121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Insomniac asszem legutóbb a PS4-es Ratchetet csinálta, látványban az is b.szó volt nagyon, szóval a remény megvan, hogy a Spiderman is jól nézzen ki. -
Nemtudom. Viszonylag jó nevű csapat exkluzívja. Gondolom emiatt is. Bár azért az insomniac csinált sok fost is az elmúlt években. -
kijött a kormánypeccs a gétéhez, 24gb :D -
az durva :(( nem félnek beárazni ezeket a rimaztereket :(
(de itt legalább látszik némi beleölt munka, ellenben mondjuk a prevgennél is szarabbul futó activision remekműveknél, ultimate alliance, prototype... 9200-12500ft, 2-3 éves megjelenések. bioshock trio is kemény áron indult, de az 3 játék és szépen újra is árazzák sale-ben ;) ) -
Volt már ilyen pókemberes játék ahol ugyanígy lehetett repülni... biztos nem volt ilyen fluid meg nem sokat játszottam vele, vagy fél órát... de ez a mostani mitől olyan különleges hogy ennyire várják a népek?
-
40 euróért. Negyvenért.
-
Na az azt hiszem az egyetlen játék, amit megvettem, de sose vittem végig. Amúgy szerintem alap is atom 30 volt. -
Ez a MadMax így prón boostolva nagyon rendben van. És még mindig nagyon hangulatos játék ez (még ha unalomba is fullad többek szerint is). -
:D -
Nem az a baj, hogy hossza van, hanem, hogy véget ér egyszer!
-
lekörözték, ahogy nézem
persze, ahogy te nézed, úgy lehet h neked van igazad ;)
Utoljára szerkesztette: arty, 2018.04.03. 21:40:55 -
a modern pályákat hatalmas élvezet volt letolni, de a "pokolban" sajnos abbahagytam, rühellem azt a settinget :(
VISZONT a propecs miatt néztem videokat és azé' lesz ott még jóság (szép pályák), lehet mégis adnék neki egy esélyt.... DE! 45-50 fps-re is leszaggatódik, ami jobban zavar, mint amikor a 30 frémes játék beakad 25ig...
elölről tuti nem kezdem, szóval más verzió/platform esélytelen :( (najo, VR verzát megnézném :) )
(HM. ahogy nézem az alap v1.0 is szaggatózott alap ps4 korszakban, szal fenetudja... vagy jobb volt pecselve, amikorra toltam vagy olyankor akadt, amikor nem láttam :/ hánemtom. agyaltam a 3k-s store "támogatáson", de asszem akkor korongot veszek, azt eltom dühből adni :D ) -
:DDD
Najó ezen felröhögtem -
Hát én a watchdog2-t kivertem platinával, de egy árva bug nem jött szembe. A FC5-ben sem (bár ez lehet mázli), glitchből láttam párat, de ennyit bármelyik openworldben.
Kivétel Zelda. A zelda tökéletes, de az egy másik univerzum :) -
Köszi
Mostmár azt is tudjuk, hogy a gownak lesz hossza... :((
-
GoW hosszáról info
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"One of the systems designers just did his full playthrough to get 100 percent. So that's literally doing every single thing in the entire game, and he played 43 hours. 43 hours and he knows what to do," Barlog said. "He [worked on] a lot of the exploration content and the engagement outside of the core story. So he had not seen a lot of the core story stuff, that part was new to him, so that took a little bit. But everything else, that's pretty impressive considering he knew what to do."
"It's definitely larger than I intimated in the beginning of the game. I was like, 'Oh, it's not that big, don't worry about it.' We spent that entire time at the beginning, 'Don't worry, don't worry, don't worry!' [...] I think I just deflected for several years and just pretended. And then I would deflect it in the way of saying, 'I'm so worried, I don't think the game's gonna be that long.' And then we did our first sort of full gameplay test and it took five days, and we were like, 'Oh, man. Alright, what have we done?'"
spoilerbe ment nehogy le legyek teremtve megint a semmiért
-
Igen, de ez a meme az utóbbi időben már annyira nem aktuális. -
Ubisoft játék? -
Ez az FC olyan bug- és glitchfestival, hogy simán elmehetne Bethesda RPGnek is -
12én már jönnek GoW reviewk -
Abban is széttört a mozgás sokszor, ha nem talált magának olyat, ami okés volt a közelben. És ez kb ötszörös sebesség. -
Sunsetet toltad te is nem? :) -
Még mindig nagyon nehéz megítélni a videókból, mennyi ebből a tényleges játék. Nekem továbbra is iszonyatos bullshitnek tűnik, amiben én egyfajta háttérből figyelő rendező vagyok. Én abban továbbra is rettentő szkeptikus vagyok, hogy ilyen sebesség mellett, 3 dimenzióban, megfelelő reszponzivitás mellett valódi kontrollt kapok a mozgásban ilyen végtelen kombinációs lehetőség mellett, amik ezekben a videókban vannak.
Szerintem ez továbbra is egy nagyon látványos bullshit. Én erre készülök, maximum csalódok kellemesen, de ebben komolyan nem tudok hinni.
-
Remélem benne lesz ez a boss: 
-
Sunset overdriveba is iszonyat jó volt, imádtam. Ők csinálták azt is, meg is látszik -
Evoluti0N #86181 Azt hiszem, sikerült megalkotniuk a legélvezetesebb és leglátványosabb közlekedési módot, amit eddig open world játék kínált. Zseniális, h milyen gyors, fluid és stílusos. -
Klasszikus :) -
LBandi77 #86179 A sportág színes alakja Jamon Serrano. -
-
Ez bizony bitang jól néz ki. -
-
We played Insomniac Games’ Spider-Man, and we know its release date. The May issue of Game Informer is loaded with new details about the wall crawler's highly anticipated return to video games. Our hands-on impressions reveal what you can expect from the open world – the missions, side activities, collectibles, and more. We also dive deep into the web-swinging controls, combat complexity, and surprisingly deep upgrade paths, which include suit crafting.
-
Drámaiabban hangzott..,valamiért 2009.-re emlékeztem...:) -
5 és fél év körül lesz az, a többi jogos. -
Szóval elérték a 10 éves durante mod szintjét?
Genyó király ez kérem! -
-
Bakfity! -
It has a UI scaling option, Vaati shows it off in his video
Hála a jó égnek -
-
Direkt írom már így.