121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Nekem most ez van negyvenesben monitorként, de inkább azt mondom ne vedd. A tévé ezért a pénzért rohadtjó, de nem szeretik egymást a ps4-el. Sokunknak elmegy a ps4 képe időnként 1-1 másodperce. Semmi másé, csak a ps4-é. Nem tudjuk mitől, nincs egyértelmű magyarázat. Nálam megoldódott attól, hogy a hangot áttettem pcm-ről DD-re, volt, akinek szintén megoldotta, de volt, akinél ez sem, és nem találnak rá hathatós megoldást. Volt akinél a drága minőségi kábel oldotta meg, de volt akinél ez sem. Ez nálam sem, mondjuk ez főleg olyanoknál működött, akinél a HDR-nél volt a jelenség, nálam viszont főleg nem HDR-ben jött elő. Szal lutri. Jó szívvel ezek miatt nem ajánlom ps4 mellé.

/nem csak a 61xx érintett, hanem a teljes hatos, '17-es széria.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.04.13. 13:01:27
  • Ulthanito
    Még mindig nem térek magamhoz, hogy a játékfejlesztés mennyire agyatlanul működik sokszor, és mennyire unfair megoldásokat alkalmaznak a játékos bosszantására. Fel nem fogom, hogy amikor kitalálja egy team, hogy legyen olyan íjász is a játékban, aki berogyaszt mint egy szaró galamb, és ebben a pózban hátrafelé moonwalkerkedik, azaz, olyan gyorsan halad, hogy a vele szembe futó (!) világverő medzsáj játékos nem éri utol, akkor nem szól rá a főnöke, vagy a fejlesztőtársai, hogy figyelj, az ilyen harcrendszeri megoldás a játékfejlesztés legalja?!

Arról nem beszélve, hogy aki ilyet leprogramoz/kitalál, annak világ életében nem volt íj a kezében....
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.13. 13:01:20
  • AntiHero
    Samsung UE50MU6122 UHD TV-ről vélemény?

Akarok beszerezni egy jobb tv-t (Lehetőleg 4K). De max 160 ezerig mennék el árban.

PS4 Pro-hoz akarom venni. Azért az is érdekelne, hogy játékoknál milyen maga a tv (HDR,Input lag, stb)?

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2018.04.13. 12:58:35
  • Ulthanito
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Darky, édes kicsi mohácsi huszárom, az szuverén jog...
  • Moby
    Nagyon szórakoztatóba fordult a topik, de ilyen kis vicceskedéssel komolytalanná tesztek nagyon komoly témákat, amiben ráadásul hatalmas tévedésben vagy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A római jog ugyanis nem tesz különbséget a külföldi és a belföldi ajándéktárgyak között, amikor a szuvenír jogot említi!!
  • j0nNyKa
    stílusból lehet elég lesz, főleg hogy a topichoz megint nem sikerült hozzászólnod
    szóltam.
  • j0nNyKa
    reklámokat külső cég kezeli, nincs ráhatásom
  • Kongy
    Most miért kell ezen nevetni? Szuvenír jog az külföldön való tartózkodás esetén ajándékvásárlásra feljogosító szokásjogi törvény... Nem értem mi a vicces ezen.
  • fucko
    szuvenír jog :D :D :D
  • SlickAdam
    hagyd mar abba basszus!
  • darkSectorxxx #86723
    Mert előtte meg lett beszélve, és ha az első pár nap valaki megszokásból rágyújt, megkérik, hogy pls ne, mert mátol ott egy tábla, nem "elküldjük az anyukájába".
    Szóval még mindig nem a GoW és a spoiler témára szóltam a kommentemmel, hanem ahogy egymással beszélnek emberek.

Arra meg te se mondhatod, hogy ez így jól van. Gondolom.
  • darkSectorxxx #86722
    Nem az érzékenység a baj, szuvenír jog, no problem, csak ne öljük egymást le ez miatt.
  • Ulthanito
    Janika: Zenélő banner oké, de hogy egyszer csak a megnyitott SG-oldal redirectel IDE, ráadásul úgy, hogy elnavigál az oldalról, és nem külön ablakban nyitja meg, hmmmm, hogy is mondjam, biztos erre a szintre akar az SG lemenni?
  • Myselor
    szerencsére még mindig kevesebb a rinyagép itt szóval...
  • Ulthanito
    Egy étteremben sem lehet dohányozni attól, mert a vendégek fele dohányzó...

Ilyenkor, tetszik vagy nem, abból kell kiindulni, hogy van olyan, akit zavar. Mint a spoiler. És nem abból, hogy hányat nem zavar.
  • Ulthanito
    Még nem jelent meg a játék...
  • Ulthanito
    Így van. Erősebb kutya baszik alapon, ha sokan spoilerérzékenyek, akkor a sokak véleménye fog számítani, nem pedig a very basic eszmefuttatásod. Nem tetszik, továbbsétálsz.
  • darkSectorxxx #86716
    Aco meg spoilerbe volt.
  • Kandurex
    Hát ja. Van kb. 20db hozzászólás a topikjába, ...de, jaj, de jaj! Végünk van! Ide nem lehet! Mert hát a spoiler, meg...meg....
  • darkSectorxxx #86714
    De hiába mondod ha egyszer az emberek felének az nem spoiler ha megmondják milyen hosszú lesz, vagy betesz egy cikkből egy szöveget, hogy kb milyen lesz a játék.

Hidd el, hogy a spoiler az szubjektív, van olyan része ami szubjektív.

Ami meg mindenkinek spoiler, az pl az, ha leírná valaki, hogy mondjuk mi lesz a story-ban, vagy hasonló.

De hidd el, van olyan sok téma, ami szubjektíven spoiler az egyik félnek, a másik társaságnak, aki szeretné tudni mit vásárol, azoknak nem az.

Értem én hogy full stop, részemről is az lesz, mondtam neked is, de ez nem igaz, hogy minden infó spoilernek számít, AZ IGAZ csak, hogy VALAKIKNEK ANNAK SZÁMÍT. Amúgy meg ennyi erővel aki érzékeny, nem kéne se e3, se semmilyen rendezvényt nézni. Híreket olvasni. Csak offline várni a megjelenésre.
  • Kandurex
    bizony, a régi szép idők, és még a kor is stimmel
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.04.13. 08:08:10
  • Myselor
    azért azt ne felejtsük már el hogy sokatok itt kurvára spoiler érzékeny, és még csak ennyit sem kell mondani a játékról csak hogy jó a harc benne és huha tényleg?és még szakálla is van kratosnak?hát ez spoiler mostmár elbasztátok az egészet.nevetséges ez a spoiler rinya még mindig és már unalmas.
  • Ulthanito
    "Mert a spoiler mindenkinek mást jelent. Máshol indul a határvonal"

Darky, NEM!

NEM!

NEM!

A SPOILER - és még egyszer, utoljára - MINDEN olyan KÉRETLEN verbális vagy vizuális információ, ami megfosztja az információ befogadóját attól. hogy egy általa preferált tartalmat SAJÁT MAGA fedezhessen fel teljes terjedelmében.

Tehát a huszadik tetves girhes ló fotója az ACO-ból, ami neked a 20. ló és semmit nem jelent, másnak spoiler lehet. És igen, az olyan, másnak rém egyszerű információ is lehet spoiler például, hogy egy kampány 5 órás vagy 15 órás. Mert van aki ezt nem olvasni akarja, hanem maga átélni, felfedezni.

Full stop.
  • Zozo76
    Akkor mar a nosztalgia jegyeben. Szovjet Elektronika TV, gyonyoru szinekkel, valamikor 1988-90 korul. A TV-t at kellett alakitani, ugyanis SECAM rendszeru volt, vagyis se szin, se hang nem volt ha PAL forrast kapott. Godollon a Szolo utcai panel legfelso (4) emeleterol, zozo76hun szobaja. Azert ilyen a kep mert a csaladi VHS videobol mentettem le:

A nagyrabecsult Commodore 64-em, akkor meg ketto magnoval. Lemezegyseg csak kb 1 ev mulva lett hozza. Hogy miert kellett 2 db magno? Azert mert az egyikben allandoan tekergetni kellett a fejet hogy be tudja olvasni a masoktol kapott kazettakat, de hogy ne szopassam magam allandoan, a masik magno fix beallitassal volt. Azzal mentettem le a programokat magamnak. Tehat a "tekergetos" magnot kizarolag idegen -masoktol kapott- kazettakhoz hasznaltam. Ja, es igen, WAREZOLTAM akkor orrba-szajba! A gep ha nem volt hasznalatban le volt takarva. Ugyanigy ahogy most is a konzolok es a macbookpro is le van takarva, ugyanis utalom ha porosodik.

Utoljára szerkesztette: Zozo76, 2018.04.13. 07:27:37
  • Moby
    Mótvá.
  • Zozo76
    hat nem sikerult fenyesen a Witcher 3 HDR patch:

https://www.youtube.com/watch?v=miZ5CwushsE
  • partizan182
    Ja, kínomban én is ezt csináltam már a végén (trackmasterre mentem, úgy a fele meg is lett) :)

Rázósabb rész: asszem tudom mire gobdolsz, volt olyan gigaloop amit konkrétan csak csukott szemmel tudtam bevenni.
    Utoljára szerkesztette: partizan182, 2018.04.13. 07:07:13
  • Moby
    Nem lett mind gold.
    4 vagy 5 trackmaster lett :DDD
  • partizan182
    Király :) Asszem anno én 4kért vettem, de én spec szerettem a régit is, meg jó partijáték.

Nem baszol fel hogy lenyomtad goldra mind a 40 pályát együltő helyedben? Progamer much?
  • Moby
    Lenyotam, kurvajó volt. Országos viszonylatban 9. vagyok. Volt pár rázósabb rész (2 konkrétan), na azt csak az erősebb gyomrúaknak javasolnám :D
    Gyak ez volt a mai szessönöm. Így pluszban, ingyen jó móka volt. Talán kis pénzt is megérne, sokat mondjuk nem :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.04.12. 23:17:46
  • ppista
    Nekem egy 72 cm-es NDK-s RFT TV-m volt egy kb. 5 nm-es szobába. Egy élmény volt azon a csúcsminőségű technikán nyomni az mondjuk az Epic-et.
  • Moby
    Jaja, amigához valami 11-es vagy12-es rgb monitorom volt (a fél világot átutaztam azért is, annyira nem lehetett hozzá rgb monitort szerezni), és nyomtuk rajta a hired gunst orrvérzésig, négybe osztott képernyőn :D
  • Tatyla
    innentől aki GOW-al kapcsolatban bármit ideír megjelenésig ,leszarom melyik betű lesz belőle spoiler,azt törlöm én is pittyputty
    Utoljára szerkesztette: Tatyla, 2018.04.12. 17:59:43
  • j0nNyKa
    jó ötlet, be lett vezetve
  • SlickAdam
    csak ne nagyon pötyögjel vezetes közben! vegen meg a buta Kratos miatt nyalod meg a beton faltot E!
  • partizan182
    Egy billentyűzeten 4en micro machines-ezni 14 coll előtt, az vót az igazi férfimunka. El vagyunk puhulva ebben a nagyjépernyős kanapés gémingben :)
  • Moby
    A törlésen értetlenkedőekre gondoltam, csak vezetek, és ezen a szaron szerkeszteni nem lehet :D
  • arty
    eztis?
  • arty
    hihetetlen amugy, hogy anno 29" 4:3 / 2 vagy /4-en nyomtuk a splitscreent, közel kellett ülni, h lássak... (aránytalanul közel :D)
    most a 65" / 4 = 32.5" / player, de itt is közelebb KELL kucorodni, mert olyan érzés, hogy nem látom a sajátom (bezavar a másik 3), mintha SEMMIT nem nőtt volna a képernyő... osztva mindenhogy kevés :)) soseleszjó.... nem véletlenül a kedvenceim, amikor egy képernyőn lehet menni négyünknek (verekedősök, általában)
  • Moby

Mondjuk szerintem nem csak a gow posztokat kéne lassan törölni, hanem a törlésre vonatkozó posztokat is.