtál a nyomorddal megint. Szomorkás, de evvan. Torkonszartak megint :( -
Mondom, mert nem volt jobb. Pont ez a baj, csak hulladékok vannak.
Legalább a demoban látottakat vitték volna tovább a full játékban, messze jobb lett volna.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.07. 19:48:03 -
Jesszusom, a top 10? az sokat mond, ha nem első. :D -
Koktélokat felszolgálni, cserélni az ágynemút a vendégek alatt...van egy hajón elég munka! E! :D -
Rendeljek vr csomagot vagy ne? Ez itt a kérdés :D -
Nekem volt az egyik legjobb játék, de szerintem rengeteg embernek is. Faék lol... Utóbbi évek egyik legjobb horror címe. -
FOGUNK?
TOP10-es játék lett mindenhol te szerencsétlen marha :D -
nem kell annyi helyszínt megcsinálni...^^ -
Ja vakok közt a félszemű. :D
Amúgy meg azt hittem a legtöbb helyezést a Zelda/Mario/Horizon vitte, de lehet tévedek.
A Demo MÉRFÖLDEKKEL JOBB VOLT, attól független hogy csak a címében Resi....
Csak valszeg túlnőtt a mostani csapat képességén az amit ott mutattak...ebből lett egy faék.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.07. 19:41:02 -
heh? Resi 7 kb tavalyi év egyik legjobb játéka volt -
Én az új részt sokkal inkább preorderelem, mintha ugyan az lenne, mint az összes többi. Ascension már annyira lapos volt, hogy nekem nem kéne még egy olyan GoW -
Az egy poén volt... Így terjednek a kamu hírek :P -
Jó szar, a demoja az jó új ip lehetett volna, semmiképpen nem Resident, inkább vicces az a játék, de még a demoban mutatott oldala is elveszett a véglegesben, agyhalott embereknek lefordítva jelent meg, nélkülözve mindent, amihez kicsit gondolkodni kéne, ez mellé a primo 2-3 ellenfeles ostoba szörnyek....bossfigh? ne vicceljünk már.
Max a VR miatt fogunk erre emlékezni. -
Nagyon eltér a többitől.... -
SlickAdam #81981 kurva nagy hajó E!
-
Most olvasom, hogy az új GOW 1/3 -át! ami genyó sok, hajón töltjük....azt mit csinálunk ott? Pecázunk vagy mi a szar? -
Ráadásul azt már tudjuk, hogy resi7 jó lett. Erre még egy preordert sem tettem rá, mert az aggasztó jelekből nincs kevés :D -
BS. A resikből ahány rész annyiféle játék volt. Semmi meglepő nincs benne, hogy a hetedik egy sokadik típus lett.
/najó az első kettő még nem, és sokan azzal azonosítják a címet. Amit lehet, csak több volt olyan, ami nem az volt,l. Szal innen nagy kérdés, hogy akkor most mi is a resi valójában... -
Tedd fel a kérdést a Capcom-nak is, lehet ők értik. :D -
Simán lehet, hogy egy nagyon jó játék lesz, ott azért született már pár belőle, csak az angyon hónaljszagú, hogy ennek miért kéne GOW-nak lennie, amikor totálisan nem az, -
Valszeg a kövi részekben (egyiptomi/maja mítológia) már nem őt fogják szerintem berakni...
bár lehet erre van a fia, hogy majd ő jó lesz azokra a szerepekre
Amúgy más lesz tutira, már csak a nézet miatt is az egész, meg gondolom kevesebb platforming/puzzle rész is lesz benne, ÉS szexelni se fog valszeg Kratos, úgyhogy... de én azért nagyon bízom a fejlesztőkben, bármilyen "szar" is lesz, nálam day0 fixen. :D -
Jaja. A mitológiák olyanok, hogy ez ilyen helyrajzi kérdés. Görögben Zeusz székel, északon meg Thor. Ez ilyen :D