121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kandurex
    Haladjál át a gow topikba, kérdés van feléd.
  • j0nNyKa
    utóljára szóltam hogy fejezd be
    nézz utána mi van azután hogy utoljára szóltam
    pl reagálni ilyenkor nem érdemes, gondolkodni annál inkább
  • darkSectorxxx #86772
    Igen, úgy, hogy ami neked tilos, azt másnak szabad. pontosan látom, tudom. Csak kellett a visszaigazolás.
    Ha nekem spoiler valami, hozzak még 10 embert hogy akkor egyformán legyen kezelve az ember.
    Tiszta vicc.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.14. 15:09:38
  • Tikal #86771
    Te valami hegylakó vagy? Szüleid nem járattak óvodába vagy mi bajod van hogy teljesen kimaradtál a szocializálódásból? Hadd ne kelljen már elmagyaráznom, hogyan működik egy közösség, mit jelent az alkalmazkodás, demokrácia stb...
  • darkSectorxxx #86770
    "A topiklakók többsége nem akarja látni"

Jah értem, én nem számítok, akkor nem tudtam meg újat. Thx. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.14. 14:58:10
  • Tikal #86769
    Engem nem zavar ha benyomsz ide egy GoW videot, nem indítom el és kész. A topiklakók többsége nem akarja látni még azt se, szóval nem raknak be, ennyi, lépj már tovább.
  • darkSectorxxx #86768
    Gow meg a többi trailer hogyan műkszik, kérdezem most komolyan mint hozzá nem értő laikus ember?
    Most nem viccelek, mi az eltérés egy másik videó, teszt, gameplay-ben? Komolyan kérdem, nem merem mondani, hogy semmi, mert lehet valami van amiről nem tudok....
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.14. 14:24:55
  • Tikal #86767
    merész húzás.
  • Tikal #86766
    he, ki van rá írva hogy trailer, nem inditíod el és kész, ne fáraszd már itt az embert hétvégén is.
  • darkSectorxxx #86765
    Feltételezzem azt, hogy itt bárki felnőtt komoly ember lenne? Ne viccelj. :)

Ennyit arról, amit 1 napja "megbeszéltünk!"
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.14. 14:20:32
  • darkSectorxxx #86764
    Ja értem, akkor azért mert én még egyik résszel sem játszottam, nekem lehet spoilerezni?
    Hát kösz szépen...neház betenni egy tagba?
  • j0nNyKa
    nem törlöm, hogy mindenki kiröhöghessen
  • Rage47
    ez így fog kinézni, kapott egy HD portot :D
  • Moby
    Nincs valakinek felesleges kuponja usa sztórhoz?
  • Tikal #86760

ezt most így ebben a formában gondolták vagy mégis mi ez a trailer?
  • SlickAdam
    barcsak a lotto szamokat talalnam el ilyen biztosan...!

(ne legyel hülye darky)
  • Moby
    Bármennyire csodás emlék, szerintem ezek ma már nem működnek.

/úgy biztos nem, ahogy a maguk idejében.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.04.14. 11:33:06
  • darkSectorxxx #86757
    Hopp egy spoiler.
  • SlickAdam
  • Moby
    Boldog születésnapot Amiga!

/hátha még readonlyban előfordulsz erre, bár emlékszem, hogy inkább nem olvasol gamersiteokat/fórumokat, amit sokszor meg is értek
  • Tikal #86754
    olyan ritkán takarítasz, hogy beporosodnak?
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.04.13. 19:46:18
  • Moby
    De a töltőképernyőn már igen... :(
  • partizan182
    Meglestem a wiccsert hdrben, hát egyenlőre nem estem hasra, az égbolton olyan ocsmány color banding van, hányás ránézni.

Visszatettem sdrre hogy ott is ott van-e ez a szar, ott is, csak a jóval kisebb fényerő miatt nem annyira tűnik fel. Azé persze szebb így hdrrel, de ez az égbolt kiborított. De legalább az intrót faszán tolja, nincsenek szétcseszve a színek.
  • Moby
    Áh. Széttolja jelben ahogy kell, a VA-t meg fizikailag ez a párszáz nit nem fogja átütni. Inkább a szinbontás hiányzik ezekből, dehát kis pénz, kis foci.
  • Tatyla
    Azért kicsit örülök hogy karácsonykor megvettem ezt a Panasonic tévét,hogy mostmár majdnem minden ilyen támogatással jön ki
  • darkSectorxxx #86749
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    sorry elírtam, telefonon szar gépelni

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.13. 16:15:44
  • partizan182
    Nem emeli ki az égbe a feketeszintet a kimaxolt csúcsfény?
  • Moby
    "HDR meg olyan amilyen bár inkább csak lelki megnyugvást kínálnak ebben az árkategóriában a Tévék hogy van HDR is:))"

Neeeem. Nyilván nem olyan, mint egy HDR-t valóban megjeleníteni tudó tévén de,
    a HDR nem csak a megjelenítést jelenti, hanem a rendert is a feldolgozást is. Hogy ebből mi jelenik meg az persze fontos (jelenleg nincs olyan technológia, aminél minden, hiszen vagy a kontraszt fog bukni, vagy a fényerő, vagy a színbontás, de mindegyik techno kompromisszumos), de tévedés azt gondolni, hogy ez csak lelki megnyugvás. Ezt nagyon jól lehet tesztelni pl az U4-en, ahol a játékon belül lehet kapcsolgatni, akár fotómódban, és jelentős különbség lesz pl a nagykontrasztos jelenetek színvesztő kontra színtartó képességénél, amit screenshotokkal nyilvánvaló okból nem lehet itt prezentálni. Nem mérhető egy oledes HDR-hez, nyilván nem. de ezekben sem placebo.
  • TomStorm
    Attól is függ mondjuk miről váltanál,milyen Tv-ről
  • TomStorm
    Hát HDR-el ha nem is 4K-val viszont szépen megtisztelnéd ha ilyen Tv-t vennél!Mert itt bizony van képminőség és normális 4K.
    Input lag megfelelő szint,sőt meg is lepődnél milyen gyors:)
    Gyakorlatilag nem érzékeled!

Ha nem Oled-et veszel akkor bizony ebben az árban ez a TV a jó választás.

HDR meg olyan amilyen bár inkább csak lelki megnyugvást kínálnak ebben az árkategóriában a Tévék hogy van HDR is:))
  • Moby
    Nézd ha webshopban veszed, és beüt a krach, és egyik megoldás sem segít, maximum visszaküldöd.
  • Moby
    Igen, ahogy írtam volt akinél ez megoldotta. Nálam nem ez vált be. Amivel nálam működik az meg megy bármilyen kábellel, a sajátjával is. De tény, hogy nem túl bizalomgerjesztő az a tyúkbél, amit gyárilag adnak hozzá, hdmi2.0 átvitelhez.
  • AntiHero
    Köszi a választ.
    Akkor egyenlőre nem veszek. Max ha nagyon olcsón jutok hozzá.

Pedig God of Wart megtiszteltem volna 4K, HDR képpel. :D
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2018.04.13. 14:14:01
  • TomStorm
    Nekem tegnap jött meg és csinálta!Sőt valamelyik Hdmi kábellel kép se volt.
    De nem ilyedtem meg így előhúztam vagy 6 db Hdmi kábelt azokból a negyedik már jó is volt,azzal semmi gond nem adódott!!
    Itt vannak még szétdobálva Hdmi kábelek:))

A Sima Ps4-hez adott Hdmi kábelt nem szereti!!
  • Moby
    Az sem biztos, hogy mindenkinél csinálja. Nem tudom. Én sokáig azt hittem, hogy a VR átkapcsoló dobozkám miatt csinálja. Amikor kiderült, hogy nem, és beírtam a PH-ra, akkor lavinaszerűen visszaigazolták viszonylag sokan (6-8 user), hogy bizony náluk is. Amikor nálam megoldódott, és leírtam miként, 1 user visszajelzett, hogy nála is jó lett tőle, 1 másik arról, hogy nála nem változott tőle, a többiekről nem tudok. Ezek után inkább óvatosságra intek mindenkit inkább. Egyébként van erről egy több száz oldalas thread a sony support oldalán, amiből az derül ki, hogy sok felhasználó érintett, viszont szinte minden típusú tévéről írnak ilyet. Egy biztos, valami nem teljesen oké a ps4-ek hdmi kimenetével.

/amióta nálam jó, azóta visszatettem az átkapcsolót, és avval is jó, magyarán semmi köze nem volt hozzá egyetlen percig sem.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.04.13. 13:58:38
  • partizan182
    Lehet hogy az Xbox partnership eredménye, így tényleg jobb a boxos élmény :)
  • Ulthanito
    Arról nem beszélve, hogy bárhonnan, bármilyen szögből eltalálnak. bármikor meghazudtolva a fizikát!
  • Moby
    De ezek közvetlen csatlakozásnál is csinálják sajna.
  • partizan182
    Lg oleddel ugyanezt csinálja, de csak ha a VR breakout boxon keresztül kapja a jelet. Bekapcsolást követően 1-2 percen belül mindig elmegy 3-4 mp-re a kép, mondjuk utána nincs gond.

Ha közvetlenül van osszekotve a tv és a ps4 (ugyanaz a kábel) akkor sose csinál ilyet. Szal nem biztos hogy Samsung specifikus a hiba.
  • Kongy
    Parádé amit az íjászok művelnek az ACO-ben... Ez már a széria védjegye marad sajna.