121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Előrendelés, csak nehogy kamu legyen mondjuk én Logan88-tol vettem eddig minden kódot ő megbízható -
Na, tegyük ezt rendbe szépen. Múlt héten pénteken este ahhoz a területhez értem, ahol mondtad, hogy lesz 4 db "másmilyen" kérdőjel. Felmentem a toronyba, szinkronizáltam, és ott is volt szépen. Majd elmentem, és kipucoltam az egyik alvilágot. Mikor vasárnap mentem volna a következőbe, láttam, hogy nincs ott a többi kérdőjel.
És ekkor mondtad, hogy ahhoz, hogy megjelenjen, fel kell mennem a kilátóba. Mondtam neked, hogy baszod, már be van szinkronizálva, minek menjek fel? Mire azt válaszoltad, hogy azért, mert vannak olyan ikonok, amik csak akkor láthatók, ha felmész a kilátóba. Még mondtam is, hogy minek menjek fel, már szinkronizáltam egyszer, de csak mondtad, hogy de, fel kell menni, mert csak úgy látható. Erre mondtam, hogy bullshit.
De fordítsuk meg: ha úgy lenne, ahogy te mondod, akkor azt feltételezted volna, hogy 10 évnyi AC után nem tudom, hogy ahhoz, hogy a teljes térképet felfedjem, szinkronizálni kell a kilátókat? Ugye ezt te se feltételezted... -
Rákeresel, hogy God of War, és az oldal közepe táján lesz kb. Már múlt héten is láttam.
Ti vakok vagytok?
aledi24 | Budapest, V Letöltőkód (nem account), előrendelés! UK/HUN/EU profilhoz. -
Játékaim.hu-n? -
és hol? -
Ez nem igaz, már lehet kapni, 12.000 HUF az ára -
Ja a zene isteni volt, libabőr -
partizan182 #86807 +1, bár nekem volt mellékküldi amit elengedtem mert felhúzott. Platinához grat.
Ja és az a ZENE!!! -
Nier Automata egyik legjobb játék élményem volt négy különböző végigjátszás -
okés köszönöm:) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jatekaim.hu-n majd lehet, még nem -
jatényleg, fékezéskor a lámpák - na az még egy valóságos csoda (bár az sdrben is eléggé pofás)
szatut nem állítgatom 1 játék kedvéért :P
(és simán lehet, h csak nálam ilyen hivalkodó, bár eléggé alapbeállításon tolom - rtingses leírás alapján) -
lehet már valahol kapni god of war letöltő kódot? -
Aco-ban írtam :) -
Nem ezt mondtad a streamen. Azt mondtad, hogy hiába van már szinkronizálva, akkor is fel kell menni a kilátóra, hogy bizonyos ikonokat láss.
Ezt pofáztam neked, hogy legutóbb a négy kérdőjel látszódott sárgán, és most nem értem, hogy miért nem látszódik, pedig már szinkronizálva van. -
Ilyen nincs aki ezt állította, olyan van, aki nem figyel stream alatt arra amit mondok neki. :) nézd vissza a stream-et, te kis elefánt ikonos. :D -
Én pedig hallottam olyat is, hogy a föld lapos, a széleit katonák őrzik, és egyébként pedig egy óriási teknősbéka hátán álló elefántok cipelik. -
Szerintetek létezik olyan bármelyik Assassin's Creed-ben, hogy a térképen, MIUTÁN már szinkronizáltál egy viewpoint-ot, AHHOZ, hogy bizonyos ikonok megjelenjenek, újból fel kell mászni a viewpointra?
Én biztos vagyok benne, hogy kurvára nincs ilyen. Az igaz, hogy addig nem fedi fel a játék a teljes térképet, AMÍG nem szinkronizálsz. De miután megtetted, vicces lenne, hogy ahhoz, hogy megjelenjen még akár egy kérdőjel, fel kelljen másznod ugyanoda szétnézni.
Mert bizony van, aki ezt állítja.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.16. 12:54:28 -
partizan182 #86796 Tévéd beállításától is függ persze, de a GT nálam nem túlszaturált, sőt, kifejezetten visszafogott. Az égbolton és a lámpákon látszik legjobban a HDR hatása.
Megoldás rém egyszerű: fogod és lejjebb veszed a szaturációt :) -
Pedig a GT szvsz nagyon szép HDR-ben. A Forza7 tényleg nagyon művi. Mondjuk az sdr-ben is az :D -
érdekes... amikor a forza7et megláttam hdrben, majdnem hánytam, annyira művi volt a kinézete (mintha ilyen hdr+ konverzió lenne)
nagy reményekkel indítottam el a gtsportot nemrég a hdr képes tévémen és ... hasonló "élmény" volt elsőre... pedig újrakalibráltam a játékot, de mégis ilyen túlszaturált, mű érzés (nekem). ami jó, az az égbolton a nap, de kb ennyi.
-
SlickAdam #86793 -
nagyonjó :)) amikor gépeltél balra kellett nézni? vagy beforgattad a tévé elé az asztalt? -
:) -
Engem meg a gospel-faszságtól ver ki a hideg...
Úgyhogy be is kapcsolom az ACO-t mindjárt.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.15. 15:04:06 -
nem játék:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rühellem a FC játékot, de. nah!
-
partizan182 #86788 Igen de ez tök más. Az lg tévék game módban mindig a széles színteret használják, SDRben is (input lagot csökkentendő, bár én spec beáldoznék 4-5ms plusz lagot egy rendes Rec709 mappingért), szal ezt önmagában észre se venném. Nem, BF2 átvezetői konkrétan brokenek, mintha full rgbn akarnám megjeleníteni a limited jelet, az összes fekete szürke. Illetve nem is, a telesen fekete az fekete, de az 1% szürke már rémesen világít, nézhetetlen az összhatás. Mintha levennéd a gammát 0.5-re.
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2018.04.14. 20:51:16 -
Számtalanszor írtam már erről. A legtöbb HDR játékban fellelhető a hiba: az SDR videók, képek, stb ki vannak játszva a HDR színtérben. Nincsenek külön HDR kontentek a statikus elemekre. -
Mivel nem játszottam a GOW1-2 -vel (csak a hárommal) gondoltam végzek egy kis kutatást, végigjátszást, ilyesmi. Eddig azt hittem csak a 3. rész volt mérföldkő grafikailag, de el kell ismernem, hogy a maga idejében a 2. rész is széjjel baszthatott mindent
-
partizan182 #86785 Ja, kimaradt, BF2 probléma csak az átvezető videók alatt van, így talán értelme is van a kommentnek :) -
partizan182 #86784 Bf2 single player nálam élvezhetetlen HDRben, mintha rosszul lenne beállítva a fekete szint, minden mosott meg szürke. Game közben minden rendben. Gt sport adja még eléggé. -
Veled nagy bajok vannak, de komolyan... Egy videót ha nem akarsz látni nem indítod el. -
Nem láttam, természetesen nagyon szívesen! -
TomStorm #86781 Tisztelet a kivételnek akik nem!!
Pont azokkal van "szarakodva" akikkel nem kellene?
Ez hülyeség így ahogy van,nem tudom elfogadni -
TomStorm #86780 És amit nagyon nem szivleltem,hogy Gero-t meg Pumpát gyakorlatilag leszólta a topik.
Mikor megannyi infót osztottak meg soha senkit nem bántottak meg!
Nem igaz nem lehet pár spoileres üzenetet elgörgetni.
Nem tettek ők soha rosszat a közösségnek CSAK JÓT!! -
TomStorm #86779 Privátban amúgy küldtem egy köszönettel teli üzenetet!:)
De itt is köszi az infókat,jó választás volt ha azt nem olvasnád!! -
TomStorm #86778 Abban nekem még tavaly Full Hd-n volt részem:) -
Amit ma a HDR-ből ki lehet hozni, azt leginkább a HZD mutatja meg. -
TomStorm #86776 Hát igen U4+Lost Legacy és én még ide tenném Battlefront 2-t ahol valóban a HDR még ezeken a Tévéken is brutál jól néz ki!
Most hogy írod tényleg ezeknél esett le az állam HDR-ben:)
Na azóta semmi.. -
Te vagy a vicc. Hozzak még 10 embert hogy elhidd? :)