121487

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • AntiHero
    Kár, hogy az a Razer nem ér annyival többet mint a sima kontroller... Sőőt..
  • mucsácsó
    Srácok, full laikusként tenném fel a kérdést:
    ha valami fasza 4K és HDR (nem kamuhádéer) TV-t szeretne az ember (LG is érdekelne, meg SONY is) az öreg PS4 mellé, akkor mit ajánlanátok?
    Lassan váltanám lefele lehet a Sony W706B-met :) köszi!
  • darkSectorxxx #83218
    Na az oké hogy az L3 kattintgatás az egy agyfasz kategória....hálisten Das-ozok jobbára. :)

Hát R2 érdekes, akkor ezért nem megy az autós géming.
    De ilyet nem hallottam még amúgy, mármint, hogy nem érzékeli a teljes gázt.

De akkor elvileg nem is tudsz vele autos játékokkal játszani nem?
    Mert ha nem nyomod full, akkor csak gurul kicsit az auto. Vagy hogy kell elképzelni ezt?

Lekopogom....3 azaz majdnem 3 éve lassan és alap kontroller, aksi fasza, gombok fazsák, ha az alu akrok cseréjét nem számolom. :D
    Legalábbis arra emlékszem, 2015-ben vettem a konzolt. És 20117 március kb mikor lejárt a 2 éves részlet, de lehet már 2014-ben vettem, nem tudom, és lehet 2016-ban ért véget a 2 éves részlet....durva hogy eddig bírta....1000+ óra Das 3 + Bloodborne + Ni-oH, és ez a jéghegy csúcsa.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.28. 14:08:23
  • darkSectorxxx #83217
    Itt szépen kivehető a képen is, az anyag eltérés a 3 kontroller közt...hát igen a Razer nem véletlen 50k nagyjából....

• CptFlint
    Nincsen ledbar vagy mi. Ugyan az az egy szar van csak benne csak a tapipad egy csíkban átlátszó.
    Tartsd meg mindenképpen, mert ha amit most használsz elkopik, akkor lesz legalább egyből másik. Én minden évben kénytelen vagyok venni egyet, mert az L3 tönkre megy meg az R2 is. L3 a futás minden játékban és rommá megy sajna egy idő után, pedig milyen jó lenne, ha a TitanFall2 autorunja benne lenne minden játékban. Az R2 meg a lövés. Na az azt csinálja kb 1 év használat után, hogy nem érzékeli, hogy teljesen benyomtad így van olyan kontrollerem, amivel autós játékot nem tudok már játszani, mert a jövő hét is leelőz hisz nincs padlógázam :)
    # 83217 Ezekkel az a baj, hogy mind vezetékes. Azzal az új hori onyxel azért szemeztem, mert az vezeték nélküli asszem.
    Utoljára szerkesztette: CptFlint, 2018.01.28. 14:05:03
  • darkSectorxxx #83215
    Hát ez gáz, én azt csináltam, mikor kibontottam, hogy ahogy volt zacskóstól a fikoba tettem és elzártam.
    Úgy tekintek rá, hogy 10-12k ft eladva....

Most amióta a régi kontrolleren rövid idő alatt elkopott a 2 analóg, és vettem aluminium karokat, sohatöbbet fos alap analog kar...

Ezt a kontrollert megtartom mindenképp, mert azért az újat nem akarom eltörni ez miatt és ha szétnyitom, elpattannak a kis pöckök, persze nem lenne baj mert a csavarok tartják össze, csak hát na.

Tapipad meg, bazze nagyon furcsa a sima kontroller után.
    Nekem nem kényelmes na.
    Ja és a ledbar?????????
    Minek? Még többet fogyasszon? Ki kellett volna iktatni inkább, hogy a menüben ki lehessen kapcsolni teljesen, de NEEEM, mert annélkül nem menne ugye.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.28. 13:56:36
  • CptFlint
    Igen a színárnyalatban is eltér. Sajnos ugyan olyan vacak, mint az előző. Értem ez alatt, hogy az L3 és az R2 itt is simán elkopik 1 év alatt sajnos.
    Utoljára szerkesztette: CptFlint, 2018.01.28. 13:50:30
  • CptFlint
    Az nagyon jó volna, ha a platform holderek valamilyen minimum performance elvárást támasztanának a kiadóknak. Sajnos nem látom, hogy ez valaha is bekövetkezne, hiszen a licenc díjakból élnek.
  • darkSectorxxx #83212
    Ja értem.

+ #83210

Persze nem ennyire egyszerű az átmenet ezt tudom. Csak a Pro-ban ugye régen azt írtátok egy RX 470 vagy RX 480 van, ahoz hasonlo. Ami pc viszonylatban ha RX480 az 100k felett van.
    Már ha létezne eladó.
  • darkSectorxxx #83211
    Igen ezt láttam, baromi durva ez is, kicsit Razer feeling.
    Csak azt mondták egy tezstben, hogy az anyaga nem annyira jó amennyibe kerül...de gondolkodtam ezen is, ez majdnem olyan szép mint a Razer.

Ja ha már kontroller.

Azt hittem a new DS4 csak a led bar-ban tér el a régitől de nem.
    Ez már mattabb, szürkésebb mint a régi, az fényes fekete.
    Tapipadnál konkrézan tapad az ujjam a tapira annyira matt......
  • SlickAdam
    valszeg veszteseg. memoria arak öket is erintik garantaltan. de egy konzol arat nem emelheted meg az aktualis alkatresz ellatottsag függvenyeben.
  • Moby
    A konzolokon nem lehet bányászni, ráadásul a kereskedelmet kézben tartja a gyártó. A pécé alkatrészek gyártása sem lett drágább...
  • darkSectorxxx #83208
    Hát majd megnézzük, de én sodródok az árral egy ideje, és viharfelhők közelednek. Lehet lassan vége lesz mindennek.

AAzon filózok a konzolok csak azért nem drágák mert közvetlen a gyártósorrol megy a chip és az olcsóbb, vagy veszteséggel árulnak?
  • CptFlint
    Most jött ki egy xbox-ra hajazó vezeték nélküli kontroller az Onyx Onyx wireless controller from Hori. Nem is drága. Gondolkodtam, hogy szerzek egyet, mert én is jobban preferálom az x kontrollert. Jó a ds4 csak picit kicsi a lapát kezeimnek.
  • darkSectorxxx #83206
    Pontosan....:(

memoria meg a másik...40k 16GB DDR3.

"komolyan mondom, ha nem otvaras ganyolas menne ezeknel a PRÖ/skorpio gepeknel deluxe patch cimen (ertsd.: elö lenne irva kötelezöen egy performansz target, mint VR-nel, hogy pl "na akkor vagy pimpeled a latvanyt ATOM 30 mellett, vagy ATOM 60-at csinalsz"... bar a 60-nal ott a CPU problem ugye...), mar reg vettem volna egy PRÖ-t / XOX-ot."

igen....

"meg szerencse, hogy itt van ez a kis "szemet" Switch. ez hozott vissza a gémingbe valamennyire."

Nekem is olyan kéne mint a zelda, csak stílusban közelállóbb nekem...de ahoz vissza kéne utaznom kb a 90-es évekbe, akkor kb kapnék egy hasonlót, úgy hívják FF 7-8.
  • Moby
    És ki fogja portolgatni a játékokat egy maroknyi gazdag ficsúrért?
  • SlickAdam
    amcsiban mar ilyen 7-800 dollarokert is mennek az 1070-esek

na gondoltam (1 hete kb) ranezek mi a helyzet itt fritzben: kb 540 euroert volt eleg sok, MSI pl, nem a leggagyibb fajta. az csak 40 ojroval több, mint az eredeti 500-as release ar volt anno (az, hogy mar regota 380 dollar az MSRP, az mas teszta :D).

FANTASZTIKUS AR!

olyannyira, hogy minap raneztem ujra es ... NINCS abban az aruhazban 1070-es. SEMMILYEN. elvittek mind.

lepni kell valamit, mert ez agyfasz.
    memoria arak is.

komolyan mondom, ha nem otvaras ganyolas menne ezeknel a PRÖ/skorpio gepeknel deluxe patch cimen (ertsd.: elö lenne irva kötelezöen egy performansz target, mint VR-nel, hogy pl "na akkor vagy pimpeled a latvanyt ATOM 30 mellett, vagy ATOM 60-at csinalsz"... bar a 60-nal ott a CPU problem ugye...), mar reg vettem volna egy PRÖ-t / XOX-ot.

de nincs. PRÖ mondjuk ettöl függetlenül lesz, ha mas nem, 1-2 honapig, pl. a SotC miatt.

foslé mindenhol.

meg szerencse, hogy itt van ez a kis "szemet" Switch. ez hozott vissza a gémingbe valamennyire.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.28. 13:34:47
  • darkSectorxxx #83203
    Hát vagy legalábbis megmarad a kibaszott gazdagoknak....
    Pláne most vicces, az mellett amit intézett a Microsoft.

Gamepass + PA.....

Én vettem 37-ért a karimat, most lenne 50 körül ha lehetne kapni, ha....
    De nem ez a poén, hanem az hogy HASZNÁLTAN SINCS....

RX 560-ból néhány.
    Meg semmi más csak 1050Ti, és GTX 1060 de! 3 GB-os! 85-100 ezrekért!

És ennyi, ez van 100 ezer alatt!
    Használtan!!!

Akinek ma egy vGA beszarik, annak............
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.28. 13:25:11
  • Moby
    A bányászok kivégzik a pécégéminget. Viszont jövőre a gyártók megspórolják a csatlakozók árait.
  • darkSectorxxx #83201
    Igen, az Xbox X árának a drágább régi árát is nézhetnénk, mert a GTX 1060.
    Még ha lenen egy 1070-es mert az asszem jó 4k-ra, akkor is egy vga. :D

Csak azért érdekes, mert most vettünk havernak egy "játékra alkalmas" gépet, azt választhattál vga-t, RX560 vagy GTX 1050Ti...köszönjük.
    Hasonló tudássla mint az enyim, legalábbis az 560, csak egy 10k-val legalább drágább, és ez low profilos.

Na mindegy, csak ilyenkor áldom az eget, hogy van konzol, remélem nem szünnek meg soha.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.28. 13:20:59
  • SlickAdam
    ja ertem. ja, lassan mar dragabbak is az 1060-asok, mint egy XOX (aminek csökken az ara, mar 450 ojroert is van)
  • darkSectorxxx #83199
    Hát akkor úgy mondom, hogy a környezetemben meg úgy a neten, amikor nézek teszteket hallok erről beszélni bárkit, nagyon nagy %-ban xbox....

De megkockáztatom, hogy inkább az X360-é. Ha pontosítani szeretnénk, nekem a One-é nem mindenben tetszett. Analog karokat kéne az X360-ara tenni akkor fasza.
    Persze az One Elit az más tészta.
    Ps4-nél meg olyan Razer kéne nekem.

Legszebb evőr....(nekem)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.28. 13:02:10
  • TDC Geronimo
    "világ Legjobb kontrollerével"

Ezt ki mondta? Én nem szeretem az X kontrollert, nekem a DS4 sokkal kényelmesebb
  • darkSectorxxx #83197
    Nekem semmi közöm nem lesz majd ehhez a csúcs vagy nemtudom milyen pc-khez, de csak érdekességképpen nézegetem az árakat.
    Döbbenet ami itt van.... én a 37k-s RX 460-nál húztam a pofám. (így most picit a ps4 minősége felett futnak a gémek)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.28. 12:58:30
  • darkSectorxxx #83196
    Várj félreértés.
    Én azon "hüledezek"
    Hogy ha gépet akarsz venni vagy Xbox-ot!!!

Akkor egy 1060-as vga ára, amihez jól mondod semmi, de télleg semmi még kontroller sincs! az ANNYIBA kerül amibe egy 4k 30/60fps-t tudó konzol, a világ Legjobb kontrollerével...holy shit.

Persze most játékos szempontból.

/// szóval nem arra írtam, hogy veszek egyet és akkor a pc-m olyan lesz mint Xbox X, fenét, 1060 tudtommal ilyen 60fps-t tud fullhd-ban a játékoknál köbö.... még csak nem is 4k. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.28. 12:55:38
  • darkSectorxxx #83195
    Hátde az ember esze megáll...de télelg.
  • SlickAdam
    ez szep es jo, csak a frém-kreáló szerkezetbe egyeb alkatreszek is kellenek es igy nezve az XOX is (mint a PRÖ) félkarú óriás. 500 forintos netbook processzorral b-hatod az ezerhatvantot E
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.28. 12:48:40
  • Tinman #83193
    Itt az ideje konzolokat venni :-)
  • Tinman #83192
    Ha találsz róla jófajta írást, eléggé jól esne ha megosztanád. Mert van ahol egész jól megoldják a kérdést, van ahol meg nagyon nem és nem értem mi ennek az oka.
  • Tinman #83191
    A következtetésed helyes, noha az X1 nem egy hulladék konzol, csak éppen nincs értelme rá pénzt kiadni, mert a játékaik közül szinte már mindig PC-n is tiszteletét teszi szebb és jobb minőségben, nem mellesleg konzol alternatívának a PS4 vagy a Switch a nyerőbb a változatosabb, egyedibb, máshol nem elérhető kínálatával.

Fogalmam sincs mi a bajod a SNES-el, de az amit ott és akkor tudott, azért a gyerekek ölre mentek és igen a techno is nagyon rendben volt... a PS2 dettó, bár a gen végén már egyre több olyan cím jött ki rá, mely gyakran alulról nyaldosta a 20 frémet, na annak nem örült senki.

"Fogadd el, hogy a VR egyelőre ezen a price pointon itt tart, és nagyon sok embert szórakoztat még így is. Hibái és korlátai ellenében."

Azonnal elfogadom mihelyst nem tekinthető hülyének az, akinek magasabbak az elvárásai egy VR eszköztől, amiért indulóban nevetve legomboltak 150k-t + kiegészítők. Csak mert innen indult az eszmecsere.
  • darkSectorxxx #83190
    Xbox és PC off de nah eszméletlen, hogy ezt meértem....

GTX1060 (PC) = Xbox X #banpls :D (150k)
  • Moby
    Ennek az elmosás nemmosásnak köze lehet a frame reprojectionhöz. Kicsit utánaolvasok majd.
  • Tinman #83188
    Ez nekem továbbra is nagyon furcsa. Na majd nézek más VR címből is képeket.
  • Tinman #83187
    Vagy azért adja el, mert csalódott benne. Nem a veszteség kárpótlása sokaknál a cél, lásd pl. Kandurex sem azért adta el tudtommal, mert vízre, meg kenyérre kéne neki az ára és én sem azért fogom hamarosan eladni.

A játékok többségénél nem is annyira a pixelesség (bár az is) a probléma, hanem az élsimítás alacsony mértéke, sokszor az elmosás túltolása. Senki nem írt itt arról, hogy micsoda ráfizetés a hardver. Pont arról írtam lentebb linkelt irományban is, hogy ennyi pénzért ez simán bárki számára elérhető, csak az a nagy kérdés, hogy nem bölcsebb dolog-e inkább kivárni a következő lépésre és úgy megtapasztalni ezeket az élményeket. Persze ha sietünk valahová az más.
  • Tinman #83186
    Ezt várjuk el akkor a többi résztvevőtől is és nem kényszerül az ember hasonló reakciókra.

Nem mellesleg, ha kérsz valamit a másiktól, azt nem úgy kéred, mint a kutyádtól lásd #83173. Ha már stílusról beszélsz, ez nem zavar?
  • j0nNyKa
    vagy az is lehet hogy nem próbálsz hülyének nézni és akkor mindenki jobban jár
    témát lezárom, nem választ várok hanem stílus váltást
  • darkSectorxxx #83184
    Ja értem.
  • GOTY
    Ebből az igen gyenge lábakon álló érvedből azt a következtetést lehetne levonni, hogy mivel a használt piacon mindig szép számmal találsz PS4-et meg Xbox One-t, mind a kettő hardver szar, kezdetleges, stb.

Hát nem.

Továbbá, akkor mindig is kísérleti patkány volt a gémer, már a SNES idején is, meg a PS2-vel is, meg minden hardverrel, ami 10-15 évvel később már csak mosolyra késztet.

Fogadd el, hogy a VR egyelőre ezen a price pointon itt tart, és nagyon sok embert szórakoztat még így is. Hibái és korlátai ellenében.

Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.01.28. 11:45:58
  • Moby
    Vannak játékok, amik képesek külön rendert tolni a tévére és a vr-re(couchcoopolni) , de ez spéci dolog, a legtöbb játéknál elmegy az erőforrás a vr-re egymagában.
  • GOTY