121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
CptFlint #86897 Az alapjátékot és az első dlc-t már kimaxoltam. Isteni játék. Most akartam elkezdeni a 2. dlc-t, de megláttam mekkora ott is a térkép és csak lestem. Éjfélkor God of War, de utána visszatérek kimaxolni a Fáraók Átkát.
Igen olyan fegyvereket használok, amik gyógyítanak minden ütésnél. Az Istenes kihívásoknál jól jött, amikor 3 szinttel magasabbak. Titkon reméltem, hogy mikor maxos 55-ös leszek, akkor nem növeli majd az elérhetetlen 58-ra, pedig de :)
Meglepett, hogy már 85 órára így lekötött és, ahogy elnézem ebben a 2. dlc-ben van még egy bő 15 óra. Abszolút 10/10-es játék. Talán egy hibája van csak, hogy a dlc-k kötelezőek hozzá és úgy azért az megdobja az árát.
Tényleg jön majd még hozzá 3. sztori dlc is vagy már nem?
Utoljára szerkesztette: CptFlint, 2018.04.19. 13:41:38 -
Az első negyed órában nekem sem tetszett benne SEMMI. Szó szerint. Aztán meg #86895
-
Imádni fogod. Én most járok a második DLC végénél, 70 órám van benne, s bármilyen hülyén hangzik, az egyik legjobb játéknak tartom, amivel játszottam eddig.
A God of War taszítja majd le a trónról holnap este. :)
Csak egy jó tanács: mindenképp legendary health on hit-es fegyvert használj majd, mert annak van "őrjöngő módja", meg hozzá egy health on hites íjat, és megvagy. -
nekem negyed óra elég volt belőle. xd nem jött be mikor kipróbáltam .se a karakter se a helyszín nem az én ízlésem -
CptFlint #86893 Piszok jó ez az ACO. Nem hittem volna, hogy ennyit fogok játszani vele.
Ez a ruha, amit most szereztem pedig nagyon állat:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: CptFlint, 2018.04.19. 13:18:25 -
Nem előre utalásos téma. -
Nem, de amilyen sorrendbe linkelték, mindig olcsóbban és olcsóbban, mas más ajándékkal. :) -
partizan182 #86890 Ötször fizet egyet kap akció volt, nem lehetett kihagyni. -
Miért, azt hitted, hogy az 5 lemezen más-más tartalom lesz?
-
5 helyen rendeltem God of War-t elfelejtettem lemondani, ma telefonáltam körbe, szinte mind be volt már csomagolva.... Szegények...a lustaság ugye... -
oksa köszi a választ ^^ -
Boltja válogatja, boltban szerintem inkább 5. Mert rátesz magának mondjuk 3-at, és akkor még 2-vel olcsóbb, mint az új. -
boltban is szerinted így max -4000bukóval beadható? -
okés köszi a választ a -4 ezer még belefér én is kb így gondoltam:) -
Ez sok mindentől függ. De leginkább a kínálattól.
Szerintem egy héttel a megjelenés után a reális ár kb. - 2 ezer forint. De vélhetően, mivel sokan akarnak majd szabadulni tőle, inkább 3-4 ezer lesz. -
lenne egy nagyon jó kis kérdésem.tegyük fel megveszem holnap a God of Wart majd eladom 1 hét múlva mennyiért tudnám eladni?illetve konzolvilág és társai boltban mennyit kaphatnék érte?sose csináltam még ilyet. -
egyebkent bizonyos szempontbol jo h vege a cod szinglinek... volt par resz, amit kenyszeresen toltam, mintha kotelezo lenne - pont a bo3 volt egyebkent a legdurvabb, uuuutaltam. de az iw se lett kedvenc...
egy gondal kevesebb :)
ha nem lenne trend a multi, nem is igazan erdekelne... -
Nekem sem, de lefosom, jó lesz az dobozoson, max el lesz adva egyszer azt cső. :D -
honnan a forrás?vissza se ír nekem a tag -
Pénteken már adja a kódokat. -
hát én azthiszem nemtudom kivárni a letöltőkódos megoldást a gow-hoz.pénteken reggel megyek megvenni.gondolom sokan előrendelték már illetve mennek érte.érdekel mi ez a 10/10-bár amúgyis kíváncsi vagyok a játékra régóta várom.:)de már csak másfél nap -
Some awsome soup?! -
csgj #86875 Hali! Azt hiszem, ezzel a problémámmal már jöttem egyszer korábban, de megoldást nem találtunk rá. Bizonyos videotartalmaknál az UHD tévém képernyőjén alul ill. felül megjelenik egy nagyon vékony fehéres sáv. Azóta rájöttem, hogy ez kizárólag SD vagy 720p videóknál jelenik meg. Pl.: Assassin's Creed Syndicate átvezető videóknál (szerintem azok alacsonyabb felbontáson mennek, mint maga a játék engine), God of War III Remastered átvezetőiben és a Playstation Store játéktrailerein. Nem vagyok benne biztos, de nekem úgy tűnik, ez akkor keletkezik, amikor a PS4 Pro vagy a tévém upscale-eli a 720p-s tartalmat 4K-ra. Nos, a tévém egy Samsung KU6072, és PC módban játszom (a szar global dimming miatt, ami abban a módban nincs), úgyhogy nincs se overscan se underscan. (Elvileg.) Valaki itt tapasztalt hasonlót?
(Itt egy link valaki mástól arról, hogy néz ki ez játékban.)
Utoljára szerkesztette: csgj, 2018.04.18. 13:58:05 -
egyet?? mindet. -
Én is és imádtam -
Yoko Taro mintha utalt volna rá, hogy esélyes egy Nier Remaster... persze a kiadótól függ -
partizan182 #86871 Nier kimaradt, gondolom neked is csak a Gestalt verzió volt meg. YT-n bepótoltam a sztorit nagyjából, hát pár automata karaktert (Emil, Popola/Devola) egész más megvilágításba helyez. Drakengard 1-3 megvót? Összes secret endinggel? Ha nem akkó szarvaaagy! :P
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2018.04.18. 10:39:40 -
Már nincs sajnos...megnézném. A BC miatt érdemes lett volna megtartani, a 4K-s RDR miatt is fájt kicsit a szívem. Lehet uborkaszezonban visszanézek rá, és akkor jöhet ez is!
Szerk: megnéztem, ninc smég BC listában. Remélem pótolják.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.04.18. 10:23:31 -
Nagyon különleges cucc volt... szerintem akinek van X1-e még ma sem késő pótolni. -
Meg is kerestem... Nier esetében is több ending volt, tényleg nem csak kamu különbségekkel, érdemes volt többször is átszaladni a játékon.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
ezmiez? :) -
Szorri, nem tudtam, hogy volt ennek elődje. -
Akkor ha jól értem nem igazán azzal vesztettek el téged sem, hogy nem lesz már benne szingli. -
Komolyan? Ez most meglepett.
Örülök, hogy annak a 8 éves játéknak, még mindig ennyire pörög a témája. Jó is volt, nem vitás! -
én is azt vettem meg konzolra nemrég, igaz csak azért, mert egy másik játékot adtam el és a vevő alkudozás helyett azt ajánlotta beszámításra :D
nekem tetszett amúgy ez a COD, kedvenc karakterem Ethan volt -
Engem speciel a multi soha nem érdekelt benne, először mindig a kampányt toltam le, és utána kicsit multiztam.
Talán az Infinite warfare volt az egyetlen, amit megvettem konzolra. -
összeset nem, csak az E-ig. láttam, hogy van mindenfélre extra még, 38 óra elég volt akkor egyben :) majd egyszer visszatérek rá
a Persona 5-ig azt hittem, hogy a Nier lesz a GOTY számomra amúgy :D
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.04.18. 09:53:58 -
Pont arról beszélgetnek. -
A Nier esetében dettó ugyan ez volt. Gyónjatok. Seth-en (+rajtam) kívül melyikőtök tolta végig az összes endinggel?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.04.18. 09:00:43 -
partizan182 #86858 Ha elnyomod a creditset konkrétan kiírja hogy vigyázat, van még tovább. Trofik alapján 11% volt aki lemorzsolódott az első ending után, összes játékos kb fele végigvitte a cuccot.