121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Moby, mi van most azzal a pasztázással, ha jól emlékszem emlitettél valamit... -
Köszi.
-
SlickAdam #87015 HBD Gero & orichalcos!
-
Ne bassz, ezt el sem hiszem rólad!
Pedig a kedvenc játékaid egyike... -
LBandi77 #87013 Ja,már nem vagyok a régi,most adtam el a kormányos cuccot,gt. is megy a levesbe. -
Na, mi ez a rezignáltság? :) Öregszel, mi?
Lehet megveszem a Dast, de csak akkor, ha Darky is. -

-
Nekem is lenne ott mit ténykedni. -
LBandi77 #87009 Most valahogy az sem érdekel,de azért megveszem.Megyek invadelni,elb@szom mások játékát. -
Majd lesz itt Dark Souls Remaster. :) -
LBandi77 #87007 Hi.Olvasok minden nap de nem szólók bele a nagyok dolgába.Még mindig nioh megy nálam,az új dolgokhoz nem tudok érdemben hozzászólni. -
Hi Bandi, de régen láttalak! Kicsit aktivizálhatnád magad, úgy szórakoztatóbb lenne a fórum. :) -
LBandi77 #87005 Küldtem privit. -
Az fasza -
Demoba tuti nincs benne ez. -
Igen? Az fasza, mert eddig úgy volt hogy el lehet fogattatni, akkor kivagták a demoból? -
Thx, thx. :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sajnos nem. Minden lehetséges dolgot megnéztem amit tudtam. Összes befejezést. De nem lehet az androidot is megmenteni. Talán majd a teljes játékban lessz olyan véglet is. -
Csatlakozom! HBD mindkét kollégának! :) -
Lesz screenshot, csak legutobb elfelejtettem megint .... Majd megpróbálok nem megfeledjezni róla legközelebb :) -
Inkább ide:
Isten éltessen Gero és Oric! -
Amit még mindig nem láttam. -
nem mindig jó ez ... granturismo! :D -
Meg a tejleves :D -
Ezt már évek óta mondjuk neked... 
A sok robotzsaru tette tönkre! -
Akkor velem lesz a baj. :D -
Megértelek, minden demo az, de hogy történetre tekintve ebből kutyafaszt se lehet megtudni, az is biztos. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Itt a demoban kb azt írják le, amit látsz is e3 demoban, semmi más adat nincs benne, ami túlmutatna a demo cselekményén, kb úgy kell érteni, hogy: jön egy helikopter, akkor azt mondja a túszejtő, hogy zavaró a helikopter, igazából egy némafilmnek is elmenne a demó. Szóval ha ebben spoiler van, az maga a cselekmény csak, amiből semmi sem következtethető ki a teljes játékra. De semmi.
Még az sem lepne meg, ha ez a szitu konkrétan benne se lenne a full játékban. -
Hát én nem akarom végigvinni egyszer sem, az lenne csak a gigamega spoiler. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen. Tudtommal, a végén ott lesznek a fán a lehetséges befejezések. Azok közül az egyik elvileg az amit keresel, ellenben, annak előcsalását nem tudom.
Én még csak 1x vittem végig.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.24. 07:42:36 -
Semmilyen modban. -
Evoluti0N #86987 Végigvittem a Detroit demót. Faszányos lett. Sztem ezt is veszem megjelenéskor. Spoileres kérdés azoktól, akik végigvitték a demót
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!El lehet valahogy érni, h a mesterlövészek ne lőjék le Danielt? Háromszor vittem végig és mindháromszor elértem, h elengedje a lányt, de azt nem sikerült, h a deviáns android is "életben" maradjon. -
Normális, ha megbassza a szemem a Detroit menüje?
Annyira irritáló! -
Story modban nem is. -
Semmi baj vele. -
Jó ez a GoW ám, de höh, a szív hol volt mikor a bumburnyák irányítást hozták világra? :D -
SlickAdam #86982
-
A Sanyi engedi a stúdióinak, hogy azt csináljanak amiben a fantáziát látják és amibe a szívüket szeretnék beletenni. -
Hát igen. De nem jó ez így :(
...ha a pihe - puhánál is lenne pár ilyen GOW, Lasszófasz vagy BB címek az lenne csak mennyei a játékosoknak...
De amúgy ja, játék=Sanyi -
:) -