121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #86126
    Melyik játék? GoW?
  • TBTPumpa
    omg 18 nappal a megjelenés előtt? Mit képzelnek ezek?
  • Kandurex
    Szóval már nem nevezzük néven? :)
  • Moby
    Én sem. Aztán csak megvettem, és milyen jól szórakoztam! :D Lassan a végére érek, majd valamit írok róla. Vagy nem.
  • Moby
    Spoilerbetegek: gyött új hivatalos gameplay videó a /spoiler játékból! Szal szerintem füldugó, szemkötő, internet otthonról kiköt!
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.04.02. 19:17:24
  • Kandurex
    Egyetlen egy másodpercig sem gondolkoztam a vásárlásán. Minden videó, bemutató sütött róla, hogy unalomhegy.
  • TDC Geronimo
    Hát ez az FC5 ez...
  • Ulthanito
    Megnéztem a Ready Player One-t. Durván jó mozi, ajánlom mindenkinek. Ezt minden gamer szeretni fogja.

Szerintem ez volt a leglátványosabb film, amit valaha láttam.
  • darkSectorxxx #86118
    :)
  • Ulthanito
    Megtömtem sonkával Batman-t, de annyira nem szereti. Sajnos én is kezdem nem szeretni, idővel fárasztani kezdett a játék mechanikája...Baromi hangulatos, baromi szép, de nekem nagyon töredezett a játék, nem akar elkapni a gépszíja...

Visszatértem ACO-hoz.
  • darkSectorxxx #86116
    Kellemes húsvéti ünnepeket! :)
  • Moby
    Azt fogalmam sincs hogyan. Az enyém nem működik gts alatt ps3 módban, és sosem működöt. De nem is gondolom, hogy kellene.
  • arty
    hogy más gts-es ffb bugok miatt ps3 módban használták sokan a kormányukat és mind benyalta a mostani update hibáját :)
  • darkSectorxxx #86113
    :)
  • Ulthanito
    Huhh, meg az is hatra van nekem...jajj
  • LBandi77
    Ja demon szinten vagyok most.Na meg a dlc-k.Még csak az egyiket csináltam meg alap szinten de az tiszta from ha a nehézséget nézzük.
  • Moby
    Küdtem friendrequestet. Az angol fiókomnak meg az usa fiókod megvolt, de én azt már nem használom,ahogy látom te is átálltál már erre.
  • darkSectorxxx #86109
    Bocs de ő 3 szintet mlitett, vagyis 2 van még. :)

Vagy ha flreértettem, akkor sorry
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.31. 20:17:59
  • yesname #86108
    Sajnos ez ilyen. Nekem tavaly került használatba egy olvasó.
  • Seth
    3
    Way of the Samurai
    Way of the Strong
    Way of the Demon.
    Way of the Wise
    Way of the Nioh
  • darkSectorxxx #86106
    Van még 2 fokozat utána. :)
  • LBandi77
    Ng az ugyanaz ha nem könnyebb,de utánna ha nem szintezel akkor sok az 1 hit de még a legszarabb mob-nak is 2 ütés vagyok,nagyon kell figyelni.Meg persze használni a dolgokat és jól fejleszteni.
  • darkSectorxxx #86104
    Mondtam!
  • LBandi77
    Most Nioh megy nálam,souls pihen.
    Hihetetlen hogy a souls-hoz képest itt a ng+ mennyivel nehezebb ng++ az meg beszarás.
  • darkSectorxxx #86102
    Nincs gond, sejtettem...:)
  • Moby
    Bocs, nem válaszként akartam.
  • darkSectorxxx #86100
    ? :D
  • Moby
    Szerintem tartalékolj. Ki tudja mit hoz a jövő... :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.31. 17:17:11
  • Moby
    nadeviszont most olvasom, hogy a level-5 hozza minden cuccát kitolja switchre is Namost azt így hirtelen nemtudom, hogy a Ni no Kuni 2-t érinti-e, de szerintem nem is várom meg, azt már berantom gow után ps4re, de alapvetően ezekre a játékokra a switch való igazán.
  • Ulthanito
    Nem haszon kérdése. Csak stílusosan a feltámadás napján feltámadtam. Annak nincs haszna, hogy ne az legyek, aki vagyok.

Gógyi papát pedig elküldjük az örök vadászmezőkre.
  • darkSectorxxx #86096
    Hát szomorúan hallom. :(
    Nálunk a gyerkőcnek romlott a látása hirtelen. Részben a növekedés miatt állítólag. Csak ne rosszabbodjon ha lehet.
    Öregszünk, öregszünk. Én a szemvizsgán a legkisebb számokat is látom. De néha az utcán sétálva nem minden 100as szerintem.
  • SlickAdam

• Moby
    A tévét eddig is láttam, az a távolság már oké. De az asztalon előttem heverő ipad már gáz. És miután kibasztam itthonról a kispécet is, ez maradt webezni, most igazán gáz. De persze nem ez indukálta, hetek óta kínlódok, hogy nem látom a telefont, meg a nyákokat, meg ilyenek. Szar. Fél év sem kellett hozzá. Pár hónapja vettem észre, hogy nehezebben olvasom a könyveket, nyomtatványokat. De a különbség szemüveggel arculcsapó :( Pedig a látásom tökéletes volt mindig. Eddig.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.31. 16:53:59
  • Moby
    Mi a haszna a csereberének?
  • SlickAdam
    visszaveszel vagy ujbol tartalekra leszel teve...
  • Ulthanito
    Ez most tényleg nem volt vészes, de annyiban igaza van, hogy nyissatok egy topikot neki, és ott úgy beszégettek, ahogy akartok. Ha van egy játék, ami nagyon érdekel, én még az olyan információkat sem szeretem, hogy "a mocsaras pálya nagyon adja" - mert nem akarom tudni előre, hogy van benne mocsaras pálya.
  • darkSectorxxx #86090
  • Ulthanito
    Mi az? Mi történik? [zihál] Ez-ez nem lehet igaz [szemét dörzsöl]. Csupa ismerős arc! Hol vagyok? [zihál] Valaki, valaki csípjen meg! Hát, hát én... Darky, a legnagyobb szívű mohácsi betyár. Moby, Ebrietas gyilkosa. Mindenki ismerős [szemdörzsöl]. Bandi, az eltökélt soul hunter, Seth, a velejéig jófiú. Itt vannak. Szlikk Ádám, a germán vendégmunkás, Wii-s játszópajtása, Norbert. Ez, ez nem lehet igaz [levegőt kapkod]. Gero, a spoilerhuszár. Jobb ravasz is. El sem hiszem...és..és végül, a nyáj pásztora, Janika. [hitetlen]

Feltámadtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!

Ulthanito resurrected!
  • darkSectorxxx #86088
    Látod majd, amiket írok? :)

/viccen kívül, sajnálom, ettől én is nagyon félek nap mint nap. Engem is utól fog érni ez a dolog szerintem.....
  • Moby
    Naja. Én ma vettem meg az első olvasószemüvegem :(
    Mármindennapajándek(tm)