121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nem néztem meg a videót, ja hogy a szövegben van a poén, azt hittem mint játék, van valami baj vele, amiről nem tudok. Hát a reklám az egy dolog. :) -
A nyelvtudásod hiánya. Elsősorban. -
DG-al mi lesz a baj? Rossz játék lesz? :) -
Ja. Meg days gone. Hát, a címet tekintve mindenesetre van humorérzékük :D -
Ahonnan rendelni szoktam 90%-ban mindig korábban küldik. Ha keddi megjelenés,akkor pénteken itt van, ha pénteki,akkor kedden vagy szerdán. Ausztriai bolt -
Inpatient. Lál. -
-
Honnan a bánatból van az meg már neked?
-
Nem 4k-ban tolom, úgyhogy nemtom hogyan fog kinézni a Pro tulajoknak, ha erre voltál kíváncsi :D 1080p-ben szép, éles képe van és remekül fut, nem tapasztaltam még belassulást -
Hogy néz ki 4ktvn és hogy fut? -
Far Cry játék, szerintem mindenki tudja mire számítson. Ez mondjuk már annyival jobb az előzőeknél, hogy nincsenek tornyok, amik felfedik a térképet :D Itt az tisztul ki ahol jártál, és a különböző helyeket,személyeket más npc-k mondandójából, iratokból lehet megtudni, akkor rakja ki a térképre -
-
egyébként attóll félek, hogy ez igaz :D -
Zozo76 #85832 Na itt van egy cikk, nem is olyan regi, ez leirja az elonyoket/hatranyokat az egyes panel fajtaknal:
LINK -
Zozo76 #85831 Az lehet, de nem is erre a topikra ertettem. Foleg hogy eddig PS hianyaban nem is kovettem a topikot!
-
Igen -
Nem mindent. :D Pont ezért 5 perc. :D -
Jaja S-en hallottam erről. -
Vagyis HDR lehetséges ps4+4k tv-vel? -
Minek? Már mindent láttam, 5 perc alatt:D -
Akkor újra játszod? :D -
Na fasza. Már megijedtem :D -
Ó, a PS4 menüjében volt kikapcsolva :) Így már tényleg van ,a menüben is megjelent az opció :) -
Xbox-on van benne HDR. -
A HDR nem Pro kiváltság, tudja az alapgép is. Van pl Knack 2-ben, NiNoKuni 2-ben,ami most eszembe jut. Ja és HDR képes TV-m van, az azért nem árt hozzá :D -
Megjelenne a HDR kapcsoló? -
Sima PS4-en. Nem látok HDR kapcsolót sehol a menüben -
Pron tolod? van benne HDR? Nagyon gondolkodom rajta, mert az utóbbi pár napban ami kijött róla az nagyon tetszik. Ubi megint egy csodálatos világot épített -
>De ez a világitó fekete szin meg a képernyő széleinek a foltossága ezmiez?
Ezt úgy hívják: IPS glowing. -
Ó, ez a Far Cry 5 nagyon rövid volt, 5 perc alatt végigvittem :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megint eljátszották, mint a 4. résznél, hogy ha vársz az elején,akkor bead egy endinget :D -
na, sony küldött felkérést survey-re, "jól" kitöltöttem, bár haszna ki tudja mennyi lesz ... (de jó érzés, hogy LEGALÁBB megkérdeztek és NÉVVEL vállalhattam a véleményem! utálom az anonim íveket!) -
BlackDahila #85814 Mamrint ez partizannak ment volna. Bakker :( -
BlackDahila #85813 Aha és a jobb oldali a va? Nekem ips elvileg a mostani lg és egyáltalán nem hasonlít egyikre se. De ez a világitó fekete szin meg a képernyő széleinek a foltossága ezmiez? Valami 14 ével ezelötti telefon kb -
a videot csak azért tettem be, hogy meg tudja valaki állapítani, hogy mit vesz :) (ha esetleg nem látná a kép alapján)
partizan képei beszédesek :) -
Ebben a topikban szerintem senki nem mondta hogy az IPS jó -
Nem szar az IPS, csak nem tv-be való. Megvannak az előnyei, és a hátrányai, na ezek a hátrányok pont itt jönnek elő, viszont az előnyeiből egy tv nem profitál szart se.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.24. 08:45:37 -
partizan182 #85809 Inkább szemléltetem. Belépő VA (tán Moby Samuja pont) vs IPS (LG 7 ezres sorozat ha jól rémlik). Lehet tippelni hogy melyik melyik.
Samsung vs LG -
Zozo76 #85808 Ja, tegnap eppen a Battlefield 1-et nyomtam (ps4-en), hatalmas nagy harc volt, persze kicsit meg kinlodva a kontrollerrel, de azert osztva a Cei Rigotti puskaval a fejeseket, figyelve a mellettem harcolokat... szoval akkor jottem ra, a harc kozben hogy a PS4-en nyomulo jatekosok is emberek, VALAHOL!

-
Zozo76 #85807 Eddig en is ugytudtam hogy az IPS a meno, meg a fasza, most kiderult hogy a VA sokkal jobb, az IPS szar meg ilyenek.
Tudjatok mit! Tojok ra, a kovetkezo TV-m ugyis OLED lesz, es biztos hogy 140-nel nagyobb. Addig meg elvagyok a mostanival azt' kesz!
-
BlackDahila #85806 Most akkor ez a va annyira fényévekkel jobb az ips nél vagy pont az ips ami az alap mércéhez viszonyitva szar? Mi is az? Youtube videokon én nem látom mit kell nézni, ez ilyen "csak szabad szemmel egymás mellé rakva látom " dolog? Netröl akarok tv t rendelni mert az itteni készlet nagyon szegényes.