121487
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Én sem hittem, hogy megunom egyszer a CoD-okat és egy AC- fogok szarrá játszani még ebben az életemben. -
yep, mindkettonek megvan a helye szvsz, en is jobban szeretek beleelosen belemelyedosen leulni jatszani, de neha olyan jol esik ez a masik fajta porgos cucc (en pl. most ezt pcn a wolfeinstein 2vel csinalom, lenyegtelen)
fel tudnak tolteni azok a fel orak - 1 orak amikben csak agyatlanul hentelek
gondolom ez a monster hunter is kb ezt a celt szolgalja - arra meg a lenti video alapjan kivalo
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2018.02.05. 13:02:14 -
Az is igaz, meg ez is:
- nulla sztori
- nulla érzelmi ív
- nulla koherencia
- nulla jellemrajz/karakterfejlődés
De hát tényleg ízlések, ki mit szeret. -
meg nekem is bejon latatlanul
- nagybuzi kardok
- nagybuzi ellenfelek
- egy okenak latszo vilag
- porgosnek latszo jatekmenet, leulsz, zuzol, kikapcsolsz, felkelsz
.. szerintem -
Tudom, ízlések, de el nem tudom képzelni, mit esztek ebben a játékban. -
Legiana Set majd utána Rathalos -
Droughert #83864 Este Diablos-nál megakadtam. Több try is volt, de majdnem oneshotol ha eltalál, így most páncél upgrade lesz, meg lehet letolok előtte még egy pár Odogaron-t, vagy Rathalos és lecraftolom az armorjukat. -
Néha olyan abszurd módon halok ebben a játékban hogy egyszerűen nem lehet kivédeni az instant halált, de persze biztos lesznek itt is elvetemültek akik nodamage-el ölnek majd monsztákat -
-
Azóta már túl vagyok egy többszörös Rathalos tortúrán, meg egy elsőre sikerült Diabloson -
Tudom, hogy ez egy prequel. De sorrendben a masodik resz, es en ugy ertettem.
Kar, hogy uj szereplok lesznek. Amugy nagyon erdekes, mert az elso reszben nem szerettem Chloet, a masodikban viszont most nagyon hozzamnott. :)
A bonuszepizod csak a deluxe verziot megvasarloknak erkezik, meg szerencse, hogy azt vettem.
Tart karokkal varom a Dontnod kovetkezo reszet! -
Evoluti0N #83859 Ez tulajdonképpen nem második rész volt, hanem egy kis töltelék az 1. és 2. rész között. A fejlesztőcsapat se ugyanaz. Emiatt kicsit is aggódtam a minőség miatt, de feleslegesen. Egyébként márciusban jön még egy bónusz epizód. Ami pedig a második részt illeti, azt már nagyban hegeszti a Dotnod. Egyelőre annyit tudni róla, h mások lesznek a főszereplők, mint az elsőben, illetve a BtS-ben. Szal se Max, se Chloe, meg valszeg a helyszín is új lesz. -
LiS: BtS -
insect glaivevel szemezgetek. Nagyon tetszik a movesetje. Lehet kipróbálom -
Yesname, amit írta, azaz.
Persona 5-re gondoltam hiretelen, de az az 5. rész...
LiS amit végigjátszott, mert azt tudom hogy megvan neki. -
A címét is elárulod? 
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.02.04. 15:29:07 -
Ez mindig ilyen volt :) -
Szerintem a Life is Strange-ről beszél. -
A mibe? :D -
SlickAdam #83850 elsöre tolod a monsztákat? :D akkor ugy tünik ez crowd-pleaser easy rész lett
(amitöl féltem)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.02.04. 13:53:24 -
Ja és ma olvastam, hogy 132 armor set van játékban 
Elmebeteg mennyiségű tartalom van ebben -
Ő volt az első, aminél nem ment le elsőre. Másodjára viszont szétszedtem :) -
Na befejeztem. Baromi jó volt, nekem nagyon tetszett. Kicsit lehetett volna hosszabb is, bár így is elég kompakt volt. Remélem még a jövőben csinálnak ehhez folytatást. Ha össze kéne hasonlítanom az első és a második részt, egy hajszállal mintha az első rész vezetne nálam, de nem vagyok benne biztos.
Úgy jó ez a játék, ahogy van.
Moby, szerintem kéne tegyél bele egy próbát ismét. -
#83534 :) -
kebbé.
Azért bocs nekem ilyen ritkán volt amióta új (régin sem ingadozott, csak ott nem volt hova, mert ott max 2.7mevgával tudtam volna tölteni) netem van, hogy ingadozott.
Lehet régen priorba voltam...:S Nem nyalok manapság eleget a Sony-nak.
38 mega a legtöbb amit tudtam steam-en elérni, sajna az sem minden játéknál...de itt eddig nem emlékszem ilyenre, pláne nem 1-2 megára való visszaesés.
Na mindegy, csahát kéne másra is a sávszél.
Beköttettek még 1 vonalat a Tarr-nál....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.04. 13:05:13 -
Sose volt jobb. Sőt, szarabb volt. Ahogy a neted is. -
Töltök PSN-ről.
Néha elég rusnya a sebesség.
30megákkal tölt, aztán 5-10 másodpercig csak 1-6 megával majd megint felmegy 30-körülire.... :/ ez se a régi már. Mostanában sok a terhelés, vagy folyton javítanak valamit.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.04. 12:55:31 -
Droughert #83842 Én is ott akadtam el, Legiana setből meg nem jön a chesthez szükséges plate, pedig már sokat öltem. -
Ja a színek, az tiszta sor, hogy nem marad az eredeti. Csak furcsa volt, régebben voltak gifek linkelve, mondjuk GT Sports, és azok szebbnek tűntek, de akkor ez csak játékspecifikus ezek szerint. -
Ja értem. Na ezt megnézem....:D
Jó csak lehet most vettem csak észre hogy pro-n ugye élesebb, nem zizis és akkor ugye jobban feltűnik ha vált egy lod.
Amúgy megnéztem pl az egyik részt sima ps-en és pl dettó ugyanazok a részek változnak, milyen érdekes, sima ps4-en nem is vettem volna észre ezeket, ahogy 1-2 év alatt se vettem észre.
Jó tudni, bár nem csoda, ha egyszer ekkora területet kell megjeleníteni.
Ezt meg azonnal összekötöttem azzal, hogy a gép teteje olyan ÍHorizon alatt, mintha nyáron kitennéd 1 órára a 40 fokba a napra.
Ahogy Moby mondta, rántottát lehet sütni. Sony Rezsó.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:D ebből lett a ps
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.04. 10:10:50 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy világos jelenetnél jobban látszik a veszteség, amit akkor szenved el a forrás, amikor átalakítod gif-be, ami csak 256 színű. -
Akra #83838 Csak nézd a felhőt. Várj picit míg mozogni kezdenek. Megfogod látni, milyen pixeláradat lepi el. Nem igazán láttam még ilyet más játékokban. -
Igen?
Akkor sorry, nekem mintha jobbbnak tűnt volna. :)
Lehet akkor a fények kavartak be Monster-nél, amikor sütögetnek a macskák, mintha 200-as fényerőn lenne, lehet azért látom furábbnak. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mozgásnál a te gifed is szemcsés. -
Az ok, azt tudom, hogy ezek hogy működnek stb, csak ez a gif olyan nagyon-nagyon fakószemcsés a többihez képest, lehet eza játék grafikája is hozza magával, csak olyan furi. :D
/én is csináltam már gifeket, tudom miket lehet állítgatni stb. Csak ez nagyon heréltnek tűnt.
Ezt a gif-et én tettem a fenti banner-re....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.04. 09:48:17 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!darkSectorxxx - 2018.01.31. 15:38
"Ezzel én is így vagyok, és akkor ráébredek, hogy a Gif-ek utomunkáltak. Nem a teljes valós kép. :)"
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.02.04. 09:43:24 -
-
Hát nem emlékszem már, az oké hogy a beállításokkal lehet butítani, de miért nem normális minőség és inkább felbontásban lenne kisebb?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.04. 09:31:02 -
Dzsini már 1x elmagyarázta neked a gif-ek kérdéskörét. Tényleg ennyire felesleges volt? :-( -
Amúgy miért ilyen szemcsés a kép?