121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SlickAdam #85926 gyanus az a szönyeg... :D -
Hát a ps4 egy fosverza. Ma már kevésbé az, de még mindig az. Ez a játék ettől sokkal többet érdemelne.
Előtúrtam a képet. Witchereim.
-
PS4 topikban én a PS4 reakciókról beszélek - azok pedig állnak továbbra is, no matter how cool PC you have built. -
Nenenenenne. Ne. Ne kezd a fasságokat. A witcher3 életem egyik legjobb játéka.
A witcher3 egy ótvaros fosport volt ps4-re*, és _csak_ emiatt kukáztam, és _csak_ emiatt_ építettem pécét, ahol le is toltam a DLC-kkel együtt. Díszdoboztos kiadásom van még a dlc-ből is.
/igazából a mai napig az. Máig nem kapta meg a HDR patchet sem, hiába lett beígérve.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.27. 08:00:54 -
Nem akarok az ördög ügyvédje lenne, de a Witcher is innen hullt alá a kénköves pokolba a polák sámánokkal együtt! 
Én örülök, ha jó, mert akkor majd a téli akcióban, fullra patchelve a complete editiont behúzom harmadáron, hómolva, kb. 5 ezer forintért. -
Ja. Nincs minimap, compass, csiribirizabszalma. A markerek vannak csak, de kikapcsolható kompletten az is.
Kép: odabaszós. -
Néztem hogy Ubi játékhoz képest a HUD is elég szolid most. Kép milyen 4k HDR tvn? -
Spray&Pray küldivel melóztam egy jókorát :D
Ááááá bazdmeg, nem bírom abbahagyni :D Na jó, szerda szabi :) -
Bzm belenéztem lirik streambe. Sírok :D Ki is nyomtam nem akarok spoilerezni -
Ubisoft a legjobb AAA kiadó. Az utóbbi pár évben csupa minőségi címeket szállítanak -
BlackDahila #85916 Wd2 vel elkezdödött valami. Ott már fel lelhető volt az eloző részhez képest a javulás de nem volt még az igazi. Most az aco es fc5 befutott. Persze másik cimnél mint pl rainbow megy a lopás, a játékosok lehúzása a mikrotranzakcióval. Árra már nincs pénz hogy az alapvető gamebreaking bugokat kijavítsanak egy kvázi esport játéknál. Pl láthatatlanság glitch rangsorolt meccs közben stb. De akkor inkább ezeket a címeket dédelgessék. -
BlackDahila #85915 Én tudom mi történt.
A sok ellopott pénz a rainbow és for honor játékosoktól pont ide folyt. :D -
Fasztudja, meg sem néztem :D -
Pontosan tudom mi történt az FC5-el. Pontosan ugyanaz, ami az ACO-val. Elkezdtek foglalkozni avval, hogy milyen játékokat is csinálnak. Óriási. Visszatért az FC3 által növesztett gyökerekhez, miközben dobott minden fasságot, amit felszedett azután, és feltuningoltak mindent benne, ami jó volt. Egyszerűen rohadtjó vele játszani, mert
-jó a hangulata
-szép a világa
-jó a gunplay, nagyon
-jók a hangok
-nagyon reszponzív az egész
Ez az első 1 óra alapján eddig nagyon-nagyon fasza.
Aki szerette a hármat, és utálta a négyet mint én, annak szerintem ez kánaán :) Fú nagyon remélem fenn tudja tartani ezt végig, de visszatéret a lélek ebbe a játékba.
/szerk: ja és a térkép...ó basszus :D Bárki is a felelős a UBInál azért, ami velük történik, kívánok neki még hosszú-hosszú karriert, és egészséget abban a pozícióban :DD
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.26. 21:53:26 -
löncs trélert ma 2x is megnéztem (kösz gero), méginkább felhájpolta...
nálam továbbra is a Human Revolution kisfilmjei az elsők, de az ubi most elég közel került ....
(+nyugtass meg: nincs 60fps kapcsoló, ugye? :D ) -
lépjünk túl a négyesen! az egy semmi volt, ócska, kidolgozatlan rókabőr. tagadjuk a létét is :D
az 5-ről a hangulatteremtő "trailerek" alapján lehetett látni, hogy igazából ez a "folytatás", ahol a setting és ugy minden valóban "szintet" lép (nem óriásit, hiszen ennek mégiscsak far crynak kell lennie, azért veszed meg... nem azé' hogy robotdínókat nyilazzá' benne ;) )
és éppen ezért nem is értem az árkád módot .... HACSAK nem az van, hogy a Dunia motorhoz ők is "ezzel" készítik már a pályákat, "ingyen" bele tudták tenni, hiszen "készenvolt" ;) -
szintén... még ha a coop-ot rendesen megcsinálták volna, elgondolkoztam volna, de így...
-
Valaki elárulná, mégis mi a fasz történik a UBISOFT-al éppen? 
Ha az ACO generációt lépett az assacreedek történelmében, akkor a a FC5 kettőt lép a FC-ok történelmében?
Mi ez HANGULAT? Mi ez a világ? Mik ezek a facial animok? Mi ez rombolhatóság? Mi ez a rendezés?Mi ez a gunplay?
MI TÖRTÉNIK ITT??
:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO -
Hiába a pozitív értékelések, nekem még mindig full érdektelen ez a Far Cry 5... amit láttam belőle, minimális változtatások, kb Far Cry 4.5 is lehetne a címe.. -
Nem jó. Nem látszik az embléma a kormányon. Hiánypótlásra kell, hogy felszólítsunk.
-
A játékról még nem tudok semmit :D Az még akár az is lehet. -
Csak nehogy kenkoves pokol legyen belole! -
Belenéztem két percben: Bazzeg hihetetlen hol tartanak a multiplat játékok is grafban 
Természetesen a SDR videók kijátszva a HDR színtérben, ebben a genben ez még nem fog gyógyulni ezt világosan látom, de ezekből egyre kevesebb hálisten. A grafikát elnézve itt sem lenne semmi szükség a prerenderre
Majd még írok róla. -
Grat, nekem holnap jön. Kár volt előrendelnem, ma simán megvehettem volna. :(
-
Na azért csak day -1 
Majd egy kicsit írhatsz arról hogyan fest 4K HDR tvn
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.03.26. 17:57:50 -
Má nem tudok első lenne ebben sem, meg el is mónikáztam, de rég volt már, és tudom, hogy szeretitek :)
Szal egy régi hagyományt felelevenítek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Még előtte gyorsan nézzétek meg a Netflixes Waco-t, hogy kellőképpen ráhangolódjatok a szekta "gyűlöletre" :D -
Remélem ez pron tényleg így fog kinézni -
Hát ja. De mostmár nincs kiszállás.
De most még nem a gyüjtögetés ami bent tart, hanem a teljes 2. Dlc -
nem kéne minden rohadt porszemet össze szedned benne aztán tudnál mássla is játszani xd értelmetlen de te tudod :D -
-
Mirdir az a la Mordor! :-D -
Kellett? Dehogy kellett. Ha akarsz visszamész. Ha ki akarod maxolni visszamész. Ha acsit vadászol visszamész. Ez minden játékban ilyen. A játék végigviteléhez sehova nem "kell" visszamenni. -
Oh sorry, félre néztem. Valahogy ez állt a nyelvemre. Lv1-en kéne lebasznom majd, csak ez a rohadt aco. -
Midir. Nem Mirdir. -
Szomjazok Mirdir megbosszulására. :D -
ez csak az én fixációm, hogy platrofmerekben szeretem, ha kékazég és zöldafű, gondolom plusból megvan, adj neki esélyt!
(plusz én a ps3as trilógiából is másfelet bírtam és az all4one-it is feladtam olyan 70-80%nál, onnantól a fiam vitte végig...)
moby: van olyan bolygó, ahova ötödször kellett visszamenni feladat miatt és "rengetegetet" töltesz a csatornában/egyéb barnás belsőterekben :)) -
(néztem videokat és bár most nem látom/találom, de az egyik elég becsapósnak tűnt - talán valami interpoláción esett át a vid vagy a youtube homálya (60fps videonál pláne artifactol), nemtom. amiket most 60fps ps4pro title-vel nézek, mind kamu, az biztos.) -
Végtelen földalatti dungeonok???
Ti valami nagyon más játékról beszéltek egymásnak :D -
Na, akkor kezdjen bele a nyavalya :-D
Akkor úgy látom eljött Mirdir ideje vagy Nioh-é. vagy inkább visszamegyek em áj sepsisejhez! :)