121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #85886
    Igen.Másiknak kell psplus, hogy letöltse és jatszhasson. Illetve nincs a játéknál régiók közt átmenet. Ha mondjuk Hu profillal leszedted a trial-t (ilyen néven látod majd a store-ban), nem lehet használni más régióhoz átlépve egy másik, mondjuk Us profilba.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.26. 10:21:41
  • Tatyla
    Way Outot végig tolnám valakivel hogy ne kelljen megvenni, elég ha egyik félnek megvan?
  • arty
    ratchetet átadtam a kölöknek, h játsza: beleuntam a végtelen földalatti "dungeonokba" :(
    a felszínen csodaszép a játék, amikor nincs éjszaka, de egyébként elég uncsi/nemtetszik... untam már bele ratchetbe, nem egyszer, azt hittem itt a cgi minőségű graf majd tovább kitart, de nem.

(nincs erőm guglizni, de hátha tudja valaki: az átvezetők realtime mennek? mert ha igen, akkor engem átvertek, én benyaltam, hogy render :D )
  • darkSectorxxx #85883
    Only elavult tech semmi extraság. :)

Recsitet....hát nekem az nehéznek tűnt.
  • GOTY
    Maradjunk annyiban, hogy az ACO-t már többet nyomtad sokkal, és még mindig pendrájvozod a mentéseket!

Holnap este elkezdem recsitet.
    Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.03.26. 09:58:49
  • darkSectorxxx #85881
    Én meg nézném. :)
    Coopba érdekes lenne.

Mondjuk nekem nincs az az isten hogy még1x letöltsem, valamiért már eleget nyomtam, úgy érzem.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.26. 09:47:26
  • GOTY
    LOL. Az király, abban én is benevezek valamikor, már nagyon rég toltam.
  • Moby
    Mármint sok olyan van, amit tolhatnék , de azok most valahogy nem vonzanak.
  • Moby
    Jelenleg annyira nulla, hogy kb 1 hete BB coopolok.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.26. 08:52:29
  • GOTY
    Hány játék van a backlogodban ezt leszámítva? :-D

Amúgy szerintem pont ettől ember az ember, amit leírtál: én is voltam már vele párszor, hogy kígyót-békát mondtam egy játékra, utána meg szaladtam érte a boltba, amikor elkapott a flash.
    Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.03.26. 08:30:20
  • Moby
    Coming out: savaztam, szidtam, de annyi jót olvasok/látok róla, hogy nem bírtam ellenállni: délután hozom a példányomat :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.26. 08:18:59
  • GOTY
    Azért erre nem lehet azt mondani még rosszindulattal sem, hogy randa lenne.
  • GOTY
    Na, befejeztem az ACO sztoriját, 48 óránál állt meg a számláló. Még egy rakat melléküldetés és kérdőjel van hátra, ezeket aligha fogom mindet megcsinálni.

Jó kis rész volt, mondhatni a legjobb eddig, a végére még ezt a Balek of Szilvát is megkedveltem, bár azért túlságosan nem.

Kedvencem a "féreg we innocent" és a "Hen Herriet, you had Yahoo?!" voltak.
    Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.03.26. 08:16:01
  • Tatyla
    Egy hónap múlva már 50%-os lesz
  • darkSectorxxx #85872
    wow
  • TDC Geronimo
    Pro shotok. Nem csúnya

• Moby
    Lemaradtam róla, sajna :(
  • TDC Geronimo
    Én linkeltem még mikor kijött
  • Moby
    Nem tudom volt-e már itt, de most láttam a másikban, és gecijó:
  • orichalcos
    Xbox One-on van.
  • TDC Geronimo
    Ja GoWal óvatosan neten, mert már van akinek megvan. Ne kérdezzétek hogyan, de voltak már videók feltöltve youtubera...
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.03.25. 21:09:53
  • TDC Geronimo
    Nem. GS írta? :D
  • arty
    most nézem, van/lesz 60fps mód?! :O
  • TDC Geronimo
    Na ez tényleg egyre jobban néz ki. Ubi elég sok mindent változtatott, ami elsőre nem is látszik.

Az elején a Zeldas hasonlatnál felkaptam a fejem :O

Meg a tornyos önkritika...
  • Rage47
    Twitter linkek végén, ha kitörlöd azt, hogy :large, akkor az eredeti képet kapod meg.
    FB sztem mindenképp ront.
  • arty
    twitter/facebook nem ront a képek minőségén? én abban a hitben vagyok, hogy de - szal pendriveozok
  • Rage47
    így működik a Clutch mobilos app is - facebookodból szedi ki a videókat, amiket az appon belül szerkeszthetsz és megoszthatsz
  • Zozo76
    koszi, ranezek
  • Rage47
    facebookon be lehet állítani, hogy csak te lásd a postokat
  • Zozo76
    na az se rossz! szolok a havernak, ne torodjon vele, akarmit is kap! :)
  • Tikal #85856
    Én egy haveromnak küldöm el mindig a képeket üzenetben, aztán telefonon lementem őket a psn messages app-ben :)
  • Zozo76
    Asszem az lesz akkor nalam is. Twitter-em nincs de akkor csinalok, Facebook van de azt is ruhhelem. Nem nagyon szeretem ezeket a kozossegi szarokat. Jo lesz a Twitter, csak gondoltam hatha van valami dedikalt webhely. De akkor ez van.
  • Seth
    Az FC5 Arcade módjában brutál lehetőségek vannak, remélem sok-sok érdekes map-ot gyártanak majd a userek. Azt hiszem rengeteg régi és új játék "remake"-jét fogjuk viszont látni :)
  • Seth
    Hát én csináltam egy valamilyen Twitter account-ot,aztán oda szoktam megosztani :)
  • Zozo76
    Volna egy kerdesem:

Ha lementek egy jatekbol screenshot-ot, azt el tudom erni a neten valahol? oke, tudom hogy a facebook-ra fel tudja tolteni, de egyreszt nem hasznalom, masreszt azt akkor minden ismeros, munkatars latja. Szoval, ki kell mentenem pendrive-ra es mac-rol elkuldeni akinek akarom, vagy valahol, akar a sony webhelyen, barhol el lehet erni?

Olyan helyre gondolok mondjuk mint az XBOX DVR.
    Utoljára szerkesztette: Zozo76, 2018.03.25. 11:44:37
  • Tatyla
    Tegnap játszottunk a Franticsal ,sírva röhögős ,még több ilyen playlink játékot
  • Moby
    Ellentételezésül tettem egy utolsó reménytelen kísérletet az swbf2-vel, hátha majd az új rendszer.
    De nem. Ez már örökre a húgy definíciója marad.
  • Moby
    Ez a Frozen Wilds...fantasztikus volt.
  • TDC Geronimo
    persze
  • Tikal #85846
    hm, spidey is ps only?