121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Be van kapcsolva a Boost Mode?
Mert az okozhat a játékokban hibát.
Én nem is merem használni. -
Ja értem. -
TomStorm #84836 Nem használok semmi képjavító funkciót.
Úgyhogy az se lehet gond -
Felesleges kábelt cserélni, digitális jelátvitel van, ha nem jó a jel, nincs kép. Kábeltől ilyen nem történik.
Mit látsz a ps4-en a kimeneti videóformátumnál?
-
TomStorm #84834 Vagyis a másik na,bocsi:)
Kicserélem Hdmi kábelt -
TomStorm #84833 Ez már régebbi.Sógorommal ez van megosztva -
Pro miatt csináltál másik accountot amúgy? -
TomStorm #84831 HDMI port csere mégse jött be.Pedig mikor ez megtörtént komolyan 1-2 órát gép kikapcsolása elött rohadt jó volt minden!!
Aztán mára megint egy foshalmaz -
Akkor ott valami más a gond. -
TomStorm #84829 Visszakapcsoltam Ps-t most és ugyanaz a szar mint eddig volt.
A játékok megint vagy 10-20 fps kb az agyamat eldobom.. -
Ilyen hiba létezésére minimális az esély. Valamit nem jól állítottál be. -
partizan182 #84827 Nem lehet hogy be volt állítva a Hdmi bemenetre a Real Cinema (vagy ekvivalens), amit a 3:2 pulldown juddert akarja kiszedni a 60hzen érkező 24p forrásból?
Jólmegaszondtam, de talán érted mire gondolok, ez simán rakhat bele folyamatos ricegést. -
foxxi #84826 Ma már nem xarakodott hogy nem jó a kód.
Napokig gagyi vagy csak mert hétvége van és épp szabadnapos vagyok? :)
Utoljára szerkesztette: foxxi, 2018.02.25. 07:26:22 -
Érdekes, 1080p-ben több fps-nek kéne lenni. -
TomStorm #84824 Úgyhogy le is cserélem egy 4K-s Sonyra ezt a szart már bocsánat.1 hónapos a TV.. -
TomStorm #84823 És pont ma panaszkodtam ismerősöknek,hogy szar ez a 4K,nem bírja a Pro ilyenek:))
Akkor borult minden amúgy mikor átraktam 1080p-be ma este és ott is minden darabos volt,mondom mi van??Ilyen nem lehet.. -
TomStorm #84822 Soha nem gondoltam volna,hogy azért akad minden és borzasztó a frame mert hibás az a Hdmi port amire rá volt kötve.
1-2 órája átdugtam Hdmi3-ba és mintha kicserélték volna az egészet.
Fifába egy apró akadás nélkül letoltam egész meccset(eddig játszhatatlan volt).
Én ha nem a saját szememmel látom biztos nem hinném el..
Hetekig szarakodtam vele,fórumokat olvastam ez ügyben.
Ma kipattant egy szikra,hogy átdugom másikba!:D
Monster Hunter is végre játszható simán,eltünt a darabos mozgás. -
szar a psn, néha előfordul, várj vele, vagy ha ne bírod vegyél kódot és töltsd fel a tárcád azzal -
3 játék jut eszembe a Past Cure-t játszva.
Quantum Break, Alan Wake és a Max Payne -
Varj kicsit, ha nem megy mondjuk holnap se akkor van magyaországo ps support telefonszám. Hívd fel őket. -
foxxi #84818 Sziasztok!
Tegnap még minden játékot egy pöccintésre meg tudtam venni, ma pedig ez fogad:
We've encountered an error while processing your order. Please try again later. - Paypal
ja és a bankkártyánál is kiírja hogy túl sokszor próbálkoztam ( mennyi idő múlva engedi? - sajna EGYszer valóban mellé lőtem a számnak :D )
Kártya tuti jó - kipróbáltam Steam-en és simán vásároltam.
Köszi a válaszokat! -
Past Cure gameplay...
Kicsit parás tud lenni fülessel. :) -
Igen, pont ez miatt Remake.
Ezt mondom.
neme agarfika polír mértékén múlik a dolog.
hogy tiszta legyen és érthető miért remake:
A BP csapat az ALAPOKTÓL építette újra a játékot!
NEm egy meglévőt polírozott fel, ez nem Polír ami itt történt, csak fogták és lemásolták a játékot...
Így érted? :)
Az a Remaszter, amikor cska fognak egy régi kódot (nem a játékra gondolok) és azt használva finomítanak.
Ez lesz a Dark Souls első részével is.
Sőtt. A Crash Bandicoot is remake.
Ezért nincs Remastered címszó a nevében, mert ezek a játékok az alapoktól épültek fel, csak egy már létező játék alapján, vagyis másolat.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.24. 21:09:09 -
reboot az már a totális átváltoztatása, ujragondolása az eredetinek. pl a tombraider egy reboot.
a tr definitive edition pedig pl remastere ennek a tomb raider rebootnak - grafikában kapott egy alapos polírt :)
oké, a sotc nagyobb polírt kapott, de ettől még 1:1 ugyan az a játék most, mint anno volt... semmit nem gondoltak benne újra (azok alapján amit eddig hallottam róla...)
-
Lepörgött a Rime credits. Csodás kis játék volt, rettenetesen szívfacsaró véggel
-
Kaz Hirai -
Call of Duty World War II
Játszhatatlan az egyik partraszállásos pálya.
Konkrétan mozdulni sem lehet.
Így elbaszni a játékot.
És ez mellett ebbe a módba van 2 másik pálya, pont ezt elbaszni.
Hát basszameg.
-
:) -
1. Nálunk nem only on Playstation van, hanem 4 nyelven van ráírva
2. A "magyar felirattal" plecsni nincs a ps játékokon, csak a pécéseken
3. Hiányzik róla a baszom nagy ragacs, ami szintén csak az exkluzívokon van
Kb 12 perc lett volna csinálni a validnak tűnőt, szerintem ebbe a több ment, és még szar is lett. Mér nem olyan csinál ilyeneket, aki legalább kicsit képben van? :) -
Nyomtatni én is tudok tokot
:D -
FOKE. A MO-i exkluzívokon nem ilyen a jelölés.
Nice try!
-
-
De a feljavítása az. De ez nem fel lett javítva.
Csak az erefetihez hű másolatot csináltak, amibe extra dolgok is vannak. -
Remake, amikor már újra alkotják. Remaster amikor egy meglévő tartalmat cicomáznak.
A Reboot az amira te gondolsz :D -
Ha a külcsín feljavítása nem remaster (a szó eredete ugye a filmes világ, ahol a remazter ezt jelenti: az eredeti kópiá(k)ról/-ból egy jobb KÉP(/HANG)minőségű (grafikájú....) változatot "masterelnek", készítenek), akkor a remaster szerinted mit jelent? A resolution.cfg-ben az 1280x720 sor átírása 3840x2160-ra?
Utoljára szerkesztette: arty, 2018.02.23. 16:26:08 -
Ez nem remaster, mert újraírták a komplett játék "grafikáját". Nem felújították és áttextúrázták, mint a remaster esetében. A nulláról írták újra. -
miért remake? mások a szereplők, más a történet? szerintem a remake az fundamentális változtatásokat tartalmaz, a remazter pedig pont ez: grafikai felújítás
a korábban említett burnout pedig nem remake, csak az eredeti, nagyobb felbontásban futtatva... (gondolom, mert a trailer megnézésére is sajnáltam az időt)
azt hívjuk fizetős visszafelé kompatibilitásnak ;)
Utoljára szerkesztette: arty, 2018.02.23. 14:32:13 -
Nahh, egy kis ACO-vélemény, elfér a többi között.
3 és fél óra játék után meglepően pozitív a tapasztalatom vele. U-play-en vettem fasza páncélt meg fegyót és egy pajzsot. Kezdek ráérezni az ízére, a vizuális prezentáció magas minőségű. Ezzel tuti elleszek egy ideig (értsd: amíg meg nem unom). De már ennyi játék után is azt mondom, messze a legkiforrottabb AC evör.
Bár Baleket utálom, Pedróval (ló, teve) a viszonyom kezd alakulni.
-
A durvától azért szerintem messze van. Egy átlagosan, kellemes külsővel rendelkező játék, nálam kb. a Wildlands szintje. -
Hát igen, ez remake, ha helyesen akarjuk megfogalmazni, a Remaster csak sokszor a nyelvünkön lóg, azért aggatjuk rá. :)