121487
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Vannak játékok, amiket akkor és ott kell letolni, vagy max pár évvel később.
Nem mellesleg tudtommal a Fahrenheit volt az első ilyen döntéshozós cucc, előtte ez a stílus nem létezett, így prototípusként érdemes rá tekinteni. Bonus: A Fahrenheit majdnem epizodikus megjelenésű lett, aztán akkor elvetették az ötletet, mert akkor azt mondták róla, hogy baromság... -
Fantasztikus! Mindig ámulattal nézem, milyen ügyes emberek is vannak, és rájövök, én mennyire nem vagyok az. :)
Van végigjátszása csak íjjal, 0 hit, abba néztem bele, még szimpi is a srác hangja, nem mórikálja magát meg faszkodik, mint a nagy "sztár" jutuberek. Rá is nyomtam a követésére. -
A reggeli kávé közben gondoltam arra, hogy érdemes lenne a Sonynak valamilyen árkorlátot bevezetnie a Store-ban. Ár/érték arányban lehetne egy korlát, ami mondjuk kimondja, hogy 10 évesnél idősebb cím maximum 5 dollárért adható (vagy inkább 3). Persze valamilyen szofisztikált módon.
Mindez a Fahrenheitről jutott eszembe. 15 dollárért adják a játékot, aminek reálisan 3-5 dollárért kéne menni, mint a Max Payne, a Bully és a hasonló, abból a korból származó címek. Semmi az ég világon nem indokolja, hogy 15 dolláros legyen ez a játék, 15 dollárért egy Horizon DLC-t lehet venni, s azért a kettő nem ugyanaz ugye.
Magamtól vettem meg, senki nem kényszerített, de amikor a játék minden percében azzal szembesülök, hogy ez egy technológiai hulladék, és vélhetően már 2005-ben is az volt, akkor azért felmerül bennem, hogy mi a franc indokolja a 15 dolláros árcímkét.
Az árnak valahol a minőséget és a kurrens tartalmat kéne tükröznie...
Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.01.27. 08:29:41 -
LBandi77 #83096 Ez a faszi megcsinálta a das3-at level1 no hit-re,utánna ugyanezt speedrunba. -
SlickAdam #83095 ha szeretnem a verekedös shit-eket, ezert most rohannek sztem. kurva jol nez ki, mintha a rajzfilmet iranyitanad.
meta-n is 88
-
Nem uj valtozat az, sima ps2es port. Egy bit ujiitas nincs benne, csak a trofik. -
Das 1 level 1 no hit...aha....:D
Majd remasteren lehet gyakorolni... -
Kicsit nosztalgiáztam a Horizon-ban, úgyis visszavan a DLC.
Ilyenkor jut eszembe mennyire vároma Death Stranding-et!!!! Te jóég!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ja csokit nem is. Este majd rántották szeretnék enni, arra gondoltam, kis sonkával meg kenyérdarabokkal. :)
Hát basszus nemrég vettünk ide ruhaszárítót.........ez meg még olcsóbb is volt. :D
/igen a PM, elnézést, de ku...a bugos sokszor, vagy nem jelez, vagy még fekete sem mikor belépsz a PM-ekhez, rettenet.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.26. 23:48:24 -
Nem jelzett ez a buzi. Ja, melegszik. Ne rakj rá csokit, mer szarráolvad. A fiam már megtanulta :DD -
-
Hogyne persze... :D
PM-ben írtam egy sort. Kíváncsi vagyok szerinted ez probléma-e....
https://www.youtube.com/watch?v=KrN4W2I_XmQ -
Jónak tűnik :)
/de azé mostmár kellenének nagyon más fajta játékok is. Jó, fasza a horror-zombiag-jumpscare-izé vonal, szeretjük, de ennyi elég is lesz. Jöhetne mostmár némi móka és kacagás, kis ügyesség, stbstbstb
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.26. 23:37:19 -
Hát a block-ok közül tudtommal a nagy része nyár előtt kijön...multiplatformban lehet áradat lesz, csak sok játék már nem köt le ezekből.... :( -
Szerintem a pro-d tiszteletére! :) -
Várós. :)
-
év végén nincs mivel játszani? Minden évben október/november egy clusterfuck. -
A jó az, hogy helyreállt a PSN. :) -
lol még jobb -
Volt már God of War is. :D
/ inkább évvégén jöjjön, akkor úgy sem lesz mivel játszani.
Days Gone úgyis lepereg még nyárig....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.26. 23:19:49 -
Ez amúgy tök validnak tűnik!
-
Nem egy innen oldalról:
Valamilyen shopping oldal....
/// de amúgy ja. :)
+Moby
Én hiszek a mesékben! :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.26. 23:17:49 -
Az igénytelenséget nem lehet kipeccselni senkiből :D
Tényleg nagyon sok jó játékkal játszhattam az utóbbi időben. A sors most kicsit kompenzál, és nem enged kibújn alóla. Ma elvitték a robinsont(végre), tegnap meg megvettem ezt :DD -
Ez megint honnan van GSről? :D -
Fasza, még nem volt időm kipróbálni. Majd megnézem.
Mondjuk ezt még akár peccselhetik majd nem? -
Nem toltam végig, nekem ennyi elég volt belőle. Elkezdenek benne beszélni benne ezek a béna robotok (egy fél másodpercek szájszinkron csúszással, mert az igénytelen parasztjában nem volt annyi, hogy legalább ezt megcsinálja jóra...), és legszívesebben letépném a fejemről a headsetet, és páros lábbal ugranék bele.
Nagyon nagy mázli, hogy nem ilyenekkel kezdtem a psvr-t. Mára már nem lenne itt.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.26. 23:11:01 -
akkor még lehet jó is, hogy bekapcsolni sincs időm a ps-t xd -
Nem tetszett a páti? :(
Spiderman: Hát azért ennyi vásárlás nem kéne nekem tavaszra.
Colossus-Detroit-God of War - Ps Pro. :D -
Ezt nem sietik el :) -
Ez az inpatient egy hulladék. Legalja minőségű, minden átmenet nélkül egymást váltó gépies, immerziópusztító facialanimok egy olyan játékban, ami gyakorlatilag a karakterekről szól. Mindeközben a "játékból" nem látni semmit, mert az egész olyan kibaszott sötét, mintha a fény csak megahtározott pixeleket lenne képes megvilágítani.
Szörnyűséges érdektelen borzalom. Mondanám, hogy a legrosszabb vr élményem eddig, de a robinson ezt is alulmúlta.
-
Spiderman - 2018.09.28!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.26. 22:31:54 -
Ő... sokak (szerintem is) játszhatatlan.
Istenkáromlás amit műveltek ezzel az alkotással.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.26. 22:11:00 -
és még QTE áradat se volt.xd sajnállak -
ez a Fahrenheit? az új változat ilyen szar? én PC-n toltam anno, végig tudtam vinni billentyűvel :D -
Tomb Raider érdekes a kapcsolgatás miatt, látom menet közbe tudom állítani a dolgokat.
Hát így már jobban látszik hi az amikor 30 meg 60 fps közt váltakozik a játék, télleg durva a "Framerate" opcióval.
Ez talán a legjobb módja prezentálni ezt a témát. Érdekes.
Enchanced szerintem sokat nem ad a játékhoz, 4k-ban meg csak "élsimi".
Amúgy Normális az ha melegedik a gép hátulja? Rárakom a kezem és elég meleg. :D /nem miattam! -
Mozgás közbe nem bíri a fullhd-t sajna....
-
CptFlint #83063 Akkoriban sem számított a jobb grafikájú játékok közé, de simán jó volt. Mai szemmel már igencsak kopottas, de hát eltelt 13 év azóta. Amikor megjelent nagyot ütött. -
ha, csak nem tudom ez a 4k felbontás a képlopáskor csak akkor van ha a játék is 4k checkb. vagy mindegy. -
Régen sem volt álom, most meg aztán....fúúú.
Pedig a játék egy szuper játék, máig emlékszem a bogarakra az irodában.
-
Ja, az megy, igen.