121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Shadow Of Mirdir:

Darkeater Midir:

Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.04.03. 16:03:50
  • darkSectorxxx #86165
    Mi van régebbről? Stream-ben élőbe ölted meg Mirdirt?

Annyi köze van hozzá, hogy azt mondtam, ha te előttem megölöd normálisan Mirdirt, akkor nekiállok. :)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.03. 15:53:59
  • Moby
    Töfi! Picit gondolkodtam rajta, hogy pont ps4-re nem vettem meg, de így már nem is fogom :) (ps3, xbox, pc-re van meg)

/mondjuk ha akarnék vele játszani megen, lehet olcsóbb lenne venni egy bogzot. Valamék nap elém fútt a szél egyet harmincezerér. Sima ONE-t. Szerintem lehetett volna még alkudni belőle...
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.04.03. 15:44:13
  • Moby
    Fogalmam sincs, én azt még megjelenéskor nyomtam, és valahol félúton beleuntam nagyon. A VR változatot viszont kurvára élveztem végig, bár az eleve jóval rövidebb, de ezzel együtt is.
    Másrészt én szerintem a "tönkrevágott" Wolf2-t is vigyorogva tolnám le. Már nagyon sajnálom, hogy nem vettem meg a fémtokos a game-ről 20 fontért. De majd pótolom azt is. Valamikor :)
  • Ulthanito
    Szerintem a Doom nem a patchtől játszhatatlan.
  • TDC Geronimo
    játszhatatlan? Néztem testet és 59.89 volt az átlag frém. Ez nekem nem a játszhatatlan kategória
  • arty
    engem az érdekelne, hogy a Doom most akkor pro-n a patchtől játszhatatlan lett? (1440p-s fosfrém vs. korábbi 1080p verza + boost mode)
    tényleg létezik, hogy a tönkrevágott wolf2 (vs. wolf1 beton60-a) után ezt az idmotoros gémet is elkúrták?
  • Ulthanito
    Pedig van ott régebbről, csak keresgélj. De mondtam már, a kettőnek semmi köze egymáshoz.
  • TDC Geronimo
    Nem
  • darkSectorxxx #86157
    Még nem láttam Mirdir live-ot.
  • Moby
    Valaki erősítse má meg, vagy cáfolja: GTAV-höz nem jött ki pro patch ugye?
  • Tatyla
    FC5 olyan mint minden FC aki szereti a stílust ezt is szeretni fogja, én személy szerint jól szórakozok, 4K-s tévén meg plusz jól is néz ki annak ellenére hogy a pro patch soon...
  • Moby
    És ehhez nem is kell semmi egyéb, mint ignorálni minden véleményt, ami másról szól :D
    Bárki bármit hisz/szeretne hinni/gondol/lényegesnek tart, követőkre és támogatókra fog találni. Legyen akár szó akkora fasságról, mint a laposföld. Ugye.
    Szóval nem tévedtél, mert találtál olyat, akinek nem tetszik, és mivel ilyet kerestél, és találtál is, nem tévedtél.

Fuck logic.

• Evoluti0N
    Meghal a fiú és aztán a játék végéig csak képzeli Kratos, h ott van. Vagy testet cserélnek és családi komédia lesz a játékból.
  • arty
    Dedede, írjál róla mindenképp, kíváncsi vagyok!
  • Kongy
    Én valami beszámolót olvastam a múltkor a TUDODMELYIK játékról, és azt mondták lesz valami nagy csavar már viszonylag a játék elején, de azt nem árulhatták el mi, szóval lesznek itt meglepetések bőven, mire megjelenik is.

FC5 vélemények nem lepnek meg, továbbra is azt mondom amit eddig is, én látatlanban leírtam a játékot. Örülök, ha nem tévedtem. Bár tévedtem volna...
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.04.03. 11:22:19
  • Ulthanito
    Igen, kezdem belátni, hogy ez az oka. Lassan fel is adom (nem).
  • LBandi77
    Az nehéz neki,ne erőltesd.
  • Ulthanito
    Pontosan!
  • Seth
    Az Anal Rodeo-ra, mire?
  • darkSectorxxx #86146
    Mire? :)
  • Ulthanito
    Szerintem ebben a kérdésben nem az a döntő, hogy te mit gondolsz, hanem az, hogy a másik, aki adott játékkal játszani szeretne, mit érez.

Tudod, olyan ez, mint a verbális zaklatás: egy viccet/beszólást te hiába találsz helyénvalónak a kolléganőd felé, ha épp azt ő sértőnek, bizalmaskodónak veszi. Sok faszinak leperelték már a gatyáját Amerikában azért, mert azt gondolta, hogy a nő hiperérzékeny..
  • Ulthanito
    Akkor én vagyok a rekorder a 71 perccel! :-D
  • Ulthanito
    Darky, készülhetsz..
  • TDC Geronimo
    DS remaster infók

Multiple soul consumption
    Visual fidelity changes (especially making New Londo Ruins even creepier and scarier)
    Volumetric lighting
    Mappable jump to l3
    No frame rate dips at all (even in blight town)
    No omni-directional rolling
    Models appear to have been touched up
  • Moby
    Tudjafaszom. Nálam az is végigpörgöt. Ja meg a batman is. Meg is ez is.
    LEL
    Sőt.
    Mobygörbe
    TOPLEL
  • Tikal #86140
    haverom két nap után feladta :D
  • darkSectorxxx #86139
    Szerintem ez jó. Ha valaki elő szeretné rendelni, demo híjján had lássa mit rendel elő....
  • TDC Geronimo
    Ti vagytok hiper érzékenyek a semmire. Arról én nem tehetek.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.04.02. 20:25:13
  • darkSectorxxx #86137
    Hát akkor nem tudom mit kell keresni youtube-on. :)
  • Ulthanito
    A Battlefront II es meg tonnanyi mas jatek eseteben te ugyanilyen kifinomult muerto voltal...
  • Ulthanito
    Szerintem te nem vagy tisztába a spoiler fogalmával..
  • Kandurex
    De hát az is spoiler nagy úr!
  • TBTPumpa
    Ne félj egy névtől Harry.
  • Moby
    Én sem tudom. De ha innen nézzük, sokkal több van még a megjelenésig, mint amennyit a játékkal fogunk eltölteni, szal valahol tényleg durva!
  • Moby
    Én nem tudom, nem néztem meg, hátha a nézésemmel is elspoilerezek valakinek valamit!
  • Moby
    Erősen próbálom szégyellni magam, hogy élvezem a hobbim, de az igazat megvallva nem nagyon megy. Nekem csak marad az irigykedés a kifinomult műértők szórakozására
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.04.02. 19:52:26
  • TDC Geronimo
    Ugyanaz van a videó, amit már láttunk ezerszer. Az első 3 órából, ugyanaz a helyszín, meg miniboss. Aki nézi ezeket a videókat se lát semmit csak a combatot, hogy milyen. Eddig nem mutattak semmi spoilert és szerintem nem is fognak megjelenésig
  • Kandurex
    Ne mond ki a nevét.
  • Kandurex
    Azt már az előző 8 résszel, vagy mennyivel is megtehetted....nincs ebbe semmi se, bár ha tetszik....lelked rajta.