121487
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Februári ps+ leak
FC4el mai napig nem játszottam, de kérdés ha akarom tolni az 5öt, akkor toljam-e. Szerintem skip lesz, mert 2 FC egymás után halál :D
Amúgy végre egy jó hónap
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.01.26. 16:40:11 -
Jaj akkor most újra kell kezdeni az ACO-t, hogy mindent újra nagyobb pompájában láss .Meg a Horizon-t is :D -
Ja, bepöccentem, ha jó lesz, pro max eladom. :D
Nem fogok 2018-ban gép nélkül maradni, egy xbox vagy pc-t leszarnék de ps4 nélkül? What? :D
Ennyi, bementem 120-ért vettem 5 év garival...pont volt kis engedmény. redvás szar gép.
Ez legalább 5 évig garis, még1-et nem fogok venni. :D
Én mindig mondtam, ha ugy van leszarom a lóvét. Most sajnos kéányszerből kellett váltani.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.26. 16:26:34 -
CAPCOM úgylátszik a régi önmagára talált végre... :D
...úúúúgyhogy DMC5-öt a népnek!!!!!!4!!!444!!!NÉGY!!!!
-
Na már el is rohantál megvenni ? :)
Azért a régit megpróbáltad előtte még1x ? :D -
INSTALL PS PRO CHU-7016B. :D -
SlickAdam #83013 MonsztaHanta World iggencsak jofele pontocskakat kap.
-
zsir, koszonom a valaszokat
-
Elég sok ilyen van. Én főleg a gyerekeimmel jászok ilyesmit, ami be is határolja a témakört rendesen, de így is van bőven mivel játszani. -
i see, koszi
mennyire van sok olyan tartalom, amit mondjuk ketten asszonnyal lehet kanaperol tolni (local coop vagy miatok a neve)? mennyire multiplayer-orientalt a piac? mer en valszeg nem akarnek nagyon online jatszani, hanem vagy single jatekokat egyedul, vagy valami marhulast a zasszonnyal -
Nem csak jobbak, hanem vannak. Az ms 1st party stúdiók számbavételéhez túl sok az egy kezem is. Ők mostmár abszolute ilyenekkel operálnak, hogy beengedik a platformra a béta állapotú pubg-ket, és így van egy timed exkluzívjuk, amivel eladnak mondjuk nem kevés gépet, csak ez nem egy hosszútávú stratégia.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.26. 15:33:06 -
szal lenyegeben a PS4 exclusive jatekok jobbak mint az XBOXosok? (sorry az ertetlenkdesert, komolyan ennyire se ertek hozza) -
Igen tudom, tegnap már belenéztem röviden. -
Mert a játékok számítanak, nem a konzol. És ma a legjobb játékok a platformholderek által működtetett stúdiókból kerülnek ki, mert a többi a könnyű pénz felé tendál, néhány ritkuló kivétellel.
Egy ideális világban mindenkinek kéne tudnia mindennel játszani, mindegy mit vesz meg, de egy ideális világban a bányászok nem kúrják szét a hobbimat sem. Egy ideje már be is fejeztem a szoftvertúszok kiszabadíását támogató kampányomat, mert lassan ninc shova kiszabadítani, mitöbb, akkor vannak biztonságban, ha egy olyan gyártó fogságában marad, aki még játékokat akar gyártani, nem kriptovalutát, mikrotranzakciós gépzeteket, és hasonló szörnyűségeket. Az MS-nek viszont már lassan nincs ilyen. Van egy remek kis gépük, amire olyan szoftverek tudnak adni, amit megkapsz bármi másra. Most épp avval próbálkoznak, hogy lassan ingyen adnak mindent. Egy darabig, amíg bírják anyagilag ezt az igen drága hobbit. -
Szerintem is még bőven van egy 2-3 éve a konzoloknak alsóhangon... ami durva, mert ugye azt prognosztizálták a nagyokos elemzők, hogy olyan hosszú gen biztosan nem lesz, mint az előző volt a maga 7-8 évével... :D éspedig de, valszeg ez is az lesz...
Így hogy itt a Pro/XOneX, így sztem fixen... csak majd az lesz a kérdés, hogy mikor lesznek majd először a nagyon durva teljtesítménybeli gapek a base/prő változatok között - bár talán annyira durva nem lesz sosem.. -
The Inpatient is ilyen. :D
Tegnap levettem a vr-t aztan siman tv-n jatszottam a végét. (Mikor többször megakartam nézni mi valtozik a befejezéseknél)
Szimplan szép volt a játék tv-n is. :) -
ertheto
(gondolkozok konzolban, egyelore nem tul komolyan, inkabb csak lehetosegeket nezem, 1-2 honap mulva lesz aktualis)
szoval kovetkezo kerdes, es most jol belekerdezek: miert ps4 (vs xbox1)?
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2018.01.26. 15:16:49 -
áh eszembe sincs.emlékszem mekkora agyfaszt lehet kapni tőle nekem az irodaházas a "kedvencem" xd főleg amikor nem érzékeli a gombokat akkor jó.mocskosul utálom a QTE-t különben kevesebb formában is nem hogy így.enélkül jobban szeretném ezt a játékot is:) -
Utolsó mondataidra: Végre valaki leírta. -
'13 az eredeti. '16 a pro. Nemtudom mikor lesz új. Nagyon nincs miből csinálni. Erősebb procit tudna szállítani az AMD, de mást aligha. Az one x egészen friss, és van talán jóindulattal 20% teljesítménytöbblete, az is inkább az egyedi kérések miatt.
Szerintem '20 előtt aligha. De ez ilyen tippelgetés. Nagyon nem is indokolja semmi. Rettenetesen megy a szekér, nagyon erps a brand, és nagyon egyben akarja tartani a sony a piacát. Nem eresztik a pro-t sem megugrani. Nem engednek fragmentációt. Maguktól pláne nem fogják siettetni. -
Ez ilyen Simon mondja jellegű QTE :), nagyon szerettem. Többet azért ne linkelj , mert elég nagy spoiler -
Jaj ne ijeszd el tőle!
Nincs evvel semmi gond, pár nekifutás alatt bepakolja izommemóriába, és menni fog! :D
-
mikori cucc a ps4? es mikor lehet szamitani az ujabbra? -
ezekre azért készülj fel már a cím is bíztató 
-
Nálam eddig a Heavy Rain a menő tőlük, de remélem erre is rácuppanok teljesen!
Azt hittem, hogy ma a Wildlands lesz a program, de egyelőre azt halasztom. -
Fantasztikus játék. Néha leporolom az xbox classicom, abban bennevan, és végigtolom. Mondjuk úgy kétévente :D -
A pécénél jórészt ingyen van a felhőbementés, és a kiadók által üzemeltetett platformokon viszonylag jól is megy a felhőbementés, de pl a steam konkrétan leszarja, és a stúdióra bízza, hogy beleépíti-e vagy sem. Ők biztosítják az API-t, az infrastrukit, mindent, de nem kényszer. És pl a from nem is használja. Én meg így buktam el a DaS3 végigjátszásomat egy géphalálnál. Ez ugyan fizetős, de kapsz mást is, és legalább mandatory. Nem mintha annyira jellemző lenne a ps4-re, hogy csak úgy meghal, de végülis nem egy drága hardver, nyilván nincs túltervezve semmi. -
az ugy mondjuk oke (marmint azon kivul hogy egyik pillanatrol a masikra radszakad egy X kiadas, de mondjuk az pcvel meg minden massal is benne van a pakliban) -
Na, USA Store-ból behúztam az Indigo Prophecyt, ma este ez lesz a társam! :)
14.99 dodó volt, az meg most picsa, 253 HUF az eladási árfolyama a Citinél, szóval a magyar ár alatt vettem. -
Next time, bear in mind! -
Lecsorog a sztórból újra. Persze idő meg minden, de mostmár Darknak is fasza gyors a netje. Szopó akkor van, ha nincs plusod, és nincsenek meg a mentések... -
Szervízben lehet, csak én nem adnák be nekik semmi személyeset, pláne nem profilokkal tele vinyót.
De lehet meg tudják oldani.
Vinyókat lehet cserélni a ps4-ben csak hogy müködik-e másik sériás ps4-be azt nem tudom. -
Sorry, nem kertelek, nem nagyon tudtam mire elfüstölni a 10 dodót, amit hozzámvert a sony. Ez meg pont érdekelt, és bár sokat kapmányolok a szarrágás ellen, de ezt most berántottam így az usa sztórból, mert oda kaptam az ajcsit, és így 7500-ból megvolt nekem, és tolhatom főprofilon. Viszont legalább egyedül vettem, tessék ezt enyhítő körülményként figyelembe venni!
-
Most a mentések profilokhoz kötődnek ugye. -
aaaaah makes sense
oke, es akkor ha mondjuk ilyen van, hogy megadja magat a geped, arra igy... nincs megoldas? mittudomen hivatalos szerviz, vagy akarmibarmi? -
A konzolok a cpukeyel titkosítva írnak mindent a hdd-re, hogy ne lehessen filerenceren keresztül hakkolni őket. A konzollozás bölcsőjében nagyon jellemző volt, hogy rosszul megírt játékok mentésének basztatásával törték fel a konzolokat. -
Átvinni az adatokat szerintem nem.
Hálisten én számítottam mindenre, a mentések 3x-ossan le vannak mentve, nem érdekes.
Ami ott ragadt a vinyón, az a PT demo, és a sok videófelvétel, kép stb.....
De nem érdekel, szépen jön a pro. :)
Fogom magam és veszek egyet, ha egyszer ez van megírva neem.
ADAT átvitel max úgy szerintem, hogy USB-n keresztül, mert ugye már egy ideje kezeli a ps4 a tartalmakat.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.26. 14:45:26 -
Ha VR játékot veszel a jövőben, továbbra se feledd, hogy van egy home VR accunk, és lehet fele annyiba kerülne, ha szólnál, hogy venni akarsz valamit.
-
Meló van. Tegnap berántottam az inpatientet, épp csak ránéztem. Ma beleugrok.
Ja vr. HEtek óta avyinón figyel ez a starblood arena. Tegnap végre elindítottam. Olyan kibaszott tűéles képe van a VR-ben, hogy megkarcolja az oledet. A feleségem meg is jegyezte, hogy nagyon szép lehet a sisakban, mert a tévén is irtószép a játék.
Amúgy egy fos a játék maga, de ez most nem lényeg.
De hogy mi a tökömért van ilyen különbség VR és VR játék között? A nagyrészük a tévén is homályfos. És természetesen a sisakban is. Ebben viszont olyan jól olvashatóak a szövegek, olyan minden, amilyennek mindenhol lennie kéne. Valamit elbasznak de nagyon. -
nebasszama hogy a ps4 masterracen nem lehet a regi vinyot atrakni az uj gepbe, vagy az adatot valahogy athuzni ra