121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Droughert
    Múltkor is ezen lovagoltál, akkor is elmondtam, hogy régi videó, korábban gondolom így működött, most már írni kell a supportnak ha lemondod a preordet. Linkeltem neked a Sony hivatalos álláspontját erről, feketén fehéren le volt írva, hogy ha nem indítottad el a játékot akkor visszakapod az árát.
    Most megint feltetted az eredeti lemezt mintha ezt nem beszéltük volna át és azzal jössz, hogy már nem lehet lemondani, meg, hogy másoknak videón sikerült...
  • balee4
    Valaki nem akar A Way Out-ozni?
  • darkSectorxxx #85803
    Igen ilyenkor előre leszedheted a tartalmakat, a játék kivételével. Avatar, Theme, stb....
    Nekem így se tragédia, csak mondom, hogy ez miatt kezdem inkább US majd. Feliratot majd youtube-on.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.23. 16:26:33
  • Moby
    És azt odaadták előre?
    Hát az szopó.
    Jó a digit preorder. Hasznos. Meg okos dolog.

/én azért csak beszélnék a supporttal.
  • darkSectorxxx #85801
    Hát youtube-on van olyan hogy maguk törlik egy gombnyomással az előrendelést.
    Csak félek azért nem aktív már, mert letöltöttem a gépre az előrendelői avatarokat.
  • Moby
    Mert a sonynál csak a supporton keresztül megy.
  • darkSectorxxx #85799
    Hát haver, most kívánom, hogy legyen igazad!

mondjuk a Refund gomb akkor miért nem aktív, nem vágom.
    Csak sejtésem van
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.23. 16:20:24
  • Moby
    Nem. Teljesen elfogadott eljárás, hogy az előrendelést lemondják. Erre a világ nagy részén törvényi szabályozás van. Kell is, hogy legyen. A sony annyit mond ki, hogy azután nem lehet, ha letöltötted a gépre. Itt ilyesmiről szó nincs.
  • darkSectorxxx #85797
    Oks, teszek majd egy próbát.
    Bár szerintem fosnak a fejemre.
  • Moby
    Bármilyen előrendelést le lehet mondani. Mi az, hogy nem lehet törölni? Dehogynem lehet. Írtok egy levelet a supportnak. Walletre visszakapjátok a pénzt, elköltitek majd olyanra, amiből nem jön lokalizált verza. Azaz szinte bármi.
  • darkSectorxxx #85795
    Nem a pénz a baj. Csak 2 bajom van. :)

1. US-t nem lehet törölni.
    2. Magyar mentés nem jó az US-hez később. :)

Ha valaki törölteti velem az US pre-order-t, akkor mehet a magyar.
    Magyart lemezzel max 1x vittem volna végig a nyelv miatt, de így akkor tök értelmetlen, úgyis a legnehezebb fokon játszok, akkor meg utána a mentésemet dobhatom a kukába lemez híjján.

Támogatom majd a magyart. Ha időbe ki lesz írva a store-ra.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.23. 15:55:22
  • Moby
    Mondjuk kurvára nem értem miért nem álltok el tőle, és veszitek meg honosítva, de ez a ti dolgotok. Ha ennyire nem a pénz a gond. Ha nem a pénz a gond, akkor mondjuk egy ezressel többért támogatnád a lokalizációt, de inkább nem. Hiszen nyelveket sem beszélsz. De nem a pénz a gond.
    Értelmezhetetlen józan ésszel.
    Senkinek a zsebében nem szeretnék turkálni, meg a tutit sem megmondani, de akkora fasságokat irogatsz mostanában, hogy szekunder szégyenérzetem van, amikor olvaslak.
  • darkSectorxxx #85793
    Lemezes az magyar felirat miatt lett volna érdekes.
    De így akkor lehet inkább angolba kezdek, a mentés miatt....
  • GOTY
    Persze, logikus, egyik lemezesen, a másik digitálisan...:-D
  • darkSectorxxx #85791
    Csak arra értem, hogy akkor az US-el megyek inkább, nem magyarul. :)
    Már tavaly megvettem szeptemberben digitálisan. Ez a tokos verzió 2. példány lenne. :D
    Szóval nem a pénz a gond.
  • GOTY
    Hagyd abba a fillérbaszást, vedd meg a játékot, játssz vele, amíg jólesik (ami jól esik az az eső), és utána ha el akarod még adni, add el annyiért, amennyiért még épp megveszik.

Problem solved.
  • arty
    43"-al óvatosan, ott IPS-be is belenyúlhatsz (ahogyan 55" esetén is!)
    40" és 50" az úgy néz ki VA (legalábbis decemberben az volt... samsung.... :( )
    vegyél nagyobbat, nem fogod megbánni ;)

egyébként megkopogtatva a boltban a tévét, kiderülhet, hogy melyik panel van benne, ill. ha webshopon keresztül rendeled, akkor vészhelyzetben max visszaküldöd, 14 napig jogod van rá...

kopogtatós teszt
    Utoljára szerkesztette: arty, 2018.03.23. 13:34:21
  • darkSectorxxx #85788
    Haaat, ezen filózok. :)
  • GOTY
    Most akkor így hogy fogod eladni egy végigjátszás után egy ezressel olcsóbban?
  • TBTPumpa
    Nagyon szép a Gyűjtői kiadás:
  • Seth
    Alap. Bár nem tudom azt a nagy képet hozzáadják e mindenhol. A kicsiket tuti, a tokban vannak
  • TBTPumpa
    Szép! Ez melyik kiadás?
  • Moby
    Ezekben most épp okésak a facial animok, de továbbra is kellő távolságból figyelem a történéseket.
  • Rage47
    ez is must have lesz
  • TDC Geronimo

• Zozo76
    ja kozben atneztem a sony oldalat, tenyleg szinte nincs semmi normalis ra ami engem erdekelne. gyakorlatilag ezen 3 cimen kivul semmi komoly. akkor igy ez felejtos. :(
  • Seth
    Na ezzel, és a holnap érkező FC5-tel már fél lábbal is kibírom a GOW-ig :D

• darkSectorxxx #85778
    "Nemrég a fejlesztők meséltek egy kicsit az új God of War harcrendszeréről, most pedig azt is megtudtuk, miért lesz olyan fontos, hogy tökéletesen elsajátítsjuk a kombókat.

A God of War 4 különböző nehézségi szintet kínál majd a játékosoknak. A legalacsonyabb nyilván azoknak készült, akiket inkább a történet érdekel és nem feltétlen akarják újra és újra megpróbálni a bossharcokat. A legtöbb játékos várhatóan normal fokozaton nyomja majd, a tapasztaltabbaknak pedig a hard lesz a kedvence.

És persze hogy azok se unatkozzanak, akik már táncszőnyeggel is végigjátszották a Dark Soulst visszafelé, bekerült egy "Give Me God of War" névre keresztelt nehézségi fokozat, ami saját mentést kap játékon belül, és nem engedi, hogy menet közben változtass a nehézségen. Itt nemcsak több ellenfél támad rád több életerővel, hanem egészen más jellegű kihívás vár rád, mint az alacsonyabb szinteken.

Rengeteg dolgot megváltoztattunk, hogy tényleg kihívás legyen a dolog, és ne ugyanaz egy kicsit nehezebb fokozaton. Átdolgoztuk az ellenfeleket, így teljesen más támadásokat használnak. Ez a mód nagyon más lesz.

- mondta Cory Balrog, a játék rendezője."

Ennyi.....

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.22. 16:09:55
  • darkSectorxxx #85777

Tökéletes. Nem azt mondom hogy ingyé adják, mert a tech az ott van ki kell fizetni, csakhát mint játékos más nézőpontok is vannak.
  • Moby
    Hát nem kell venni hetveért, amikor lehet venni hatvanháromért kamerával is.
  • darkSectorxxx #85775
    70k kicsit sok volt érte. :)
    Nekem ez a véleményem a VR-ról.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.22. 16:00:15
  • TDC Geronimo
    The epic is done and ready to hit your PS4. #GodofWar has gone gold!

• Moby
    Elég sokunknak van itt. Nem árt kipróbálnod, hogy mennyire bírod, de a használattal alapvetően javul a toleranciád a mozgásbetegséggel szemben.
    Játékok: nincs sok. Akkor vedd meg, ha nem bánt, hogy sokat fog pihizni. Hatalmas élmény egy jó címmel, de jó címből tényleg kevés van, és bár sok ígéret hangzik el a sonytól, egyelőre üres és alaptalan locsifecsinek tűnik. Indieszarokból jön valamennyi (az se sok), jóból meg nagyon kevés. Mostanában konkrétan semmi.
  • Zozo76
    van valamelyikotoknek PSVR otthon? mostanaban elegge sokat filozok rajta hogy jo lenne nekem is egy. ami viszont eltantorit az a keves game ami NEKEM is bejonne. igy hirtelen ezek amik erdekelnenek:

Farpoint
    Doom VFR
    Resident Evil 7

van meg hasonlo, tenyleg jo game ra?

igazsag szerint egyik VR headset-et sem volt lehetosegem kiprobalni (psvr/oculus/vive). pesten a millenium parkban egy urhajozasi kiallitason volt rajtam kb 5 percet egy htc vive szeru szerkezet, de ez vezetekmentes volt, kis feher palcikak alltak ki a headsetbol es a fegyverbol is (rendes fegyverforma volt az iranyito), es korben a bazisallomasok ezt figyeltek. zombis game ment rajta, az osszes hibaja mellett is lehengerlo volt. minden iranybol jottek ram, rendesen leizadtam, alig birtam tartani az allast, rettegtem hogy elernek es kinyirnak. le is izadtam rendesen. masik meg az itthon levo Google Cardboard, par egyszeru demoval.
  • TDC Geronimo
    Azért ez elég durva teljesítmény lesz egy 20+ órás játék esetén.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.03.21. 19:07:24
  • Rage47
    Kojima kamerakezelése megfertőzte őket :)
  • foxxi
    Hétvégén szivesen csapatnám. PSN: Foxxika
  • TDC Geronimo
    Ez fap material számomra

• Moby
    Van ez sok helyen.Vagy ha nem ez, akkor picit többért szkott lenni 6102, az ugyanez, csak van benne kékfog is.
  • BlackDahila
    Na 108 as képátlónál nem kell nagyobb és pont ennyit szeretnék rászánni.szerintem ez lesz, bár ki tudja meddig marad akcióban. Gondolom az se mindegy mekkora képátlóra van elosztva a 4k. 20centivel nagyobb az már látható változás? Köszi a segítséget amugy. :) btw tényleg sötét kicsit a mostani