121487
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
oh nem ismertem ezt a site-ot, thx, fasza -
Slicknek: https://howlongtobeat.com/game.php?id=1485
Ezt a játékot máig nem felejtem el. Megkajáltam szombaton 11 körül. Klotyóra kb. 1x mentem ki, vizet közben vedeltem valamennyi, 18:45-19:00 körül lepergett a credits.
Soha nem találkoztam előtte a játékkal. Jó volt, játszatta magát. A kihívás teljesen normal volt. -
engem zavar.de más attól szeretheti.nekem ez tényleg olyan hogy beleélem magam és már vége nem szeretem.mint egy dlc olyan hosszúságú. -
erről beszélek én is .de ezt ő nem tudja elfogadni ilyen nem létezhet. ez egy egy délutános game -
4-5 óra minőségi játék nekem teljesen oké. Kell ilyen is. A forint/óra baszóknak nem biztos, hogy ez deal, de nem mindenki ugyanazzal lő. Népha még a rövid játékok is túl hosszúak. A 2D doomba a felénél beleuntam mint a picsa. A VR doomnak volt szerintem tökéletes a hossza. -
Aki gyakorlott gamer és nem ma kezdte annak elsőre simán 5-6 óra alatt megvan. Már pedig itt nem sok gyakorlatlan gamer van... sokunknak a profilján nem egy platina szerepel, ráadásul nehéz játékokban. Anyámnak nyilván 32 óra lenne, de reméljük nem ő az origó.
Amúgy a magyarul makogó Tinman társatok szállította a végigvitelt úgy, hogy pofázik, bénázik, nem találja a saját farkát, trofikról magyaráz, extrákat taglal.... nettó 4 órában. Bang.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.02.06. 11:27:12 -
szépen szólok hozzád streamben néztem a srácot este 3óra 15perc volt nem speedrun elmondom utoljára.full main story colossusok.ezek a játék idők lehetetlenek.20 óra?25?mit csinált? 20óráig úgy hagyta a pst?nem is értem.tényleg hagyjuk. -
jó én befejezem csak nevetséges amikor valaki ilyenre harap.ez olyan mint a spoiler érzékenység.ha már valakinek az is spoilernek számít hogy van erdős rész a játékba agyhalált kap.de részemről befejeztem:) -
SlickAdam #83942 ertem en hogy nalad a lasszó, de jo lenne, ha azt baszogatnad, aki megerdemli. egyetlen sertö vagy bugyuta kifejezest se hasznaltam.
ellenben Myselor:
"vergödj"
"sírj"
"falhoz akartad vágni magad"
vagy Ulthane haverja (aka GOTY):
"erölködj"
"csorog a mag"
en nem tehetek rola, hogy ök ilyenek. en megprobaltam leirni a TAPASZTALATAIMAT (nekik NINCS).
SotC jatekidö temaban itthagyom még EZT. es mostmar tenyleg befejeztem, mert fertö ez a topik. -
te meg feltetlenul tovabb akarod hergelni? lehetne hogy ne? ha kiszeded a szemelyeskedest a hszedbol, mennyi info marad benne? igen jol latod, SEMENNYI
muszaj? nem lehetne kicsit gondolkodni mielott kommentelsz, kommenteltek? -
velem is biztos bele akarsz menni? inkabb ne -
ott hogy falhoz akartad vágni magad mert én kimertem jelenteni hogy nekem miért nem tetszik egy ilyen rövid és számomra üres játék amit egy ültő helybe lejátszok :d már hülye voltam meg kitudja mit tudnál csinálni az ilyen emberekkel valami ilyesmit írtál ha jól emlékszem.egyszerűen fáj neked mint az oviba.nekem nemtetszik ami neked vagy leszólom a játékod és már sírva fakadsz.te készítetted?mert ebben az esetben elnézést xd. nekem mondhatod a játékaimra amit imádok hogy rövid(bár sose az) szar fos. én nekem megfelel.nem azért játszok hogy másnak tetszen :d -
SlickAdam #83938 milyen szemelyeskedes? hol?
olvasod te a kommenteket rendesen?
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.02.06. 11:15:39 -
fogadd el amit írok pedig elsőre sincs 8+ óra csak a béna vaksi embereknek meg akik félóráig bámulják az eget meg a növényzetet.a témát lezártam egy baromi rövid játékról van szó.elsőre is max 5 órás.kész neked ez bejön nekem állati rövid és utálom a rövid gameket.elkezdődik és már vége én ezt leseggelem egy huzamba sry .mások is írták hogy így van.ne sírj azért mert igazam van -
Leírtam már... hard time attack + fullra platinázás + hidden garden. Ha ezekre utazol az még több is. -
nemar hogy keptelek vagytok szemelyeskedes nelkul
a tema tok izgi lenne, felnott ferfi emberek... lennetek, erre bazmeg...
komolyan, faszkivan veletek, ugorjatok mar neki a temanak ujra, mint ket ertelmes ember, mer amugy lenne benne info, meg erdekes lenne, csak nyilvan bele kell rakni a kis egot mind a kettotoknek, anelkul milyen fura lenne mar, nem?
nem, nem kurva a masik anyja, es nem ellened van, mast lat, masmilyen ember, ennyi tortenik
na, legyszives, hajra -
SlickAdam #83934 te meg fogadd el, hogy NEM arrol beszelünk, hogy kinek mi tetszik. hanem a hosszarol... uristen. -
SlickAdam #83933 es mik azok a 15 oras mentesek? -
Vezetésnél nagyon zavar a kábel. Használhatnék persze hosszabbítót persze, de sokszor azért marad el a gts etapom, mert már a wheelstand szétnyitására sincs kanalam, olyan kevés az idő. Erre aztán pláne nincs figyelmem. Netflixhez is jó lenne a vezetékmentesség. Egyáltaláb, nem rossz, ha van ilyen opció. -
Uhh, de hülye vagyok. Tényleg. -
VR-re ezt is csak vezetékesen tudod használni. Nem a VR-re gondoltam. -
Az amerikai tőzsde is, ami ennél egy kicsit nagyobb gond lehet... -
A VR-ban pont a Hyperx vezeték a legkevesebb! :-D -
Off:
Na jólvan, hálisten összeomlott a kriptofos, zuhanórepülésben a vga árak. Helyes-helyes. Pusztuljon csak megfele.
-
Ne erőlködj annyira, még aranyered lesz a végén.
Fogadd már el, hogy amire neked csorog a combodon a mag, az lehet, hogy másnak nem tetszik. Pont.
Nekem se jön be, én is mindenütt azt olvastam, hogy 6-8 óra a colossus elsőre is, pár review-ba beleolvastam, mindenütt ezt írják.
Értem én, hogy a mi kutyánk kölyke, de nem jó, ha az elfogultság elhomályosítja a látást.
A legnagyobb csapda meg ez a "10 éve akkorát ütött, hogy csak na, a fél világ beleszédült". Egy játékot nem tudsz mondani, amire ez a jelenben is igaz, és akkor is igaz volt.
A legtöbb ilyen cím 10+ év után már csak nosztalgia, semmi több.
Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.02.06. 08:38:51 -
Nem rossz az, ha tud vezetékmentesen is működni. -
Mi a francnak, ott van neked a Hyperx. -
Ha gyakorlott gamer vagy, szombat ebéd után nekiállsz estére röhögve lepereg a credits. Alapból nem egy nehéz játék. Onnantól több idő, ha ki akarod maxolni, meg az extra hard time attackot is meg akarod csinálni. A normál végigjátszás rövid. -
Elsőre se volt több 6 óránál... -
Shadow of The Colossus vitát ezzel zárnám is.
Saját végigjátszás, lassú tempó, pofázós, részletekre is kitérős, még a hőskorból!
Kevesebb, mint 4 és fél óra.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.02.06. 08:16:52 -
SlickAdam #83920 TE tovabbra se jatszottal a jatekkal. teljesen mindegy mennyi idö alatt tolnam le en is a jatekot tapasztalt jatekoskent. metal gear solid-ot is 2 ora körül toltam anno par kör utan. es? 2 oras jatek elsöre? :)
16 kolosszus van. 8 ora azt jelentene, hogy atlagban fel ora per kolosszus. megtalalassal, mindennel együtt. pffff. lehetetlen.
-
partizan182 #83919 Edith Finch 1.5 óra volt kb, a tavalyi év legjobb élménye nekem. Azóta lejátszattam az asszonnyal és a hugommal is, mert ezt látnia kell mindenkinek. Rég vót má az hogy több időm volt mint pénzem (ie. Gyermekkor), de ha ennyire érzékeny a téma akkor hagyd ki nyugodtan.
Nekem anno ps3-on pörgött le, ha jól emlékszem valahol 12 óra körül volt a vége. Valahol ez egy puzzle játék, ha már tudod hogyan gyűrd le a kolosszusokat akkor megvan pikk-pakk. Darkszószba is eljutok Anor londóba 2 óra alatt ha kell mert tudom mit kő csinálni. Elsőre 30 óra volt, valami ilyesmi van itt is. -
de ez nem speedrun volt normál végigjátszás valszeg nem elsőre találkozott a játékkal és letolta már az előző változatot is korábban.de érted a lényeget.nem hosszú game és kész. még sokat mondtam a 8 órával.egy ültő helyben letolható.amin a barátunk kiakadt itt pedig igaz :)
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2018.02.06. 00:19:22 -
Én láttam, hogy egy youtuber egy óra alatt lenyomta a HL2-t....csak úgy mondom.
-
vágás nélkül egy youtube csávónak 4óra volt a game csak úgy mondom streambe nyomta ^^ -
-
neked lehet nem.de oké ^^ -
Aki itt 22-es csapdájában van az te vagy egyedül :D
De elmesélem, honnan tudom:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vettem egyet. Szemüveg nélkül rohadt kényelmes volt, szemüveggel meg nem. -
SlickAdam #83912 NEM 7-8 oras jatek. pont. -
jó neked, nekem nyomta a szemüveg szárát a fejemhez :(